Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.015
- Πόντοι
- 3.656
Αυτός σγρ δινειΟ Κασέλ;
Σταθερότητα στην καντεμια εχουμετι σε νοιάζει ρε τύπε αφού έχουμε σταθερότητα
Ενώ πριν όλα πήγαιναν καλά κ θελαν μια ακόμη 4ετια.Δεν απαντάω σε εσένα μύστη...αλλά αυτό το 41...είναι το τίμημα για ότι γίνεται...όλα στραβά λάθος πάνε μετά από αυτό το ποσοστό.!!!!!!
Χοντρη θα ναι.Δίνει κωλο?
Αυτές κάνουν τα χειρότερα ( ή τα καλύτερα , ανάλογα πως το βλέπεις )Χοντρη θα ναι.
Αυτές κάνουν τα χειρότερα ( ή τα καλύτερα , ανάλογα πως το βλέπεις )
Δεν αρκειπαντρέψου την
το έφτιαξα για να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.Σταθερότητα στηνκαντεμιαλαμογιά εχουμε
Σωστό,αλλά μπορείς να κόβεις μόνος σου πάγο και να τον έχεις έτοιμο κατάψυξη...γίνετε και έτσι δουλίτσα...Θέλεις ειδική παγομηχανη για τα iceberg ομως. Ποιος μπαίνει στον κοπο να πάρει για το σπίτι; Έχει και μερικά κατοσταρικάκια. Αμα πίνεις νεγκρονι και τέτοια μόνον.
Ο ντάμα τώρα πρέπει να κοπανάει το κεφάλι του στον μικρό θολωμένο από τη μούχλα καθρέφτη στο στρικόμωλο και βρομερό μπάνιο του
Τι εννοείς, τέλος τα επιδόματα σε βλαροκ κ ντολμα??Η κατασταση ειναι τοσο καλη που δεν μπορει να δωσει ουτε μαρκετ pass που ειναι με εισοδηματικα κριτήρια
Δεν θα τα επαιρναν αυτοι με τις Καγιεν , ο κοσμακης θα τα τσιμπαγε
Η οικονομία παει καλα , πηραμε και την βαθμιδα, ποιος μας πιανει τωρα !!
Τωρα ας τσιμπησουν τ αρχιδι του Κουλη
Οσο περναει και ο καιρος βελτιωνεται η κατασταση ... παει προς την σωστη κατευθυνση
Η αφανιση της πλεμπας απέχει λίγο
εγω θα προτεινα να δινεις ραντεβου με την σκουπιδιαρα και να στα παιρνει και να τα πηγαινει καρφι στον ΧΥΤΑΤι εννοείς, τέλος τα επιδόματα σε βλαροκ κ ντολμα??
Ότι είπα για τα αποφάγια μου από τα σκουπίδια ισχύει ακόμα. Αυτές τις δύσκολες εποχές στεκόμαστε δίπλα στο συνάνθρωπο και όχι απέναντι
περισσότερο θα νιώσει το αόρατο φαγητό όταν θα τρώει αέρα κοπανιστόΗρθε η ωρα να νιωσει το αορατο κωλοδαχτυλο της αγορας
Και θα του αρεσει
Μου ελειψε ο κύριος Νταιμα που πήγε??Ο ντάμα τώρα πρέπει να κοπανάει το κεφάλι του στον μικρό θολωμένο από τη μούχλα καθρέφτη στο στρικόμωλο και βρομερό μπάνιο του
περισσότερο θα νιώσει το αόρατο φαγητό όταν θα τρώει αέρα κοπανιστό
θα κάνει Black Friday καθε παρασκευή χωρίς ρεύμα και φωτα
και το πιο πιθανό είναι ότι αντί να συχνάζει στο τσοντοσινεμά για διασκέδαση θα πιάσει δουλειά εκεί να σφουγγαρίζει τα φλόκια για το βασικό μισθό που όπως έλεγε φτάνει αφού στο χωριό του δεν είχαν ούτε πηγάδι να χέσουν
Δεν πειράζει.. 40,99% το 2027εγω θα προτεινα να δινεις ραντεβου με την σκουπιδιαρα και να στα παιρνει και να τα πηγαινει καρφι στον ΧΥΤΑ
Μην γινει κανα φονικο εξω απο το καδο μεταξυ των 2