Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (4 μέλη και 19 επισκέπτες)

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.240
Πόντοι
1.056
Εχει αργησει παρα πολυ η φωτογραφία που καποιος φαντάρος ή διασώστης σωζει κανα παππού , κανα γατάκι , κανα πελεκάνο
και να γραφουν ολοι απο κάτω ΗΡΩΑΣ
Πανε να απεγκλωβίσουνε και εγκλωβίζονται και αυτοι αφου

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.240
Πόντοι
1.056
Αυτος ο τοπος δεν εχει σωτηρια....ο Αγοραστος δεν ηταν περιφερειαρχης το 2020 με τις πλυμμηρες στη θεσσαλια;;Τι εκανε αυτα τα 3 χρονια που μεσολαβησαν;;Ενα απολυτο ΤΙΠΟΤΑ....
Ας τρεξουν τωρα να τον ξαναβγαλουν οπως θα βγαλουν τον Νικ χαρντ που διαδεχεται τον αποτυχημενο Πατουλη.Οπως θα βγαλουν το Μπακογιαννη να συνεχισει να τρωει τα εκατομμυρια ΜΑΣ και να μη δινει λογο πουθενα.Σε αυτη τη χωρα πολιτικη ευθυνη ειχε μονο ο τσιπρας και η δουρου.Θα τους ξεπλυνουν τα καλα ΜΜΕ ,θα διορισουν,θα πληρωσουν,θα κρυψουν τις ευθυνες τους και μεις θα συνεχιζουμε να βριζουμε μετα απο καθε συμφορα,ενω με τη ψηφο μας εχουμε στειλει αυτους να μας εκπροσωπουν και να μας προκαλουν ολα αυτα τα κακα.
Ο Αγοραστός τυπε ειναι περιφερειάρχης 12 χρονια και δεν ειναι απ το 2020 π λες εσυ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Πλημμυριζει απο το νερο το ΙΣΩΜΑ, δηλαδη η Θεσσαλία, αλλά φταιει ο Κούλης ή ο Αγοραστός επειδή έβρεξε. Αναμένω με αγωνία τα διάφορα γραφικά ναυαγια εδω μέσα να μου εξηγήσουν πώς αποτρέπεται μια πλημμύρα χιλιάδων στρεμμάτων σε μια πεδιάδα. Με ποια εργα δηλαδή. Ένα πέρασμα εκανα σημερα απο εδω και διασκεδασα αρκετα με τις ανοησίες που λέτε. Οχι 41, 51 θα παρει το 2027, οταν τον βρίζετε επειδή έβρεξε. Ολη η νοτια ευρωπη εχει βουλιαξει αλλά εδω στον κάθε νιπλη και τον καθε Τελη φταιει ο Κούλης. Συνεχίστε τις γελοιότητες αγαπημένα μου ναυαγια. Αντε γεια, παω για πρωινό.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.248
Πόντοι
12.756
Πλημμυριζει απο το νερο το ΙΣΩΜΑ, δηλαδη η Θεσσαλία, αλλά φταιει ο Κούλης ή ο Αγοραστός επειδή έβρεξε. Αναμένω με αγωνία τα διάφορα γραφικά ναυαγια εδω μέσα να μου εξηγήσουν πώς αποτρέπεται μια πλημμύρα χιλιάδων στρεμμάτων σε μια πεδιάδα. Με ποια εργα δηλαδή. Ένα πέρασμα εκανα σημερα απο εδω και διασκεδασα αρκετα με τις ανοησίες που λέτε. Οχι 41, 51 θα παρει το 2027, οταν τον βρίζετε επειδή έβρεξε. Ολη η νοτια ευρωπη εχει βουλιαξει αλλά εδω στον κάθε νιπλη και τον καθε Τελη φταιει ο Κούλης. Συνεχίστε τις γελοιότητες αγαπημένα μου ναυαγια. Αντε γεια, παω για πρωινό.
:rockon::rockon::rockon::rockon:

Και τωρα αυτο σκεφτόμουν , οτι αφου ξεκινησαν να δειχνουν οτι σωνουν κοσμο θα εμφανιστει και ο Κουλης που ειναι εξαφανισμενος 3 μερες , και εσυ επισης
Το θεμα δεν ειναι οτι εβρεξε , ειναι οτι θελουν 3 μερες για να σωσουν το κοσμο ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΡΑΤΟΣ

Και καποια χρόνια πριν παλι τα ιδια και εβγαινε ο Αγοραστος σου και ελεγε οτι ειναι ολα κομπλε στις 3/09 ..

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

Και τωρα αυτο σκεφτόμουν , οτι αφου ξεκινησαν να δειχνουν οτι σωνουν κοσμο θα εμφανιστει και ο Κουλης που ειναι εξαφανισμενος 3 μερες , και εσυ επισης
Το θεμα δεν ειναι οτι εβρεξε , ειναι οτι θελουν 3 μερες για να σωσουν το κοσμο ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΡΑΤΟΣ
Σωστα, δεν εσπευσαν αμεσως τα πλοια απο το λιμανι της Καρδίτσας.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Ετσι σε θελουμε ,κανε και χιουμορ :rockon::rockon:
Με την αδεια σου παντα. Εσυ προφανως εισαι ψυχικά συντετριμμένος ε; λες και δεν εχουμε καταλάβει οτι ολα τα ναυαγια εδω μεσα χαιρεστε να συμβει κατι κακο για να εχετε να λετε. Ψυχοπονιάρη, σε πηρε ο πονος για τον Παλαμά.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.248
Πόντοι
12.756
Πες μου οτι φοβαμαι να λογκαρω κιολας, εχεις απίστευτη πλάκα

Στην πλακα τυπε μου δεν σε περνάει κανείς :rockon:
Εχεις καταντησει γελοιος για να βρισκεις δικαιολογίες σε οτιδήποτε, κριμα :coffee:

Εδω δεν παραδεχεσαι δικες σου μαλακίες που ειναι γραμμενες μεσα στο νηματα
Βαλε τα μπλε γυαλάκια σου να μην σε τυφλωσει η πραγματικοτητα :rockon::rockon:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.035
Πόντοι
6.515
Πόσο σκατά πρέπει να τα έχει κάνει ο Κούλης και οι άριστοι για να φτάνει σε σημείο ο Πορτοσάλτε να λέει τα παρακάτω;
Η κυβέρνηση τους τελευταίους μήνες τα έχει χαμένα. Κάποιος πρέπει να αναλάβει τη συγκρότηση του κράτους. Δεν μπορεί ο κύριος Μητσοτάκης; Να έρθει άλλος να αναλάβει να μαζευτεί αυτό το χάλι που βλέπουμε γύρω μας.
Θα ναι καιρός να παρουν νέα επιδόματα τα βρωμο-καναλα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Στην πλακα τυπε μου δεν σε περνάει κανείς :rockon:
Εχεις καταντησει γελοιος για να βρισκεις δικαιολογίες σε οτιδήποτε, κριμα :coffee:

Εδω δεν παραδεχεσαι δικες σου μαλακίες που ειναι γραμμενες μεσα στο νηματα
Βαλε τα μπλε γυαλάκια σου να μην σε τυφλωσει η πραγματικοτητα :rockon::rockon:
Οσο τυφλωνε και εσας, που τον Μάιο λεγατε ΝΔ στο 30%. Δεν το λες οτι εχετε και πολύ καλές σχεσεις με την πραγματικοτητα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Νο προμπλεμ

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.240
Πόντοι
1.056

Και καποια χρόνια πριν παλι τα ιδια και εβγαινε ο Αγοραστος σου και ελεγε οτι ειναι ολα κομπλε στις 3/09 ..
Μου ερχονται ενημερώσεις πως ολο και περισσοτερα σωματεία εχουν συναντηση Λαρισα να διώξουν τον Κουλη απο Λαρισα.

Θα δουμε ΜΑΤ ατζηδες να Βαράνε πλυμμηριοληκτους ρε νιαμου :rockon:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Θα ναι καιρός να παρουν νέα επιδόματα τα βρωμο-καναλα
Εγω εισηγουμαι τον διπλασιασμο της επιδοτησης των καναλιών. Αποτελεί όφελος για την δημοκρατια ωστε να μην επηρεαζονται απο επιχειρηματικά συμφεροντα και να λενε την αληθεια οπως ολα αυτα τα χρονια.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.248
Πόντοι
12.756
Μου ερχονται ενημερώσεις πως ολο και περισσοτερα σωματεία εχουν συναντηση Λαρισα να διώξουν τον Κουλη απο Λαρισα.

Θα δουμε ΜΑΤ ατζηδες να Βαράνε πλυμμηριοληκτους ρε νιαμου :rockon:

Θα παει ο Κουλης να κανει αυτο που ελεγε απο την Βουλη

Οτι αυτοι μετρανε στρεμματα και οχι φερετρα :tooth::tooth:

Εγω εισηγουμαι τον διπλασιασμο της επιδοτησης των καναλιών. Αποτελεί όφελος για την δημοκρατια ωστε να μην επηρεαζονται απο επιχειρηματικά συμφεροντα και να λενε την αληθεια οπως ολα αυτα τα χρονια.
:tooth::tooth::tooth::tooth::tooth:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.035
Πόντοι
6.515
Εδώ ένα δίκιο το χεις
Μπορεί να τα χώνουμε στον Κουλη απ το πρωι μέχρι το βράδυ αλλά σ' αυτή την πλημμυρα δεν μπορουσαν να γίνουν πολλα περισσοτερα

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.240
Πόντοι
1.056
Οσο τυφλωνε και εσας, που τον Μάιο λεγατε ΝΔ στο 30%. Δεν το λες οτι εχετε και πολύ καλές σχεσεις με την πραγματικοτητα

Νο προμπλεμ
Εδω ρε μαλακα ηγουμαστε της 4ης βιομηχανικής επανάστασης και ζουμε την Ελλαδα 2.0

ξεστομισμένο απο υπουργο και συ λες πως μελη του μπου δεν εχουν επαφη με την πραγματικοτητα;

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.240
Πόντοι
1.056
Εδώ ένα δίκιο το χεις
Μπορεί να τα χώνουμε στον Κουλη απ το πρωι μέχρι το βράδυ αλλά σ' αυτή την πλημμυρα δεν μπορουσαν να γίνουν πολλα περισσοτερα
Ρε τυπε,Εννοειται πως δεν θα μπορουσε να γινει τιποτα.

Αλλα δεν υπηρξε και ποτε προθεση να γινει κατι,παρα μονο LED και Μπονζάι στο βολο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom