barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.423
- Πόντοι
- 5.506
Αν ειχες πληρωμενο λογαριασμο θα ειχες και νερο μπουστη.Υπαρχει ήδη![]()
Αν ειχες πληρωμενο λογαριασμο θα ειχες και νερο μπουστη.Υπαρχει ήδη![]()
αρα καποιος διασπειρει ψευτικες φημες; φτου σου χαθηκε η μπιζνα
@Rebirthed Sapiens Sapiens στην κατηγορία του βλαροκ.Δεν πειράζει τύπε μου. Ας ειμαι βλαξ. Αν εξυπνάδα θεωρείτε να είμαι σαν εσενα , τν Άλεξ , τον μπακάλη , τον rob.A , τον βασιλοφρων ,τον κατσικογαμη τον cretan κ τον δαιμα , ας παραμείνω βλαξ. Τουλάχιστον θα έχω το κούτελο μ καθαρό κ δν θα εχω καταντήσει ενα πλυντήριο κάποιου κόμματος
Υ.Γ αν ξέχασα κάποιον μαλακα, ας μ κανει παράθεση να τον εντάξω στην λίστα πλυντηρίων
Στις 25 θα κάνεις επανάσταση?ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΛΙΓΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΘΑ ΔΩΣΩ ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ..
ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΛΑΒΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠΟΨΗΝ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΜΕΧΡΙ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 24...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Ναι ξέχασα τον υποσαχάριο μπονομπο.@Rebirthed Sapiens Sapiens στην κατηγορία του βλαροκ.
Πετάει μια δήθεν εξυπνάδα και βζιιννν πάει σαν την οικονομία που έλεγε ο μπουμπούκος
Ο μπροστινός της οικογένειας;ολους τους δοκιμασατε και προκοπη δεν ειδατε...
μια ειναι πλεον η λυση....μονο αυτος μπορει να μας σωσει !
![]()
φταις δεν βγηκες να το διαψευσεις... που ξερω εγω μπορει απο το μπαλκονι του στο ημιυπογειο να εβλεπε οτι δεν εχεις γκαζονΡε μαλάκα και εσυ , νομιζα οτι ησουν σοβαρός ..
καθεσαι και πιστευεις καποιον χαμηλομισθο υπαλληλο που πιστευε οτι θα τον σωσει ο Μητσοτακης ;
Πρέζα παίρνεις ;![]()
τι εστι σμετανα;
τυρι κρεμα δλδ
φταις δεν βγηκες να το διαψευσεις... που ξερω εγω μπορει απο το μπαλκονι του στο ημιυπογειο να εβλεπε οτι δεν εχεις γκαζον
αν ερθεις@Rebirthed Sapiens Sapiens στην κατηγορία του βλαροκ.
Πετάει μια δήθεν εξυπνάδα και βζιιννν πάει σαν την οικονομία που έλεγε ο μπουμπούκος
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Στις 25 θα κάνεις επανάσταση?
Ρίξε το λευκό όπως κ οι αριστεροί που δυσαρεστήθηκαν με τον Τσίπρα να δεις για πότε πιάνουν δουλειά πιο σοβαρα άτομα στην πολιτική όταν δουν 50% αποχή και 30%λευκοΓιατί υπάρχει κάποια άλλη δεξιά?
Η Νίκη,οι ναζί η ο Κηραλοιφής?
Περιμένω να σε ακούσω αδερφέ....
Όχι φίλε μου. Όταν τα γράφαμε εσύ πέταγες αετό. Τώρα θέλω ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΞΕΡΌ ΨΩΜΙ.αν ερθεις
Όχι φίλε μου. Όταν τα γράφαμε εσύ πέταγες αετό. Τώρα θέλω ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΞΕΡΌ ΨΩΜΙ.
Το λευκό δεν είναι λύση....Ρίξε το λευκό όπως κ οι αριστεροί που δυσαρεστήθηκαν με τον Τσίπρα να δεις για πότε πιάνουν δουλειά πιο σοβαρα άτομα στην πολιτική όταν δουν 50% αποχή και 30%λευκο
Στην παρούσα φάση που τα κομματοσκυλα κ οι βολευτακηδες ψηφίζουν ότι κ να γίνει τα κόμματα που τους βολεύει ,,,δεν πρόκειται σοβαροί άνθρωποι να μπουν στην πολιτική αφού ξέρουν ότι μπαίνουν με χαντικαπ 20-25 τοις εκατό που ψηφίζουν ξερά τα κόμματα που τους βολεψαν
Μα αν το ισιωσει θα με χάσει!!θα φαει ακυρο αν δεν ισιωσει το καραβι
ας το ισιωσει και ας χασει εσενα μπας και σωθουμεΜα αν το ισιωσει θα με χάσει!!
Μία χαρά το πάει ο Κύριος Κυριάκος
Μα αν το ισιωσει θα με χάσει!!
Μία χαρά το πάει ο Κύριος Κυριάκος
Χαχαχ τώρα σωθηκες σίγουραας το ισιωσει και ας χασει εσενα μπας και σωθουμε
Αααα ότι το είπε το είπε.Ο ΚΟΥΛΗΣ ΤΑ ΠΑΕΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ
ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙ
ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ
ΑΠΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ