Eπαναλαμβανεις παλι το ιδιο,και σου λεω,πως προτεινεις την ΝΔ σαν λυση.Τι σε κανει να την βλεπεις σαν λυση.Δεν μας λες.
βαριεμαι τωρα να γραψω πολλα αλλα θα πω ενδεικτικα τα εξης:
η ελληνικη πολιτικη ιστορια χωριζεται στην προ πτωχευσης και στη μετα πτωχευσης (οπως λεμε προ χριστου και μετα χριστον) και δε μπορεις να συγκρινεις ανθρωπους και κομματα της προηγουμενης με την τωρινη περιοδο γιατι τα δεδομενα ειναι εντελως διαφορετικα και οι πολιτικοι ηταν διαφορετικοι ακομα κι εμεις οι ψηφοφοροι ημασταν διαφορετικοι
η συγκριση για να ειναι σωστη και να βγαλεις συμπερασμα γινεται στην ιδια χρονικη περιοδο δηλ. τι λεει το καθε κομμα με τα τωρινα δεδομενα της πτωχευσης. αλλωστε εχουν γινει τοσες ανακαταταξεις (ΠΑΣΟΚ μετακινηθηκε σε Συριζα, ενα κομματι της ΝΔ στους ΑΝΕΛ κλπ) που δε μπορεις να βγαλεις συμπερασμα.
Οποτε μετα το Μαιο του 2010 ως σημερα που κυβερνησαν 4 πρωθυπουργοι, παιντι, παπαδημος, σαμαρας και τσιπρας και με βαση ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ και οχι της ψωλης μου το χαβα, η διετια της ΝΔ ηταν η καλυτερη γιατι:
1) μηδενιστηκε τελειως το πρωτογενες ελλειμα
2) γυρισε για πρωτη φορα τα τελευταια 6 χρονια η οικονομια σε αναπτυξη (ετσω οριακη)
3) ανεβηκε το λιανικο εμποριο και η διαφημιση
4) επεσε η ανεργια κατα 0,2 %
5) επεσαν ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ τα σπερντς των ομολογων πενταετους και δεκαετους διαρκειας και εφτασε η ελλαδα να βγει στις αγορες την ανοιξη του 2014 εστω και δοκιμαστικα
6) ολοκληρωθηκαν η ξεκινησαν οι διαγωνισμοι για τις πρωτες (λιγες μεν αλλα τελος παντως απο το τιποτα καλυτερες) ιδιωτικοποιησεις (ΟΛΠ, περιφερειακα αεροδρομια, ελληνικο, ΟΠΑΠ, ελντοραντο γκολντ) και εγιναν και διεθνεις συμφωνιες οικονομικου ενδιαφεροντος TAP, HP, ZTE κλπ
7) ενισχυθηκε η διεθνης θεση της χωρας και ανακτηθηκε σε ενα βαθμο η χαμενη αξιπιστια συμφωνα με αυτα που λενε οι ιδιοι οι ευρωπαιοι
8) υπηρξε επαρκης συγκρατηση των μεταναστευτικων ροων ενω υπηρχε ηδη απο τοτε ο πολεμος στη Συρια και 2,5 εκατομμυρια προσφυγες στην Τουρκια (80.000 εισηλθαν το 2014 επι Σαμαρα, 810.000 το 2015 επι Τσιπρα)
9) επεσε η φορολογια σε πετρελαιο, ΦΠΑ στην εστιαση και εισφορα αλληλεγγυης, λιγο αλλα ΕΠΕΣΕ
10) ειχε αρχισει δειλα δειλα να επιστρεφει ενα μερος των καταθεσεων στις ελληνικες τραπεζες
μετα την εκλογη ΣΥΡΙΖΑ και μεσα σε ενα χρονο ΟΛΑ τα παραπανω αντιστραφηκαν και πηγαν προς το χειροτερο
τωρα ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΜΙΑ
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΡΙΤΙΚΗ πανω στις θεσεις μου αυτες και στα επιχειρηματα μου
εχω βαρεθει να ακουω υψηλη κριτικη και πιπες
θελω αλλη θεση που να εντοπιζεται σε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ πολιτικη και ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ κομμα (πχ να κανουμε κομμουνισμο και να κυβερνησει ο Κουτσουμπας) για αυτο και για αυτο το λογο ωστε να εχω κι εγω τη δυνατοτητα αντιστοιχα κριτικης