Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (5 μέλη και 13 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
22.966
Πόντοι
5.506
Εδω γραφει ακομα το καθε κοπροσκυλο που δεν αντεχει την πιεση της μιζερης ζωης του και ο αλλος θα μου πει αν θα γραφω, που θα γραφω και τι θα γραφω.

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.599
Πόντοι
8.346
Εδω γραφει ακομα το καθε κοπροσκυλο που δεν αντεχει την πιεση της μιζερης ζωης του και ο αλλος θα μου πει αν θα γραφω, που θα γραφω και τι θα γραφω.
Γραφε όπου θες τυπε.. δικαιωμα σου.
Δικαίωμα μας να σε λεμε παρε πουλο μαλακα

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
22.966
Πόντοι
5.506
Γραφε όπου θες τυπε.. δικαιωμα σου.
Δικαίωμα μας να σε λεμε παρε πουλο μαλακα
IMG_4736.png

Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

βλεπω η ρουφιανια εχει ανεβει επιπεδο σε αυτη την χωρα
Σιγα εσυ ευαισθητουλη.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.457
Πόντοι
2.606
Ξεχασες να βαλεις και συ καμια μανουλα στο παιχνιδι.
Τίνος την μανούλα και γιατί ρε μουνόπανο.....είμαι εδώ από το 07 αν θυμάμαι καλά....πόσες μανουλες έχω ανακατέψει πιστεύεις....καμία βλάκα....αλλά ας ρίξεις λίγο λάσπη , μπορεί να φταίω και για αυτό /που σου βρίσανε τη μάνα....επειδή είμαι νευρικός....ξέρεις εσύ γυμνοσαλιαγκα.....πάρε πουλο ρε σιφώνι....γίνεσαι συνεχώς ρεζίλι...

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
22.966
Πόντοι
5.506
Τίνος την μανούλα και γιατί ρε μουνόπανο.....είμαι εδώ από το 07 αν θυμάμαι καλά....πόσες μανουλες έχω ανακατέψει πιστεύεις....καμία βλάκα....αλλά ας ρίξεις λίγο λάσπη , μπορεί να φταίω και για αυτό /που σου βρίσανε τη μάνα....επειδή είμαι νευρικός....ξέρεις εσύ γυμνοσαλιαγκα.....πάρε πουλο ρε σιφώνι....γίνεσαι συνεχώς ρεζίλι...
Ο προηγουμενος σαν και σενα αυτο εκανε. Το ποιος γινεται ρεζιλι, μη σε πιανει ο πονος, αστο να παει.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.457
Πόντοι
2.606
Δε σε είπα ρε βλήμα πως δεν είσαι ελεύθερος να γράφεις ότι θες....απλά είσαι τόσο σιχαμένος πλέον με αυτό το νικ που το έκαψες...κάνε ένα άλλο και ξεκινά λαου λαού...μην καρφώθεις με τη μία ....άιντα τώρα ρεζίλι αυτοδιαγραψου....πόσο ακόμα ρεζίλι αντέχεις!

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
22.966
Πόντοι
5.506
Και που σαι, ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΝΕΥΡΙΚΟΣ, τα νευρακια σου αλλου. Αλλιως θα τρως φατουρο με τα χαλια σου και πουτσα μας.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.457
Πόντοι
2.606
Και που σαι, ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΝΕΥΡΙΚΟΣ, τα νευρακια σου αλλου. Αλλιως θα τρως φατουρο με τα χαλια σου και πουτσα μας.
Μη τη πατήσεις τη πουτσουλα σου πρόσεχε....

Τύπε δεν θελω να σε σοκαρω, αλλά δεν μας ενδιαφερει και ιδιαιτερα αν εισαι νευρικος
Την ίδια άποψη έχω....ο ηλίθιος φίλος σου μπαρόκ όμως πιστεύει ότι για τα χάλια της χώρας αυτό φταιει

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
22.966
Πόντοι
5.506
Μη τη πατήσεις τη πουτσουλα σου πρόσεχε....

Την ίδια άποψη έχω....ο ηλίθιος φίλος σου μπαρόκ όμως πιστεύει ότι για τα χάλια της χώρας αυτό φταιει
Εκτος απο νευρικος εισαι και χαζος αφου εβγαλες αυτο το συμπερασμα.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.264
Πόντοι
12.756
:tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth:

• Like
Αντιδράσεις: amjik

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.457
Πόντοι
2.606
Εύγε αλλά και ταυτόχρονα κρίμα για αυτόν το μαλακά...έχει εθιστεί στο γλυφοκωλι του Κούλη και δεν μπορεί να φρενάρει τη σπάτουλα πλέον υπό καμιά συνθήκη....

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.303
Πόντοι
3.936

Stories

Νέο!