alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.275
- Πόντοι
- 8.006
Σου εχω πει οτι το ψαχνω πώς θα παρει υπηκοοτητα η δικια μου ε?K Πέμπτη κιόλας μέχρι να πάρει ελληνική ευρωπαϊκή υπηκοότητα η κουνιαδα μου
Σου εχω πει οτι το ψαχνω πώς θα παρει υπηκοοτητα η δικια μου ε?K Πέμπτη κιόλας μέχρι να πάρει ελληνική ευρωπαϊκή υπηκοότητα η κουνιαδα μου
Μην με διαολιζεις τωρα και το ανοίξω.. πριν ανταλλάξαμε λόγια αγαπης με τον μπατζανακη σου.K Πέμπτη κιόλας μέχρι να πάρει ελληνική ευρωπαϊκή υπηκοότητα η κουνιαδα μου
Για πες τελικά θα έρθει τελικά εδώ?Σου εχω πει οτι το ψαχνω πώς θα παρει υπηκοοτητα η δικια μου ε?
Για καλη μου τυχη τσακωθηκε με την οικογενεια της, δεν τους μιλαει και πλεον το συζηταει να ερθει εδω. Λιγη πιεση θελειΓια πες τελικά θα έρθει τελικά εδώ?
Οπότε γλυτώνεις και την ταλαιπωρία....Για καλη μου τυχη τσακωθηκε με την οικογενεια της, δεν τους μιλαει και πλεον το συζηταει να ερθει εδω. Λιγη πιεση θελει
Ρώτα με ότι θέλεις ...πάνω στο θέμα κάτι σκαμπαζωΣου εχω πει οτι το ψαχνω πώς θα παρει υπηκοοτητα η δικια μου ε?
Με την τωρινη Γυναίκα σου πως θα κινηθείς?Εκτός αν έχεις αποφασίσει να το παίξεις διπλός πράκτορας.Διπλό το όφελος για το κόμμα κιολας. Δεν χανει την ψηφο μου αφου δεν θα φυγω, και θα εξασφαλισουμε και αλλη μια
Πιθανότερο οι σκληροί ντεμεκ δεξιοί να είναι σπίτι με ίωση..Κατι Βοριδηδες και τετοια ακουγεται , εχει και αλλους , αλλα αυτον πηρε το αυτι μου
Νομιζω και ο Μηταρακης θα τον κρεμάσει , θα του την φυλαει που τον γαμησε που πηγε Παρο
Ακου ρε τύπεΟπότε γλυτώνεις και την ταλαιπωρία....
Ειναι η μονη λεπτομερεια που μου διαφευγει προς στιγμηνΜε την τωρινη Γυναίκα σου πως θα κινηθείς?Εκτός αν έχεις αποφασίσει να το παίξεις διπλός πράκτορας.
Παιδί δεν θελει, οπότε αυτο αποκλειεται.Ρώτα με ότι θέλεις ...πάνω στο θέμα κάτι σκαμπαζω
Αν της κάνεις παιδί μπορεί σε τρία χρόνια από την παραμονή της να δώσει εξετάσεις για Έλλη νικη υπηκοότητα απλά οι εξετάσεις είμαι δύσκολες
https://www.ypes.gr/trapeza-thematon-pegp/
Αλλιώς χωρίς παιδί χρειάζεσαι πέντε χρόνια με κάρτα άδειας
Υπάρχει κ ο τρίτος δρόμος πχ αν κάποιος ξένος κάνει κάτι σπουδαίο(μεγάλο επίτευγμα) που κρίνει η επιτροπή ή ΠτΔ κ τότε αυτόματα μπορει να πάρει υπηκοότητα
Εσύ μπορείς να επικαλεστείς τον τρίτο δρόμο αφού θα έχει παντρευτεί εσένα ......σπουδαίο επιφανή Έλληνα
τζενη-τζενη..Στον Alpha γινεται το ξεβράκωμα
Απο 117 μυρια που ειχε το ταμειο ανακαμψης για αντιπλημμυρικα απορροφηθηκαν = 0 μηδεν !!!!
Τα λεει ο Βερυκιος που του τα πλασσαρε ο Κικιλιας
Ρε το πουστη τον Κικιλια , μαγκας τελικα , αρχισε και ξεβρακωνει Στυλιανιδη
Υπαρχει κονδυλι 187 για την πολιτικη προστασια , και απορροφηθηκε το 0,52%
Ρε τον Μπαλατσινο , γι αυτο βγηκε στον Χατζηνικο και ειπε εγω δεν παραιτούμαι , αν θελει ο Κουλης ας με αλλαξει
Κικιλια
Τυπε μου θέλω να ξέρεις ότι σε πολλά θέματα συμφωνώ μαζί σου.Οντως τώρα.Απλα αν δεν ήσουν τόσο πορωμενος θα ήσουν σουπερ.Και να σε προλάβω δεν ειμαι αριστερός,δεξιος ,σύριζα κτλ.Ακου ρε τύπε
Χθες πηγε να δει τη μανα της στην πολη που μενει, αλλά εχουν μπει σε διαφορα σημεια της πολης οι ανταρτες
Και μου εστειλε βιντεο που ακουγονται πυροβολισμοι, και διπλα της ενας στρατιωτης της λεει να περιμενει στο αυτοκινητο να σταματησουν οι πυροβολισμοι για να περασει.
Και το διηγοταν σαν να συνεβαινε κατι απολυτα φυσιολογικο.
Φανταζεσαι να συνεβαινε αυτο στην Ελλαδα?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ειναι η μονη λεπτομερεια που μου διαφευγει προς στιγμην
Λένε...ότι ο Πατέρας του είναι υψηλόβαθμος στην Στοα..για αυτό αυτη η εξέλιξη του.Αν τα πιστεύεις αυτά..Βασιλη Κικίλια, το καλαμι πολλοι ηγαπησαν, τον καλαμοκαβαλάρη κανενας. Αλλά ετσι ειναι, οταν σε μια δεκαετια περναει καποιος απο 5 υπουργεια, χωρις να υπαρχει η παραμικρη εξηγηση για την λαμπρη αυτη πορεία και εξελιξη, καβαλαμε και το καλαμάκι μας. Αλλά να θυμασαι αυτο που ελεγε η Αντζελα Δημητριου, οτι οταν καβαλαει καποιος το καλαμι οριζοντια ειναι καλα, το κακο ειναι αν το καβαλησει καθετα.
Πας στο τρίτοΠαιδί δεν θελει, οπότε αυτο αποκλειεται.
Εγώ λέω για ένα διάστημα να είσαι διπλός πράκτορας.Γιατι δεν ξέρεις πως θα βγει από κοντά.Μπορει να είναι μη διαχειρισιμη,ανεξέλεγκτη η να σου σπάει τα αρχιδια από κοντά.. οπότε δώσε χρόνο.. και αναγκαστικά διπλό ταμπλό για αρχή.Οχι βιαστικές κινήσεις.Ακου ρε τύπε
Χθες πηγε να δει τη μανα της στην πολη που μενει, αλλά εχουν μπει σε διαφορα σημεια της πολης οι ανταρτες
Και μου εστειλε βιντεο που ακουγονται πυροβολισμοι, και διπλα της ενας στρατιωτης της λεει να περιμενει στο αυτοκινητο να σταματησουν οι πυροβολισμοι για να περασει.
Και το διηγοταν σαν να συνεβαινε κατι απολυτα φυσιολογικο.
Φανταζεσαι να συνεβαινε αυτο στην Ελλαδα?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ειναι η μονη λεπτομερεια που μου διαφευγει προς στιγμην
παντρέψου τηνΣου εχω πει οτι το ψαχνω πώς θα παρει υπηκοοτητα η δικια μου ε?
Πρώτα να τη βαπτίσει ορθόδοξη κ μετά ..έτσι είμαστε εμείς οι παραδοσιακοί δεξιοιπαντρέψου την
Το περίεργο θα ήταν να μην έβαζε.Αρχισαν και τον ρωτανε αν θα βαλει και για τριτη τετραετια, και δεν θελει να απαντησει. Χαζό το ερωτημα βεβαια. Η σωστη ερωτηση ειναι αν θα δοκιμασει και για τεταρτη, γιατι η τρίτη ειναι δεδομενη
Για θέματα Στοών και Μασονίας απευθυνσου Αρχηγό Νίπλη. Θα σε κατατοπίσει πληρως.Λένε...ότι ο Πατέρας του είναι υψηλόβαθμος στην Στοα..για αυτό αυτη η εξέλιξη του.Αν τα πιστεύεις αυτά..