Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 103K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (2 μέλη και 10 επισκέπτες)

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.170
Πόντοι
1.706
Οχι μεγαλε απλα αυτη τη στιγμη με το συγκεκριμενο πολιτικο προσωπικο ξεχωριζει μονο η νδ οσο ικανοτερη λυση. Απο κει και μετα το χαος.
Ρε τύπε είσαι νεοφιλεύθερος ναι ή οχι;

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
28.669
Πόντοι
8.346
Αυτη βλεπουν το προβλημα απλα στο οτι ειναι ντιγκινταγκας.

Το οτι ενας ανυπαρκτος ανεπαγγελτος απο το πουθενα ηρθε και «τους πηρε το κομμα» σε μια νυχτα χαμπαρι δεν εχουν παρει. Και φυσικα το τι παιχνιδια παιζονται απο πισω.
Ανύπαρκτος κ ανεπαγγελτος είναι κ ο Κούλης. Κ μέχρι πρωθυπουργός εφτασε λόγω επωνύμου

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.170
Πόντοι
1.706
Εγω παλι βλεπω οτι πιο πολυ εσεις ασχολειστε με το θεμα, εμεις στηριζουμε Στεφανο
Εσύ που φωνάζεις πόσο νεοφιλελεύθερος είσαι θα πρέπει στις επόμενες εκλογές να ρίξεις με δύο χέρια Κασσελάκη. Αν δεν το κάνεις είσαι ένα ελλεϊνό ακροδεξιό Κουλόσκυλο.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.254
Πόντοι
2.356
Να προλάβει να πει και αυτος οτι ειναι πουστης μην τυχον και χασουν το χαιπ τωρα με τους gay
Αυτός, και όχι μονον αυτός, το έχει δηλωμένο. Έχει δώσει και συνεντεύξεις όπου μιλάει για τις κοινές εξόδους των δύο ζευγαριών. Το δικό του και το Πρωθυπουργικό.

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.170
Πόντοι
1.706
Αυτη βλεπουν το προβλημα απλα στο οτι ειναι ντιγκινταγκας.

Το οτι ενας ανυπαρκτος ανεπαγγελτος απο το πουθενα ηρθε και «τους πηρε το κομμα» σε μια νυχτα χαμπαρι δεν εχουν παρει. Και φυσικα το τι παιχνιδια παιζονται απο πισω.
Ενώ με Κούλη που πήρε σε μια νύχτα το μεγάλο λαϊκό κεντροδεξιό κόμμα και το μετέτρεψε σε ακροδεξιό κόμμα ανώμαλων και ψεκασμένων δεν τρέχει τίποτα ε;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.044
Πόντοι
5.506
Ρε τύπε είσαι νεοφιλεύθερος ναι ή οχι;
Φυσικα και ειμαι εντελως κατα του κρατισμου, των επιδοματων, των υπερβολικων φορων και του κρατους πατερουλη. Το αν θα γινουν ολα αυτα στο απολυτο ποτε στην Ελλαδα, οχι, δεν το πιστευω ουτε για τη νδ, οτι περισσοτερο γινει τοσο το καλυτερο.

• Χαχα
Αντιδράσεις: riding

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.044
Πόντοι
5.506
Ανύπαρκτος κ ανεπαγγελτος είναι κ ο Κούλης. Κ μέχρι πρωθυπουργός εφτασε λόγω επωνύμου
Ετσι λες εσυ, πιθανως τωρα να προσγειωθηκες στην Ελλαδα. Εσυ πες οτι δεν ηξερες τον κουλη εδω και 20 χρονια.

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.170
Πόντοι
1.706
Φυσικα και ειμαι εντελως κατα του κρατισμου, των επιδοματων, των υπερβολικων φορων και του κρατους πατερουλη. Το αν θα γινουν ολα αυτα στο απολυτο ποτε στην Ελλαδα, οχι, δεν το πιστευω ουτε για τη νδ, οτι περισσοτερο γινει τοσο το καλυτερο.
Άρα από εδώ και στο εξής θα πρέπει να στηρίζεις τον μοναδικό νεοφιλελεύθερο αρχηγό κόμματος, Στέφανο Κασσελάκη.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.044
Πόντοι
5.506
Ενώ με Κούλη που πήρε σε μια νύχτα το μεγάλο λαϊκό κεντροδεξιό κόμμα και το μετέτρεψε σε ακροδεξιό κόμμα ανώμαλων και ψεκασμένων δεν τρέχει τίποτα ε;
Ποιοι ειναι οι ανωμαλοι και ψεκασμενοι; Ουτε εσυ ηξερες τον Κυριακο εδω και ειμοσι χρονια, ε; Και ποιο ακριβως κομμα πηρε; Τη νδ του Σαμαρα μετα απο τις εκλογικες διαδικασιες του καταστατικου;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Άρα από εδώ και στο εξής θα πρέπει να στηρίζεις τον μοναδικό νεοφιλελεύθερο αρχηγό κόμματος, Στέφανο Κασσελάκη.
Ποιος ειναι νεοφιλελευθερος;;;; Πως ειπατε;

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.480
Πόντοι
786
φιλελεύθερος αυτός που στρέφεται κατά της δικαιοσύνης και του τύπου,
ακροδεξιός-ψεκασμένος-ανώμαλος ο μητσοτάκης...

όλο μπούρδες αυτός ο κώλος

• Like
Αντιδράσεις: kinks

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
28.669
Πόντοι
8.346
Ετσι λες εσυ, πιθανως τωρα να προσγειωθηκες στην Ελλαδα. Εσυ πες οτι δεν ηξερες τον κουλη εδω και 20 χρονια.
Οτι να ναι.. τζαμπα κάθομαι και σπαταλαω χρόνο μαζί σου.
Τι σχέση έχει το αν ξέρω τον Κούλη με αυτό που λεω ότι έχει καταφέρει αυτά που εχει καταφέρει λογω επωνύμου και οτι είναι ανύπαρκτος κ ανεπαγγελτος.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.044
Πόντοι
5.506
Οτι να ναι.. τζαμπα κάθομαι και σπαταλαω χρόνο μαζί σου.
Τι σχέση έχει το αν ξέρω τον Κούλη με αυτό που λεω ότι έχει καταφέρει αυτά που εχει καταφέρει λογω επωνύμου και οτι είναι ανύπαρκτος κ ανεπαγγελτος.
Ρε μπουφε, λες τον Κουλη ανυπαρκτο που ειναι βουλευτης εχω και 20 χρονια. Και για να νιωσεις καλα το συγκρινεις με εναν ανθρωπο που πριν ενα μηνα ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ.
Στο επαγγελματικο συγκρινεις επισης τον κουλη που δουλεψε οπως και οσο δουλεψε πριν το βουλευτιλικι με εναν ανθρωπο που περα οτι πριν ενα μηνα δεν ξεραμε οτι υπαρχει, ακομα δεν ξερουμε αν ηταν οντως υπαλληλος της GS, αν ηταν πλοιοκτητης, αν και πως εγινε πλοιοκτητης, αν η οικογενεια του εκανε απατες, αν και πως σπουδασε εκει που σπουδασε, το απολυτο χαος.

Και θελεις να σε παρουμε στα σοβαρα.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.044
Πόντοι
5.506
Να εμφανιστει δηλαδη μια μερα ο @Νίπλης που ειναι γνωστος για το ποιον του και να πει γεια σας ειμαι ο Νιπλης Νιπλιδης, εχω εναν ομιλο επιχειρησεων διαστημικης τεχνολογιας στην Αμερικη και ηρθα να γινω προεδρος του κκε μλ

Και απο κατω να μας τσαμπουνατε πως ηρθε ο μεσσιας ο φιλελευθερος ο λαμπρος επιχειρηματιας που θα κανει την ελλαδα 4.0.7.8.2.34

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.480
Πόντοι
786
Ρε μπουφε, λες τον Κουλη ανυπαρκτο που ειναι βουλευτης εχω και 20 χρονια. Και για να νιωσεις καλα το συγκρινεις με εναν ανθρωπο που πριν ενα μηνα ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ.
Στο επαγγελματικο συγκρινεις επισης τον κουλη που δουλεψε οπως και οσο δουλεψε πριν το βουλευτιλικι με εναν ανθρωπο που περα οτι πριν ενα μηνα δεν ξεραμε οτι υπαρχει, ακομα δεν ξερουμε αν ηταν οντως υπαλληλος της GS, αν ηταν πλοιοκτητης, αν και πως εγινε πλοιοκτητης, αν η οικογενεια του εκανε απατες, αν και πως σπουδασε εκει που σπουδασε, το απολυτο χαος.

Και θελεις να σε παρουμε στα σοβαρα.
δυστυχώς η δημοσιογραφία είναι ήδη ξεδοντιασμένη (αργυρώνητη) και δεν ερευνά

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
8.457
Πόντοι
1.056
Βγαινει market pass τυπε συντομα

Μακρια απο πατερουλικες τακτικες

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.495
Πόντοι
2.606
ρε μαλακα,η μονη καριερα του αρχιδα πριν γινει πρωθυπουργος με την πλατη των μηντια,ηταν αυτη του υπουργου που προσπαθουσε 4 γαμημενα χρονια να απολυσει μερικες καθαριστριες με το ζορι απο ενα υπουργειο και τελικα πηρε τα αρχιδια του.....μηδενικο εργο και μηδενικη προσφορα στον τοπο εχει ο ποζερας ...συγκεντρωσου!

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.170
Πόντοι
1.706
Ποιοι ειναι οι ανωμαλοι και ψεκασμενοι; Ουτε εσυ ηξερες τον Κυριακο εδω και ειμοσι χρονια, ε; Και ποιο ακριβως κομμα πηρε; Τη νδ του Σαμαρα μετα απο τις εκλογικες διαδικασιες του καταστατικου;
Χρειάζεται να σου θυμίσω ένα ένα τα σκάνδαλα με παιδεραστίες, βιασμούς κλπ; Ή μήπως χρειάζεται να παραθέσω βίντεο με ψεκασμένες δηλώσεις Άδωνι, Πλεύρη κλπ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom