Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006

Watcher17

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2023
Like
1.049
Πόντοι
201
K Πέμπτη κιόλας μέχρι να πάρει ελληνική ευρωπαϊκή υπηκοότητα η κουνιαδα μου
Μην με διαολιζεις τωρα και το ανοίξω.. πριν ανταλλάξαμε λόγια αγαπης με τον μπατζανακη σου.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σου εχω πει οτι το ψαχνω πώς θα παρει υπηκοοτητα η δικια μου ε?
Για πες τελικά θα έρθει τελικά εδώ?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006

Watcher17

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2023
Like
1.049
Πόντοι
201
Για καλη μου τυχη τσακωθηκε με την οικογενεια της, δεν τους μιλαει και πλεον το συζηταει να ερθει εδω. Λιγη πιεση θελει
Οπότε γλυτώνεις και την ταλαιπωρία....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Διπλό το όφελος για το κόμμα κιολας. Δεν χανει την ψηφο μου αφου δεν θα φυγω, και θα εξασφαλισουμε και αλλη μια

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.227
Πόντοι
22.266
Σου εχω πει οτι το ψαχνω πώς θα παρει υπηκοοτητα η δικια μου ε?
Ρώτα με ότι θέλεις ...πάνω στο θέμα κάτι σκαμπαζω
Αν της κάνεις παιδί μπορεί σε τρία χρόνια από την παραμονή της να δώσει εξετάσεις για Έλλη νικη υπηκοότητα απλά οι εξετάσεις είμαι δύσκολες
https://www.ypes.gr/trapeza-thematon-pegp/
Αλλιώς χωρίς παιδί χρειάζεσαι πέντε χρόνια με κάρτα άδειας

Υπάρχει κ ο τρίτος δρόμος πχ αν κάποιος ξένος κάνει κάτι σπουδαίο(μεγάλο επίτευγμα) που κρίνει η επιτροπή ή ΠτΔ κ τότε αυτόματα μπορει να πάρει υπηκοότητα

Εσύ μπορείς να επικαλεστείς τον τρίτο δρόμο αφού θα έχει παντρευτεί εσένα ......σπουδαίο επιφανή Έλληνα :confused:

Watcher17

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2023
Like
1.049
Πόντοι
201
Διπλό το όφελος για το κόμμα κιολας. Δεν χανει την ψηφο μου αφου δεν θα φυγω, και θα εξασφαλισουμε και αλλη μια
Με την τωρινη Γυναίκα σου πως θα κινηθείς?Εκτός αν έχεις αποφασίσει να το παίξεις διπλός πράκτορας.

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.271
Πόντοι
2.456
Κατι Βοριδηδες και τετοια ακουγεται , εχει και αλλους , αλλα αυτον πηρε το αυτι μου :coffee:
Νομιζω και ο Μηταρακης θα τον κρεμάσει , θα του την φυλαει που τον γαμησε που πηγε Παρο
Πιθανότερο οι σκληροί ντεμεκ δεξιοί να είναι σπίτι με ίωση..
:confused::confused::confused:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Οπότε γλυτώνεις και την ταλαιπωρία....
Ακου ρε τύπε
Χθες πηγε να δει τη μανα της στην πολη που μενει, αλλά εχουν μπει σε διαφορα σημεια της πολης οι ανταρτες
Και μου εστειλε βιντεο που ακουγονται πυροβολισμοι, και διπλα της ενας στρατιωτης της λεει να περιμενει στο αυτοκινητο να σταματησουν οι πυροβολισμοι για να περασει.
Και το διηγοταν σαν να συνεβαινε κατι απολυτα φυσιολογικο.
Φανταζεσαι να συνεβαινε αυτο στην Ελλαδα?

Με την τωρινη Γυναίκα σου πως θα κινηθείς?Εκτός αν έχεις αποφασίσει να το παίξεις διπλός πράκτορας.
Ειναι η μονη λεπτομερεια που μου διαφευγει προς στιγμην

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Ρώτα με ότι θέλεις ...πάνω στο θέμα κάτι σκαμπαζω
Αν της κάνεις παιδί μπορεί σε τρία χρόνια από την παραμονή της να δώσει εξετάσεις για Έλλη νικη υπηκοότητα απλά οι εξετάσεις είμαι δύσκολες
https://www.ypes.gr/trapeza-thematon-pegp/
Αλλιώς χωρίς παιδί χρειάζεσαι πέντε χρόνια με κάρτα άδειας

Υπάρχει κ ο τρίτος δρόμος πχ αν κάποιος ξένος κάνει κάτι σπουδαίο(μεγάλο επίτευγμα) που κρίνει η επιτροπή ή ΠτΔ κ τότε αυτόματα μπορει να πάρει υπηκοότητα

Εσύ μπορείς να επικαλεστείς τον τρίτο δρόμο αφού θα έχει παντρευτεί εσένα ......σπουδαίο επιφανή Έλληνα :confused:
Παιδί δεν θελει, οπότε αυτο αποκλειεται.

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.271
Πόντοι
2.456
Στον Alpha γινεται το ξεβράκωμα :rockon::rockon::rockon::rockon:

Απο 117 μυρια που ειχε το ταμειο ανακαμψης για αντιπλημμυρικα απορροφηθηκαν = 0 μηδεν !!!! :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Τα λεει ο Βερυκιος που του τα πλασσαρε ο Κικιλιας
Ρε το πουστη τον Κικιλια , μαγκας τελικα , αρχισε και ξεβρακωνει Στυλιανιδη :rockon::rockon::rockon::rockon:

Υπαρχει κονδυλι 187 για την πολιτικη προστασια , και απορροφηθηκε το 0,52% :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Ρε τον Μπαλατσινο , γι αυτο βγηκε στον Χατζηνικο και ειπε εγω δεν παραιτούμαι , αν θελει ο Κουλης ας με αλλαξει :rockon::rockon::rockon::rockon:

Κικιλια :grouphug::grouphug::grouphug::grouphug:

kikilias.jpg
:grouphug:τζενη-τζενη..
:coffee:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Βασιλη Κικίλια, το καλαμι πολλοι ηγαπησαν, τον καλαμοκαβαλάρη κανενας. Αλλά ετσι ειναι, οταν σε μια δεκαετια περναει καποιος απο 5 υπουργεια, χωρις να υπαρχει η παραμικρη εξηγηση για την λαμπρη αυτη πορεία και εξελιξη, καβαλαμε και το καλαμάκι μας. Αλλά να θυμασαι αυτο που ελεγε η Αντζελα Δημητριου, οτι οταν καβαλαει καποιος το καλαμι οριζοντια ειναι καλα, το κακο ειναι αν το καβαλησει καθετα.

Watcher17

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2023
Like
1.049
Πόντοι
201
Ακου ρε τύπε
Χθες πηγε να δει τη μανα της στην πολη που μενει, αλλά εχουν μπει σε διαφορα σημεια της πολης οι ανταρτες
Και μου εστειλε βιντεο που ακουγονται πυροβολισμοι, και διπλα της ενας στρατιωτης της λεει να περιμενει στο αυτοκινητο να σταματησουν οι πυροβολισμοι για να περασει.

Τυπε μου θέλω να ξέρεις ότι σε πολλά θέματα συμφωνώ μαζί σου.Οντως τώρα.Απλα αν δεν ήσουν τόσο πορωμενος θα ήσουν σουπερ.Και να σε προλάβω δεν ειμαι αριστερός,δεξιος ,σύριζα κτλ.
Όταν γίνεται κάτι σωστό το επικροτουμε.Οταν γίνεται κάτι λάθος το κατακεραυνωνουμε.Αντικειμενικα και με αυτά που επικρατούν...ναι προτιμώ ΝΔ από Συριζα σιγουρα.
Αλλά υπάρχουν πολλές φορές που το ξεκωλιαζουν το θέμα ρε μούτρο μου.

Watcher17

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2023
Like
1.049
Πόντοι
201
Βασιλη Κικίλια, το καλαμι πολλοι ηγαπησαν, τον καλαμοκαβαλάρη κανενας. Αλλά ετσι ειναι, οταν σε μια δεκαετια περναει καποιος απο 5 υπουργεια, χωρις να υπαρχει η παραμικρη εξηγηση για την λαμπρη αυτη πορεία και εξελιξη, καβαλαμε και το καλαμάκι μας. Αλλά να θυμασαι αυτο που ελεγε η Αντζελα Δημητριου, οτι οταν καβαλαει καποιος το καλαμι οριζοντια ειναι καλα, το κακο ειναι αν το καβαλησει καθετα.
Λένε...ότι ο Πατέρας του είναι υψηλόβαθμος στην Στοα..για αυτό αυτη η εξέλιξη του.Αν τα πιστεύεις αυτά..

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.227
Πόντοι
22.266
Παιδί δεν θελει, οπότε αυτο αποκλειεται.
Πας στο τρίτο
Γαμω με επιφανή Έλληνα που προσφέρει το ζευγάρι στην ελληνική δημοκρατία αλλά παίρνει επιτροπή ή ΠτΔ
Την Σακελλαρόπουλου την ξέρω οπότε κομπλε

Watcher17

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2023
Like
1.049
Πόντοι
201
Ακου ρε τύπε

Εγώ λέω για ένα διάστημα να είσαι διπλός πράκτορας.Γιατι δεν ξέρεις πως θα βγει από κοντά.Μπορει να είναι μη διαχειρισιμη,ανεξέλεγκτη η να σου σπάει τα αρχιδια από κοντά.. οπότε δώσε χρόνο.. και αναγκαστικά διπλό ταμπλό για αρχή.Οχι βιαστικές κινήσεις.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.015
Πόντοι
3.656
Αρχισαν και τον ρωτανε αν θα βαλει και για τριτη τετραετια, και δεν θελει να απαντησει. Χαζό το ερωτημα βεβαια. Η σωστη ερωτηση ειναι αν θα δοκιμασει και για τεταρτη, γιατι η τρίτη ειναι δεδομενη
Το περίεργο θα ήταν να μην έβαζε.

Άλλωστε ο Μητσοτάκης έχει και θα έχει ανάγκη αυτόφωράκιδες όπως ο Αδωνης και ο Βορίδης που θα έκαναν τα πάντα σε αυτή τη ζωή για μια καρέκλα.

Αλλά οποίος έχει λίγο μυαλό και ακούσει συνέντευξη που βγαίνει να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα….καταλαβαίνει ότι ο άνθρωπος δουλεύει τον κόσμο. Φυσικά με την ανοχή των δημοσιογράφων.

Να θυμίσουμε το επικό : «κάηκε ο το δάσος της δαδίας»

Βορίδης : « ναι αυτό είναι συνέπεια της φωτιάς»

Που κανονικά έπρεπε να του πουν «είσαι μαλάκας άνθρωπε μου;;;»

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.744
Πόντοι
2.356
Λένε...ότι ο Πατέρας του είναι υψηλόβαθμος στην Στοα..για αυτό αυτη η εξέλιξη του.Αν τα πιστεύεις αυτά..
Για θέματα Στοών και Μασονίας απευθυνσου Αρχηγό Νίπλη. Θα σε κατατοπίσει πληρως.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom