Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.017
- Πόντοι
- 3.656
της μαρέβας το έχω και εγώΚαι της Μαρεβας.
της μαρέβας το έχω και εγώΚαι της Μαρεβας.
Μονο αν εισαι συνδρομητης στο BirlasBetακουγεται οτι εισαι ο μονος που εχει το βιντεο με τα βυζιά της μπακοδήμου
Μια με απ ολα με ενισχυμενο σουτιεν.Ποιο απ'ολα?
ειμαι μελος της Νεας δημοκρατίας κατι πρεπει να μετράει και αυτοΜονο αν εισαι συνδρομητης στο BirlasBet
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μια με απ ολα με ενισχυμενο σουτιεν.
Μονο αν εισαι συνδρομητης στο BirlasBet
Μια με απ ολα με ενισχυμενο σουτιεν.
δεν σε ειχα για τοσο ανωμαλο!!!ειμαι μελος της Νεας δημοκρατίας κατι πρεπει να μετράει και αυτο
Σούσι για τους πληγέντεςEχουν βγει ψαρια στα πεζοδρομια στη Λαρισα...Να βγουν για ψαρεμα ή οχι???
Κανεις δεν ειναι τελειος. Μονο ο κυριος Κυριακος.δεν σε ειχα για τοσο ανωμαλο!!!
δεν σε ειχα για τοσο ανωμαλο!!!
Ξεβλαχεψανε...ολη μερα προβατινα και κοκορετσι...Σούσι για τους πληγέντες
Μη το γρουσουζευεις4η μέρα χωρίς 112 , ρεκόρ κυβέρνησης Κουλη
Μοιραζει προμηθειες στους πληγεντες με την βαρκουλα τουΟ Αθηναιος 444 που ειναι?Εχουμε αναγκη τις βαρυγδουπες δηλώσεις.
Έλα σαχλαμάρεςΜοιραζει προμηθειες στους πληγεντες με την βαρκουλα του
Παπατζής και αυτος σαν τον δικό μας εδω που το ανεβασε χθες προχθες ...Ο δημοσιογράφος Παντελής Βαλασσόπουλος μας δείχνει τι έγινε στη Γερμανία με μια ξαφνική νεροποντή
Δείτε στη Γερμανία με μια απλή βροχουλα τη ζημιά έγινε κ δείτε πόσους νεκρούς άφησε στη Λιβύη ο Ντάνιελ
Και εσύ όλη μέρα συκοφαντείτε τον κύριο Κυριάκο ....
Το έργο του αγοραστού φάνηκε τώρα ........41% κ συνεχίζουμε νέα Δημοκρατία
Ρε μλκ, ποσο σε πληρωνει το ποστ ο κυρ Στεφανος;Τελικά μάθαμε ποιος έδωσε εντολή να σπάσουν το φράγμα?
Κυβέρνηση , δήμοι κ περιφέρειες αυτή την στιγμή
Το ότι το έπσασαν ειναι το πρόβλημα ή που δεν ειδοποίησαν κανένα χωριό και τους άφησαν να πνιγούν?Τελικά μάθαμε ποιος έδωσε εντολή να σπάσουν το φράγμα?
Κυβέρνηση , δήμοι κ περιφέρειες αυτή την στιγμή
Γτ ρε μουνι, σκέφτεσαι να πάρεις μεταγραφή??Ρε μλκ, ποσο σε πληρωνει το ποστ ο κυρ Στεφανος;
Όποιος έδωσε εντολή θα έπρεπε να κινήσει τις διαδικασίες για να σταλεί κ μύνημαΤο ότι το έπσασαν ειναι το πρόβλημα ή που δεν ειδοποίησαν κανένα χωριό και τους άφησαν να πνιγούν?
εδω ανεβαινε το νερο και τους εστειλαν μηνυμα παραμεινετε στο σπιτιΤο ότι το έπσασαν ειναι το πρόβλημα ή που δεν ειδοποίησαν κανένα χωριό και τους άφησαν να πνιγούν?