Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 103K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
Ρε παπάρηδες αν είχες το 2003 30 στρέματα παραθαλάσσια στο Ακρωτήρι Χανίων και τα πουλούσες για να γίνει ρηζόρτ έπιανες πέντε μύρια άνετα!

Η άλουστη η Βαλαβάνη δηλαδή που τα είχε βρει τα μύρια και πήγε η 80χρονη μάνα της και σήκωσε την 200άρα με την μία; Ο Παπαδημούλης που τα βρήκε 1,5 μύριο και 30 ακίνητα δηλωμένα; Ο Φλαμπουράρης από που τις έφτιαξε δυο βίλλες στην Αίγινα από 450 τ.μ. η καθεμία δίπλα-δίπλα και τσιγκουνεύεται να πληρώσει το νερό από τις πισίνες ο γελοίος;

Επειδή εσείς δεν θα τα βγάλετε ούτε σε 20 ζωές; Κάποιοι τα βρήακν έτοιμα και δεν είναι όλοι τους δεξιοί, μην σου πω ότι οι πιο πολλοί τους δηλώνουν αριστεροί...

Δείξε μας τα εκατομμύρια της Βαλαβάνη, του Φλαμπουράρη και του Παπαδημούλη που επικαλείσαι, ή επέτρεψέ μας να σε αποκαλούμε "γκεμπελίσκο".

Αθροιστικά να τους πάρεις, ίσως την περιουσία της Μπακογιάννη να μη τη φτάνουν...

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.791
Πόντοι
1.206
Ρε κακομοίρη είσαι αγράμματος είσαι και βλάκας!
Βουλευτές είναι όλοι αυτοί και κάνουν δήλωση πόθεν έσχες, άνοιξε τα στραβάδια σου και διάβασε πόσα έχει ο καθένας, δημοσιοποιημένα είναι...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Βουλευτές είναι όλοι αυτοί και κάνουν δήλωση πόθεν έσχες, άνοιξε τα στραβάδια σου και διάβασε πόσα έχει ο καθένας, δημοσιοποιημένα είναι...

εκτός φυσικά από κάποιους που ξεχάσανε να τα δηλώσουνε όπως για παράδειγμα ο Σταθάκης που του διέφυγαν ένα εκατομύριο και 38 ακίνητα...

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.791
Πόντοι
1.206
εκτός φυσικά από κάποιους που ξεχάσανε να τα δηλώσουνε όπως για παράδειγμα ο Σταθάκης που του διέφυγαν ένα εκατομύριο και 38 ακίνητα...
Τώρα γίνεσαι γκαιμπελίσκος! :)
Μόνο το μύριο είχε ξεχάσει ο άνθρωπος (όπως κι ο Φλαμπουράρης εξ άλλου), τα ακίνητα τα είχε αναφέρει.
Καλά, έχουν και ένα δίκιο εδώ που τα λέμε, με τόσα που έχουν ένα μύριο μπορεί εύκολα να σου ξεφύγει! Πως ας πούμε κάποιος από εμάς βρίσκει μια μέρα σε μια κωλοτσεπή του ένα 20ευρώ...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Τώρα γίνεσαι γκαιμπελίσκος! :)
Μόνο το μύριο είχε ξεχάσει ο άνθρωπος (όπως κι ο Φλαμπουράρης εξ άλλου), τα ακίνητα τα είχε αναφέρει.
Καλά, έχουν και ένα δίκιο εδώ που τα λέμε, με τόσα που έχουν ένα μύριο μπορεί εύκολα να σου ξεφύγει! Πως ας πούμε κάποιος από εμάς βρίσκει μια μέρα σε μια κωλοτσεπή του ένα 20ευρώ...
στην συμπληρωματική του δήλωση και όχι στην αρχική  ;)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.791
Πόντοι
1.206
στην συμπληρωματική του δήλωση και όχι στην αρχική  ;)

Ε, είπαμε αν έχεις πολλά ξεχνάς και κάποια.
Εγώ πάντως τον Σταθάκη και τον Παπαδημούλη τους πάω, είναι εκφυλόμουτρα και είμαι σίγουρος ότι γαμάνε πουτάνες και ακριβές μάλιστα. :)
Τουλάχιστον αυτοί είναι αρσενικοί ρε αδερφέ...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Εγώ πάντως τον Σταθάκη και τον Παπαδημούλη τους πάω, είναι εκφυλόμουτρα και είμαι σίγουρος ότι γαμάνε πουτάνες και ακριβές μάλιστα. :)

όχι σαν τον Ευριπίδη δηλαδή  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

η επιπλέουσα κουράδα ο μεξικάνος έβγαλε τον σκασμό...

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16

Βλάκας είσαι και φαίνεσαι.

Εσύ λες πως έχουν εκατομμύρια. Εσύ να βρεις και να μας δείξεις το ποθεν έσχες τους. Κρετίνε.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.791
Πόντοι
1.206

Εσύ λες πως έχουν εκατομμύρια. Εσύ να βρεις και να μας δείξεις το ποθεν έσχες τους. Κρετίνε.

Βαριέμαι να σας δίνω έτοιμα τα τιπς τύπε, εδώ δίπλα με ρωτάνε ποια είναι η παντρεμένη πουτάνα και δεν τους λέω για να τους βάζω να ψάχνουν λίγο. :)

Ψάξτο λοιπόν εσύ κι αν δεν είμαι έτσι τα ξαναλέμε.
Καλά να το ψάξεις όμως γιατί εγώ μπορεί να βαριέμαι αλλα ο Τραμ θα στα κάνει φύλλο και φτερό τα στοιχεία σου! ;)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

ελα επιπλέουσα κουράδα

Σε ανάλογο κλίμα κινείται και η επενδυτική προσέγγιση του βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ και υπεύθυνου του τομέα Ανάπτυξης του κόμματος, κ. Γιώργου Σταθάκη. Ο καθηγητής Πολιτικής Οικονομίας έχει αγοράσει αμοιβαία κεφάλαια εσωτερικού και εξωτερικού με την αξία κτήσης τους να ανέρχεται στα 376.000 ευρώ. Στο συγκεκριμένο ποσό συμπεριλαμβάνονται 100.000 ευρώ που αφορούν σε αγορά μεριδίων των επενδυτικών προϊόντων της BlackRock και της JP Morgan.
Οσο για τις αποταμιεύσεις του κ. Σταθάκη, αποτελούνται τόσο από καταθέσεις σε ευρωπαϊκό όσο και σε αμερικανικό νόμισμα, αναλυόμενες σε 304.630 ευρώ και 201.329 δολάρια (146.431 ευρώ).

Τον Ιούνιο του 2012 εκλέχθηκα βουλευτής και υπέβαλα δήλωση πόθεν έσχες τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους. Η δήλωση αυτή ήταν πρώιμη και πιθανόν ατελής. Αντίθετα, η δήλωση που υπέβαλα τον Σεπτέμβριο του 2013 ήταν πλήρης και περιελάμβανε όλα τα απαιτούμενα συμπληρωματικά στοιχεία μαζί με το επίμαχο ποσό. Το ίδιο πλήρης ήταν και η δήλωση πόθεν έσχες που υπέβαλα το 2014. Αν και το θέμα είχε λυθεί με τις δύο δηλώσεις, με την ανάληψη των υπουργικών καθηκόντων μου θεώρησα σκόπιμο, και κατά πλεονασμό, να καταθέσω συμπληρωματική δήλωση τον Μάρτιο του 2015 που αφορά αποκλειστικά αυτήν του 2012 και απλώς επαναλαμβάνει τα στοιχεία που έχω καταθέσει ήδη από το 2013.

Read more: #ixzz3zyVpkWL0

φυσικά αυτό αν θέλουμε το πιστεύουμε..

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Βαριέμαι να σας δίνω έτοιμα τα τιπς τύπε, εδώ δίπλα με ρωτάνε ποια είναι η παντρεμένη πουτάνα και δεν τους λέω για να τους βάζω να ψάχνουν λίγο. :)

Ψάξτο λοιπόν εσύ κι αν δεν είμαι έτσι τα ξαναλέμε.
Καλά να το ψάξεις όμως γιατί εγώ μπορεί να βαριέμαι αλλα ο Τραμ θα στα κάνει φύλλο και φτερό τα στοιχεία σου! ;)

έχω βαρεθεί να ασχολούμαι με την επιπλέουσα κουράδα που λέγεται μεξικάνος... παρόλα αυτά του έβαλα τροφή για σκέψη (βέβαια το διανοητικό του επίπεδο δεν του επιτρέπει να σκεφτεί)...

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366

Ρε τύπε, δεν ξέρεις ότι ο Σταθάκης γαμάει φοιτήτριες;

Τον δε Παπαδημούλη τον είχα δει πριν χρόνια σε μία ταβέρνα στην Καισαριανή με κάτι θεόμουνα. Μάλλον συνεργάτιδες στο Στρασβούργο θα ήταν......

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

Τον δε Παπαδημούλη τον είχα δει πριν χρόνια σε μία ταβέρνα στην Καισαριανή με κάτι θεόμουνα. Μάλλον συνεργάτιδες στο Στρασβούργο θα ήταν......

παίρνει και κανένα φράγκο φαντάζομαι για να περάσουν το μάθημα...  :grin:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.791
Πόντοι
1.206

Σοβαρά δεν το ήξερα, αλλά οι τύποι φαίνονται εκφυλομουτράκλες στη φάτσα τους.
Και ισχύει ότι, τουλάχιστον γι αυτόν τον λόγο, τους συμπαθώ.
Γενικά άνθρωπος που καλογαμάει σπάνια είναι δυσκοίλιος και γίνεται φανατικός, σαν τον Παπά καλή ώρα! Αυτός μάλλον δεν θα έχει γαμήσει ακόμα στα 40 του...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Σοβαρά δεν το ήξερα, αλλά οι τύποι φαίνονται εκφυλομουτράκλες στη φάτσα τους.
Και ισχύει ότι, τουλάχιστον γι αυτόν τον λόγο, τους συμπαθώ.
Γενικά άνθρωπος που καλογαμάει σπάνια είναι δυσκοίλιος και γίνεται φανατικός, σαν το Παπά καλή ώρα! Αυτός μάλλον δεν θα έχει γαμήσει ακόμα στα 40 του...

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

και ο Κατρούγκαλος βεβαίως...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Μην ορκίζεσαι, αυτός είναι μουλωχτός. ;)

πάντως οι προσπάθειες του να γαμήσει τους αγρότες και τους ελεύθερους επαγγελματίες χαρακτηρίζονται μέχρι στιγμής σαν ανεπιτυχείς...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom