Τυπε μου εγώ μια πληροφορία είπα....ότι θέλει ο καθένας κάνει...τύποι μη γαμάτε πολύ στο φουέγκο γιατί μένουν οι μελαμψοί με το πουλί στο χέρι και δεν κάνει...ξένιος δίας κι έτσι
(είναι γνωστό ότι οι ελληνίδες και μαυρούλες εκεί πάνε ΕΙΔΙΚΑ για τα μέλη του μπου)
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 103K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.508
- Πόντοι
- 8.846
οκ υπήρξα απότομος....Τυπε μου εγώ μια πληροφορία είπα....ότι θέλει ο καθένας κάνει...
εγώ να πω ότι έχω αρκετά έως πολλά χρόνια να πάω οπότε δεν ξέρω τι παίζει τώρα.
κάποτε όμως στα 40 μου, όντως ακμαιότατος και μια χαρά τύπος (εγώ ), όποτε πήγαινα φουέγκο ήταν/ένιωθες κάπως...(τότε τουλάχιστον).
όποιος κατάλαβε κατάλαβε...
υγ
ναι και τότε μπορούσες να φας ωραία παιδιά αλλά...ήθελε παπάρια....ήθελο χορό...γενικά ήταν κάπως
Τυπε μου όποτε θες κανονίζουμεοκ υπήρξα απότομος....
εγώ να πω ότι έχω αρκετά έως πολλά χρόνια να πάω οπότε δεν ξέρω τι παίζει τώρα.
κάποτε όμως στα 40 μου, όντως ακμαιότατος και μια χαρά τύπος (εγώ ), όποτε πήγαινα φουέγκο ήταν/ένιωθες κάπως...(τότε τουλάχιστον).
όποιος κατάλαβε κατάλαβε...
υγ
ναι και τότε μπορούσες να φας ωραία παιδιά αλλά...ήθελε παπάρια....ήθελο χορό...γενικά ήταν κάπως
Μην μασάς.Θα παθεις πλάκα ..μιλάμε για άλογα.
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.476
- Πόντοι
- 12.756
Τυπε μου όποτε θες κανονίζουμε
Πας Φουεγκο δηλαδη ...
Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.508
- Πόντοι
- 8.846
δεν αμφιβάλω.Τυπε μου όποτε θες κανονίζουμε
σου είπα κάποτε πήγαινα. όχι συχνά αλλά πήγαινα....
Πάω φουεγο όταν ξεμείνω από Κολομβιανες.Τωρα εχω ακομη περιπτωσεις.(πως διαόλου βάζω τα emoticon εδώ ρε τυποι?)Πας Φουεγκο δηλαδη ...
Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.508
- Πόντοι
- 8.846
μήπως είσαι ο άλεξ?Πάω φουεγο όταν ξεμείνω από Κολομβιανες.Τωρα εχω ακομη περιπτωσεις.(πως διαόλου βάζω τα emoticon εδώ ρε τυποι?)
gamawmetiskaltses
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 17.844
- Πόντοι
- 3.506
Παπάρια μάντολες!!!
Όχι τυπε μου χαχαχαχαμήπως είσαι ο άλεξ?
Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.508
- Πόντοι
- 8.846
από πότε έχω να φάω μάντολες...?Παπάρια μάντολες!!!
(όχι παπάρια)
Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.791
- Πόντοι
- 3.936
Οταν τριβεται στην γκλιτσα του τσοπανη ο ασπεργκερκουλης, κανοντας φιεστες με την εβραιουκρανικη μαριονετα, παιζοντας τυμπανα πολεμου κατω απ τη μυτη της αρκουδας. Λογικο δεν ειναι κι η αρκουδα να θυμωσει καποια στιγμη (δυστυχως για εμας) Πχ. και ν' αρχισει να βαζει φωτιες. Ή ο'τι αλλο..Εθνική απειλή
Η Ελλάδα απειλείται από δυνάμεις
Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.791
- Πόντοι
- 3.936
Kαποτε πηγαινα εκει επειδη εμενα κοντα για ποτακι αλλα με τουριστριες που γνωριζα στην πλακα. Ειχε κατι μουλατες λατινες που χορευαν στο μαγαζι με συμπατριωτες τους, αλλα οχι κατι ουαουΤυπε μου όποτε θες κανονίζουμε
Κοίτα εγώ έχω αδυναμίες στις πληθωρικές καμπύλες..(κωλαρα υδρόγειος κτλ) αν το δικό σου στυλ είναι μοντέλε..οκ πάσο.Πλακα έκανες πέσιμο ε?Δυνατός παίκτης....Kαποτε πηγαινα εκει επειδη εμενα κοντα για ποτακι αλλα με τουριστριες που γνωριζα στην πλακα. Ειχε κατι μουλατες λατινες που χορευαν στο μαγαζι με συμπατριωτες τους, αλλα οχι κατι ουαου
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 26.742
- Πόντοι
- 6.256
Συγκεκριμένα, ελεύθεροι αφέθηκαν οι δύο 31χρονοι που προσήχθησαν από το Μενίδι επειδή στο όχημα στο οποίο επέβαιναν βρέθηκαν 19 αναπτήρες και αποσμητικά αυτοκινήτου σε σπρέι.
Και πολυ καλα κανανε και εγω στο αυτοκινητο μου εχω 30 αναπτηρες και 10 γκαζακια για τον καφε.....
Και πολυ καλα κανανε και εγω στο αυτοκινητο μου εχω 30 αναπτηρες και 10 γκαζακια για τον καφε.....
Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 28.837
- Πόντοι
- 8.346
Κανονικά έπρεπε να κρατηθούν γτ ειναι καβατζοπουστεςΣυγκεκριμένα, ελεύθεροι αφέθηκαν οι δύο 31χρονοι που προσήχθησαν από το Μενίδι επειδή στο όχημα στο οποίο επέβαιναν βρέθηκαν 19 αναπτήρες και αποσμητικά αυτοκινήτου σε σπρέι.
dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.516
- Πόντοι
- 3.936
@sex volcano βρέθηκε ανταγωνιστής. Θα σε γράψει ο μπατζανακης σουΠάω φουεγο όταν ξεμείνω από Κολομβιανες.Τωρα εχω ακομη περιπτωσεις.(πως διαόλου βάζω τα emoticon εδώ ρε τυποι?)
Ενας φίλος ήρθε απόψε απ'τα παλιά, φορτωμένος με Φουεγο αναμνήσεις,@RETRO , για εχε τον το νου σου τον τυπο, μην μας βγει κανας "γνωστός" απο τα παλιά
Είχε γκρίζα τα σγουρά του τα μαλλιά και μου είπε Κολομπιάνες να γνωρίσεις,
κι έτσι φάση;
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 32.069
- Πόντοι
- 5.506
γαμησες πολυ κοσμο σημερα.....Δεν γράφω συχνά
Όμως δεν θα γράφω μόνο για επιτυχίες της κυβέρνησης