Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (2 μέλη και 6 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
καθάρματα Γερμανοί δεξιοί.... με τα καμώματα σας στερείτε από την αριστερά το κλαψομούνιασμα της...
Μα λογικο να ευημερουν.Γνωριζεις απο το 94 μεχρι σημερα ποσα δις τους εχουμε δωσει;
Επισης μιας και γνωριζεις,τα εχεις ζησει,ποσες φορες εχει πτωχευσει η Ελλαδα;Με τι κυβερνησεις;

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
...

Ηθελα να ηξερα, πώς γραφουν καποιοι τετοια πραγματα και πώς καποιοι τα αναπαραγετε με τοση ευκολια.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΑΡΙΑ ΚΑΜΑΡΩΤΗ?????????

Έλα ρε, εδώ ο φίλος σου ο βόθρος και ο πρασινοφρουρός ο Τσώνης μας έχουν φλομώσει στη μπούρδα και τα σκουπίδια που ψαρεύουν στο Πρώτο Ψέμα, αυτό σε χάλασε;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Μα λογικο να ευημερουν.Γνωριζεις απο το 94 μεχρι σημερα ποσα δις τους εχουμε δωσει;
Επισης μιας και γνωριζεις,τα εχεις ζησει,ποσες φορες εχει πτωχευσει η Ελλαδα;Με τι κυβερνησεις;

όσα μας δανείσανε συν τους τόκους... τι το παράξενο βρίσκεις σε αυτό ???

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Σημερινή δήλωση Σόιμπλε.

"Αν η Ελλαδα βγει ποτέ απο την κριση, θα πρεπει να μου στησει αδριάντα".
Ελα ομως που εχει δικιο...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Ειπαμε,θελει να το σκεφτεις λογικα.Και εσυ δεν μπορεις να σκεφτεις λογικα,οσο εισαι τυφλο κομματοσκυλο.
Καταρχην θεωρεις οτι η δεξια εχει κανει καλο στην χωρα,ενω ειναι η κυρια αιτια της δυστυχιας μας.Να σου θυμισω ποσα δανεια εχει παρει η Ελλαδα επι δεξιας;
Εσυ αναπαρηγαγες άκριτα την παπαριά, εγω ειμαι το κομματοσκυλο που δεν σκεφτεται?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Σημερινή δήλωση Σόιμπλε.

"Αν η Ελλαδα βγει ποτέ απο την κριση, θα πρεπει να μου στησει αδριάντα".
Ελα ομως που εχει δικιο...
Να ερθει να τον τσιμεντωσουμε,για να του παρουμε το καλουπι.

ng1964

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Εσυ αναπαρηγαγες άκριτα την παπαριά, εγω ειμαι το κομματοσκυλο που δεν σκεφτεται?
ετερον εκάτερον !...ναι εισαι το ζωον το κομματόσκυλο που δεν σκέφτεται!
πέρα απο χασοδίκης..... :birdman:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Να ερθει να τον τσιμεντωσουμε,για να του παρουμε το καλουπι.
Δεν φταιει κανενας αλλος, αυτοι φταινε που μας δανεισανε με μικροτερο επιτοκιο απο οσο δανειζονται οι ιδιοι, για να τους λεμε και τοκογλυφους.
Επειδη ειχαν την απαιτηση να γινουμε σοβαρο κρατος.
Δεν λεω, εχει μια μαγεία να εισαι βαλκανιομαγκας.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Ποσα βρε παιδι μου;Και ποσα χρωσταμε ακομη.Απαντησε και τα υπολοιπα.

που να ξέρω δεν είμαι λογιστής τους... πάντως από το 2010 και μετά μας δανείσανε από τα 300 περίπου που πήραμε τα 80...

και στο φινάλε ας φτιάχναμε πανεπιστήμια της προκοπής και όχι κωλοχανεία να στήναμε έρευνα και τεχνολογία να είχαμε παραγωγή τεχνολογικα΄προηγμένων προιόντων να μην χρειαζόμασταν να αγοράζουμε εξοπλισμό Siemens ή άρματα από την KMW ή υποβρύχια από την HDW...

μέχρι τότε και μέχρις ότου να αποκτήσουμε την τεχνολογία που θα μας επιτρέψει να μπορούμε να σταθούμε κάπως (όπως καλή ώρα το Ισραήλ ή η Τουρκία) βγάζεις τον σκασμό και πληρώνεις.. αλλιώς πας με αραμπά και ξεχνάς μετρό, τραίνα και τηλεπικοινωνίες...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Περα απο τις σαλτσες που εριξαν,λεει αληθεια.Αν γινονταν ολα αυτα,θα βοηθουσε πολυ την οικονομια.
Το χρημα πρεπει να ανακυκλωνεται.Αυτοι απλα το συσωρευουν.Ας παρουν λοιπον τον βασικο,μιας και αναγκη δεν εχουν.
Αν δεν τους αρεσει,ας φυγουν.Δεν τους κραταμε με το ζορι.Δεν προσφερουν και τιποτα αλλωστε.Κανεις τους.

ng1964

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Ουγκα ουγκα ουγκα.
τι εγινε συνδικάτο?.....τωρα κάνετε απεργία????...εσεις οι νεοφιλέλεδες?! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
σιγα μην πληρωσετε και εσεις την κρίση?... ;)
μουνόπανα δικηγόροι!
αν εισαι δικηγόρος...για κανα κλώνο σε κόβω!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
που να ξέρω δεν είμαι λογιστής τους... πάντως από το 2010 και μετά μας δανείσανε από τα 300 περίπου που πήραμε τα 80...

και στο φινάλε ας φτιάχναμε πανεπιστήμια της προκοπής και όχι κωλοχανεία να στήναμε έρευνα και τεχνολογία να είχαμε παραγωγή τεχνολογικα΄προηγμένων προιόντων να μην χρειαζόμασταν να αγοράζουμε εξοπλισμό Siemens ή άρματα από την KMW ή υποβρύχια από την HDW...

μέχρι τότε και μέχρις ότου να αποκτήσουμε την τεχνολογία που θα μας επιτρέψει να μπορούμε να σταθούμε κάπως (όπως καλή ώρα το Ισραήλ ή η Τουρκία) βγάζεις τον σκασμό και πληρώνεις.. αλλιώς πας με αραμπά και ξεχνάς μετρό, τραίνα και τηλεπικοινωνίες...
Αρα λοιπον οι κυβερνησεις πασοκ και δεξιας μας εφεραν εδω που μας εφεραν,δεν κανανε σωστη δουλεια,εχουν φτιαξει κωλοχανεια πανεπιστημια,τεχνολογια οπως μονος σου λες δεν εφεραν ποτε,αναπτυξη δεν εφεραν,παρα μονο χρεη.Εσυ τα ειπες,οχι εγω.
Τοτε τι τους θελετε πισω;Μολις τωρα ειπες οτι καναν τεραστιο κακο στην χωρα.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.851
Πόντοι
19.795

Και ποιοι φταινε που δεν τα εχουμε αυτα; Μηπως οι καθε λογης Μιζοτακηδες που ητανε στην εξουσια ολα αυτα τα χρονια; Στον αγωνα χωριστα, μα στη μασα ενωμενοι;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
τι εγινε συνδικάτο?.....τωρα κάνετε απεργία????...εσεις οι νεοφιλέλεδες?! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
σιγα μην πληρωσετε και εσεις την κρίση?... ;)
μουνόπανα δικηγόροι!
αν εισαι δικηγόρος...για κανα κλώνο σε κόβω!
Ουγκα ουγκα ουγκα.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Αρα λοιπον οι κυβερνησεις πασοκ και δεξιας μας εφεραν εδω που μας εφεραν,δεν κανανε σωστη δουλεια,εχουν φτιαξει κωλοχανεια πανεπιστημια,τεχνολογια οπως μονος σου λες δεν εφεραν ποτε,αναπτυξη δεν εφεραν,παρα μονο χρεη.Εσυ τα ειπες,οχι εγω.
Τοτε τι τους θελετε πισω;Μολις τωρα ειπες οτι καναν τεραστιο κακο στην χωρα.

είπα εγώ ότι τα κάνανε καλά ??? αυτό δεν σημαίνει ότι θα κρατήσω στην εξουσία τον τσιπούρα που τα έκανε χίλιες φορές χειρότερα ή θα φέρω τον λεβέντη ....

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Δεν φταιει κανενας αλλος, αυτοι φταινε που μας δανεισανε με μικροτερο επιτοκιο απο οσο δανειζονται οι ιδιοι, για να τους λεμε και τοκογλυφους.
Επειδη ειχαν την απαιτηση να γινουμε σοβαρο κρατος.
Δεν λεω, εχει μια μαγεία να εισαι βαλκανιομαγκας.
Ναι βρε φιλε,πες μου ποσα δανεια εχουμε παρει απο το 94 μεχρι σημερα.ποσα πηραμε,ποσα πληρωσαμε,ποσα χρωσταμε ακομη.
Ευκολο ειναι,περιμενω.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Ναι βρε φιλε,πες μου ποσα δανεια εχουμε παρει απο το 94 μεχρι σημερα.ποσα πηραμε,ποσα πληρωσαμε,ποσα χρωσταμε ακομη.
Ευκολο ειναι,περιμενω.
Αφου ειναι ευκολο γιατι με ρωτας? Πες μου τι θελεις να πεις περαιτερω. Οτι επειδη μας δανειζουν και τα εξοφλουμε, τους ταιζουμε? Αυτο εννοεις? Ειναι μια αποψη, δεν λεω. Λιγο παιδικη αλλά αποψη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom