Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.717
- Πόντοι
- 3.936
Ο κος καραμαλεας τι χαιρεται; Δεν εχει καταλαβει οτι αν θυμωσει την αρκουδα ενα κουμπι ειμαστε
Ο κος καραμαλεας τι χαιρεται; Δεν εχει καταλαβει οτι αν θυμωσει την αρκουδα ενα κουμπι ειμαστε
Είναι στρατιωτικό, αγωνιστικό το πουκαμισακι, κάτι σαν Τσε Γκεβάρα τρομάρα του
Φταίει η κυβέρνηση ......Φωτιά μέσα στην 112 Πτέρυγα Μάχης στην Ελευσίνα.
οποιον μπουστη ακουσω να λεει οτι φταιει η κυβερνηση ΘΑ ΤΟΝ ΕΓΑΜΗΣΩ!
Γεια σας ελληνες ψαραδες που γ@ματε τους πασαδες, πανω σε χαλια περσιας με καποτες γερμανιαςΝτομάτες από την Τουρκία...
Μεγαλεία λέμεεεεεεε.
Να φανταστώ ελληνικές ντομάτες στα σούπερ μάρκετ..
Καλημέρα φίλοι μου..
Συγνώμη κύριε προθυπουργε εγώ σε ψήφισα δεν κρύβομαι...
Κάρπαθος 21/8/2023 λιμάνι Καρπάθου ώρα 8.45π.μ...
Ντομάτες από την Τουρκία...
Μεγαλεία λέμεεεεεεε.
Θα φτύνουμε για να γλιστράει
ενταξει μαλακες καιγετε και η παρνηθα......ολα ρολοι παιδια
41%Το συνθημα είναι ένα ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΑΜΙΕΣΑΙ
Mε πληγωσες τωραΈβαλε παράδειγμα την Χαβάη αντί να πει για τον Αμαζόνιο και την Καλιφορνια. Είσαι και εσύ στο Τοπ10 στην περίπτωση που αναρωτιεσαι
εντάξει!!! τώρα που ψέλνουν τα τραγια, και κάθονται με σταυρωμένα τα χέρια τα γίδια από πίσω, θα σβήσουν οι φωτιές και όλα θα πάνε καλά στο Ιράν της Ευρώπης. τι λαός ρε πουστη μου.....αδικα βριζετε...δωθηκε λυση με εντολη μητσοτακη....ΠΑΛΙΟΜΟΥΝΗΔΕΣ
Στην πραγματικότητα δουλεύει για το ΣΥΡΙΖΑεγω για οτι συμβαινει κυριως βριζω τον κυρ πετρο τον περιπτερα που ειναι μουνις.....οχι τον πθ της χωρας μου....αυτο θα ηταν αδικο
Δεν πήγαν και στα χέρια ..όλα κι όλα!μεταφορα μωρων...ελλαδα -2.0 .....ΟΠΟΙΟΣ ΓΑΜΙΟΛΗΣ ΒΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΦΑΕΙ ΜΥΝΗΣΗ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ
Θυμήθηκα το άσμα από Χάρρυ Κλυνν "Καίγεται το μουνι μας"...ενταξει μαλακες καιγετε και η παρνηθα......ολα ρολοι παιδια
Φιλε Αλεξ στο χω ξαναπει,διαβαζω με σεβασμο τις αποψεις ολων και απανταω χωρις χαρακτηρισμους.Ευχομαι λοιπον σε σενα που σαι υπερμαχος της ΝΔ να μην ερθεις ποτε σε αναγκη νοσοκομειου,ασθενοφορου και γενικα του κρατικου μηχανισμου γιατι το αποτελεσμα το ξερεις ποιο θα ειναι....Καταννοω οτι μπορει να σε χει βολεψει η νδ αλλα οταν το ρουσφετι υπερκαλυπτει την ορθη κριση και αξιοπρεπεια τοτε τα λογια χανουν την αξια....μη ξεχνας οτι ο "λεφτα υπαρχουν" πηρε 44% και την μετεπειτα καταληξη την ξερεις
Γιατι δεν λες το 41% απο το 52% που ψηφισε. Γιατι το 48% δηλαδη σχεδον το μισο των ψηφοφορων κοιμοταν σπιτι του. (Κακως ομως.)/ Υγ. Εκει στην Space Hellas ολα καλα. Ο Μανωλο... συνεχιζει να πινει το καφεδακι του με τον τυχερουλη στο Μαξιμου
οποτε φυσαει καιγομαστε