Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 103K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
49.260
Πόντοι
9.297
ναι απλά θα τα λάβει αυτά τα μέτρα 2 μήνες πριν τις εκλογές.

καθώς είναι γνωστό ότι ο Έλληνας είναι πιο μαλάκαςς και από χρυσόψαρο...θυμάται μόνο ότι έγινε μέχρι προχθές

εσύ θα ψοφήσεις από την πείνα όμως 4 χρόνια και θα βάζεις στη σαλάτα blended 12yrs old από φριτέζα των γκουντις και Castrol
Ναι αλλά κάνει τέτοια μαλακια ο Κυριάκος ο Τα'ι'λερ θα ράβει νυφικό για να γίνει σύζυγος πρωθυπουργού...

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.737
Πόντοι
3.656
Να στο πω και αλλιώς...αν το γνήσιο αγουρέλαιο έχει 6,4% παραπάνω αντιοξειδωτικά και 11,3% παραπάνω βιταμίνη Ε θα καταλάβεις κάτι ως οργανισμός;Γιατί η τσέπη σου που θα το πληρώσει 15€ το λίτρο θα καταλάβει...όσοι μπορούν ας το πάρουν...εγώ καλύπτομαι απολυτως με μια εκ των τριών επιλογών που παρέθεσα ενωρίτερα...:hi::coffee:
το να περνάς την ζωή και τα πράγματα στο ντούκου και να μην τα πολυσκέφτεσαι είναι προσωπική επιλογή

όχι περιγραφή της πραγματικότητας

επιλογή σου να τρως ότι θες. Δεν μπορείς να το βαφτίσεις καλό και σίγουρα δεν μπορείς να ισχυριστείς ότι δεν έγινε και τίποτα που τα πάντα έχουν πάει 70% πάνω επειδή υπάρχουν και τα αποκαΐδια που είναι φτηνότερα.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.737
Πόντοι
3.656
Ναι αλλά κάνει τέτοια μαλακια ο Κυριάκος ο Τα'ι'λερ θα ράβει νυφικό για να γίνει σύζυγος πρωθυπουργού...
Το κάνει ήδη, θα το πάρεις χαμπάρι τώρα τον Οκτώβριο που θα έρθει ο εκκαθαριστικός για το ρευμα

και ενώ θα πληρώνεις χ3 τουλάχιστον θα μπορείς να κοροϊδεύεις τον κασελακη για να ξεχνιέσαι :confused:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
49.260
Πόντοι
9.297
το να περνάς την ζωή και τα πράγματα στο ντούκου και να μην τα πολυσκέφτεσαι είναι προσωπική επιλογή

όχι περιγραφή της πραγματικότητας

επιλογή σου να τρως ότι θες. Δεν μπορείς να το βαφτίσεις καλό και σίγουρα δεν μπορείς να ισχυριστείς ότι δεν έγινε και τίποτα που τα πάντα έχουν πάει 70% πάνω επειδή υπάρχουν και τα αποκαΐδια που είναι φτηνότερα.
Αποκα'ι'δια είναι το πυρηνέλαιο και το ηλιέλαιο που τυχαίνει να το προτιμούν οι λάθρο...δεν τους έχω δει να παίρνουν ελαιόλαδο.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
49.260
Πόντοι
9.297
Το κάνει ήδη, θα το πάρεις χαμπάρι τώρα τον Οκτώβριο που θα έρθει ο εκκαθαριστικός για το ρευμα

και ενώ θα πληρώνεις χ3 τουλάχιστον θα μπορείς να κοροϊδεύεις τον κασελακη για να ξεχνιέσαι :confused:
Μπα,όλοι φτωχοί είμαστε θα μπούμε στο Κοινό.Τιμολογιο...και θα κάνουμε χαβαλε άνετα!:confused:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.737
Πόντοι
3.656
Αποκα'ι'δια είναι το πυρηνέλαιο και το ηλιέλαιο που τυχαίνει να το προτιμούν οι λάθρο...δεν τους έχω δει να παίρνουν ελαιόλαδο.
σοβαρό επιχείρημα αφού έχει τη λέξη ''λάθρο'' μέσα

καλά ξημερώματα

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.083
Πόντοι
19.795
Να στο πω και αλλιώς...αν το γνήσιο αγουρέλαιο έχει 6,4% παραπάνω αντιοξειδωτικά και 11,3% παραπάνω βιταμίνη Ε θα καταλάβεις κάτι ως οργανισμός;Γιατί η τσέπη σου που θα το πληρώσει 15€ το λίτρο θα καταλάβει...όσοι μπορούν ας το πάρουν...εγώ καλύπτομαι απολυτως με μια εκ των τριών επιλογών που παρέθεσα ενωρίτερα...:hi::coffee:
Και με λάδι 3ης επιλογής θα μαγειρέψεις και θα ρίξεις την Σια;:confused:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.070
Πόντοι
5.506
Ο γνωστος Αλεξ 71 μου εγραψε το πρωι πως δεν καταλαβα για το ποσο καλο κανει το νεο νομοσχέδιο που εφερε στη βουλη ο Μπουμπουκος για τα εργασιακα.Τελικα ενας ακομα γιουτιουμπερ δεν καταλαβε καλα,οπως εγω,οπως πολλοι χρήστες του απάντησαν με μυνηματα.Ο Αλεξ ειναι ο μονος που καταλαβε το «σκουπιδι» και μεις οχι

Ε πες μας ρε πανχαζε ότι έτσι έγιναν τα μυαλά σου πουρές, από τον κάθε καμένο γιουτιουμπερ.

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
8.526
Πόντοι
1.056
Ε πες μας ρε πανχαζε ότι έτσι έγιναν τα μυαλά σου πουρές, από τον κάθε καμένο γιουτιουμπερ.
Ε καλα και ο δικος σου,για γιουτιουμπερ το πηγαινε ,στην πορεια το γυρισε τικτοκερ και τωρα δευτερη φορα πρωθυπουργος,δεν ασχολειται κανεις μαζι του.

Εμεις εδω πιο πολυ ασχολουμαστε με τον τυπο

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.070
Πόντοι
5.506
Ε καλα και ο δικος σου,για γιουτιουμπερ το πηγαινε ,στην πορεια το γυρισε τικτοκερ και τωρα δευτερη φορα πρωθυπουργος,δεν ασχολειται κανεις μαζι του.

Εμεις εδω πιο πολυ ασχολουμαστε με τον τυπο
Ναι ρε αλλά ο δικός σου γιουτιούμπερ είναι καλύτερος. :jerking:

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.010
Πόντοι
3.936
Από indymedia

Την Παρασκευή 25/8 το πρωί οι δυνάμεις καταστολής εκκένωσαν τις καταλήψεις "Ζιζανια" και "Στέκι Άνω - Κάτω Πατησίων". Την Τετάρτη 31/8, εκκενώθηκε και η κατάληψη "Αυτοδιαχειριζόμενο Στέκι Πολυτεχνείου". Την Δευτέρα 4/9 βρέθηκε εκκενωμένο το στέκι της Αναρχικης κουηρ συλλογικότητας Καλιαρντά στη Νομική. Παράλληλα έγινε επίθεση στην κατάληψη στέγης Νοταρά 26 ενώ στις 4/9 έκοψαν για άλλη μια φορά το ρεύμα.

Πληροφόρηση: Ζιζάνια: 1 2 Στέκι Άνω - Κάτω Πατησίων: 1 Στέκι Πολυτεχνείου: 1 2 3(προσαγωγές/συλλήψεις) (ανακατάληψη) 4 Καλιαρντά: 1 2 Νοταρά 26: 1

15/9: Καλιαρντά συγκέντρωση: Στέκι Ισογείου Νομικής 13:00

Ο Μητσοτάκης φταίει!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

IMG_0109.png

Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ο Μητσοτάκης φταίει!

kyrpoutsos

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2021
Like
706
Πόντοι
81
Λυπάμαι αλλά λες κουταμαρες. Το άρθρο 5 έχει εφαρμογή μόνον όταν τρίτο μέρος επιτίθεται σε χώρα της συμμαχίας. Είναι επίκληση της συμμαχικής αλληλεγγύης.
Ο μονος που δεν ξέρει να διαβάζει ή δεν καταλαβαίνει τι διαβάζει είσαι εσύ.
Ωραία, θέλω παρακαλώ να μου απαντήσεις τι γίνεται σε περίπτωση που δύο χώρες σύμμαχοι του ΝΑΤΟ συγκρουστούν και να μου αναφέρεις αν υπάρχει κάποιο προηγούμενο τέτοιου είδους.

Αν όχι, ξεκολλήστε και λίγο τα
μυαλά σας από ένα συγκεκριμένο σημείο του χάρτη ( Ελλάδα - Τουρκία ) και δείτε τι γίνεται και στον υπόλοιπο κόσμο.
Δεν ήμασταν, ούτε είμαστε ,ούτε και θα γίνουμε το κέντρο του ενδιαφέροντος .
Μια φτωχογειτονιά είμαστε.
Και κανείς δεν διακινδυνεύει τίποτα για μια φτωχογειτονιά.

Αναμασάτε ιδέες για πολέμους μεταξύ δύο χωρών συμμάχων, λες και είμαστε στο 1821.
Τουλάχιστον γραφικό και αφελές.

kyrpoutsos

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2021
Like
706
Πόντοι
81
τύπε τι παίρνεις?
μη μας κρατάς σε αγωνία, πε μας....
Λέγεται " διαβάζω κάνα βιβλίο, δεν έχω καμία διάθεση εθνικισμού και το μυαλό μου δεν έχει σκατά για να σκέφτομαι όπως οι πρόγονοι μου 200 χρόνια πριν".
Νομίζω θες και εσύ - αρκετό από αυτό,ε;

kyrpoutsos

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2021
Like
706
Πόντοι
81
Μαλλον εσυ δεν ξερεις να διαβαζεις τυπε....πουθενα δεν λεει οτι αυτο θα ισχυει για πολεμικη συρραξη μεταξυ 2 μελων του ΝΑΤΟ.Αυτες ειναι δικες σου λογικες ακροβασιες....

Προσφατα να σου θυμισω ειχε τεθει και ερωτηση στον Στολτμπεργκ τι θα γινει σε περιπτωση που επιτεθει η Τουρκια στην Ελλαδα και η απαντηση ηταν να τα βρουνε μεταξυ τους
Ωραία, πες μας και εσύ τότε τι γίνεται ρε παιδί όταν δύο κράτη μέλη του ΝΑΤΟ συγκρουστούν, ψάξε στην συνθήκη να βρεις κάποιο σχετικό άρθρο ( δεν θα βρεις).
Λες να μην υπάρχει καμία συνέπεια, όταν ένα κράτος δρα τόσο αντισυμβατικά σε μια διεθνή συνθήκη;

Το " βρείτε τα μεταξύ σας " καθόλου δεν σημαίνει πως " δεν θα υπάρξει καμία συνέπεια". Αυτό, αν το εννοείς έτσι , και αν είναι λογική ακροβασία.

Τι ήθελες να πει δημόσια ο Στόλτενμπεργκ ακριβώς;

Πώς πρόκειται για μια εντελώς ηλίθια ερώτηση;
Πώς αυτό που ρωτήθηκε σαφώς είναι αποτέλεσμα τεχνικής έντασης που διατηρεί τόσο η Ελλάδα όσο και η Τουρκία για να έχουν οι κυβερνώντες τους απήχηση σε εθνικιστικό - ημιανάπηρο ακροατήριο;

Τι στο διάολο να πει ο Στόλτενμπεργκ;
Πώς δεν γίνεται μια χώρα που λίγο καιρό πριν ήταν υπό ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση να επιτεθεί σε κράτος μέλος της Ένωσης;

Αυτές ήταν οι πιθανές απαντήσεις, αλλά οι ηλίθιες ερωτήσεις προφανώς αγνοούνται,και πας παρακάτω.

Δυστυχώς δεν έχω μάθει να τηρώ αυτόν τον κανόνα, γι'αυτό και σου απαντάω τώρα.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.601
Πόντοι
6.536
Διαφωνώ κάθετα....οι αρμενηδες κατάλαβαν τι πουστια θα τους παίξει ο Ρώσος και έκαναν άνοιγμα στη δύση μπας και πιαστούν από κάπου....τα πράγματα δεν συμβαίνουν τυχαία ,ούτε θεωρώ τους αρμενηδες αυτόχειρες.....αλλά ας δεχτούμε αυτό το εύκολο σενάριο....ότι ανοίχτηκαν στην δύση και τους γάμησε η προδωμενη Ρωσία....μα καλά....Δεν είναι η δύση ,το ΝΑΤΟ και η ΕΕ ο άξονας του καλού?δεν είναι η Ρωσία ο άξονας του κακού αυτή τη στιγμή πάνω στη γη? Για πιο λόγο λοιπόν ο άξονας του καλού δεν βοήθησε ή δεν βοηθάει τώρα μια χώρα που προσπαθεί να ξεφύγει από το άρμα της κακης Ρωσίας?....γιατί δεν καταδικάζει η καλή δύση το Αζερμπαϊτζάν και την Τουρκία που έχουν διαρκές και επικερδεστατο νταραβερι με τον άξονα της ανωμαλίας-ρωσιας... γιατί το να βλέπουμε Αζέρους με δικούς μας κουστουματους να ανταλλάσσουν χειραψίες πάνω από αγωγούς στις ειδήσεις,είναι κάτι σωστό και φυσιολογικό....?ενώ ξεκάθαρα αυτοί οι μπινεδες δεν είναι στη σωστή πλευρά της ιστορίας.....και τέλος πιο είναι το δίδαγμα δηλαδή για να εξηγουμαστε....όταν ένα κράτος ας πούμε επιλέξει την σωστή πλευρά της ιστορίας,η σωστή πλευρά αφήνει τη λάθος πλευρά να το ξεκωλιασει?....
Ωχ ρε φιλε τι επιμένεις.....
Την "Βελούδινη επανάσταση"(δημοκρατική υποτίθεται)και την πτώση του εκλεκτού της Μόσχας,Σαρκισιάν( το 2018)την γνωρίζεις?
"Έξω οι Ρώσοι","θέλουμε ελεύθερη Αρμενία"κτλ?
Λένε ότι από πίσω κρύβεται ο Σόρος(Αρμένιοι το λένε).
Δεν ξέρω,σίγουρα όμως έχουν βάλει το χεράκι τους οι Ατλαντικοί για την αποσταθεροποίηση της περιοχής.
Ο Πασινιάν στηρίχθηκε πολύ από την διασπορά και λογικά ο Ρώσος ενορχήστρωσε την συνέχεια με τους Αζέρους.
Θα μου πείς μπορεί να μην ήθελαν να συνεχίσουν να είναι Ρωσικό προτεκτοράτο,οκ αυτό αλλά με τις ανάλογες συνέπειες.

Τα υπόλοιπα που αναφέρεις παρακάτω γιατί σου κάνουν εντύπωση?
Έτσι όπως τα λες είναι....

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.010
Πόντοι
3.936
Το κοντινό 2013 ο ίδιος ο Μητσοτάκης είχε πει ότι το ποτάμι είναι δικό μας κόμμα.

Τώρα είναι κ ο σύριζα.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.309
Πόντοι
2.356
Ωραία, θέλω παρακαλώ να μου απαντήσεις τι γίνεται σε περίπτωση που δύο χώρες σύμμαχοι του ΝΑΤΟ συγκρουστούν και να μου αναφέρεις αν υπάρχει κάποιο προηγούμενο τέτοιου είδους.

Αν όχι, ξεκολλήστε και λίγο τα
μυαλά σας από ένα συγκεκριμένο σημείο του χάρτη ( Ελλάδα - Τουρκία ) και δείτε τι γίνεται και στον υπόλοιπο κόσμο.
Δεν ήμασταν, ούτε είμαστε ,ούτε και θα γίνουμε το κέντρο του ενδιαφέροντος .
Μια φτωχογειτονιά είμαστε.
Και κανείς δεν διακινδυνεύει τίποτα για μια φτωχογειτονιά.

Αναμασάτε ιδέες για πολέμους μεταξύ δύο χωρών συμμάχων, λες και είμαστε στο 1821.
Τουλάχιστον γραφικό και αφελές.
Θα τις αφήσουν να συγκρουστούν. Τόσο απλά.
Γραφικός και αφελής είναι όποιος θεωρεί ότι δε θα συμβεί όταν έρθει η ώρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom