Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.040
Πόντοι
22.266
Εχεις παιδια να παρεις το καλαθι σχολικων;
Περιμένω το jumbo pass ( να μην φεύγουν κ σε λαϊκός χέρια τα pass)

Κίνημα πετσέτας.........άκου εκεί
Ένα κίνημα σούπερ μάρκετ για τα μονοπώλια να βγει να ουρλιάζει ο κοσμκς δεν είδα που κάνουν ότι θέλουν ...αλλά για την ξαπλώστρα πρώτοι
Καθοδηγούμενα κινήματα ....

Ούτε πήγα ούτε πρόκειται να πάω να ψηφίσω ,,,έχω πιο σημαντικά πράγματα να κανω

sisiliano1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2015
Like
1.225
Πόντοι
206
Hi

Ένα κίνημα σούπερ μάρκετ για τα μονοπώλια να βγει να ουρλιάζει ο κοσμκς δεν είδα που κάνουν ότι θέλουν ...αλλά για την ξαπλώστρα πρώτοι

Θα συμφωνησω στη δημοσιευση σου εκτος απο το τελος,οταν δεν πας να ψηφισεις και πανε μονο τα λαμογια και οι λοβοτομημενοι τοτε αφηνεις την τυχη σου στα χερια τους...

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.040
Πόντοι
22.266
Hi

Θα συμφωνησω στη δημοσιευση σου εκτος απο το τελος,οταν δεν πας να ψηφισεις και πανε μονο τα λαμογια και οι λοβοτομημενοι τοτε αφηνεις την τυχη σου στα χερια τους...
Έχει εισχωρήσει τόσο πολυ το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα στην. Κοινωνία που την έκανε να εξαρτάται από αυτους
Άρα η ψήφος μου δεν αλλάζει τίποτα
Το μόνο που μπορεί να αλλάξει είναι το μυαλό της πλειοψηφίας

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.684
Πόντοι
2.356
Έχει γεμίσει ο τόπος Φωτοβολταϊκά. Και η συντριπτική πλειονότητα των εγκαταστάσεων είναι σε παραγωγικά χωράφια. Αν συνεχιστεί αυτό το χάλι σε λίγο δε θα παράγουμε τίποτα.
Μόνο κάπου κοντά στην Πτολεμαΐδα είδα μια εγκατάσταση σε μέρος χέρσο, στις πλαγιές ενός λόφου.
Κατά τα άλλα οι τιμές στα τρόφιμα την ανηφόρα.

• Like
Αντιδράσεις: koskam

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.245
Πόντοι
2.456

Το επόμενο θα είναι το
" κίνημα φρέντο καπουτσίνο"..

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.300
Πόντοι
3.936
Έχει εισχωρήσει τόσο πολυ το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα στην. Κοινωνία που την έκανε να εξαρτάται από αυτους
Σε έκανε BBQ ο Αυτοκράτορας Κούλης η ακόμα με αυτά που γράφεις?

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.040
Πόντοι
22.266

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.912
Πόντοι
6.256
Κουλιστάν,
Σταθερότητα παίδες.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.912
Πόντοι
6.256
Και θα ρθει ο αρχημπραβοκούλης το βραδυ και θα μας πει οτι και η Ιαπωνία εχει χρέος, ομως εχει και μουναρες γιαπωνεζες, εμεις τι εχουμε;

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.206
Πόντοι
1.056
Τα κουλοαρχιδα οποιον πουνε κατι περι πυρκαγιών,αναφερουν για Χαβάη,πορτογαλιες κλπ που κ εκει καίγονται,ετσι αποπροσανατολίζουν όμορφα τα περι καταστροφης του περιβάλλοντος με τους ρύπους π βγαζουν αυτες οι φωτιες.

Περι του θεματος,ΚΑΑΝΕΝΑΣ τους δεν μιλαει παρα αρχιζουν τις συγκρίσεις.

Πυρκαγιες ομως υπηρχαν,υπαρχουν και θα υπαρχουν.Αυτο ομως πιυ δεν υπηρχε,ηταν τοσο εμετικά «διαγγέλματα» απο χείλη πολιτικων,τοση αναισθησία,τοσο καταδυνάστευση χρηματος απο αυτους σε καιρούς δύσκολους οπως οικ.κριση και περα.Αυτα Κουλη δεν υπηρχαν.

41% ρουφάτε με χάρτινα καλαμάκια μην γαμησετε το περιβαλλον μπασταρδοι
IMG_6951.jpeg

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.506
Πόντοι
8.346
Σε πάρα πολλα συμφωνώ μαζί σου , αλλά εδώ όχι.
Αυτό θέλει το πολιτικό κίνημα και τα πλυντήρια τους. Ο κόσμος να μην πηγαίνει να ψηφίζει και να πηγαίνουν μονο οι παρατρεχαμενοι τους και μετα να κοκορευονται για 41% και ισχυρή λαϊκή εντολή.
Ολοι πρέπει να πηγαίνουν να ψηφίζουν. Καμία ψήφος χαμενη

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.506
Πόντοι
8.346
Τα κουλοαρχιδα οποιον πουνε κατι περι πυρκαγιών,αναφερουν για Χαβάη,πορτογαλιες κλπ που κ εκει καίγονται,ετσι αποπροσανατολίζουν όμορφα τα περι καταστροφης του περιβάλλοντος με τους ρύπους π βγαζουν αυτες οι φωτιες.

Περι του θεματος,ΚΑΑΝΕΝΑΣ τους δεν μιλαει παρα αρχιζουν τις συγκρίσεις.

Πυρκαγιες ομως υπηρχαν,υπαρχουν και θα υπαρχουν.Αυτο ομως πιυ δεν υπηρχε,ηταν τοσο εμετικά «διαγγέλματα» απο χείλη πολιτικων,τοση αναισθησία,τοσο καταδυνάστευση χρηματος απο αυτους σε καιρούς δύσκολους οπως οικ.κριση και περα.Αυτα Κουλη δεν υπηρχαν.

41% ρουφάτε με χάρτινα καλαμάκια μην γαμησετε το περιβαλλον μπασταρδοι
IMG_6951.jpeg
Γτ δν βγάζουν ενα 112 για ολη την χώρα να τελειώνουμε. Αφου μπουρδέλο είμαστε κ τα έχουμε αφήσει ολα να καουν. Σμρ ειδα ο ενας ο μαλακας ( Κούλης ) υποδέχτηκε τον αλλο τον μαλακα ( Ζελενσκι )

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.040
Πόντοι
22.266
Σε πάρα πολλα συμφωνώ μαζί σου , αλλά εδώ όχι.
Αυτό θέλει το πολιτικό κίνημα και τα πλυντήρια τους. Ο κόσμος να μην πηγαίνει να ψηφίζει και να πηγαίνουν μονο οι παρατρεχαμενοι τους και μετα να κοκορευονται για 41% και ισχυρή λαϊκή εντολή.
Ολοι πρέπει να πηγαίνουν να ψηφίζουν. Καμία ψήφος χαμενη
Είμαι τόσο αηδιαωτο πολιτικό σύστημα που όλοι οι άχρηστοι μαζεύονται εκεί
Θυμάμαι ανθρώπους που δεν ήξεραν να μετράνε τα πρόβατα του πατέρα τους κ έγιναν βουλευτές ή ακόμα κ υπουργοί

Πάντα το κεφάλαιο χρειάζεται τους βλάκες ψεύτες πολιτικούς για να περνάν τα συμφέροντά τους

Εγώ είμαι αηδιασμενος

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.506
Πόντοι
8.346
Είμαι τόσο αηδιαωτο πολιτικό σύστημα που όλοι οι άχρηστοι μαζεύονται εκεί
Θυμάμαι ανθρώπους που δεν ήξεραν να μετράνε τα πρόβατα του πατέρα τους κ έγιναν βουλευτές ή ακόμα κ υπουργοί

Πάντα το κεφάλαιο χρειάζεται τους βλάκες ψεύτες πολιτικούς για να περνάν τα συμφέροντά τους

Εγώ είμαι αηδιασμενος
Ολοι είμαστε. Αλλά είδες πως τα έχουν μαγειρέψει για το συμφέρον τους. Γίνεται να βγαίνει κυβέρνηση με 50+% αποχή? Ακομα και στο σχολείο μας μαθαιναν για το 50 +1 που πρέπει να ισχύει παντού ως ύψιστη αρχή της δημοκρατίας. Κ εδω έχουμε εκλεγμένη κυβέρνηση με κάτω απο το μισό του ελληνικού πληθυσμού να έχει πάει στην κάλπη και μιλαμε για λαϊκή εντολή

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.040
Πόντοι
22.266
Ολοι είμαστε. Αλλά είδες πως τα έχουν μαγειρέψει για το συμφέρον τους. Γίνεται να βγαίνει κυβέρνηση με 50+% αποχή? Ακομα και στο σχολείο μας μαθαιναν για το 50 +1 που πρέπει να ισχύει παντού ως ύψιστη αρχή της δημοκρατίας. Κ εδω έχουμε εκλεγμένη κυβέρνηση με κάτω απο το μισό του ελληνικού πληθυσμού να έχει πάει στην κάλπη και μιλαμε για λαϊκή εντολή
Μα το σύστημα που το έχουν φτιάξει στα μέτρα τους οι κεφαλαιοκρατίας επίτηδες το θέλουν αυτό..
Από το σχολείο στρατό ΜΜΕ δικαιοσύνη ....όλα κυλάνε έτσι

Κάποιοι βλάκες ψηφίζουν κ οι υπόλοιποι ούτε καν πηγαίνουν

Ας βάλουν ηλεκτρική ψήφος υποχρεωτική αλλιώς χίλια ευρώ πρόστιμο .....αλλααφαλως κ δεν το θέλουν πουθενά στον κόσμο αυτό

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom