master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 40
- Πόντοι
- 366
Ρε φερτε τους πισω να μας πανε στην γη της ευημεριας.
αδερφε κακως ερεθιστηκα και εγραψα σε πολιτικα θεματα απλα η υπομονη καποια στιγμη τελιωνει γι αυτο αποφευγω και να διαβαζω,τυγχανει να γνωριζω εκ των εσω αρκετα,ουτε το 20% δεν ειναι αληθεια απ οσα πασαρονται.
θα σου πω επι λεξη τι μου ειπε ανθρωπος δικος μου μεσα στις πολυμηνες διαπραγματευσεις...."πρωτη φορα ελληνας πρωθυπουργος προσπαθει κατι καλο για τον ελληνικο λαο και μας γαμανε και οι μεσα και οι εξω....αν θες τα πιστευεις αυτα.
να σου θυμισω οτι οσο γινονταν οι συζητησεις ποταμι νδ πασοκ ηταν με γιουνκερ βρυξελλες με ξυρισμενες κωλοτρυπες και ετοιμες να γαμηθουν.τα πραγματα θα ηταν διαφορετικα αν 260βουλευτες ηταν μια γροθια.δεν λεω οτι θα ερχοταν ο παραδεισος, ολοι κοιτανε το δικο τους πολιτικο μαγαζακι.οτι ο τσιπρας βαφτισε το κρεας ψαρι ειναι αλλο εργο και αν ειχε αρχιδια επρεπε να παει σπιτι του,αλλα ποιος χαριζει στα 40 την καρεκλα του πρωθυπουργου;;
και για να τελιωνω οσον αφορα τον κουλη δες τις δηλωσεις απο την πρωτη μερα που εξελεγη,για καθε 100€ που θα κοβει ο τσιπρας ο κουλης θα κοβει 300€ και θα γουσταρει.
οι αλλαξοκωλιες στα κομματα θα πανε συννεφο μετα το μαη
Φίλε μη χαλιέσαι.
Απευθύνεσαι σε κομματόσκυλα των οποίων το συμφέρον ταυτίζεται με το συμφέρον του κόμματος που τους βόλεψε.
Με ορισμένους μάλιστα, δεν αξίζει να κάνεις καν διάλογο.
Σκάτά μόνο αξίζει να τους πετάς.
Στηρίζουμε ΣΥΡΙΖΑ απλά και μόνο για να τους βλέπουμε να σκούζουν.
Φίλε μη χαλιέσαι.
Απευθύνεσαι σε κομματόσκυλα των οποίων το συμφέρον ταυτίζεται με το συμφέρον του κόμματος που τους βόλεψε.
Με ορισμένους μάλιστα, δεν αξίζει να κάνεις καν διάλογο.
Σκάτά μόνο αξίζει να τους πετάς.
Στηρίζουμε ΣΥΡΙΖΑ απλά και μόνο για να τους βλέπουμε να σκούζουν.
Σαπιους πασοκους σαν το κουρουμπλη και τον φωτοπουλο.
σαπιους πασοκους σαν τον οικονομου και την γκερεκου στηριζεις εσυ φανταζομαι
Τυπε μου εχω ψηφισει 3 κομματα δεν ειμαι κολλημένος.
Πολλές φορες εχω αναφερει την ΝΔ ως μπλε πασοκ
Η γάγγραινα του πασοκ εχει επιμολύνει ολα τα κομματα εξουσιας :S
Η ΝΔ αποδειχτηκε χειροτερη απο το ΠΑΣΟΚ τυπε.Και ο συριζας βεβαια,Τυπε μου εχω ψηφισει 3 κομματα δεν ειμαι κολλημένος.
Πολλές φορες εχω αναφερει την ΝΔ ως μπλε πασοκ
Η γάγγραινα του πασοκ εχει επιμολύνει ολα τα κομματα εξουσιας :S
Η ΝΔ αποδειχτηκε χειροτερη απο το ΠΑΣΟΚ τυπε.Και ο συριζας βεβαια,
και απο τους 2 πλεον.
Ολοι αυτοι που λες δεξιοι αποδεδειγμενα.Αυτο το φαινομενο των "τυφλων" με αδειαοπως παντα καποιος φταιει,το πασοκ!αυτοι οι κλεφτες!!
αραγε πασοκοι ηταν οι τυφλοι στη ζακυνθο;;οι κουφοι στη σαμο;;
οι αλβαναρεοι στα γιαννενα με πλαστα χαρτια ελληνικα;;
ο καταλογος ειναι μακρυς....
εθνος λαμογιας εκ ιδρυσεως του τα υπολοιπα σανος προς καταναλωση αβουλων....
Διοριζουν ομως αχρηστους,και δεν εχουν κανει ουτε ΕΝΑ απο οτι υποσχεθηκαν προεκλογικα.για την ωρα δεν εχουν αρπαξει ουτε ευρω...
για την ωρα δεν εχουν αρπαξει ουτε ευρω...
Εκλεισαν οι τράπεζες και εχουν ανοιξει 7 διαφορετικα μέτωπα που χάνουν σε ολα
Συν οι διορισμοι που ανεφερε και ο μαστερ.
Αν έκλεβαν θα μας στοιχιζαν λιγοτερο.
Προτιμώ έναν λογιστη που να κλέβει παρά εναν λογιστή που θα το χρεωκοπήσει το μαγαζι
Διοριζουν ομως αχρηστους,και δεν εχουν κανει ουτε ΕΝΑ απο οτι υποσχεθηκαν προεκλογικα.
παντα οι αυλικοι στην εξουσια αχρηστοι ηταν και σαλιαρηδες!!αν εξαιρεσεις γραβατωμενα λαμογια στυλ παπασταυρου κλπ...
οσο για τις υποσχεσεις ας προσεχαν,υπερεκτημησαν τις δυνατοτητες τους.
εγω παντως ξερω πως η μανα μου εφαγε 11-12 μειωσεις στη μικρη συνταξη της,η λητρα μηδενικου ελειματος δεν εχει εφαρμοστει λογω συριζα παραμενει σταθερη η συνταξη της 1+ χρονο,ειναι κατι και αυτο για τα οικονομικα της
Το γνωστο κομπλεξ του Ελληνα βαλκανιου, που "χαλιεται" αν τον κυβερνησει καποιος πιο πλουσιος απο αυτον.O Κυριακος θα μας σωσει :
Στα 6 του , απεκτησε ενα σπιτακι 520τ.μ. στο Λονδινο .Σε οικοπεδακι μονο 2000τ.μ.
Στα 12 :
απεκτησε ενα μικρο κτηματακι , στην Κρητη.Μονο 300 στρεματα.Ειναι παιδι του λαου ο Κυριακος.
Οταν γινει πρωθυπουργος , θα μας φτιαξει . Αρχοντες θα μας κανει.
Το πιο σωστο απ 'ολα ειπες.Φιλε μικρή σημασια έχουν οι συντάξεις.
Το θέμα ειναι να υπάρχουν δουλειες.
Δουλειες κανονικες και οχι αχρηστοι και επιζημιοι διορισμοι.
Και αν οι γέροι μας ζοριζονται, να μπορούμε να τους χαρτζηλικώνουμε εμεις.
Τώρα γινεται το αντιστροφο :S
Εγω ξερω φιλε οτι γριουλα που βοηθαω και παιρνει συνταξη ογα,της κοψανε μεσα στο 2015 20 ευρω.παντα οι αυλικοι στην εξουσια αχρηστοι ηταν και σαλιαρηδες!!αν εξαιρεσεις γραβατωμενα λαμογια στυλ παπασταυρου κλπ...
οσο για τις υποσχεσεις ας προσεχαν,υπερεκτημησαν τις δυνατοτητες τους.
εγω παντως ξερω πως η μανα μου εφαγε 11-12 μειωσεις στη μικρη συνταξη της,η λητρα μηδενικου ελειματος δεν εχει εφαρμοστει λογω συριζα παραμενει σταθερη η συνταξη της 1+ χρονο,ειναι κατι και αυτο για τα οικονομικα της
Φιλε μικρή σημασια έχουν οι συντάξεις.
Το θέμα ειναι να υπάρχουν δουλειες.
Δουλειες κανονικες και οχι αχρηστοι και επιζημιοι διορισμοι.
Και αν οι γέροι μας ζοριζονται, να μπορούμε να τους χαρτζηλικώνουμε εμεις.
Τώρα γινεται το αντιστροφο :S
Το θεμα ειναι οτι οι πλουσιοι εφεραν την χωρα σε αυτη την κατασταση οσο και να σε ενοχλει.Το γνωστο κομπλεξ του Ελληνα βαλκανιου, που "χαλιεται" αν τον κυβερνησει καποιος πιο πλουσιος απο αυτον.