Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 77.608
- Πόντοι
- 12.756
Βλαροκ , μπακαλης , rob.as αυτούς πότε τους βλέπεις να σπανε?
δεν ειναι σκληρος πυρηνας αυτοι
Βλαροκ , μπακαλης , rob.as αυτούς πότε τους βλέπεις να σπανε?
κ εγω στηριζω τυπε, τι επειδη αγαπαμε κ λιγο στεφανο νομιζεις οτι αλλαξοπιστησαΜεχρι και ο Πορδοσαλτε τα εχωσε στο Κουλη
Μόνο τα δικά μας κομματοσκυλα Αλεξ71 και Νταιμα αντέχουν ακόμα με μόνο θετικά για Κουλη
Σε λιγο θα εχουμε και το κλαμα μισθωτου μέλους, με ψευδαισθήσεις μεσαίας ταξης, απο τους λογαριασμους , θα σπασει και αυτος
Πονταρω τα ρεστα μου οτι τελευταιος θα πέσει ο Αλεξ, γιατι απο τον Νταιμα δεν θα προλάβουμε να μαθουμε τα νέα , θα εχει ψοφήσει πριν προλαβει να γραψει εδω
Κι εδω μια φωτο που ηταν καποτε δηθεν ροκας ο τυποςοτι καλυτερο ειδα σημερα ειναι το.....Άρης, ο Αρχηγός των Ατάκτων.
κ εγω στηριζω τυπε, τι επειδη αγαπαμε κ λιγο στεφανο νομιζεις οτι αλλαξοπιστησα
Τύπος Μητσοτάκης θέλει γκιλοτίνα στη πλατεία Συντάγματος σαν άλλος ΛουδοβίκοςΛετε να υπαρξει τετοιο σκηνικό και να ξεσηκωθει ο κοσμος για πραγματα που ΔΕΝ φταιει ο Μητσοτακης ισως και καθολου;(γιατι για αυτες τις βροχες και πλημμυρες και φωτιες δεν φταει ο Μητσοτακης)
Ενω για τα παρα πολλά άλλα που εφταιγε δεν κουνηθηκε φυλλο;
Να τον εκδικηθει αντιστρόφως η πραγματικοτητα και η ζωη;
Και λιγα λες φιλαρακι live show πρεπει να το κανουμε για να μαθαινουνε και οι νεες γενιες!Τύπος Μητσοτάκης θέλει γκιλοτίνα στη πλατεία Συντάγματος σαν άλλος Λουδοβίκος
Κι εδω μια φωτο που ηταν καποτε δηθεν ροκας ο τυπος
@@ καπαμα..Κι εδω μια φωτο που ηταν καποτε δηθεν ροκας ο τυπος
Να μείνει στην ιστορία σαν Λουδοβίκος των κατωγειων..Τύπος Μητσοτάκης θέλει γκιλοτίνα στη πλατεία Συντάγματος σαν άλλος Λουδοβίκος
Το σουρεαλ είναι πως βρέχει αλλά τα ποτιστικά για το πράσινο δουλεύουν.σημερα διεσχισα την λεωφ. Σουνιου μεχρι το κεντρο της αθηνας εννοειτε οτι δεν ειδα εναν υπαλληλο εξω απο τοσους δημους που διεσχισα η εναν υπαλληλο της περιφερειας να καθαριζει ενα φρεατιο μια μπουλντοζα να διωχνει απο το οδοστρωμα πετρες κλαρια κλπ ... ολα δουλευουν αψογα
Με μπλε και πρασινους κοκουςΟχι ακόμα , αλλα σε λιγο θα ξεκινησει το πλυντήριο ....
εγώ θέλω να βγει γαμιόλης Μπακογιάννης να μας πει που πήγαν τα 4 εκατομμύρια σε αντιπλημμυρικά έργα γαμώ τη πουτάνα τουο παλιομουλος που ειναι εξαφανισμενος? αφηνει μουσια για να παει μεθαυριο στην καρδιτσα?
εγώ θέλω να βγει γαμιόλης Μπακογιάννης να μας πει που πήγαν τα 4 εκατομμύρια σε αντιπλημμυρικά έργα γαμώ τη πουτάνα του
ο παλιογαμιόλαρος έχει έχει και τα πόμολα και έχει μούρη να ζητάει να τον ξανά ψηφίσουν
βασικά και ρίψη να έκανε θα είχε γίνει η δουλειά....
δε μπορεί να καταθέσει και κανένας αν είναι όλοι πνιγμένοι και νεκροί