alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.292
- Πόντοι
- 8.006
Τον Μητσοτακη τον εριξε ο υπεροχος ελληνικος λαος, που επανεφερε το Μεγαλο Λαμογιο με 47%.Όντως άστο. Τσούζει.
Κανενας Σαμαρας δεν εριξε τον Μητσοτακη.
Τον Μητσοτακη τον εριξε ο υπεροχος ελληνικος λαος, που επανεφερε το Μεγαλο Λαμογιο με 47%.Όντως άστο. Τσούζει.
Επειδη γελας...
Επειδη γελας...
Για πες μου...
Με 150 πεφτει μια κυβερνηση?
Η απαντηση ειναι ΟΧΙ, γιατι η προταση μομφής θελει 151.
Ψιλα γραμματα ομως ε? Εγω φταιω που προσπαθω να σας μαθω πεντε πραγματα.
εχεις πολυ πλακα τελικα μας διασκεδαζεις
Αυτος ο ανθρωπος ειναι αντιπροεδρος της ΝΔ.Και οχι μονο αυτο,διεκδικησε και την Προεδρια της ΝΔ.
Το δε ποιο Θεικο,αυτος ο ανιστορητος ηλιθιος,λεει υπηρχε και το 21 τροικα αλλα σε αλλη μορφη.
Αυτος ο ανθρωπος ειναι αντιπροεδρος της ΝΔ.Και οχι μονο αυτο,διεκδικησε και την Προεδρια της ΝΔ.
Το δε ποιο Θεικο,αυτος ο ανιστορητος ηλιθιος,λεει υπηρχε και το 21 τροικα αλλα σε αλλη μορφη.
Η εμπαθεια εχει και ορια.Για αναπτυξε το μας να μας διαφωτισεις κιολας.Και να ξεφτιλισεις και τον Αδωνι ετσι.Χωρις τη βοηθεια των μεγαλων δυναμεων δε θα τα ειχε καταφερει απο μονη της η Ελλαδα.Οι οποιες μεγαλες δυναμεις μετεστραφησαν εντελως υπερ της Ελλαδας μετα τη σφαγη της Χιου,μεχρι τοτε υπηρχαν διαφωνιες στα ευρωπαικα κεντρα αποφασεων.Ιδιως μετα τα αγγλικα δανεια,τοτε ηταν που η μοιρα υπερ της ανεξαρτητης Ελλαδας ειχε παρει το δρομο της. Μετα τη δολοφονια του Καποδιστρια,πεποισμενοι οτι οι Ελληνες δε μπορουν να διοικηθουν μονοι τους,αποφασισαν να στειλουν ξενο μοναρχη να αναλαβει.Ποσο πια αναμειξη να ειχαν.Αν δε το λες αυτο τροικα της εποχης,πως το ονομαζεις;
Εμενα μου λεει,μονο που η ναυμαχια δεν εγινε το 21 αλλα το 27.Τοτε αποφασισαν οι ευρωπαικες δυναμεις να βοηθησουν....αντε ρε βλάκα να διαβάσεις λίγο ιστορία και μετά να μιλήσεις ηλίθιε...
Ναυμαχία του Ναυαρίνου σου λέει κάτι ή μπααααα ???
ΜΠΟΥΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.....ΡΕ συ ...συγκρατησου λιγακι...ενα ονομα του ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΥ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΕ ΠΩ......-ΜΕΤΕΡΝΙΧ-αντε ρε βλάκα να διαβάσεις λίγο ιστορία και μετά να μιλήσεις ηλίθιε...
Ναυμαχία του Ναυαρίνου σου λέει κάτι ή μπααααα ???
Α εσυ αυτο καταλαβες.Απο Ιστορια τι επαιρνες μαν 5;Πολύ πλάκα έχεις τελικά τύπε!
Τα εισαγωγικά σου λένε κάτι ή μπα … δεν
Ο Master είπε τον Άδωνι ανιστόρητο!!!!
Α εσυ αυτο καταλαβες.Απο Ιστορια τι επαιρνες μαν 5;
Εμενα μου λεει,μονο που η ναυμαχια δεν εγινε το 21 αλλα το 27.Τοτε αποφασισαν οι ευρωπαικες δυναμεις να βοηθησουν....
Φυσικα οχι επειδη μας λυπηθηκαν...Αλλους φοβουνταν τοτε...Ενημερωστε λοιπον την αντιπροεδραρα σας ποτε εγινε η ναυμαχια.
Παίχτη η Ελληνική Επανάσταση του 1821 δεν άρχισε και τελείωσε την ίδια μέρα.
Ιστορικά εννοούμαι την περίοδο μέχρι το 1832. Η ναυμαχία του Ναυαρίνου λοιπόν είτε σε αρέσει είτε όχι είναι κομμάτι της επανάστασης του ’21 και στην ουσία άνοιξε τον δρόμο για την δημιουργία ελληνικού κράτους, κάτι που μάλλον αγνοεί ο ανιστόρητος Yanis!
πειτε μου πραγματικα υπαρχουν ανθρωποι που πιστεουν οτι ο αυγουλοματης θα γινει πρωθυπουργος?????
Εσύ βλέπεις άλλη λύση τύπε?
Τώρα σώθηκες, δεν είναι ότι δεν τα ξέρει, δεν θέλει να τα καταλάβει, το έγραψα πιο πάνω ο τύπος είναι σε άρνηση λόγω εμπάθειας. :-
Εσύ βλέπεις άλλη λύση τύπε?