pezoporos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.480
- Πόντοι
- 786
όλοι καρμίρηδες,Όλα τα νόθα του Κυριάκου εδώ μαζεμένα πάλι;
κλάψα, φτώχεια και φιλότιμο,
μαλάκες.
οι κιμπάρηδες μπουρδελιάρηδες ακόμη διακοπάρουν...
όλοι καρμίρηδες,Όλα τα νόθα του Κυριάκου εδώ μαζεμένα πάλι;
Αμα δεν αν αναστηθει ο Ανδρεας και τα αλλα 4 παλι δυσκολα θα ειναι...Πολύ αρνητισμος συγκεντρωμένος στο νήμα,ρε σιφώνια θα βουλωσουν τα τσάκρα σας.... χαλαρά θέλει , τέσσερα χρόνακια ακόμα μόνο είναι....
8 λέω εγώ. Ήδη έχω ξεκινήσει αγώνα υπέρ του ΚούληΠολύ αρνητισμος συγκεντρωμένος στο νήμα,ρε σιφώνια θα βουλωσουν τα τσάκρα σας.... χαλαρά θέλει , τέσσερα χρόνακια ακόμα μόνο είναι....
Μάθε να γράφεις ελληνικά βρε μπινε, θες να μας κατουρησεις κιολαςΠερνάω, σας κατουράω, έφυγα. Εσείς όλη μέρα εδώ, καρφωμένοι να μυξοκλαίτε.
Πόσα?Πολύ αρνητισμος συγκεντρωμένος στο νήμα,ρε σιφώνια θα βουλωσουν τα τσάκρα σας.... χαλαρά θέλει , τέσσερα χρόνακια ακόμα μόνο είναι....
Ε αντε μπραβο, πειτε τα. Γιατι οταν του το λεω εγω χαλιέταιΡε τυπε!ΝΔ ψήφισες Αφου.Τωρα τι λες;Εσυ δεν ησουν π γέλαγες χθες;Γιατι τωρα κλαις;![]()
Οχι. Φταις εσυ που ψηφισες Κούλη. Ενταξει ειμαστε?10 ευρω το λιτρο το ελαιολαδο,
Μεγαλη επιτυχια και σε αυτον τον τομέα,
Βεβαια θα ρθει μετα ο δεξιος μου φιλος και θα με ρωταει τι ψηφισα και οτι στη Ζυριχη εχει 25 ευρω το λιτρο.
Για το λαδι τι φταιει; ο Πούτιν;
@alex71
41%Ποια πρόβατα τους ψηφίζουνε ρε μαλάκες;;
Βρες το λάθος να δω κάτι.....Μάθε να γράφεις ελληνικά βρε μπινε, θες να μας κατουρησεις κιολας
Αυτοί που ταγκάρουν και μας βρίζουν λένε ότι κρυβόμαστε γιατί δεν έχουμε τι να απαντήσουμε στα "καίρια και αμείλικτα" ερωτήματα τους......Εριξα μια ματια να δω τι γινεται εδω μεσα. Τα γνωστα. Κλάψα και γκρίνια. Ολα καλά λοιπόν. Και καμια δεκαρια ειδοποιησεις οτι καποιοι με ανέφεραν. Συνεχίζω τις διακοπές μου. Για μερικούς από εσάς, λέω απλώς get a life. Τα σέβη μου στον πεζοπόρο που σφαζει με το βαμβάκι. Τα λεμε Σεπτέμβρη. Bye
Δεν θα πας Κάλι;;;;;Εριξα μια ματια να δω τι γινεται εδω μεσα. Τα γνωστα. Κλάψα και γκρίνια. Ολα καλά λοιπόν. Και καμια δεκαρια ειδοποιησεις οτι καποιοι με ανέφεραν. Συνεχίζω τις διακοπές μου. Για μερικούς από εσάς, λέω απλώς get a life. Τα σέβη μου στον πεζοπόρο που σφαζει με το βαμβάκι. Τα λεμε Σεπτέμβρη. Bye
Καλες διακοπες δεξιε μου φιλε.Εριξα μια ματια να δω τι γινεται εδω μεσα. Τα γνωστα. Κλάψα και γκρίνια. Ολα καλά λοιπόν. Και καμια δεκαρια ειδοποιησεις οτι καποιοι με ανέφεραν. Συνεχίζω τις διακοπές μου. Για μερικούς από εσάς, λέω απλώς get a life. Τα σέβη μου στον πεζοπόρο που σφαζει με το βαμβάκι. Τα λεμε Σεπτέμβρη. Bye
Η αγορα εργασιας θα γινει μπαγκλαντεσιανη.Αδωνης τωρα,
Η αγορα εργασιας στην ελλαδα θα γινει ευρωπαικη.
Το πιστεψαμε κι αυτο οπως τα ασφαλη τρενα του καραμανλη τη θωρακισμενη οικονομια κλπ κλπ κλπ
Σε μπαγκλαντεσιανους απευθυνεταιΗ αγορα εργασιας θα γινει μπαγκλαντεσιανη.
Αυτος δεν ηταν που ειδε εξωτερική θερμοκρασια 45 βαθμους και πηρε ντελίβερι να τους κοψει προστιμο εαν του πηγαιναν την παραγγελια;Ευρωπαικη νοοτροπία δλδ
Τυπε μου η Ελλάδα ειπαμε, ηγείται της 4ης βιομηχανικής επανάστασης. Σε ολη την Ευρώπη κοιτανε για 4ημερη εργασία, αλλά που να ξέρουν οι τεμπέληδες. 6ημερη εμείςΑδωνης τωρα,
Η αγορα εργασιας στην ελλαδα θα γινει ευρωπαικη.
Το πιστεψαμε κι αυτο οπως τα ασφαλη τρενα του καραμανλη τη θωρακισμενη οικονομια κλπ κλπ κλπ