Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 103K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.349
Πόντοι
12.756
4 ευρω η ντοματα, 2,5 τα μηλα διπλες τιμες απο περσι
τις αυξησεις στο ρευμα, στα καυσιμα, κλπ οι παραγωγοι τις μεταφερουν στον καταναλωτη

η ελληνικη κοινωνια θα μετανιωσει πικρα που εδωσε στους ημιμαθεις αλαζονες τυπους τετοιο ποσοστο μοναρχιας, να μην ανησυχουν για τιποτα :(
η αριστερα φταιει .. περιμενε να στο γραψει ο Αλεξ :coffee:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.367
Πόντοι
6.056
4 ευρω η ντοματα, 2,5 τα μηλα διπλες τιμες απο περσι
τις αυξησεις στο ρευμα, στα καυσιμα, κλπ οι παραγωγοι τις μεταφερουν στον καταναλωτη

η ελληνικη κοινωνια θα μετανιωσει πικρα που εδωσε στους ημιμαθεις αλαζονες τυπους τετοιο ποσοστο μοναρχιας, να μην ανησυχουν για τιποτα :(
Nαι τυπε,o αλλος μπορει να πουλαει 80 λεπτα ντοματα και στον καταναλωτη να φτανει 2,5.Απλα ο καθενας πουλαει οσο γουσταρει πλεον,ελευθερη αγορα εχουμε:rockon::confused::confused::confused::coffee::coffee:

mixalis k.

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
5.338
Πόντοι
1.106
Ρε παιδιά ο Κούλης δεν επιδοτούσε να αλλάξουν καυστήρες από Αέριο σε πετρέλαιο???

Ήξερε τι έκανε...

Τωρα δεν επιδοτει τίποτα
Δικαιοσυνη παντου

anon.

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Κριτικές
8
Like
19.542
Πόντοι
4.636
Ποιον επρεπε να ψηφισουμε τύπε για φτηνη ντομάτα?
41%...

gif-aa3e58426d54ec6db84dbbb210b658d2-gif.1027571

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
Ειπα φιλε, δε θα μεινει χριστιανος στον Καυκασο με την ανοχή του κοντου Πούτιν,
Και ενας Έρντο που βαζει χέρι παντού, θα ρθει και η σειρα μας

Μεγάλος πούστης ο Πούτιν! τα εκανε πλακάκια με τους Τουρκους υπερ των Αζέρων .....

Αν κανουμε κουβέντα με Ερντο έτσι για περνα η ώρα και να προετοιμαζόμαστε για εισβολή καλώς, γιατί το πράγμα με την Τουρκία δεν θα έχει καλή κατάληξη.

Στην ομιλία του στον ΟΗΕ για 2 χωριστά κράτη στην Κύπρο κανείς δεν πήρε το μέρος της Κυπρου, τι και αν υπάρχουν ψηφίσματα κλπ ....

Αυτό που έκανε η Ρωσία στην Ουκρανία, το Αζερμπαϊτζάν στην Αρμενία, η Τουρκία θα το δοκιμάσει και εναντίον μας ... αργά ή γρήγορα ... με ή χωρίς Ερντογάν .....

mixalis k.

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
5.338
Πόντοι
1.106
Μεγάλος πούστης ο Πούτιν! τα εκανε πλακάκια με τους Τουρκους υπερ των Αζέρων .....

Αν κανουμε κουβέντα με Ερντο έτσι για περνα η ώρα και να προετοιμαζόμαστε για εισβολή καλώς, γιατί το πράγμα με την Τουρκία δεν θα έχει καλή κατάληξη.

Στην ομιλία του στον ΟΗΕ για 2 χωριστά κράτη στην Κύπρο κανείς δεν πήρε το μέρος της Κυπρου, τι και αν υπάρχουν ψηφίσματα κλπ ....

Αυτό που έκανε η Ρωσία στην Ουκρανία, το Αζερμπαϊτζάν στην Αρμενία, η Τουρκία θα το δοκιμάσει και εναντίον μας ... αργά ή γρήγορα ... με ή χωρίς Ερντογάν .....

ειτε χασει ο Πουτιν ειτε κερδίσει η Τουρκια θα προχωρησει με Ερντογαν η χωρις .
Ακομα κι αν δεν ειχε εισβάλλει ο Πουτιν. Εχει ηδη απαιτήσει απο το ΝΑΤΟ στους χάρτες η Κυπρος να αναγράφεται ως συντεταγμενες και χωρις την επισημη ονομασία της

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
8.404
Πόντοι
1.056
Ρε τον Κουλη,εκει που διαμηνύε πως ολα καλα με τον σιδηρόδρομο μετα τα Τεμπη και ειναι ασφαλή με τα Σουπερ εργα που εκανε σε χρονο ρεκόρ,ξανα κουβα και χωρις τρενα η χωρα

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
28.609
Πόντοι
8.346
Ρε παιδιά ο Κούλης δεν επιδοτούσε να αλλάξουν καυστήρες από Αέριο σε πετρέλαιο???

Ήξερε τι έκανε...

Οτι βγαίνουν και προτρέπουν αυτα τα μουνόπανα να κάνει ο κοσμος, εμεις πρέπει να κάνουμε το αντίθετο. Τους έχουμε μαθει

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.349
Πόντοι
12.756
Οτι βγαίνουν και προτρέπουν αυτα τα μουνόπανα να κάνει ο κοσμος, εμεις πρέπει να κάνουμε το αντίθετο. Τους έχουμε μαθει
Ευτυχώς που εμείς εδώ έχουμε τον Αλέξ Και μας ενημερώνει για τιμές τι θα πέσει τι θα ανέβει και τα λοιπά....
Ας γραφόταν ο κόσμος μέλος στο Φόρουμ να είχε σωθεί

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.701
Πόντοι
6.515
Nαι τυπε,o αλλος μπορει να πουλαει 80 λεπτα ντοματα και στον καταναλωτη να φτανει 2,5.Απλα ο καθενας πουλαει οσο γουσταρει πλεον,ελευθερη αγορα εχουμε:rockon::confused::confused::confused::coffee::coffee:
Τυπε όταν ακριβαινει στον Θεό το ρευμα, τα καυσιμα τα μεταφορικά, η συσκευασία κλπ ο παραγωγος της ντομάτας θα το μεταφέρει στον καταναλωτή

Τα 2 ευρώ βενζίνη δεν τα, πληρωνουμε μόνο στο βενζινα

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.701
Πόντοι
6.515
Ρε τον Κουλη,εκει που διαμηνύε πως ολα καλα με τον σιδηρόδρομο μετα τα Τεμπη και ειναι ασφαλή με τα Σουπερ εργα που εκανε σε χρονο ρεκόρ,ξανα κουβα και χωρις τρενα η χωρα

Τους ιταλους ποιος θα τους αποζημιώσει τώρα για την επένδυση τους?

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.349
Πόντοι
12.756
Πριν προλάβεις να βάλεις το κλειδί στην μίζα θα έχουν κλείσει αεροδρόμια,λιμάνια κτλ....

:rockon::rockon::rockon:
αυτα να τα πεις σε κατι δεξιους φίλους σου εδω μεσα ..
που θα χεστουν επανω τους και θα λενε Κουλη σωσε μας

Εγω μπρο μου , με την ανεση μου θα μαζεψω αυτα που πρεπει και εχω 2+1 πρεσβείες να διαλέξω για να παω
και να μου τα κανονισουν αυτοι όλα τζαμπα κιολας με το πρωτο αεροπλανο

Να μας λετε νεα απο το μέτωπο , κομμαντα της ΝΔ :rockon::rockon:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.589
Πόντοι
3.656
Πριν προλάβεις να βάλεις το κλειδί στην μίζα θα έχουν κλείσει αεροδρόμια,λιμάνια κτλ....

κάποιοι θα έχουν εσωτερική πληροφόρηση και θα τα δουν όλα από την άλλη άκρη του ατλαντικού μέσω live streaming :coffee:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.228
Πόντοι
12.756

αυτα τα απατριδα σκουλικια δεν ξερουν οτι θα τους γαμησουμε το σπιτακι οταν ερθει η ωρα

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.349
Πόντοι
12.756
κάποιοι θα έχουν εσωτερική πληροφόρηση και θα τα δουν όλα από την άλλη άκρη του ατλαντικού μέσω live streaming :coffee:
θα κανει τον αναπηρο οταν ειναι να παει να πολεμησει ο συγκεκριμενος
το καλο ειναι οτι θα τον πιστεψουν
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ψωμι - Τυρι - Χρυση Αυγη :rockon::rockon: μπηκαν τα μαρκετ πας

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.600
Πόντοι
6.536
αυτα να τα πεις σε κατι δεξιους φίλους σου εδω μεσα ..
που θα χεστουν επανω τους και θα λενε Κουλη σωσε μας

Εγω μπρο μου , με την ανεση μου εχω 2+1 πρεσβείες να διαλέξω για να παω
και να μου τα κανονισουν αυτοι όλα τζαμπα κιολας με το πρωτο αεροπλανο

Να μας λετε νεα απο το μέτωπο , κομμαντα της ΝΔ :rockon::rockon:
Ξεροέχυσα με το +1 πρεσβεία.

ΗΒ μάλλον

:wanker:

υγ:Δεν θα υπάρχει δίκτυο κινητής,δεν φτάνεις πρεσβεία,φτιάξε ελικοδρόμιο.....

:coffee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom