έγραψε ο
@Saul (που συμπαθώ όπως κι άλλους στο νήμα) ότι τους τσουβαλιάζω όλους με αυτό που έγραψα.
Ϊσως, και σκεφτόμουν να το πάρω πίσω ΑΛΛΑ...
συνεχίζετε ρε πούστη μου να τσουβαλιάζεστε εδώ μέσα (αυτοί που είστε μια χαρά άτομα) ή απλά να είστε ο εαυτός σας (οι υπόλοιποι...).
για τους δεύτερους δεν έχω τι να πω ούτε χρειάζεται. "γιατί αυτοί είστε" όπως λέει κι ο γενικός γραμματέας που αγαπήσαμε.
για τους πρώτους όμως δεν μπορώ να καταλάβω...
πραγματικά δεν βλέπετε τι συμβαίνει στη χώρα?
είναι τόσο δύσκολο να γίνει κατανοητό ότι δεχόμαστε ασύμμετρες επιθέσεις (για όποιους λόγους και από όποιους εσωτερικούς προδότες ή εξωτερικούς εχθρούς).
είναι πραγματικά στιγμές να πολιτικοποιούνται τα πάντα και να βγαίνει μίσος κι έχθρα?
φταίει αλήθεια ο μητσοτάκης για τις φωτιές που ανάβουν η μία μετά την άλλη και καταστρέφουν τη χωρα, κι από τον καναπέ σας αντιληφθήκατε ότι ο κικίλιας κι ο φλώρος κι όλοι οι υπεύθυνοι τα κάνουν όλα λάθος? κι ότι μια άλλη κυβέρνηση θα είχε πετύχει το θαύμα της?
τι είστε εσείς ρε?
κάποιοι ρίχνονται στις φλόγες, κάποιοι χάνουν τα σπίτια τους, το περιβάλλον κι η οικονομία καταστρέφεται κι εσείς φτύνετε δηλητήριο κατά ποιου...της κυβέρνησης που για κάποιον λόγο που εσείς ξέρετε μόνο δεν σβήνει το σύμπαν που καίγεται. (και που όπου σβήνει, ανάβουν εις διπλούν άλλες φωτιές).
τι είστε εσείς ρε....!!
δεν μπορείτε να βοηθήσετε οκ. κι εγώ δουλειά - σπίτι είμαι, όχι μαυρισμένος σε κάποιο μέτωπο φωτιάς.
αγανακτείτε? ναι και σωστά.
έναντι ποιου?
βάλτε το γαμημένο να δουλέψει λίγο, συζητήστε για αυτό ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ, κι όχι για μαλακίες.
ποιος ευθύνεται για αυτές τις φωτιές? αυτό θα έπρεπε να μας απασχολεί ώστε σε δεύτερο χρόνο (τώρα προέχουν εννοείται άλλα) να αντιμετωπισθεί.
είναι οι τούρκοι, ο πούτιν, οι αμερικανοί, οι μουρλοί της χώρας, οι οικοπεδοφάγοι, οι μαλάκες που ανάβουν φωτιές στα δάση ?
είναι τυχαίο ή οργανωμένο?
αντί να συζητάτε για αυτά λέτε μαλακίες και χύνετε χολή.
ήμαρτον, εντάξει πλακίτσα μία, δυο, τρεις σελίδες οκ, αλλά εσείς το γαμήσατε.
τύποι, αυτοί με το νιονιό - οι άλλοι παπάρια, μην τσουβαλιάζεστε μόνοι σας. πλιζ...