Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 103K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
602
Πόντοι
246
Η χωρα εχει ηδη καταστραφει και η ΝΔ ειναι απο τους κυριους υπευθηνους.Οποιος πιστευει οτι αυτο το κομμα μπορει να κανει καλο στην Ελλαδα ας παει να αυτοκτονησει.Καλο θα κανει στον τοπο.
η καταγγελια των παντων και η γενικη απαξιωση ειναι χρησιμη οσο μια κουφια πορδη
η αρνηση μιας θεσης δεν εχει απολυτως κανενα νοημα αν δεν αντικατασταθει απο μια αλλη θεση
ενας θειός μου κατηγορούσε όλες τις κυβερνήσεις γιατι δηλωνε αριστερος
τωρα που βγηκε ο συριζα και τα εκανε σκατα τους κατηγορει γιατι λεει ουτε αυτοι ειναι αριστεροι αφου εφαρμοζουν μνημονιο
και τι πρεπει να γινει; τον ρωτας... δεν ξερω σου λεει, αλλα παντως οχι αυτα
οποτε μεχρι να μας πει καποιος μια αλλη αξιοπιστη λυση και ενα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ κομμα που πρεπει να κυβερνησει, ωστε να μπορουμε κι εμεις να ξερουμε τη θεση του για να του γαμησουμε τα ραμματα αν πει μαλακια, δικαιουμαι κι εγω - μεχρι τοτε -  να λεω οτι το μη χειρον βελτιστον και το μονο καπως σοβαρο κομμα που μπορει να μας βγαλει απο αυτο το τσιρκο που ζουμε ειναι η ΝΔ

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
η καταγγελια των παντων και η γενικη απαξιωση ειναι χρησιμη οσο μια κουφια πορδη
η αρνηση μιας θεσης δεν εχει απολυτως κανενα νοημα αν δεν αντικατασταθει απο μια αλλη θεση
τωρα που βγηκε ο συριζα και τα εκανε σκατα τους κατηγορει γιατι λεει ουτε αυτοι ειναι αριστεροι αφου εφαρμοζουν μνημονιο
οποτε μεχρι να μας πει καποιος μια αλλη αξιοπιστη λυση και ενα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ κομμα που πρεπει να κυβερνησει, ωστε να μπορουμε κι εμεις να ξερουμε τη θεση του για να του γαμησουμε τα ραμματα αν πει μαλακια, δικαιουμαι κι εγω - μεχρι τοτε -  να λεω οτι το μη χειρον βελτιστον και το μονο καπως σοβαρο κομμα που μπορει να μας βγαλει απο αυτο το τσιρκο που ζουμε ειναι η ΝΔ
Αναλυσε μου την αποψη σου λοιπον.Τι σε κανει να θεωρεις σοβαρο κομμα,ενα κομμα που εχει για προεδρο του τον Κουλη!!!! και αντιπροεδρο τον Αδωνι!!!!Και χρωσταει κοντα στα 240 μυρια...Και η λυση του αρχηγου του,σε αυτο το θεμα ξερεις ποια ηταν;Να στην πω;

efes

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2009
Like
215
Πόντοι
36
Μαλακιες θα πεις αλλα για πες

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
602
Πόντοι
246
Αναλυσε μου την αποψη σου λοιπον.Τι σε κανει να θεωρεις σοβαρο κομμα,ενα κομμα που εχει για προεδρο του τον Κουλη!!!! και αντιπροεδρο τον Αδωνι!!!!Και χρωσταει κοντα στα 240 μυρια...Και η λυση του αρχηγου του,σε αυτο το θεμα ξερεις ποια ηταν;Να στην πω;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Eπαναλαμβανεις παλι το ιδιο,και σου λεω,πως προτεινεις την ΝΔ σαν λυση.Τι σε κανει να την βλεπεις σαν λυση.Δεν μας λες.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.791
Πόντοι
1.206
Eπαναλαμβανεις παλι το ιδιο,και σου λεω,πως προτεινεις την ΝΔ σαν λυση.Τι σε κανει να την βλεπεις σαν λυση.Δεν μας λες.

Ότι θα διώξει τον Σύριζα ίσως που είναι η χειρότερη κυβέρνηση από συστάσεως του Ελληνικού κράτους;
Αυτό που φοβάσαι εσύ δηλαδή, αλλά δεν το παραδέχεσαι και κάνεις σαν την παρθένα στην παρτούζα. :)

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Ότι θα διώξει τον Σύριζα ίσως που είναι η χειρότερη κυβέρνηση από συστάσεως του Ελληνικού κράτους;
Αυτό που φοβάσαι εσύ δηλαδή, αλλά δεν το παραδέχεσαι και κάνεις σαν την παρθένα στην παρτούζα. :)

η χειροτερη θα  διωξει την χειροτερη

αυτο ειναι το μελλον;

η επιβραβευση των χειροτερων;

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
παρτε πραγμα δεξιουλια να εχετε...

Από το Γενικό Δικαστήριο της ΕΕ
Επικυρώθηκε η απόφαση για την ανάκτηση 425 εκατ. ευρώ ενισχύσεων από τους αγρότες
08/03/201611:483

Στα τρία δισ. ευρώ υπολογίζεται συνολικά το κόστος για το Δημόσιο καθώς παράλληλα πρέπει να καταβληθούν πρόστιμα - Πρέπει να ανακτηθούν και με τόκο από τους αγρότες, τονίζεται στην απόφαση

Επικυρώθηκε οριστικά από το Γενικό Δικαστήριο της ΕΕ η υποχρέωση του Ελληνικού Δημοσίου να ανακτήσει από τους Έλληνες αγρότες την παράνομη κρατική ενίσχυση ύψους 425 εκατομμυρίων ευρώ (πακέτο Χατζηγάκη), η οποία είχε χορηγηθεί εξαιτίας δυσμενών καιρικών συνθηκών, το 2009.

Όπως αναφέρει το Βήμα, αυτή τη φορά ήταν η Ελλάδα που έφερε την υπόθεση στο εδώλιο του Γενικού Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με την ελπίδα να περιοριστεί το συνολικό ύψος των καταλογισμών που πρέπει να επιστρέψει και των προστίμων που πρέπει να καταβάλλει για παράνομες κρατικές ενισχύσεις σε αγρότες και αγροτικούς συνεταιρισμούς. Το σχετικό κονδύλι που ζητείται από τη χώρα μας,  για διάφορες υποθέσεις, φτάνει τα τρία δισεκατομμύρια ευρώ.

Για τα πρόστιμα της απόφασης, που αφορούν περισσότερες από 300 παραβάσεις, η ελληνική πολιτεία πλήρωσε πρόσφατα την πρώτη δόση, ύψους 311 εκατ. ευρώ κι ακολουθεί συνέχεια κάθε χρόνο.

Όσον αφορά στους καταλογισμούς (πακέτο Χατζηδάκη, Κοντού κ.ά.) η Ευρωπαϊκή Επιτροπή επιμένει να επιστραφούν και μάλιστα έντοκα από τους ίδιους τους αγρότες, διαφορετικά η χώρα θα παραπεμφθεί στο Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 

... για την σοβαροτητα που λεγαμε της νουδου

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
602
Πόντοι
246
βαριεμαι τωρα να γραψω πολλα αλλα θα πω ενδεικτικα τα εξης:
η ελληνικη πολιτικη ιστορια χωριζεται στην προ πτωχευσης και στη μετα πτωχευσης (οπως λεμε προ χριστου και μετα χριστον) και δε μπορεις να συγκρινεις ανθρωπους και κομματα της προηγουμενης με την τωρινη περιοδο γιατι τα δεδομενα ειναι εντελως διαφορετικα και οι πολιτικοι ηταν διαφορετικοι ακομα κι εμεις οι ψηφοφοροι ημασταν διαφορετικοι
η συγκριση για να ειναι σωστη και να βγαλεις συμπερασμα γινεται στην ιδια χρονικη περιοδο δηλ. τι λεει το καθε κομμα με τα τωρινα δεδομενα της πτωχευσης. αλλωστε εχουν γινει τοσες ανακαταταξεις (ΠΑΣΟΚ μετακινηθηκε σε Συριζα, ενα κομματι της ΝΔ στους ΑΝΕΛ κλπ) που δε μπορεις να βγαλεις συμπερασμα.
Οποτε μετα το Μαιο του 2010 ως σημερα που κυβερνησαν 4 πρωθυπουργοι, παιντι, παπαδημος, σαμαρας και τσιπρας και με βαση ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ και οχι της ψωλης μου το χαβα, η διετια της ΝΔ ηταν η καλυτερη γιατι:
1) μηδενιστηκε τελειως το πρωτογενες ελλειμα
2) γυρισε για πρωτη φορα τα τελευταια 6 χρονια η οικονομια σε αναπτυξη (ετσω οριακη)
3) ανεβηκε το λιανικο εμποριο και η διαφημιση
4) επεσε η ανεργια κατα 0,2 %
5) επεσαν ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ τα σπερντς των ομολογων πενταετους και δεκαετους διαρκειας και εφτασε η ελλαδα να βγει στις αγορες την ανοιξη του 2014 εστω και δοκιμαστικα
6) ολοκληρωθηκαν η ξεκινησαν οι διαγωνισμοι για τις πρωτες (λιγες μεν αλλα τελος παντως απο το τιποτα καλυτερες) ιδιωτικοποιησεις (ΟΛΠ, περιφερειακα αεροδρομια, ελληνικο, ΟΠΑΠ, ελντοραντο γκολντ) και εγιναν και διεθνεις συμφωνιες οικονομικου ενδιαφεροντος TAP, HP, ZTE κλπ
7) ενισχυθηκε η διεθνης θεση της χωρας και ανακτηθηκε σε ενα βαθμο η χαμενη αξιπιστια συμφωνα με αυτα που λενε οι ιδιοι οι ευρωπαιοι
8) υπηρξε επαρκης συγκρατηση των μεταναστευτικων ροων ενω υπηρχε ηδη απο τοτε ο πολεμος στη Συρια και 2,5 εκατομμυρια προσφυγες στην Τουρκια (80.000 εισηλθαν το 2014 επι Σαμαρα, 810.000 το 2015 επι Τσιπρα)
9) επεσε η φορολογια σε πετρελαιο, ΦΠΑ στην εστιαση και εισφορα αλληλεγγυης, λιγο αλλα ΕΠΕΣΕ
10) ειχε αρχισει δειλα δειλα να επιστρεφει ενα μερος των καταθεσεων στις ελληνικες τραπεζες

μετα την εκλογη ΣΥΡΙΖΑ και μεσα σε ενα χρονο ΟΛΑ τα παραπανω αντιστραφηκαν και πηγαν προς το χειροτερο
τωρα ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΡΙΤΙΚΗ πανω στις θεσεις μου αυτες και στα επιχειρηματα μου
εχω βαρεθει να ακουω υψηλη κριτικη και πιπες
θελω αλλη θεση που να εντοπιζεται σε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ πολιτικη και ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ κομμα (πχ να κανουμε κομμουνισμο και να κυβερνησει ο Κουτσουμπας) για αυτο και για αυτο το λογο ωστε να εχω κι εγω τη δυνατοτητα αντιστοιχα κριτικης

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306

μονο αυτα;

δεν εχει αλλα το μενου ;

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
602
Πόντοι
246
ο μαστερακος λιποθυμησε η ντρεπεται να μας πει την επιλογη του για την κυβερνηση της χωρας;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

δηλαδή για να καταλάβω... η Αθηναική Ζυθοποιία που έχει δάνεια πεντακόσια μύρια  δεν είναι σοβαρή εταιρεία ??

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306

metalfun

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
23
Πόντοι
16
Επειδή είμαι ελεύθερος επαγγελματίας, απλά θα επιβεβαιώσω τα λεγόμενα του πουλιού, όπως το ένιωσα στο πετσί μου. Και είμαι μηχανικός ο οποίος δεν μπορεί να κλέψει ούτε ένα €, όχι υδραυλικός, ηλεκτρολόγος ή ταξιτζής. Από το 2012 που ήταν η χειρότερη χρονιά από το 2001 (λόγω 9/11) μέχρι σήμερα, άρχισε μια μικρή αλλά σταδιακή βελτίωση στα οικονομικά μου. Από το Νοέμβριο του 2015 όταν ο Σαμαράς τα είχε πλέον παρατήσει, και ο Τσίπρας ΄μας είχε φλομώσει στο ψέμα, η οικονομική κατρακύλα ξεκίνησε και ακόμα δεν έχω ανακάμψει.

για το Μητσοτάκη θα υπενθυμίσω ότι προσπάθησε να διώξει καμιά 15.000 εγκληματίες δημοσίους υπαλλήλους, αλλά δεν τον άφησαν (πρώτα οι άλλοι υπουργοί και μετά οι άλλοι δημόσιοι υπάλληλοι). Όσο για τον Άδωνη, έβαλε το εισιτήριο των 5 € στα νοσοκομεία (το οποίο αν πήγαινες στο ταμείο σου, το έπαιρνες πίσω). Αυτό στους ψεύτες του ΣΥΡΙΖΑ δεν άρεσε και όταν ήρθαν στα πράγματα, το κατήργησαν και προτίμησαν να μειώσουν τις συντάξεις από όλους για να ενισχύσουν τα νοσοκομεία.

Πολύ απλά δεν αρέσουν αυτά που λέει ο Μητσοτάκης και ο Άδωνης γιατί πονάνε. Γιατί απλούστατα ξεβολεύουν κάποιους. Χαρακτηριστικά όταν ο Γεωργιάδης ήταν υπουργός υγείας,ήθελε να κλείσει την Γενική κλινική στην αρχή της Πειραιώς. Τα κοπρόσκυλα που δούλευαν εκεί 'εκαναν κατάληψη γιατί δεν ήθελαν να μετατεθουν στον Ευαγγελισμό. Τότε ο Άδωνης τους είπε επι λέξη "αντί να λέτε ευχαριστώ που έχετε την δουλειά σας ενώ έξω η ανεργία είναι 29%, διαμαρτύρεστε επειδή θα πάτε 1 χλμ παραπέρα να δουλέψετε??". τότε έπεσαν πάνω του τα ΜΜΕ να τον φάνε.
επίσης ο Άδωνης είπε : "αν έπιανα ένα υπάλληλο μου να χτυπά την κάρτα συναδέλφου του, θα τους απέλυα και τους δύο". Όρμισαν ξανά τα ΜΜΕ να τον φάνε.

Αντιθέτως ήρθε ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Βερναδάκης είπε "αν ένας δημόσιος υπάλληλος δεν δουλεύει δεν θα τον απολύσω αλλά θα προσπαθήσω να τον πείσω να δουλέψει".

Καταλάβαμε  :uglystupid:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
ο μαστερακος λιποθυμησε η ντρεπεται να μας πει την επιλογη του για την κυβερνηση της χωρας;
Ακομη γελαω με τα επιχειρηματα σου φιλε.Ακομη.
Και μονο το οτι την πωληση του οπαπ την θεωρεις επιτυχια,δειχνει οτι δεν ξερεις που πανε τα 4.
Μολις σταματησω να γελαω θα σου εξηγησω ποσο λαθος εισαι σε ολα.
Οσο για ποια λυση προτεινω εγω,την εχω πει πολες φορες.Η κυβερνηση οικουμενικη με προσωπα
ομως αδιαφθορα,η Τανκς.Λυσεις τυπου πασοκ-νδ-συριζα ειναι πλεον δοκιμασμενες και αποτυχημενες.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
602
Πόντοι
246
Οσο για ποια λυση προτεινω εγω,την εχω πει πολες φορες.Η κυβερνηση οικουμενικη με προσωπα
ομως αδιαφθορα,η Τανκς.
ασε τις αοριστες πιπες
οικουμενικη απο την παρουσα βουλη η μετα απο εκλογες;
και απο ΠΟΙΑ κομματα να αποτελειται;
και ΠΟΙΑ προσωπα θα ειναι σε θεσεις κλειδια
οχι αδιαφθοροι και πιπες, συγκεκριμενα, αυτος κι ετουτος κι εκεινος
για τα τανκς δε σχολιαζω καν

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
ασε τις αοριστες πιπες
οικουμενικη απο την παρουσα βουλη η μετα απο εκλογες;
και απο ΠΟΙΑ κομματα να αποτελειται;
και ΠΟΙΑ προσωπα θα ειναι σε θελεις κλειδια
οχι αδιαφθοροι και πιπες, συγκεκριμενα, αυτος κι ετουτος κι εκεινος
για τα τανκς δε σχολιαζω καν
Διαλυση της παρουσας βουλης.Προσωπα κοινης αποδοχης,εκτος βουλης,που θα εχουν διαθεση να βοηθησουν.
Και μην μου πεις δεν υπαρχουν,και επιστημονες εχουμε,και ανθρωπους που κοιτανε πρωτα την πατριδα και μετα την τσεπη τους.Εσυ πιστευεις σε ενα κομμα που τα στελεχη του πλουτιζαν ενω η χωρα και το κομμα τους βουλιαζε οικονομικα.Δικαιωμα σου βεβαια.Αλλα μην μας πετας πιπες οτι επι Σαμαρα η χωρα πηγαινε καλυτερα.Δεν πηγαινε.
Τα παροντα κομματα ειναι διεφθαρμενα,επιθυμω την πληρη εξοντωση τους.Ουτοπικο βεβαια γιατι ξερω οτι με την
ηλιθιοτητα που διακατεχει τον Ελληνα,θα τα ψηφιζει οτι και να γινεται.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom