Δε σε καταλαβαίνω, τι θες να πεις
Ψηφίσαμε σταθερότητα και σωθηκαμε..
Δε σε καταλαβαίνω, τι θες να πεις
Από σωσιμο δεν λες τπτ..Ψηφίσαμε σταθερότητα και σωθηκαμε..
Όπως λέει το λαϊκό άσμα..Από σωσιμο δεν λες τπτ..
Εγώ κολομπιανα αλλά με πούλησε ο μπατζανακηςΨηφίσαμε σταθεροτητα
Εχεις παιδια να παρεις το καλαθι σχολικων;Εγώ κολομπιανα αλλά με πούλησε ο μπατζανακης
Από κομμουνιστή τι περιμενεις
Περιμένω το jumbo pass ( να μην φεύγουν κ σε λαϊκός χέρια τα pass)Εχεις παιδια να παρεις το καλαθι σχολικων;
Θα συμφωνησω στη δημοσιευση σου εκτος απο το τελος,οταν δεν πας να ψηφισεις και πανε μονο τα λαμογια και οι λοβοτομημενοι τοτε αφηνεις την τυχη σου στα χερια τους...Περιμένω το jumbo pass ( να μην φεύγουν κ σε λαϊκός χέρια τα pass)
Κίνημα πετσέτας.........άκου εκεί
Ένα κίνημα σούπερ μάρκετ για τα μονοπώλια να βγει να ουρλιάζει ο κοσμκς δεν είδα που κάνουν ότι θέλουν ...αλλά για την ξαπλώστρα πρώτοι
Καθοδηγούμενα κινήματα ....
Ούτε πήγα ούτε πρόκειται να πάω να ψηφίσω ,,,έχω πιο σημαντικά πράγματα να κανω
Έχει εισχωρήσει τόσο πολυ το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα στην. Κοινωνία που την έκανε να εξαρτάται από αυτουςHi
Θα συμφωνησω στη δημοσιευση σου εκτος απο το τελος,οταν δεν πας να ψηφισεις και πανε μονο τα λαμογια και οι λοβοτομημενοι τοτε αφηνεις την τυχη σου στα χερια τους...
Το επόμενο θα είναι τοΠεριμένω το jumbo pass ( να μην φεύγουν κ σε λαϊκός χέρια τα pass)
Κίνημα πετσέτας.........άκου εκεί
Ένα κίνημα σούπερ μάρκετ για τα μονοπώλια να βγει να ουρλιάζει ο κοσμκς δεν είδα που κάνουν ότι θέλουν ...αλλά για την ξαπλώστρα πρώτοι
Καθοδηγούμενα κινήματα ....
Ούτε πήγα ούτε πρόκειται να πάω να ψηφίσω ,,,έχω πιο σημαντικά πράγματα να κανω
Σε έκανε BBQ ο Αυτοκράτορας Κούλης η ακόμα με αυτά που γράφεις?Έχει εισχωρήσει τόσο πολυ το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα στην. Κοινωνία που την έκανε να εξαρτάται από αυτους
Άρα η ψήφος μου δεν αλλάζει τίποτα
Το μόνο που μπορεί να αλλάξει είναι το μυαλό της πλειοψηφίας
Δραπέτευσα για πιο ήρεμες πόλεις ,,δίπλα Τουρκία ,σίγουρα πραγματαΣε έκανε BBQ ο Αυτοκράτορας Κούλης η ακόμα με αυτά που γράφεις?
Σε πάρα πολλα συμφωνώ μαζί σου , αλλά εδώ όχι.Έχει εισχωρήσει τόσο πολυ το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα στην. Κοινωνία που την έκανε να εξαρτάται από αυτους
Άρα η ψήφος μου δεν αλλάζει τίποτα
Το μόνο που μπορεί να αλλάξει είναι το μυαλό της πλειοψηφίας
Γτ δν βγάζουν ενα 112 για ολη την χώρα να τελειώνουμε. Αφου μπουρδέλο είμαστε κ τα έχουμε αφήσει ολα να καουν. Σμρ ειδα ο ενας ο μαλακας ( Κούλης ) υποδέχτηκε τον αλλο τον μαλακα ( Ζελενσκι )Τα κουλοαρχιδα οποιον πουνε κατι περι πυρκαγιών,αναφερουν για Χαβάη,πορτογαλιες κλπ που κ εκει καίγονται,ετσι αποπροσανατολίζουν όμορφα τα περι καταστροφης του περιβάλλοντος με τους ρύπους π βγαζουν αυτες οι φωτιες.
Περι του θεματος,ΚΑΑΝΕΝΑΣ τους δεν μιλαει παρα αρχιζουν τις συγκρίσεις.
Πυρκαγιες ομως υπηρχαν,υπαρχουν και θα υπαρχουν.Αυτο ομως πιυ δεν υπηρχε,ηταν τοσο εμετικά «διαγγέλματα» απο χείλη πολιτικων,τοση αναισθησία,τοσο καταδυνάστευση χρηματος απο αυτους σε καιρούς δύσκολους οπως οικ.κριση και περα.Αυτα Κουλη δεν υπηρχαν.
41% ρουφάτε με χάρτινα καλαμάκια μην γαμησετε το περιβαλλον μπασταρδοι
Είμαι τόσο αηδιαωτο πολιτικό σύστημα που όλοι οι άχρηστοι μαζεύονται εκείΣε πάρα πολλα συμφωνώ μαζί σου , αλλά εδώ όχι.
Αυτό θέλει το πολιτικό κίνημα και τα πλυντήρια τους. Ο κόσμος να μην πηγαίνει να ψηφίζει και να πηγαίνουν μονο οι παρατρεχαμενοι τους και μετα να κοκορευονται για 41% και ισχυρή λαϊκή εντολή.
Ολοι πρέπει να πηγαίνουν να ψηφίζουν. Καμία ψήφος χαμενη
Ολοι είμαστε. Αλλά είδες πως τα έχουν μαγειρέψει για το συμφέρον τους. Γίνεται να βγαίνει κυβέρνηση με 50+% αποχή? Ακομα και στο σχολείο μας μαθαιναν για το 50 +1 που πρέπει να ισχύει παντού ως ύψιστη αρχή της δημοκρατίας. Κ εδω έχουμε εκλεγμένη κυβέρνηση με κάτω απο το μισό του ελληνικού πληθυσμού να έχει πάει στην κάλπη και μιλαμε για λαϊκή εντολήΕίμαι τόσο αηδιαωτο πολιτικό σύστημα που όλοι οι άχρηστοι μαζεύονται εκεί
Θυμάμαι ανθρώπους που δεν ήξεραν να μετράνε τα πρόβατα του πατέρα τους κ έγιναν βουλευτές ή ακόμα κ υπουργοί
Πάντα το κεφάλαιο χρειάζεται τους βλάκες ψεύτες πολιτικούς για να περνάν τα συμφέροντά τους
Εγώ είμαι αηδιασμενος
Μα το σύστημα που το έχουν φτιάξει στα μέτρα τους οι κεφαλαιοκρατίας επίτηδες το θέλουν αυτό..Ολοι είμαστε. Αλλά είδες πως τα έχουν μαγειρέψει για το συμφέρον τους. Γίνεται να βγαίνει κυβέρνηση με 50+% αποχή? Ακομα και στο σχολείο μας μαθαιναν για το 50 +1 που πρέπει να ισχύει παντού ως ύψιστη αρχή της δημοκρατίας. Κ εδω έχουμε εκλεγμένη κυβέρνηση με κάτω απο το μισό του ελληνικού πληθυσμού να έχει πάει στην κάλπη και μιλαμε για λαϊκή εντολή