kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.008
- Πόντοι
- 6.256
41,17Θυμισε μου τι ψηφισες τυπε
41,17Θυμισε μου τι ψηφισες τυπε
Το 2020 ηταν οι πλυμμηρες του Ιανου,ακομα χειροτερα γι αυτον που ειναι 12χρονια δειχνει τη γυμνια του....Ο Αγοραστός τυπε ειναι περιφερειάρχης 12 χρονια και δεν ειναι απ το 2020 π λες εσυ.
"διαχειριση υδατων"?Τωρα δε μαζευεται τιποτα, τωρα δεν ειναι μαυρογυπες, ειναι ανθρωποι.
Και πολυ απλα επι χρονια δεν εγινε καμία διαχείριση υδάτων.
Γιατι απλα δε δουλευει κανεις στο δημόσιο
Καλότυχα ξεκινησε η τετραετία,Ολο το απογευμα εχθες τα ελικοπτερα εσωσαν 57 ατομα
Σημερα σε μια ωρα εχουν ηδη μαζεψει 57 ..
Ειναι να παει ο Κουλης σημερα και να βγει στα κανάλια , και να μην μας το ελεγαν θα το ειχαμε παρει χαμπαρι..
Τους εχω ικανουν να σφουγγαρίσουν και ολο τον καμπο και μολις σκασει ο Κουλης να ειναι ολα στεγνα
Θα πάει τελικά?? Θα μαζέψουν παρατρεχαμενους απο ολη την Ελλάδα για να κάνουν τους ντόπιους?Ολο το απογευμα εχθες τα ελικοπτερα εσωσαν 57 ατομα
Σημερα σε μια ωρα εχουν ηδη μαζεψει 57 ..
Ειναι να παει ο Κουλης σημερα και να βγει στα κανάλια , και να μην μας το ελεγαν θα το ειχαμε παρει χαμπαρι..
Τους εχω ικανουν να σφουγγαρίσουν και ολο τον καμπο και μολις σκασει ο Κουλης να ειναι ολα στεγνα
Θα πάει τελικά?? Θα μαζέψουν παρατρεχαμενους απο ολη την Ελλάδα για να κάνουν τους ντόπιους?
Θα δούμε κανα Άλεξ?
Του χάλασαν κ την ΔΕΘ , οι φτωχοί.. η πλεμπαδεν προλαβαινει να πηγαινει , οπως λεει και ο Αλεξ, ο ΠΘ της χωρας στις καταστροφες , ηδη πηδηξε τον Εβρο , λυπαμαι παιδιά την χάσατε την σειρά σας , πηγα στους επόμενους
Μολις τους σωσει ολους θα πάει να κουναει το δακτυλοΤου χάλασαν κ την ΔΕΘ , οι φτωχοί.. η πλεμπα
Εν τω μεταξυ ολοι οι ψυχοπονιαρηδες απο δω το πατε απο κει το πατε στον κουλη καταληγετε.
Ψυχοπονιαρηδες του λινδλ.
εσυ εχεις δηλωσει εδω μέσα τι εχεις ψηφίσει ;Η κλιματικη αλλαγη και τα παραμυθια των αριστων .
Οι μεγάλες πλημμύρες της Αττικής: Από το 1887 έως τον Daniel – Θεομηνίες, νεκροί και η εκτροπή του Ιλισού
Η «πλημμύρα του Αγίου Φιλίππου» (1896) και αυτή του «Βαμβακάρη» - Η θεομηνία του 1961 και τα φονικά φαινόμενα του 1977 και του 1994 - Δείτε φωτογραφίες και βίντεοwww.protothema.gr
Πρωί πρωί μπηκε η τρελοκοτσιδουΝαι παλικάρι μου εσυ ...ότι πεις
Μπηκε ο Αλεξ μπηκε και η τσιρλιντερ του να ψυχαγωγει τους επισκεπτες στα διαλείμματαΠρωί πρωί μπηκε η τρελοκοτσιδου
Εμφανίστηκε και ο αρχικλοουν?Μπηκε ο Αλεξ μπηκε και η τσιρλιντερ του να ψυχαγωγει τους επισκεπτες στα διαλείμματα
γινε πιο συγκεκριμένος γιατι εχω πολλους σε αυτη την κατηγορίαΕμφανίστηκε και ο αρχικλοουν?
Πρωί πρωί μπηκε η τρελοκοτσιδου
Περιμενω να μου βγαλει κουλοταυτότητα ο χοντρος αλλα ελειπεεσυ εχεις δηλωσει εδω μέσα τι εχεις ψηφίσει ;
η γυρνας χωρις κομματικη ταυτοτητα ;
Εγω εισηγουμαι τον διπλασιασμο της επιδοτησης των καναλιών. Αποτελεί όφελος για την δημοκρατια ωστε να μην επηρεαζονται απο επιχειρηματικά συμφεροντα και να λενε την αληθεια οπως ολα αυτα τα χρονια.