Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.613
Πόντοι
12.756
Καλά...ξέρεις πόσες γριές έχουν 300Κ στην τράπεζα και πάνε και σηκώνουν 20 - 20 για να έχουν να πληρώνουν τις αποκλειστικές, τους γιατρούς και τα έξοδα όταν είναι κοντά στο σβήσιμο????

Δεν λέω με τη μια...αλλά αυτά τα ποσά 20-30Κ δεν είναι πολύ παράξενα για τις τράπεζες να τα σηκώνεις.

Τώρα δεν σου λέω να έχεις 8 μύρια και να πας και να τους πεις ''αύριο θα περάσω να τα πάρω με το φορτηγό'' θα καλέσουν την αστυνομία.:2funny:

οι γριές που εχουν να κανουν αναληψη απο το 1984 και κανουν μονο καταθέσεις απο το 1968 δεν βαράνε , γιατι βλεπει ο αλλος οτι η γρια ειναι στο τελειωματα .. και ηδη περιμενει την επομενη φορά να παει κανα συνδικαιουχος να σηκωσει και ρωτάνε -Πως ειναι η μαμα ; Περαστικα να της δωσετε
Δεν υπαρχει περιπτωση η γριά να αρχισει να κανει αγοροπωλησιες ακινητων

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.676
Πόντοι
3.656
οπως και να εχει, οταν εχεις καθαρα λεφτα δικα σου, δουλεμενα, δηλωμενα, φορολογημενα κτλ, ειναι ψιλομαλακια να τα μαυριζεις. αλλοι πληρωνουν για να τα καθαρισουν δηλαδη... Γιαυτο, οι μαυρες αγορες γινονται με μαυρα εισοδηματα συνηθως, εκτος αν το κερδος ειναι υπερπολλαπλασιο οποτε δεν εχει σημασια.
Δεν μαυρίζουν τα λεφτά επειδή τα σήκωσες. Γίνονται ταμείο. Αυτό προσπαθώ να πω.

Ναι οκ αν αγοράσεις κάτι χωρίς απόδειξη παίρνεις μέρος σε μαύρη συναλλαγή...αλλά δεν σημαίνει ότι έχεις αφορολόγητα λεφτά...που είναι το βασικό αδίκημα και ενδιαφέρει περισσότερο.

Μιλάω να είσαι νομοταγής έτσι? να δικαιολογείς τα λεφτά που έχεις.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.613
Πόντοι
12.756
Δεν έχει σημασία τι είσαι και ποιος είσαι ρε τύπε...αν είναι τα λεφτά νόμιμα αποκτηθέντα και φορολογημένα...και έχει η τράπεζα το κασέρι θα στα δώσει γιατί να μη στα δώσει? Οκ και το υποκατάστημα έχει ένα όριο σε μετρητά αλλά αυτό είναι.

Στην αγορά υπάρχουν πολλά μαύρα λεφτά που κυκλοφορούν άλλοι με πολλά άλλοι με λίγα. Αυτά συντηρούν κατα μεγάλο ποσοστό την οικονομία. Κακώς βέβαια.

Εγώ δεν τα δέχομαι τα μαύρα δε με απασχολεί τι λέει το κάθε ταγάρι. Βασικά θα πλήρωνα για να μπορέσω να μου πει ο άλλος ξέρεις θέλω και 150 χιλιάδες μαύρα και να του πω ''σε αυτό το σημείο θα πρέπει να σας ενημερώσουμε ότι είμαστε από το σδοε''

για να δω τη μούρη του να ασπρίζει και το παντελόνι του να καφετιάζει :wanker::wanker::wanker:
χυμα πολυ κασερι δεν σου δινει , ξεχασε το
δεν πα να ΄ 'ναι και απο τον ΟΠΑΠ τα λεφτα κερδισμενα

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.676
Πόντοι
3.656
οι γριές που εχουν να κανουν αναληψη απο το 1984 και κανουν μονο καταθέσεις απο το 1968 δεν βαράνε , γιατι βλεπει ο αλλος οτι η γρια ειναι στο τελειωματα .. και ηδη περιμενει την επομενη φορά να παει κανα συνδικαιουχος να σηκωσει και ρωτάνε -Πως ειναι η μαμα ; Περαστικα να της δωσετε
Δεν υπαρχει περιπτωση η γριά να αρχισει να κανει αγοροπωλησιες ακινητων
την τράπεζα περισσοτερο την ενδιαφέρει που βλέπει τη γριά να της αδειάζει το cash flow γνωριζοντας οτι τα παει στις τσέπες μιας αποκλειστικής....παρά αν η γριά θα αγοράσει ακίνητο.....

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.613
Πόντοι
12.756
την τράπεζα περισσοτερο την ενδιαφέρει που βλέπει τη γριά να της αδειάζει το cash flow γνωριζοντας οτι τα παει στις τσέπες μιας αποκλειστικής....παρά αν η γριά θα αγοράσει ακίνητο.....

Πουτσα τους η ετοιμοθανατη

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.676
Πόντοι
3.656
χυμα πολυ κασερι δεν σου δινει , ξεχασε το
δεν πα να ΄ 'ναι και απο τον ΟΠΑΠ τα λεφτα κερδισμενα
Τα 30 και τα 50 χιλιάδες δεν ειναι πολυ κασέρι για τις τράπεζες νομίζω ειναι αρκετά κάτω από το όριο που επιτρέπεται να δώσουν.

Δεν γνωρίζω το όριο.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.270
Πόντοι
10.336
Δεν μαυρίζουν τα λεφτά επειδή τα σήκωσες. Γίνονται ταμείο. Αυτό προσπαθώ να πω.

Ναι οκ αν αγοράσεις κάτι χωρίς απόδειξη παίρνεις μέρος σε μαύρη συναλλαγή...αλλά δεν σημαίνει ότι έχεις αφορολόγητα λεφτά...που είναι το βασικό αδίκημα και ενδιαφέρει περισσότερο.

Μιλάω να είσαι νομοταγής έτσι? να δικαιολογείς τα λεφτά που έχεις.
πως δεν τα μαυριζεις (προσωρινα και δεδομενου οτι η επενδυση σου θα κρατησει αξια);
το επισημο networth σου απο 800Κ ξαφνικα επεσε στα 500Κ (200 υπολοιπο και 600Κ -300 δηλωμενο- σπιτι).
Τα 300 που μαυρισες ειχαν φορολογηθει, αρα ουσιαστικα ειναι σαφως περισσοτερα.
Αν ισχυει και ο φορος υπεραξιας (οπως ειπα πριν μαλλον εχει ανασταλει στην ελλαδα για λιγο καιρο) τοτε ακομα κι αν πουλησεις, χανεις κι αλλα.

Γιαυτο σου λεω οτι εχει νοημα μονο οταν το κερδος ειναι πολλαπλασιο. Αμα εδωσες μεικτα 600Κ (300-300) για ενα σπιτι και το πουλησεις μετα απο 3 χρονια 700 αλλα χασεις κανα 60αρι σε τετοιες παπαριες (400χ15%), ρισκαρεις το τομαρι σου (300Κ ειναι αρκετα για να μπεις φυλακη ή να φας καμπανα που θα βαλεις τα κλαματα, εικαζω) για 40Κ ενω δεν σου λειπουν (ειχες 20πλασια πριν κανεις την πουστια).

Τελος παντων, ανοιξε η ορεξη μου μετα απο ολα αυτα, ποιος ψηνεται να δουμε ευκαιριες απο τις κατασχεμενες πρωτες κατοικιες :coffee:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.613
Πόντοι
12.756
:wanker::wanker::wanker::wanker::wanker:

Εχουν γαμηθει οι τραπεζες , ολα τα κερδη τους ηταν απο τις χρεωσεις εξοδων για τις συνναλαγες και ετσι οπως παει θα βγαζουν πιο πολλα απο αυτα παρα απο δανεια

Ηταν που ειχε βρεθειο Σταικουρας ήταν ή ο Στουρναρας που τους ειχε πει να μειωσουν τις χρεωσεις :2funny::2funny::2funny:

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.003
Πόντοι
3.936
Για βαλε το σχετικο λινκ, γιατι εγω βρισκω διαφορετικα πραγματα.
Υποθετω μιλας για την αντιδικια του 2018.

Και τι σου κάνει εντύπωση;

Για τον Βαξεβάνη μιλάμε.

Ξέρεις ποσά άρθρα έχει αναγκαστεί να κατεβάσει για ανακρίβειες ;

Ο Βαξεβάνης έχει καταντήσει ο Χίος της αριστεράς.

Τελευταία τροποποίηση:

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.337
Πόντοι
3.936

Για τον Βαξεβάνη μιλάμε.

Για πες μας πόσα και ποια???

έχει ενδιαφέρον

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.337
Πόντοι
3.936

Εχουν γαμηθει οι τραπεζες , ολα τα κερδη τους ηταν απο τις χρεωσεις εξοδων για τις συνναλαγες και ετσι οπως παει θα βγαζουν πιο πολλα απο αυτα παρα απο δανεια

Ηταν που ειχε βρεθειο Σταικουρας ήταν ή ο Στουρναρας που τους ειχε πει να μειωσουν τις χρεωσεις :2funny::2funny::2funny:
Κάπου είχα διαβάσει μια ανάλυση πως ένα 50ρικο χάνεται κάθε φορά που χρησιμοποιούμε την κάρτα αντί για μετρητά

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.676
Πόντοι
3.656
στα pos κρατάει κάποια προμήθεια νομίζω....αλλά τα περισσότερα λεφτά τα βγάζουν από τις διατραπεζικές συναλλαγές και τις πάγιες χρεώσεις.

Στους όψεως η Πειραιώς σε υποχρεώνει να πληρώνεις περίπου 4 ευρώ το μήνα και καλά για το pos, η άλφα 5 ευρώ το μήνα πάγιο και 30 ευρώ το εξάμηνο για έξοδα διαχείρισης λογαριασμού. Στην εθνική δεν ξέρω δεν έχω δε δίνω.

Όταν πληρώνεις δημόσιο και υποχρεώσεις...σε κάθε πληρωμή έχει και 0,60....ενώ αν πχ πληρώσεις με κάρτα από το taxis τις βεβαιωμένες οφειλές δεν έχει χρέωση...αν πληρώσεις την σταθερή και το ρεύμα με κάρτα από τα app των εταιρειών δεν έχει χρέωση. Στα έμβασμα είναι οι χρεώσεις.

Και φυσικά η ληστεία γίνεται στα εμβάσματα από τράπεζα σε τράπεζα. Πριν μερικές μέρες για έμβασμα 180ε που κράτησαν 4 ευρώ προμήθεια.

Και μετά αναρωτιόμαστε ποιος αποφασίζει σε αυτή τη χώρα.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.399
Πόντοι
6.256
Κουλομμε,
Στους 34 η θερμοκρασια το σκ, κλιματικη αλλαγη το λενε,

Σταθεροτητα

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.399
Πόντοι
6.256

Που θα παει σκ ο κουλης;

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.904
Πόντοι
506

Για τον Βαξεβάνη μιλάμε.

Toν Αθανασίου τον παει τρένο παντως
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

1691094037287.png

και χωρις να ειμαι σιγουρος, διαβαζω οτι εχει ανασταλει ο φορος μεχρι το '24, δεν ξερω αν ισχυει... Αν ισχυει, ατοπη οποιαδηποτε συζητηση για 1.5 ετος τουλαχιστον, ποσο μαλλον για μικροποσα
Ε ναι με 0 υπεραξιες τι φορο να εισπραξεις

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.904
Πόντοι
506
Δεν έχει σημασία τι είσαι και ποιος είσαι ρε τύπε...αν είναι τα λεφτά νόμιμα αποκτηθέντα και φορολογημένα...και έχει η τράπεζα το κασέρι θα στα δώσει γιατί να μη στα δώσει? Οκ και το υποκατάστημα έχει ένα όριο σε μετρητά αλλά αυτό είναι.

Στην αγορά υπάρχουν πολλά μαύρα λεφτά που κυκλοφορούν άλλοι με πολλά άλλοι με λίγα. Αυτά συντηρούν κατα μεγάλο ποσοστό την οικονομία. Κακώς βέβαια.

Εγώ δεν τα δέχομαι τα μαύρα δε με απασχολεί τι λέει το κάθε ταγάρι. Βασικά θα πλήρωνα για να μπορέσω να μου πει ο άλλος ξέρεις θέλω και 150 χιλιάδες μαύρα και να του πω ''σε αυτό το σημείο θα πρέπει να σας ενημερώσουμε ότι είμαστε από το σδοε''

για να δω τη μούρη του να ασπρίζει και το παντελόνι του να καφετιάζει :wanker::wanker::wanker:
Εγω τσατσος και ρουφιάνος του μητσοτακη δε γίνομαι ούτε με 1εκ ευρω

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.399
Πόντοι
6.256
Οι ημεδαποί του κούλη,
Σημασια δεν εχει που τους επιασαν, σημασια εχει ποσο θα μεινουν μεσα και κυριως τι θα κανουν μολις βγουν,
Και γιατι καθε πρωι δεν τους πανε σε ενα εργοστασιο να δουλευουν δωρεαν;
Γιατι δεν αλλαζει κατι σε αυτο,
Η λεηλασια των ελληνων συνεχιζεται και επι κουλη.
Τουλαχιστον ειναι ημεδαποι, χαλαρώστε.

Τελικα εχει παρει κανεις γυφτισα;

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
21.225
Πόντοι
6.946
Χωρίς πλάκα, γουστάρω όλα αυτά τα βιντεάκια με γνήσιους ανθρώπους του δρόμου και της πιάτσας, τραχείς, ζόρικους και αυθεντικούς: με την καλή έννοια το εννοώ (έχω μπουχτίσει από μαμόθρεφτα μαλακοκωλάκια του γραφείου) , μαμάκηδες και μουνόδουλους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom