Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.003
- Πόντοι
- 3.936
7 μέρες διακοπές δωρεάν παρέχει στους ατυχους τουρίστες ο ΠΘ.
Να το πάλι το 7.
7 γκολάκια σαν θα φας…
7 μέρες διακοπές δωρεάν παρέχει στους ατυχους τουρίστες ο ΠΘ.
Να το πάλι το 7.
Δεν είμαι γαύρος μάστορα, ούτε έχω τον Ελευθερόπουλο γκολκήπερ.7 γκολάκια σαν θα φας…
Εε δν είναι σταθερά πίπα κωλο εμπλοκή??Συζηταγα προηγουμενως με γκαρσονι σε εστιατοριο ξενοδοχειακης μοναδας, που ψηφισε Μητσοτακη για σταθεροτητα οπως μου ειχε πει. Το εστιατοριο χρειαζοτανε τα προηγουμενα χρονια 30 ατομα στην βαρδια, φετος ομως προσληφθηκαν μονο 22, απο τους οποιους κανονικα οι 5 πρεπει να ειναι σε ρεπο, αλλα σε ρεπο ειναι οι 12 (εννοειται οτι δικαιουνται 4 ρεπο το μηνα εκαστος αλλα τους δινει 8 και 10 καμμια φορα ρεπο ωστε να πληρωνονται λιγοτερο). Ετσι οι υπολοιποι 10 που μενουν πρεπει να βγαζουν δουλεια για 22 και να πληρωνονται πολυ λιγοτερο. Δεν ηθελα να του πω εκεινη την ωρα που ηταν τοσο πιεσμενος για το 41%
Δηλ. αυτοι απο οτι καταλαβα, για να παιρνει αδεια το ξενοδοχειο και να λειτουργει, πρεπει να εχουν καποιον αριθμο προσωπικου στα χαρτια, στην ουσια ομως δουλευουν με λιγοτερους αφου στους μισους δινουν ρεπο. Δεν ξερω αν ειναι σωστος ο συλλογισμος μου, αν καποιος εδω ασχολειται σχετικα ας μας πει.Εε δν είναι σταθερά πίπα κωλο εμπλοκή??
εχω ακουσει ο αριθμος των ατομων ειναι ενας απο τους παραγοντες για τον αριθμο των αστεριωνΔηλ. αυτοι απο οτι καταλαβα, για να παιρνει αδεια το ξενοδοχειο και να λειτουργει, πρεπει να εχουν καποιον αριθμο προσωπικου στα χαρτια, στην ουσια ομως δουλευουν με λιγοτερους αφου στους μισους δινουν ρεπο. Δεν ξερω αν ειναι σωστος ο συλλογισμος μου, αν καποιος εδω ασχολειται σχετικα ας μας πει.
Γερμανοι επιχειρηματιες, επιστημονες-λαμογια, οχι ερασιτεχνες σαν τους Ελληνεςεχω ακουσει ο αριθμος των ατομων ειναι ενας απο τους παραγοντες για τον αριθμο των αστεριων
Δηλαδη η αναλογια υπαλληλων προς επισκεπτες
Ψηθιριζεται ότι πήρε μια σκάφη προσφορά από τα Λίντλ κ βράζει εκεί τα τέσσερα κουκιά φακής που είχε παρειτυπε οτι εχει σε προσφορά παιρνει
Και την αλλη φορα ειχε κατι γαλοτσες κηπου απο τις προσφορες ε και τις πηρε ,
αυτος κατι να βαλει για να μην ειναι ξυπολητος ηθελε
Γιατί λες μαλακίες πάνω σε αυτό. Για τα Τέμπη μουγκα και που ήξεραν και δεν έκαναν τπτ. Για το Μάτι η άναρχη δόμηση φταίει κυρίως και η πυροσβεστική. Είτε σαρεσει είτε όχι. Τώρα ότι και να λες είναι βερεσεΤι σημασία έχει αν το είπε? Ποια είναι η ευθύνη και η αρμοδιότητα του περιφερειάρχη? Να παίρνει τα λεφτά και να διορίζει τους πάντες και τον γκόμενο της διοικητή στην ΕΥΔΑΠ?
Φυσικά και φταίει όχι επειδή είναι η Δούρου αλλά επειδή ήταν περιφερειάρχης. Η ευθύνη έρχεται με τον μισθό.
Γιατί να μη το συζητάω?
Να που θα συμφωνήσω σε κάτι επιτέλους με εσένα. Όχι γιατί είναι η Δούρου αλλά γιατί βαρέθηκα να ακούω μαλακίεςΕτσι λειτουργούν τα πειθαρχικά στο Δημοσιο. Επομενως ειναι προφανώς αδιαφορο το τι ειπε το πειθαρχικο. Το ποινικο δικαστηριο μάς ενδιαφερει.
Υ.Γ. Παρεμπιπτόντως, να πω κι εγω την αποψάρα μου. Θεωρω οτι η Δούρου δεν εχει καμία ποινική ευθύνη για το Μάτι. Ισως εχει καποιες ευθυνες για την Μανδρα, αλλά δεν παιρνω και ορκο.
Το οτι "πεθαναν ανθρωποι" απο μονο του δεν συνιστά ευθυνη της Δούρου. Η ευθυνη θελει συγκεκριμενα πραγματα.
Δεν υπάρχει νομικό πλαίσιο που να ρίχνει ευθύνες σε πολιτικά πρόσωπα. Χωνεψτε το επιτέλουςΗ μόνη δουλειά του πολιτικού είναι να πρόσεχε να μην υπάρχει παράνομη διαφημιστική πινακίδα. Δεν έχουν άλλη δουλειά από το να ελέγχουν την κατάσταση.
Όταν δεν έχουν γίνει έργα για της πλημύρες και για την πυρόσβεση και για την ασφάλεια των δρόμων και το κάθε τι ποιος φταίει?
Ρε πάμε καλά? Δηλαδή ο μόνος τρόπος να φταίει ο πολιτικός είναι να πάει να βάλει την πινακίδα ο ίδιος? Το ότι έπρεπε να ελέγχει ποιος βάζει τις πινακίδες δε μας ενδιαφέρει καθόλου?
Πάνω σε αυτές τις λογικές που λέτε πατάνε και σε λίγο θα σε πατάει ο πολιτικός με το αμάξι και θα τον πληρώνεις εσύ που του έκοψες την πορεία.
Να συμπληρωσω οτι το λιμενικο εβγαζε αμαξια απο τα καραβια στη ραφηνα και η αστυνομια εστελνε αμαξια προς το Ματι πριν ακομα φτασει η φωτια εκει με αποτελεσμα τον εγκλωβισμο τους.Παραβλεπουμε οτι οσοι μετειχαν στις αποφασεις σε πυροσβεστικη κι αστυνομια μετεπειτα ανταμηφθηκαν πολιτικα κ υπηρεσιακα για την ανυπαρξια τους στη τραγωδια...Γιατί λες μαλακίες πάνω σε αυτό. Για τα Τέμπη μουγκα και που ήξεραν και δεν έκαναν τπτ. Για το Μάτι η άναρχη δόμηση φταίει κυρίως και η πυροσβεστική. Είτε σαρεσει είτε όχι. Τώρα ότι και να λες είναι βερεσε
Βρε παλιομπινε, οταν το μισο υπουργικο συμβουλιο και οι υφισταμενοι τους ασχολουνται με τα δικα σου θεληματα που σου κανουν για ενα μπουκαλι ουισκι μαλτ, ποτε να βγουν εξω να ασχοληθουν με την ασφαλεια της πλεμπας;;;;Ακους εκει ρε μαλακα .. εχουν μαθει ολοι να ειναι δουλικά , παρε τον εναν παρε τον αλλον για να του πεις να κανουν την δουλεια τους γαμω το σπιτι που τους πεταγε
Τους επηρεασε η μαλακια του Κουλη προσωπικη ευθυνη , βρε αντε να πανε να γαμηθουν που θα κανω εγω την δουλεια των μουνοπανων που πληρωνω
Να τους παρεις αν εχει σπασει κανας σωληνας , αν εχει πεσει καμια κολώνα , για κάτι επειγον ναι .. αλλα εδω ρε μαλάκα εχουμε παει στο αλλο ακρο
Εχουν επιτρεψει να τους την λενε κιολας απο πανω , -Εσεις καλεσατε για να μας το πειτε ;; , ΒΡΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ που θα σε καλεσουμε για να κάνεις την δουλεια σου , γαμημενο σκουπιδι
Μαλακες βλαχοβαλκανιοι Ελληνες , που πανε σε υπηρεσια και αισθάνονται οτι τους κανουν και χάρη , γαμημενη νοοτροπία υποδουλωμένου
Και να θελει δε μπορει να κανει κατι αλλο, θα το δεχθει.Μια ερώτηση μόνο τύπε και αν θες απαντάς ειλικρινά :
Αν εμένα ο λογιστής μου δεν σου κολλήσει 25 ένσημα αλλά 12 και το πάρεις χαμπάρι μετά από κάνα χρόνο όταν πας για εξετάσεις με το ίκα για εξετάσεις....
και στην εταιρεία μου για οικονομία δεν συντηρούμε καλά το ασανσέρ και μείνεις μέσα και κινδυνέψει να σπάσει το καλώδιο
θα δεχθείς στο δικαστήριο ότι είχα αναθέσει στον λογιστή τα ένσημα σου και στον αποθηκάριο το ασανσέρ? η θα με γαμήσεις επειδή εγώ είμαι το αφεντικό?
Πας και τους λες «ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΑ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΞΥΝΑΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΑΣ». Αυτο θα τους πεις.Μαντεψε ποιος τους έμαθε ετσι ...
Οι ιδιοι που τους μάθανε να λενε σε εσενα οταν πας εκει για παραπονο ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ;;; και να λες δικιο εχετε και να σκυβεις το κεφαλι
Ε εάν το πω κ αυτό θα κομπλαρει ο εγκέφαλος του. Κατά τα άλλα έχει εταιρία με εργαζόμενουςΝα συμπληρωσω οτι το λιμενικο εβγαζε αμαξια απο τα καραβια στη ραφηνα και η αστυνομια εστελνε αμαξια προς το Ματι πριν ακομα φτασει η φωτια εκει με αποτελεσμα τον εγκλωβισμο τους.Παραβλεπουμε οτι οσοι μετειχαν στις αποφασεις σε πυροσβεστικη κι αστυνομια μετεπειτα ανταμηφθηκαν πολιτικα κ υπηρεσιακα για την ανυπαρξια τους στη τραγωδια...
Σε μένα λες τύπε ότι κάνω μούγκα για τα τέμπη?Γιατί λες μαλακίες πάνω σε αυτό. Για τα Τέμπη μουγκα και που ήξεραν και δεν έκαναν τπτ. Για το Μάτι η άναρχη δόμηση φταίει κυρίως και η πυροσβεστική. Είτε σαρεσει είτε όχι. Τώρα ότι και να λες είναι βερεσε
Και αυτό το δέχεσαι για τη Δούρου αλλά διαμαρτύρεσαι για τα τέμπη?Δεν υπάρχει νομικό πλαίσιο που να ρίχνει ευθύνες σε πολιτικά πρόσωπα. Χωνεψτε το επιτέλους