Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

poutsesmple1447

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2022
Like
1.131
Πόντοι
216
Αααα μαλιστα
Οι αριστεροι σε εβαλαν στο μνημονιο δηλαδη ;
Που η συνταξη σου πηγε στον πατο οι αριστεροι φταινε ;
Τα 400 μυρια που χρωστας σαν ΝΔ φταιει η Αριστερα ;
Ειναι η ΝΔ σε καλυτερη κατασταση σημερα απο την μεταπολιτευση και μετα που χρωσταει τον πατο της φταιει η Αριστερα ;
μην λεμε τα ιδια και τα ιδια ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΡΥΘΜΙΣΗ...:confused::confused:

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.840
Πόντοι
216
Όποιος δημόσια ή μέσω του διαδικτύου διαδίδει ή διασπείρει με οποιονδήποτε τρόπο ψευδείς ειδήσεις με αποτέλεσμα να προκαλέσει φόβο σε αόριστο αριθμό ανθρώπων ή σε ορισμένο κύκλο ή κατηγορία προσώπων που αναγκάζονται έτσι να προβούν σε μη προγραμματισμένες πράξεις ή σε ματαίωσή τους, με κίνδυνο να προκληθεί ζημία στην οικονομία, στην αμυντική ικανότητα της χώρας ή στη δημόσια υγεία τιμωρείται με φυλάκιση έως τρία (3) έτη ή με χρηματική ποινή. Με την ίδια ποινή τιμωρείται και ο πραγματικός ιδιοκτήτης ή εκδότης του μέσου με το οποίο τελέστηκαν οι πράξεις του παρόντος.

εγώ είμαι αγράμματος δεν ξέρω. Εξήγησε μου πως αυτή η δήλωση οδήγησε σε αυτούς τους κινδύνους.
Είναι αδίκημα "αφηρημενης διακινδύνευσης", δεν χρειάζεται να επέλθει κάποια ζημιά, μην επιμένεις, σωστά στα λέει ο @alex71

Όταν έκανε την αλλαγή ο κατρούγκαλος
Έκανε το εξής
Επίσης ο Κατρούγκαλος δημιούργησε εικονικά χρέη πρώην ασφαλισμένων στα ασφοαλιστικά ταμεία, για να φανεί ότι έχουν ενεργητικό και να παραμυθιάσει τους Θεσμούς/Τρόικα. Ποτέ δεν ζητήθηκαν από τα ασφαλιστικά ταμεία και μόνο όποιος πρώην ασφαλισμένος το ανακάλυπτε τυχαία, μπορούσε να ζητήσει προφορικά τη διαγραφή τους από τη μερίδα του. TRUE STORY.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.000
Πόντοι
3.656
Και όχι μόνο, μπορείς ακόμα να την κλείσεις τη ρημάδα την τηλεόραση και να ενημερώνεσαι από όπου γουστάρεις ότι ώρα γουστάρεις.
Καλή ώρα εγω εχω να την ανοίξω σκιας 2 χρόνια και ακόμα δεν με έστειλαν καμιά εξορία.
Να τα γράφουμε αυτά, δεν μπορούν τα σημερινά γατάκια να ανταγωνιστούν τους ηγέτες της ΕΣΣΔ.
Ναι αλλά όπως φάνηκε αν πάρεις βήμα και πεις και καμιά μλκ από άλλο μέσο μετά σε κυνηγά ο εισαγγελέας :confused:

το παλεύουν πολύ να τους μοιάσουν όμως

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.000
Πόντοι
3.656
Είναι αδίκημα "αφηρημενης διακινδύνευσης", δεν χρειάζεται να επέλθει κάποια ζημιά, μην επιμένεις, σωστά στα λέει ο @alex71
Εγώ δεν είπα ότι δεν γνωρίζει καλά τον νόμο ή την ερμηνεία που δίνουν οι σάπιοι που τον εκμεταλλεύονται.

Είπα ότι είναι ένα βήμα πριν από το τρίτο Ράιχ

Αν για τον κόβιντ είχε μια ουσία για το συγκεκριμένο θέμα δεν είχε καμία. Ιδιαίτερα όταν κανένας δεν γνωρίζει ακόμα πόσοι είναι οι νεκροί.

Αν θες να βαφτίσουμε ο μαύρο άσπρο γίνεται. Η αλήθεια μένει ίδια όμως. Μιλάμε για το απόλυτο δούλεμα. Εσύ πως είδες την ψεύδη δήλωση για τα ελικόπτερα? Είναι αρκετή για να επέμβει εισαγγελέας?

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.633
Πόντοι
1.706
Ναι αλλά όπως φάνηκε αν πάρεις βήμα και πεις και καμιά μλκ από άλλο μέσο μετά σε κυνηγά ο εισαγγελέας :confused:

το παλεύουν πολύ να τους μοιάσουν όμως
Εδώ όμως ωωωωωωωωωωωωωπα.
Και βήμα υπάρχει και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις.
Γιατί παραπονιέσαι τώρα αφού και εσυ ο ίδιος το χαρακτηρίζεις ως μαλακία....
Εμ δεν γίνεται.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.000
Πόντοι
3.656
Εδώ όμως ωωωωωωωωωωωωωπα.
Και βήμα υπάρχει και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις.
Γιατί παραπονιέσαι τώρα αφού και εσυ ο ίδιος το χαρακτηρίζεις ως μαλακία....
Εμ δεν γίνεται.
Ο νόμος από ότι είδα λέει ότι κατηγορείται εξίσου και ο ιδιοκτήτης και εκδότης του μέσου

θέλω να δω το Ελληνικό κράτος να κάνει μήνυση στο ΤΙΚ ΤΟΚ. :wanker:

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.311
Πόντοι
3.936
Πουτσες μπλε φιλε....ποτε προλαβαν να μην εχουν προιοντα;Σαν τη βενζινη ενα πραγμα που μολις ακρυβαινει το βαρελι την αμεσως επομενη μερα πανε πανω οι τιμες και μολις πεφτει θελουν ενα μηνα για να περασουν οι νεες τιμες.
Πουτσες μπλε ΝΑΙ...ΑΛΛΑ οι τιμες αυτες ειναι σημερα και κανεις δεν κανει τπτ.

ΕΙπαμε ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΓΟΡΑ...

• Like
Αντιδράσεις: riding

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.633
Πόντοι
1.706
Ο νόμος από ότι είδα λέει ότι κατηγορείται εξίσου και ο ιδιοκτήτης και εκδότης του μέσου

θέλω να δω το Ελληνικό κράτος να κάνει μήνυση στο ΤΙΚ ΤΟΚ. :wanker:
Δεν υπάρχει λόγος, το συγκεκριμένο μέσο σου δίνει δυνατότητα να ανεβάζεις ότι εσυ δημιουργήσεις.
Δεν ανακατεύτηκαν αυτοί στη δημιουργία βίντεο.
Βέβαια, υπάρχουν περιπτώσεις που τα κυνηγούν αυτά τα μέσα αλλά εκεί συζητάμε για χοντράδες.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.000
Πόντοι
3.656
Ακόμα επιμένεις. ΑΥΤΗ ΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ και το λέει δημοσίως ανερυθρίαστα;
Δε με απασχολεί ρε τύπε

ότι γουστάρει θα λέει δημοσίως δεν προέτρεψε κανέναν να πάει να αυτοκτονήσει ούτε έθιξε την τιμή και την υπόληψη κανενός (εκτός του κράτους από ότι φαίνεται)

μπορεί να μίλησε με 20 γνωστούς της από εκεί και να της είπαν έχουν 100 νεκρούς τουλάχιστον. Και αυτή το ανέβασε...και στα αρτίδια μας.

Τώρα γιατί να το αναλύσουμε περισσότερο? Αφού δε σε χαλάει η wannabe χούντα υποστηριζε τετοιες πρακτικες

Εμένα με χαλάει όποτε και το αναφέρω εκτός αν δεν έχω το δικαίωμα να το πω????

Εσύ ξέρεις πόσοι είναι? Το κράτος γνωρίζει????? Αν βγουν πάνω από 100 θα της δώσουν αποζημίωση???

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.000
Πόντοι
3.656
Δεν υπάρχει λόγος, το συγκεκριμένο μέσο σου δίνει δυνατότητα να ανεβάζεις ότι εσυ δημιουργήσεις.
Δεν ανακατεύτηκαν αυτοί στη δημιουργία βίντεο.
Βέβαια, υπάρχουν περιπτώσεις που τα κυνηγούν αυτά τα μέσα αλλά εκεί συζητάμε για χοντράδες.
Μα έτσι λέει ο Νόμος του κράτους μας....

Υπονοείς ότι το νομικό τμήμα της μαμάς εταιρείας θα γελάει μόλις πάνε τα τζιμάνια της Ελληνικής Κυβέρνησης να ζητήσουν τα ρέστα για το εγκληματικό βίντεο? :coffee:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μπράβο ναι....απομόνωσε μια φράση δημοκρατικά και δίκαια και βγάλε ότι συμπέρασμα θες. :thumbsup:

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.633
Πόντοι
1.706
Μα έτσι λέει ο Νόμος του κράτους μας....

Υπονοείς ότι το νομικό τμήμα της μαμάς εταιρείας θα γελάει μόλις πάνε τα τζιμάνια της Ελληνικής Κυβέρνησης να ζητήσουν τα ρέστα για το εγκληματικό βίντεο? :coffee:
Εννοώ πως δεν θα βρεθούν τζιμάνια της Ελληνικής Κυβέρνησης να δώσουν παραπάνω αξία στο συμβάν.
Μα τι νομίζεις, πως έχουν λυσσάξει όλοι σαν εσένα??

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.000
Πόντοι
3.656
Εννοώ πως δεν θα βρεθούν τζιμάνια της Ελληνικής Κυβέρνησης να δώσουν παραπάνω αξία στο συμβάν.
Μα τι νομίζεις, πως έχουν λυσσάξει όλοι σαν εσένα??
εμένα κάτι τέτοια με τσιγκλάνε

μάλλον θα ήταν πιο παραγωγικό να ασχολούμαι με το 41% :confused:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.000
Πόντοι
3.656
Αυτό μάλιστα, επικεντρώσου στο πως θα ανέβει κιόλας.
Αυτό όχι.

Έχω πει πολλές φορές ότι μισθώνω τις υπηρεσίες προπαγάνδας και έχω ζητήσει να επικοινωνήσει μαζί μου το κόμμα για να κανονίσουμε τα διαδικαστικά και την αποζημίωση μου.

Ουδέποτε έχει επικοινωνήσει οπότε σιγά μην επικεντρωθώ να ανέβει. Άσε που δε βλέπω το κόμμα να το βγάζει τον χειμώνα....καμένο χαρτί πνιγμένο στη λάσπη :confused::confused::confused:

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.742
Πόντοι
2.356

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.283
Πόντοι
1.056
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.486
Πόντοι
8.846
Οταν γαμιεσαι κουνιεσαι ρε βαμμένο γλοιώδες Κουλοσκυλο;

Συγνωμη αλλα οπως λες σεν χρειαζονται ευγενειες
Ναι τύπε κουνιέμαι πολύ γιατί δεν κάθεσαι φρόνιμα και χάνω τη σούφρα σου

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.283
Πόντοι
1.056
Ναι τύπε κουνιέμαι πολύ γιατί δεν κάθεσαι φρόνιμα και χάνω τη σούφρα σου
Ευχομαι να ριχνει τετοια σκατοπλυμηρα ρε μπαγασα η σουφρα σου και να μην ταπώνει με τιποτα.

Να ανοιξει σαν τον Θεσσαλικό κάμπο και να μην ασφαλίζει με τιποτα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom