Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 27.582
- Πόντοι
- 8.346
Ο μαϊντανός πάει σε όλα τα φαγητάεγω να ρωτησω κατι ασχετο ο ζελενσκι τι δουλεια ειχε στην συγκεντρωση τον πρωθηπουργων τον βαλκανικων χωρων
Ο μαϊντανός πάει σε όλα τα φαγητάεγω να ρωτησω κατι ασχετο ο ζελενσκι τι δουλεια ειχε στην συγκεντρωση τον πρωθηπουργων τον βαλκανικων χωρων
για το κοκο ηρθε που τσιμπισε το λιμενικο προχτες...εγω να ρωτησω κατι ασχετο ο ζελενσκι τι δουλεια ειχε στην συγκεντρωση τον πρωθηπουργων τον βαλκανικων χωρων
βλεπω ομως οτι ο κυριακος ηγειται εναντιον του ρωσσικου μπλοκ ....ρε που εχουμε μπλεξει με αυτα τα αρχιδια ολα.... θα τρελλαθει καμια ημερα ο βλαδιμηρος και θα ειμαστε οι πρωτοι που θα φαμε την πρωτη βομβαΓκεστ σταρ ηταν ..
Οπως οταν κανεις παρτυ για τα παιδάκια και σκαει απο το πουθενα ο Κλοουν και τρελενονται απο την χαρά τους
Είναι ο μπροστινός...εγω να ρωτησω κατι ασχετο ο ζελενσκι τι δουλεια ειχε στην συγκεντρωση τον πρωθηπουργων τον βαλκανικων χωρων
και εγω νομιζα θα κερασεις τους πτωχους της γλυφαδας με κανενα κουπονι για τα μακντοναλντΕπειδη βλεπω να σκανε πάλι αγγλικές ατάκες/ορολογίες της πουτσας για να καμουφλαρουν ευθύνες , και ειναι γνωστό οτι ο μαλάκας ο αγραμματος ο Ελληνας με κάτι τετοια τσιμπαει
και για να προλαβω τον Αλεξ71 πριν αρχισει να τις λεει αυτος τις μαλακιες , τις καταχωρω εγω
MegaFires - Μεγκαφαιερς = Οχι δεν ειναι καινουργιο σιριαλ του Mega
Hot-Dry-Windy - Χοτ ντραι γουντι = Οχι δεν ειναι καινουργιο μπεργκερ τον Μακντοναλτς
βλεπω ομως οτι ο κυριακος ηγειται εναντιον του ρωσσικου μπλοκ ....ρε που εχουμε μπλεξει με αυτα τα αρχιδια ολα.... θα τρελλαθει καμια ημερα ο βλαδιμηρος και θα ειμαστε οι πρωτοι που θα φαμε την πρωτη βομβα
συννηθως ο μπροστινος εχει ασχημη καταληξει πανταΕίναι ο μπροστινός...
ρε δεν πανε να παρουν και τον λιβανο(θα εχουν και τον παγκοσμιο ελεγχο στο λαθροτσιγαρο) εμεις μην μπλεξουμεΘα πάρουν ολη την Κυπρο να ξεμπερδευουμε , επιτελους να ερθει και ο Χατζηγιάννης πισω
Όχι σ' αυτό το επίπεδο...συννηθως ο μπροστινος εχει ασχημη καταληξει παντα
εχουμε δει κστο παρελθον αρκετους τετοιους που κατεληξαν ... βλεπε μπιν λαντενΌχι σ' αυτό το επίπεδο...
πια ειναι η θεια διπλα στο φασισταριο??ρε μαλακα εφταιγε ο τσιπρας που δεν φοραγε γραβατα και χαλαγε το στυλ.....
Πόσο σίγουρος είσαι για την τύχη αυτού του φρικιού αλλά και του Σαντάμ; Εγώ μόνον για έναν είμαι σίγουρος ότι τον καθαρίσαμε. Καντάφι...εχουμε δει κστο παρελθον αρκετους τετοιους που κατεληξαν ... βλεπε μπιν λαντεν
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
πια ειναι η θεια διπλα στο φασισταριο??
χιλιες φορες η καιλη ρε πουστη μου....πια ειναι η θεια διπλα στο φασισταριο??
μηπως ξερεις ποιος οικος την ντυνει ?γιατι θελω να παρω για ενα γκομενακι ιδιο φορεμαχιλιες φορες η καιλη ρε πουστη μου....
μηπως ξερεις ποιος οικος την ντυνει ?γιατι θελω να παρω για ενα γκομενακι ιδιο φορεμα
η αληθεια ειναι πως ποτε δεν βρεθηκε τιποτα για κανεναν απο τους δυοΠόσο σίγουρος είσαι για την τύχη αυτού του φρικιού αλλά και του Σαντάμ; Εγώ μόνον για έναν είμαι σίγουρος ότι τον καθαρίσαμε. Καντάφι...
παλαιο ψυχικο και φιλοθεη δεν βλεπωΚατάσταση με τις Λαϊκές αγορές που λειτουργούν στον Δήμο Αθήνα | Λαϊκές Αγορές (Παραγωγοί)
Κατάσταση με τις Λαϊκές αγορές που λειτουργούν στον Δήμο Αθήναwww.laikesagores.gr