dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.492
- Πόντοι
- 3.936
Δε νομιζω να ειναι τιποτα μαλακες οι ανεργοι Ελληνες που δεν πανε να δουλεψουν στα χωραφια?Να φανταστω υπηρχε στο προγραμμα της NΔ στις προσφατες εκλογες οτι θα νομιμοποιησουνε 300.000 λαθρομεταναστες για να δουλεψουν(την ιδια ωρα που υπαρχουν 900.000 Ελληνες Ανεργοι)
Δεν νομιζω να ειναι τιποτα πολιτικοι απατεωνες οι νεοδημοκρατες και να μην το ειχανε στο προγραμμα που παρουσιαζαν στους ψηφοφορους?
Δεν νομιζω να εξαπατησαν κοσμο
Δε νομιζω να ειναι τιποτα κοπροσκυλα τεμπελαραδες οι ελληνες που δεν πανε να δουλεψουν χωραφι, οικοδομη, υδραυλικοι και ηλεκτρολογοι αλλα περιμενουν να ανεβασουν το καναλι τους και να γινουν ινφλουεσερς.Να φανταστω υπηρχε στο προγραμμα της NΔ στις προσφατες εκλογες οτι θα νομιμοποιησουνε 300.000 λαθρομεταναστες για να δουλεψουν(την ιδια ωρα που υπαρχουν 900.000 Ελληνες Ανεργοι)
Δεν νομιζω να ειναι τιποτα πολιτικοι απατεωνες οι νεοδημοκρατες και να μην το ειχανε στο προγραμμα που παρουσιαζαν στους ψηφοφορους?
Δεν νομιζω να εξαπατησαν κοσμο
Περιμενουμε να "ελευθερωθουν" οι κυριακες να ποδοπατηθουμε κοπρεΔε νομιζω να ειναι τιποτα κοπροσκυλα τεμπελαραδες οι ελληνες που δεν πανε να δουλεψουν χωραφι, οικοδομη, υδραυλικοι και ηλεκτρολογοι αλλα περιμενουν να ανεβασουν το καναλι τους και να γινουν ινφλουεσερς.
Εσυ εισαι μπρουκλης δεν εχεις αναγκη απο τετοια.Περιμενουμε να "ελευθερωθουν" οι κυριακες να ποδοπατηθουμε κοπρε
Με τον Ζερβα τι γινεται τύπε?εχουν γεμισει τα σαητ με ειδησεις πως τονοι βοηθειας στην θεσσαλια καταληγουν σε αποθηκες επιτηδειων και οι πληγεντες την βγαζουν με ρυζι,γκοφρετες και κωλοχαρτα.......οι δημοι λεει πουθενα ...η περιφερεια το ιδιο...καλα για το κρατος δεν το συζηταμε....κανονιστε λοιπον μαζοχες τωρα στις επερχομενες δημοτικες εκλογες ,ριξτε παλι τα ιδια ....μην ειστε μαλακες!
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ!Με τον Ζερβα τι γινεται τύπε?
To πακι θα παει με 30-40 ευρω και μιση φρατζολα ψωμι.Δε νομιζω να ειναι τιποτα μαλακες οι ανεργοι Ελληνες που δεν πανε να δουλεψουν στα χωραφια?
Αφου ψηφιζεις μονο μπαοκαρα ρε παικτη.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ!
Τι εννοεις νομιμοποιηση τυπε μου;Τελικα θα μας δειξει κανεις κουλικος που ειναιστο προγραμμα με το οποιο εγινε κυβερνηση η ΝΔ η νομιμοποιηση 300.000 λαθρομεταναστων?