athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.606
- Πόντοι
- 12.756
περιμενω και Αλεξουκο για να ΓΑΜΗΘΟΥΝ και οι 2δωσε κατι παραπανο δεν βγαινει τοσο συντομα παρελαβε καμενη γη τι να πρωτοκανει και αυτος;![]()

περιμενω και Αλεξουκο για να ΓΑΜΗΘΟΥΝ και οι 2δωσε κατι παραπανο δεν βγαινει τοσο συντομα παρελαβε καμενη γη τι να πρωτοκανει και αυτος;![]()
καντο λιγο πιο συντομα ομως τι θα ελεγες να δωσεις μεχρι την αλλη βδομαδα; ο λαος διψαειπεριμενω και Αλεξουκο για να ΓΑΜΗΘΟΥΝ και οι 2![]()
μολις επιστρεψει Αλεξουκος απο τις διακοπες του θα κανω την παρεμβαση μου με επιστολη-ΚΟΛΑΦΟ και θα δωσω πιστωση χρονου μεχρι Μαρτιο του 24καντο λιγο πιο συντομα ομως τι θα ελεγες να δωσεις μεχρι την αλλη βδομαδα; ο λαος διψαειγια αιμαγια κριτικη...![]()
Ήρθε ο λογαριασμός της ενέργειας?ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΛΙΓΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΘΑ ΔΩΣΩ ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ..
ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΛΑΒΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠΟΨΗΝ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΜΕΧΡΙ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 24...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
να ηταν μονο η ενεργεια ρε μαλακα...λες και εχουμε συριζα νιωθω γαμω το σπιτι τουςΉρθε ο λογαριασμός της ενέργειας?
![]()
Πριν το Πασχα μπες πάλι εδώ να χορτάσεις κλάμαΉρθε ο λογαριασμός της ενέργειας?
![]()
Ρε μαλάκα στα έχω πεί.να ηταν μονο η ενεργεια ρε μαλακα...λες και εχουμε συριζα νιωθω γαμω το σπιτι τους
Ελπίζω να πέσεις έξω γιατί αλλιώς θα έχουμε δράματα.Πριν το Πασχα μπες πάλι εδώ να χορτάσεις κλάμα
το θεμα ειναι οτι κανουν τα ιδια λαθη με τους αλλους ρε μαλακα....τραγελαφος ειλικρινα..Ρε μαλάκα στα έχω πεί.
Διαχειριστές είναι δεν κυβερνούν.
Απλά δεν κάνουν τα μεγάλα λάθη των άλλων.
Έχεις δεί εσύ κάποια πραγματική τομή?
Τωρα μπορουμε να κοιμομαστε ησυχοι δηλαδηΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΛΙΓΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΘΑ ΔΩΣΩ ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ..
ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΛΑΒΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠΟΨΗΝ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΜΕΧΡΙ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 24...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Ελπίζω να πέσεις έξω γιατί αλλιώς θα έχουμε δράματα.
Γελάς τώρα αλλα ούτε εσένα θα σου αρέσει.
εμεις ναι,κυριος Κυριακος οχι γιατι θα παρει τα ξυρισμενα μου αρχιδια στις εκλογες...Τωρα μπορουμε να κοιμομαστε ησυχοι δηλαδη![]()
Να πάνε να γαμηθοϋν οι τροχονόμοι...το θεμα ειναι οτι κανουν τα ιδια λαθη με τους αλλους ρε μαλακα....τραγελαφος ειλικρινα..
παρταρουν πολυεθνικες,κερδοσκοποι,βενζιναδες,σουπερ-μαρκετ,μπατσος ουτε για δειγμα,τροχονομοι ουτε ενας,μιλαμε για λαιλαπα
τι λενε στα περιπτερα στο κεντρο; για πες τπτεμεις ναι,κυριος Κυριακος οχι γιατι θα παρει τα ξυρισμενα μου αρχιδια στις εκλογες...
ξεκινησε μουρμουρα απο τον κοσμο να ξερεις
η φθορα θα ειναι γρηγορη να ξερεις...Να πάνε να γαμηθοϋν οι τροχονόμοι...
Πές μου πότε έβαλε κάποιος τις πολυεθνικές στο τραπέζι μωρ μαλάκα....
Κάποτε το έκανε ο Χρυσοχοίδης και τον έφαγαν νύχτα....
Οι επόμενοι 3 μήνες είναι κρίσιμοι....
Πολύ φοβάμαι ότι εν όψει δημοτικών θα πάει η μπάλα στην κερκίδα....
μην μου το θυμιζεις αυτο γιατι μου αναβουν τα λαμπακιατι λενε στα περιπτερα στο κεντρο; για πες τπτ
Όλους τους πιάνει η κρίση.θα κλασω στο γέλιο
ειδικα με τους εδω μεσα
οι μισοι θα μεινουν
Μεχρι να πιασει εμενα η κριση θα εχουμε μεινει 1000 οικογενειες στην Αθηνα
Όλους τους πιάνει η κρίση.
Όλους....
Αν βλέπεις γύρω σου όλα αυτά θα σε πιάσει κατάθλιψη.
Εκτός και αν ζεις μόνιμα έξω σε Ελβετία η Σκανδιναβία.
να το θυμηθεις και αυτο οταν ο αλεξ σε ελεγε περιπτερα που ηξερες για τις μπουκες....μην μου το θυμιζεις αυτο γιατι μου αναβουν τα λαμπακια