Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.909
Πόντοι
8.346
Το ελαιόλαδο λέει θα φτάσει τιμές Κατοχής. Χαρά οι δεξιοί θα το πουλάνε όπως οι παππούδες τους... θα ανταλλάζουν ντενεκε με διαμέρισμα...

:rockon::rockon::rockon::rockon::rockon:
Μου ξανάρχονται ένα ένα χρόνια δοξασμένα

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.337
Πόντοι
3.936
Το ελαιόλαδο λέει θα φτάσει τιμές Κατοχής. Χαρά οι δεξιοί θα το πουλάνε όπως οι παππούδες τους... θα ανταλλάζουν ντενεκε με διαμέρισμα...

Ναι κάτι άκουσα περί 8-10 ευρώ.

ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΈΧΟΥΝ ΞΕΦΎΓΕΙ Η ΜΟΥ ΦΑΊΝΕΤΑΙ?

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.803
Πόντοι
2.356
Ο τελευταιος τροπος να βγαλεις λεφτα στην Κολομβια, ειναι να σκοτωσεις αστυνομικο. Η FARC ανακοινωσε οτι πληρωνει 4 εκατομμυρια πεσος (καπου 1000 ευρω) σε οποιον πολίτη σκοτώνει αστυνομικο. Χθες μου εδειξε η δικια μου ενα βιντεο, που εδειχνε κατι ρεμαλια να πινουν καφε σε μια καφετερια, και μολις περασε μια αστυνομικίνα 30 χρονων απο διπλα τους, εβγαλαν ενα οπλο και την πυροβόλησαν στο κεφαλι εν ψυχρω, και οταν τους πιασανε, ειπαν οτι ηταν μεγαλος πειρασμος να μην την καθαρισουν και να χασουν τα λεφτα
Oι FARC έχουν σταματήσει επισήμως την ένοπλη πάλη από το 2016. Το CPF εννοεί. Που αποσχιστηκε από τις FARC γιατί διαφωνούσε με τη συμφωνία ειρήνευσης. Και αυτό είναι που πληρώνει κτυπήματα κατά αστυνομικών, λόγω του ότι παρεμποδίζουν το εμπόριο ναρκωτικών που κάνει. Μέχρι και o ELN, που είναι σκληρό μαρξιστικό-λενινιστικο μόρφωμα, παράτησε τα όπλα μετά τη συμφωνία ειρήνης που υπέγραψαν πριν κάνα δίμηνο.
Φουλ προπαγανδα η δικιά σου.
Θα ηταν από κείνους που ψήφισαν οχι στη συμφωνία ειρήνης με τις FARC.
Κολομβιανή κασιδιάρισα την κοβω.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.803
Πόντοι
2.356
Ναι κάτι άκουσα περί 8-10 ευρώ.

ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΈΧΟΥΝ ΞΕΦΎΓΕΙ Η ΜΟΥ ΦΑΊΝΕΤΑΙ?
Είναι πολύ σοβαρό το θέμα γιατί παγκόσμια υπάρχει μειωμένη παραγωγή. Οι Τούρκοι ανακοίνωσαν παύση εξαγωγών γιατί θα είναι 30% κάτω.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.931
Πόντοι
6.536
Και οι ΙΑΠΩΝΕΣ ρωτησαν τον Πιερακκάκη πως εστησε το ψηφιακό Κράτος!:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
Very Funny Lol GIF

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.909
Πόντοι
8.346
Tι φταιει για το λάδι? Ο πόλεμος στην Ουκρανία, η έκρηξη στην Αγχίαλο, ο κοβιντ , οι εξωγήινοι, ο Ερντογάν, η κλιματική κρίση?!

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.470
Πόντοι
14.936
Τι εγινε ρε, την ωρα της κρισης ο πατουλης χορευε και ο μηταρακης ηταν διακοπες;
Και παλια κοροιδευατε τον γιδοπολακη;
Και οι άριστοι δινουν καλες παραστάσεις,

Εκκενωθηκε πτερυγα μαχης και ειχαμε εκρηξη σε αποθηκη πυρομαχικων αεροπλανων;
Σιγα μωρε, μπορουμε και χειροτερα, τα κουλομμε θα το πασαρουν ως φυσιολογικο.
Αν γινοταν επι συριζα θα ειχαμε διαλυμενη χωρα, τωρα εχουμε κατεπειγουσα εδε.
Οπλα για φ16 σημαινει πολλα μυρια παιδιά, δεν ειναι σφαιρες,
Ο εβραιοπροσκυνημενος δενδιας θα πρεπε να ναι τουλαχιστον σπιτι του.
Ο Δενδιας δεν ειναι Εβραιοπροσκυνημενος...
Ειναι στην καταγωγη Εβραιος απο την Κερκυρα..
Οπως και ο Μηταρακης και ο Κουλης και σχεδον ολη η κυβερνηση...
Ειναι νομαδικος λαος οι Εβραιοι και οπως και σε ολο τον κοσμο ετσι και στην Ελλαδα
ειναι διασκορπισμενοι...
Και ο Χρυσοχοιδης και ο Σαμαρας και ο καταλογος δεν τελειωνει...
Μην σας μπερδευουν οι τοποι καταγωγης που δηλωνουν...
Ισχυει οτι ειναι απο εκει που δηλωνουν αλλα το dna τους ειναι Ιουδαικο...

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.800
Πόντοι
6.056

Yπηρχαν τοτε μαυραγοριτες Νιπλη που θησαυριζαν σε βαρος συμπατριωτων τους?:coffee::confused::confused::confused:

sisiliano1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2015
Like
1.226
Πόντοι
206
Φταιει ο πολεμος για την ακριβεια,απλα τυγχανει στην ελλαδα να μαστε 2-3οι στην ευρωπη στα καυσιμα,το ιδιο και στο ρευμα.Να χουμε 2πλασιες τιμες στο σουπερ μαρκετ,ενοικια και τιμες στα σπιτια 40% πανω στη καλυτερη.Προς στιγμη νομισα οτι πηρα 30-40% αυξηση στο μισθο μου αλλα μετα ξυπνησα....

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
77.229
Πόντοι
12.056

θα φορανε και την κουκουλα ?

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
77.229
Πόντοι
12.056
Tι φταιει για το λάδι? Ο πόλεμος στην Ουκρανία, η έκρηξη στην Αγχίαλο, ο κοβιντ , οι εξωγήινοι, ο Ερντογάν, η κλιματική κρίση?!
οι πακιστανοι εργατες επαιρναν μεγαλο μεροκαματο

sisiliano1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2015
Like
1.226
Πόντοι
206
Του χρονου θα πωληθει περυσινο και προπερσινο λαδι σε τιμη κολωνιας,το μυριστηκαν οι μεγαλοπαραγωγοι ηδη και το λενε

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.909
Πόντοι
8.346

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.337
Πόντοι
3.936
Του χρονου θα πωληθει περυσινο και προπερσινο λαδι σε τιμη κολωνιας,το μυριστηκαν οι μεγαλοπαραγωγοι ηδη και το λενε
Έχω καμία 500αρια κιλά προ περσινό. Το δίνω σε τιμή ευκαιρίας. Πληροφορίες pm
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Στην Κολομβια υπαρχουν γειτονιες σε μερικες πολεις, που επισημως η ανεργια ειναι 95%, δεν εργαζεται επισημως κανενας.
Ολοι εχουν τον τροπο τους βεβαια.
Ο τελευταιος τροπος να βγαλεις λεφτα στην Κολομβια, ειναι να σκοτωσεις αστυνομικο. Η FARC ανακοινωσε οτι πληρωνει 4 εκατομμυρια πεσος (καπου 1000 ευρω) σε οποιον πολίτη σκοτώνει αστυνομικο. Χθες μου εδειξε η δικια μου ενα βιντεο, που εδειχνε κατι ρεμαλια να πινουν καφε σε μια καφετερια, και μολις περασε μια αστυνομικίνα 30 χρονων απο διπλα τους, εβγαλαν ενα οπλο και την πυροβόλησαν στο κεφαλι εν ψυχρω, και οταν τους πιασανε, ειπαν οτι ηταν μεγαλος πειρασμος να μην την καθαρισουν και να χασουν τα λεφτα
Να το κοιτάξεις τυπε. Συγκρίνεις την Ελλάδα με Κολομβία. Μήπως μας το λες σιγά σιγά ότι θα φτάσουμε εκεί?

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.005
Πόντοι
3.936
Στην Κολομβια υπαρχουν γειτονιες σε μερικες πολεις, που επισημως η ανεργια ειναι 95%, δεν εργαζεται επισημως κανενας.
Ολοι εχουν τον τροπο τους βεβαια.

Δεν φοβάσαι το βράδυ που κοιμάσαι;

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
25.305
Πόντοι
6.256

Ελευθερη αγορα ειμαστε...τι θελεις να παρεμβει το κρατος;

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
25.305
Πόντοι
6.256

Στα θεματα υγειας η σειρα προτεραιοτητας ειναι Διορισμοι υφυπουργων-Κατασκευη καμπινεδων-Προσληψεις μπατσων-Κλεισιμο νοσοκομειων!:confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom