Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 103K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.896
Πόντοι
19.795
Σίγουρα εχει αλλά έχει κ υποδομές....και δρόμους. Πρόσφατα πήγα Κολωνία κ Φρανκφούρτη. Έριχνε καρέκλες 2 μέρες. Μία λιμνούλα στο δρόμο δεν είδα ΠΟΥΘΕΝΆ . Η ποιότητα ασφάλτου καμία σχέση με την δική μας.... κάνει μπαμ η διαφορά
Μη μου λες τωρα για δρομους, ειναι το σημειο που με ποναει.
Εθνικη οδος, λεει, Κερκυρας - Λευκιμμης. χαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχα
Εκτος του οτι ειναι ολο λακουβες προχειρα γεμισμενες, σε 4 σημεια δεν χωρανε να περασουν 2 πουλμαν η, φορτηγα αντιθετης κατευθυνσης. Στα 2 υπαρχει ορατοτητα και παει στο διαολο, μπορει να δωσει προτεραιοτητα ο ενας στον αλλο. Αλλα στα αλλα 2 δεν υπαρχει ορατοτητα, ειναι σε γωνιες και ετσι και εχει κινηση και απο τις 2 κατευθυνσεις γινεται φρακαρισμα. Ασε που 40 χιλιομετρα δρομος δεν εχει ενα σημειο που να μπορεις να προσπερασεις νομιμα.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.896
Πόντοι
19.795
Εχω γυρισει ολες τις Ευρωπαικες Μεσογειακες χωρες. Αυτο το αισχος με τους δρομους δεν το εχω δει πουθενα.

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.408
Πόντοι
3.936
Μη μου λες τωρα για δρομους, ειναι το σημειο που με ποναει.
Εθνικη οδος, λεει, Κερκυρας - Λευκιμμης. χαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχα
Εκτος του οτι ειναι ολο λακουβες προχειρα γεμισμενες, σε 4 σημεια δεν χωρανε να περασουν 2 πουλμαν η, φορτηγα αντιθετης κατευθυνσης. Στα 2 υπαρχει ορατοτητα και παει στο διαολο, μπορει να δωσει προτεραιοτητα ο ενας στον αλλο. Αλλα στα αλλα 2 δεν υπαρχει ορατοτητα, ειναι σε γωνιες και ετσι και εχει κινηση και απο τις 2 κατευθυνσεις γινεται φρακαρισμα. Ασε που 40 χιλιομετρα δρομος δεν εχει ενα σημειο που να μπορεις να προσπερασεις νομιμα.
Άσε μιλάμε τρελάθηκα. Ποδηλατόδρομοι με φανάρια.... επάνω στο πεζοδρόμια (τεράστια) ειδικες πλάκες να περνάνε τα πατίνια κ τα ποδήλατα. Εγώ ο βλάχος δεν ήξερα ότι δεν πρέπει να πατάω εκεί και 2-3 φορές πήγαν να πέσουν πάνω μου ( δίκαια) . Άντε ρε με το μπουρδέλο....δεν έχουν μάθει οι Έλληνες να οδηγούν στην βροχή λένε...ότι η άσφαλτος είναι ΧΩΜΑ ΣΚΈΤΟ δεν το λένε.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εχω γυρισει ολες τις Ευρωπαικες Μεσογειακες χωρες. Αυτο το αισχος με τους δρομους δεν το εχω δει πουθενα.
Μέχρι κ Βουδαπέστη που θεωρείται φτωχή χώρα φίλε ήταν όλα οργανωμένα και καθαρά.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.716
Πόντοι
6.256
Ρε σεις,οι Τουρκοι τι φαση;

Δεν φοβομαστε πια μην μπουν μεσα,νυχτα μερα ή οτι αλλο;

Τα Ραφαλ δεν πεταν;Η χωρα παρέλυσε;Δεν ενημερωνόμαστε δεν ενημερωνόμαστε επαρκή!
Ολα καλα με τα τούρκα τωρα, τους ξεπαστρεψε ο γουρλής

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.976
Πόντοι
5.506
Άσε μιλάμε τρελάθηκα. Ποδηλατόδρομοι με φανάρια.... επάνω στο πεζοδρόμια (τεράστια) ειδικες πλάκες να περνάνε τα πατίνια κ τα ποδήλατα. Εγώ ο βλάχος δεν ήξερα ότι δεν πρέπει να πατάω εκεί και 2-3 φορές πήγαν να πέσουν πάνω μου ( δίκαια) . Άντε ρε με το μπουρδέλο....δεν έχουν μάθει οι Έλληνες να οδηγούν στην βροχή λένε...ότι η άσφαλτος είναι ΧΩΜΑ ΣΚΈΤΟ δεν το λένε.

Μέχρι κ Βουδαπέστη που θεωρείται φτωχή χώρα φίλε ήταν όλα οργανωμένα και καθαρά.
Ναι ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ, αλλά εκεί που μόλις κάνεις τη μαλάκια 3-4 πολίτες θα καλέσουν αμέσως την αστυνομία να σε μαντρώσει εσύ θα κακαρίζεις για ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ.

Βλαμμένε, θέλεις και Γερμανία τσομπάνη.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.087
Πόντοι
26.141
Ναι ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ, αλλά εκεί που μόλις κάνεις τη μαλάκια 3-4 πολίτες θα καλέσουν αμέσως την αστυνομία να σε μαντρώσει εσύ θα κακαρίζεις για ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ.

Εγώ μπαρόκ με τίποτα δεν πηγαίνω γερμανιες ολλανδιες παρά μόνο σε κάτι γκανες μπουρκονες φάει και Ζιμπάμπουες οπότε έτσι νιώθω τη ανάπτυξη της χώρας μου ......λάσπη χώμα εκεί ενώ εδώ μίγμα λάσπης κ με ολίγην άσφαλτον:confused:

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.408
Πόντοι
3.936

Σε στραπωνιασε τελικά η Χατζή???

Watcher17

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2023
Like
1.049
Πόντοι
201
Εγώ μπαρόκ με τίποτα δεν πηγαίνω γερμανιες ολλανδιες παρά μόνο σε κάτι γκανες μπουρκονες φάει και Ζιμπάμπουες οπότε έτσι νιώθω τη ανάπτυξη της χώρας μου ......λάσπη χώμα εκεί ενώ εδώ μίγμα λάσπης κ με ολίγην άσφαλτον:confused:
Ζεις την ζωή μου..πάρε με μαζί σου αλήθεια!!:happy::smiling-face-with-heart-eyes::rockon:

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.083
Πόντοι
1.706
:rockon:

1694726476425.jpeg

1694726527631.jpeg

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.937
Πόντοι
12.756

Για να μην ψαχνεστε το 32 με το θετικη ειναι οι εξης:

1 Δικηγορος μελος του νηματος με σημαντικο αριθμω μηνυματων
1 Κατοικος Υμηττου , μεσαιας ταξης , καταναλωτης αβαλβιδων Βουλγαρικων αποσταγματων
1 ο γνωστος σε ολους Βασιλοφρων
1 ενας κουφος που δεν ακουσε καλα την ερωτηση

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.408
Πόντοι
3.936
Καλά μόλις βγεί καμία λίστα πέτσα θα δεις πως θα αλλάξουν τα νούμερα πάλι...

Για να μην ψαχνεστε το 32 με το θετικη ειναι οι εξης:

1 Δικηγορος μελος του νηματος με σημαντικο αριθμω μηνυματων
1 Κατοικος Υμηττου , μεσαιας ταξης , καταναλωτης αβαλβιδων Βουλγαρικων αποσταγματων
1 ο γνωστος σε ολους Βασιλοφρων
1 ενας κουφος που δεν ακουσε καλα την ερωτηση
Ο Αθηναίος που ακόμα ελπίζει στον Κούλη και ο ντολμάς που μάλλον δεν θα πάρει πασσ

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.937
Πόντοι
12.756
Καλά μόλις βγεί καμία λίστα πέτσα θα δεις πως θα αλλάξουν τα νούμερα πάλι...

Ο Αθηναίος που ακόμα ελπίζει στον Κούλη και ο ντολμάς που μάλλον δεν θα πάρει πασσ
τον Νταιμα δεν τον ρωτησαν , δεν ανοιγε την πορτα , φοβοταν μην ηταν οι ταμιες του λιντλ και του ζητουσαν πισω τα 4 λεπτα που του εδωσαν παραπανω σε ρεστα

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.408
Πόντοι
3.936
τον Νταιμα δεν τον ρωτησαν , δεν ανοιγε την πορτα , φοβοταν μην ηταν οι ταμιες του λιντλ και του ζητουσαν πισω τα 4 λεπτα που του εδωσαν παραπανω σε ρεστα

Κάτσε τώρα θα πέσει γέλιο....

Κάτι σαν το ταμείο Μολυβιάτη στην Ηλεία...που εξαφανίστηκε και ποτέ δεν μάθαμε που πήγαν τα λεφτά...

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.937
Πόντοι
12.756

Κάτσε τώρα θα πέσει γέλιο....

Κάτι σαν το ταμείο Μολυβιάτη στην Ηλεία...που εξαφανίστηκε και ποτέ δεν μάθαμε που πήγαν τα λεφτά...
τα λεφτα απο τις σακουλες σουπερ μαρκετ και γενικα τις σακουλες
τα λεφτα απο τα ποτηρια του καφε
τα λεφτα απο τα καπακια των ποτηριων του καφε

και γενικα τα λεφτα απο ολα αυτα , που ειναι ; μηπως ξερεις να μου πεις ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom