Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.704
Πόντοι
2.306
ΟΡΣΕ , ΜΑΛΑΚΕΣ. Kαι η ξεφτίλα έχει τα όρια της . Πλάκα έχει που κάποιοι νομίζετε οτι ειστε και φιλελεύθεροι.

666-88.jpg

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.803
Πόντοι
2.356
7 γκολάκια σαν θα φας…
Δεν είμαι γαύρος μάστορα, ούτε έχω τον Ελευθερόπουλο γκολκήπερ.
Και πάλι καλά να λεμε που έριξε η Λίβερπουλ 8 στη Μπεσίκτας και πέρασε το ρεζιλίκι στη δεύτερη θέση.
Ασε που δεν ξέρω άλλον να πήγαινε για νίκη και να ρούφηξε 7 από αδιάφορο.

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.895
Πόντοι
8.346
Συζηταγα προηγουμενως με γκαρσονι σε εστιατοριο ξενοδοχειακης μοναδας, που ψηφισε Μητσοτακη για σταθεροτητα οπως μου ειχε πει. Το εστιατοριο χρειαζοτανε τα προηγουμενα χρονια 30 ατομα στην βαρδια, φετος ομως προσληφθηκαν μονο 22, απο τους οποιους κανονικα οι 5 πρεπει να ειναι σε ρεπο, αλλα σε ρεπο ειναι οι 12 (εννοειται οτι δικαιουνται 4 ρεπο το μηνα εκαστος αλλα τους δινει 8 και 10 καμμια φορα ρεπο ωστε να πληρωνονται λιγοτερο). Ετσι οι υπολοιποι 10 που μενουν πρεπει να βγαζουν δουλεια για 22 και να πληρωνονται πολυ λιγοτερο. Δεν ηθελα να του πω εκεινη την ωρα που ηταν τοσο πιεσμενος για το 41%:birdman:
Εε δν είναι σταθερά πίπα κωλο εμπλοκή??

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.616
Πόντοι
19.795
Εε δν είναι σταθερά πίπα κωλο εμπλοκή??
Δηλ. αυτοι απο οτι καταλαβα, για να παιρνει αδεια το ξενοδοχειο και να λειτουργει, πρεπει να εχουν καποιον αριθμο προσωπικου στα χαρτια, στην ουσια ομως δουλευουν με λιγοτερους αφου στους μισους δινουν ρεπο. Δεν ξερω αν ειναι σωστος ο συλλογισμος μου, αν καποιος εδω ασχολειται σχετικα ας μας πει.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.436
Πόντοι
12.756
Δηλ. αυτοι απο οτι καταλαβα, για να παιρνει αδεια το ξενοδοχειο και να λειτουργει, πρεπει να εχουν καποιον αριθμο προσωπικου στα χαρτια, στην ουσια ομως δουλευουν με λιγοτερους αφου στους μισους δινουν ρεπο. Δεν ξερω αν ειναι σωστος ο συλλογισμος μου, αν καποιος εδω ασχολειται σχετικα ας μας πει.
εχω ακουσει ο αριθμος των ατομων ειναι ενας απο τους παραγοντες για τον αριθμο των αστεριων
Δηλαδη η αναλογια υπαλληλων προς επισκεπτες

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.885
Πόντοι
506
Eδω τι εγινε καταρρευσε το επιτελικό κρατος?

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.616
Πόντοι
19.795
εχω ακουσει ο αριθμος των ατομων ειναι ενας απο τους παραγοντες για τον αριθμο των αστεριων
Δηλαδη η αναλογια υπαλληλων προς επισκεπτες
Γερμανοι επιχειρηματιες, επιστημονες-λαμογια, οχι ερασιτεχνες σαν τους Ελληνες:confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.436
Πόντοι
12.756
Απο τα πολυ καλα για την Ροδο

Στάδιο άρνησης : δεν μπορεί να μας άφησαν μόνους μας να καούμε ...
Στάδιο θυμού: πορείες , συνθήματα , Κουλη γαμιεσαι ...
Στάδιο διαπραγμάτευσης: 300€ ο καθένας είναι καλά .
Στάδιο θλίψης : κρίμα ρε φίλε αλλά τι να μας δώσει πια και ο Μητσοτάκης

Στάδιο αποδοχής : ΝΔ ρε μουνια !!!

:rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
46.192
Πόντοι
26.141
τυπε οτι εχει σε προσφορά παιρνει
Και την αλλη φορα ειχε κατι γαλοτσες κηπου απο τις προσφορες ε και τις πηρε ,
αυτος κατι να βαλει για να μην ειναι ξυπολητος ηθελε
Ψηθιριζεται ότι πήρε μια σκάφη προσφορά από τα Λίντλ κ βράζει εκεί τα τέσσερα κουκιά φακής που είχε παρει:confused:

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.337
Πόντοι
3.936
Τι σημασία έχει αν το είπε? Ποια είναι η ευθύνη και η αρμοδιότητα του περιφερειάρχη? Να παίρνει τα λεφτά και να διορίζει τους πάντες και τον γκόμενο της διοικητή στην ΕΥΔΑΠ?

Φυσικά και φταίει όχι επειδή είναι η Δούρου αλλά επειδή ήταν περιφερειάρχης. Η ευθύνη έρχεται με τον μισθό.

Γιατί να μη το συζητάω?
Γιατί λες μαλακίες πάνω σε αυτό. Για τα Τέμπη μουγκα και που ήξεραν και δεν έκαναν τπτ. Για το Μάτι η άναρχη δόμηση φταίει κυρίως και η πυροσβεστική. Είτε σαρεσει είτε όχι. Τώρα ότι και να λες είναι βερεσε

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.337
Πόντοι
3.936
Ετσι λειτουργούν τα πειθαρχικά στο Δημοσιο. Επομενως ειναι προφανώς αδιαφορο το τι ειπε το πειθαρχικο. Το ποινικο δικαστηριο μάς ενδιαφερει.

Υ.Γ. Παρεμπιπτόντως, να πω κι εγω την αποψάρα μου. Θεωρω οτι η Δούρου δεν εχει καμία ποινική ευθύνη για το Μάτι. Ισως εχει καποιες ευθυνες για την Μανδρα, αλλά δεν παιρνω και ορκο.
Το οτι "πεθαναν ανθρωποι" απο μονο του δεν συνιστά ευθυνη της Δούρου. Η ευθυνη θελει συγκεκριμενα πραγματα.
Να που θα συμφωνήσω σε κάτι επιτέλους με εσένα. Όχι γιατί είναι η Δούρου αλλά γιατί βαρέθηκα να ακούω μαλακίες

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.337
Πόντοι
3.936
Η μόνη δουλειά του πολιτικού είναι να πρόσεχε να μην υπάρχει παράνομη διαφημιστική πινακίδα. Δεν έχουν άλλη δουλειά από το να ελέγχουν την κατάσταση.

Όταν δεν έχουν γίνει έργα για της πλημύρες και για την πυρόσβεση και για την ασφάλεια των δρόμων και το κάθε τι ποιος φταίει?

Ρε πάμε καλά? Δηλαδή ο μόνος τρόπος να φταίει ο πολιτικός είναι να πάει να βάλει την πινακίδα ο ίδιος? Το ότι έπρεπε να ελέγχει ποιος βάζει τις πινακίδες δε μας ενδιαφέρει καθόλου?

Πάνω σε αυτές τις λογικές που λέτε πατάνε και σε λίγο θα σε πατάει ο πολιτικός με το αμάξι και θα τον πληρώνεις εσύ που του έκοψες την πορεία.
Δεν υπάρχει νομικό πλαίσιο που να ρίχνει ευθύνες σε πολιτικά πρόσωπα. Χωνεψτε το επιτέλους

sisiliano1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2015
Like
1.226
Πόντοι
206
Γιατί λες μαλακίες πάνω σε αυτό. Για τα Τέμπη μουγκα και που ήξεραν και δεν έκαναν τπτ. Για το Μάτι η άναρχη δόμηση φταίει κυρίως και η πυροσβεστική. Είτε σαρεσει είτε όχι. Τώρα ότι και να λες είναι βερεσε
Να συμπληρωσω οτι το λιμενικο εβγαζε αμαξια απο τα καραβια στη ραφηνα και η αστυνομια εστελνε αμαξια προς το Ματι πριν ακομα φτασει η φωτια εκει με αποτελεσμα τον εγκλωβισμο τους.Παραβλεπουμε οτι οσοι μετειχαν στις αποφασεις σε πυροσβεστικη κι αστυνομια μετεπειτα ανταμηφθηκαν πολιτικα κ υπηρεσιακα για την ανυπαρξια τους στη τραγωδια...

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.906
Πόντοι
5.506
Ακους εκει ρε μαλακα .. εχουν μαθει ολοι να ειναι δουλικά , παρε τον εναν παρε τον αλλον για να του πεις να κανουν την δουλεια τους γαμω το σπιτι που τους πεταγε

Τους επηρεασε η μαλακια του Κουλη προσωπικη ευθυνη , βρε αντε να πανε να γαμηθουν που θα κανω εγω την δουλεια των μουνοπανων που πληρωνω

Να τους παρεις αν εχει σπασει κανας σωληνας , αν εχει πεσει καμια κολώνα , για κάτι επειγον ναι .. αλλα εδω ρε μαλάκα εχουμε παει στο αλλο ακρο

Εχουν επιτρεψει να τους την λενε κιολας απο πανω , -Εσεις καλεσατε για να μας το πειτε ;; , ΒΡΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ που θα σε καλεσουμε για να κάνεις την δουλεια σου , γαμημενο σκουπιδι

Μαλακες βλαχοβαλκανιοι Ελληνες , που πανε σε υπηρεσια και αισθάνονται οτι τους κανουν και χάρη , γαμημενη νοοτροπία υποδουλωμένου
Βρε παλιομπινε, οταν το μισο υπουργικο συμβουλιο και οι υφισταμενοι τους ασχολουνται με τα δικα σου θεληματα που σου κανουν για ενα μπουκαλι ουισκι μαλτ, ποτε να βγουν εξω να ασχοληθουν με την ασφαλεια της πλεμπας;;;;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.906
Πόντοι
5.506
Μια ερώτηση μόνο τύπε και αν θες απαντάς ειλικρινά :

Αν εμένα ο λογιστής μου δεν σου κολλήσει 25 ένσημα αλλά 12 και το πάρεις χαμπάρι μετά από κάνα χρόνο όταν πας για εξετάσεις με το ίκα για εξετάσεις....

και στην εταιρεία μου για οικονομία δεν συντηρούμε καλά το ασανσέρ και μείνεις μέσα και κινδυνέψει να σπάσει το καλώδιο

θα δεχθείς στο δικαστήριο ότι είχα αναθέσει στον λογιστή τα ένσημα σου και στον αποθηκάριο το ασανσέρ? η θα με γαμήσεις επειδή εγώ είμαι το αφεντικό?
Και να θελει δε μπορει να κανει κατι αλλο, θα το δεχθει.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.906
Πόντοι
5.506
Μαντεψε ποιος τους έμαθε ετσι ...
Οι ιδιοι που τους μάθανε να λενε σε εσενα οταν πας εκει για παραπονο ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ;;; και να λες δικιο εχετε και να σκυβεις το κεφαλι
Πας και τους λες «ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΑ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΞΥΝΑΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΑΣ». Αυτο θα τους πεις.

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.337
Πόντοι
3.936
Να συμπληρωσω οτι το λιμενικο εβγαζε αμαξια απο τα καραβια στη ραφηνα και η αστυνομια εστελνε αμαξια προς το Ματι πριν ακομα φτασει η φωτια εκει με αποτελεσμα τον εγκλωβισμο τους.Παραβλεπουμε οτι οσοι μετειχαν στις αποφασεις σε πυροσβεστικη κι αστυνομια μετεπειτα ανταμηφθηκαν πολιτικα κ υπηρεσιακα για την ανυπαρξια τους στη τραγωδια...
Ε εάν το πω κ αυτό θα κομπλαρει ο εγκέφαλος του. Κατά τα άλλα έχει εταιρία με εργαζόμενους

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.645
Πόντοι
3.656
Σε μένα λες τύπε ότι κάνω μούγκα για τα τέμπη?

Σοβαρά τώρα?

Όχι δεν φταίει η πυροσβεστική και αν διαβάσεις και ακούσεις θα δεις ότι η πυροσβεστική πήρε οδηγίες από τους πολιτικούς προιστάμενους.

Είναι καταγεγραμμένα....ηχογραφημένα....αυτά που έγιναν....όλα τα υπόλοιπα είναι βερεσέ ψάξε να τα βρεις.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.645
Πόντοι
3.656
Δεν υπάρχει νομικό πλαίσιο που να ρίχνει ευθύνες σε πολιτικά πρόσωπα. Χωνεψτε το επιτέλους
Και αυτό το δέχεσαι για τη Δούρου αλλά διαμαρτύρεσαι για τα τέμπη?

Μπερδεμένα τα λες τύπε.

Δεν μπορεί στη μια περίπτωση να είναι όλοι αθώοι και στην άλλη όλοι ένοχοι.

Εκτός αν έχεις επιλεκτική μνήμη :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom