Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Τύπε πες στον Κούλη να ελαττώσει τα αρνητικά και θα δεις ότι θα μειωθούνε τα σχόλια στη σελίδα.

Όμως δεν πιάνω την λογική σου . Τους πολιτικούς δεν τους ψηφίζουμε για να τα κάνουν σωστά και κυρίως όπως τα υποσχεθήκανε; Για αυτό δεν βγαίνουν και ζητάνε την ψήφο του κόσμου ; Θες να πούμε συγχαρητήρια όταν κάτι γίνεται όπως θα πρεπε ;
Στο νημα Κυριάκος Μητσοτάκης
Γίνεται συζήτηση
Ας πούμε λοιπόν οτι κάνει 10 καλά και 4 άσχημα
Εσύ υποστηρίζεις ότι πρέπει να κάνουμε κριτικη
Για τα τέσσερα άσχημα
Και κουβέντα για τα 10 καλά
Διαφωνούμε

Όσον αφορά για το lidl
Και για οποιοδήποτε σούπερ μάρκετ
Αν έχει περισσότερα καλά ή άσχημα
Το λιντλ Σε μερικά προϊόντα είναι πιο φθηνό
Αλλά συνήθως περιμένεις περισσότερο στο ταμείο από το market in

Σούπερ μάρκετ κόμματα
Συγκρίνεις θετικά έναντι αρνητικών

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.246
Πόντοι
10.336
Στο νημα Κυριάκος Μητσοτάκης
Γίνεται συζήτηση
Ας πούμε λοιπόν οτι κάνει 10 καλά και 4 άσχημα
υπερβαλεις.
εγω θα ελεγα 12 καλα και 2 ασχημα :coffee:
ας κρατησουμε τις υποθεσεις σε ρεαλιστικο επιπεδο...

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.069
Πόντοι
3.656
Με τις φαντασίες σου θα μείνεις
Δεν μπορεί να περνάει καν από το μυαλό σου ότι καπιοι
Έχουν μια ιδεολογία αντίθετη από σένα
Οι περισσότεροι θα πρέπει να είναι πληρωμένοι
Δεν μπορείς να το σκεφτείς αλλιώς
41% πληρωμένοι
Και το 10% που ψηφίζει μικρα κόμματα είναι υπερήφανο αδέσμευτο δεν λέει σε τι πιστεύει δεν μπορούν να του κάνουν κριτική

Αλλά πιθανόν να είναι και κομμουνιστές
Που αντί να πουν την αλήθεια για να μην τους κάνουν κριτική να βρίζουν όλο το αστικό σύστημα
Δεν είμαι σίγουρος για σένα αλλά καπιοι μπορεί και εσύ να είσαι και σε αυτή την κατηγορία
Αυτοί που έχουν ιδεολογία φαίνονται δεν γλύφουν κατουρημένες ποδιές ούτε υποστηρίζουν τα γαλάζια έντομα ότι και να γίνει.

Δε θα κάτσω να σου πω νικς αλλά φαίνεται ποιος είναι δεξιός στην ιδεολογία και ποιος απλά λογκάρει για προπαγάνδα και πίπες στην νδ

Αν είχες ιδεολογία θα έγραφες και για αυτά που λέει ο Βελόπουλος που αν και γραφικός έχει ανοίξει δεύτερη κωλοτρυπίδα στον Μητσοτάκη. Εσύ λόγκαρες μόνο για να γράψεις για τα θετικά του Μητσοτάκη.

Κουμουνιστής είσαι εσύ που περιμένεις τα λεφτά του κρατους για να ζήσεις...εγώ έχω τα δικά μου και δουλεύω για να εξασφαλιστώ για 10 ζωές. Δημόσιος υπάλληλος=κουμουνιστής

Δημόσιος υπάλληλος που γλύφει γαλάζιους κώλους και τρώει στα λιντλ=κουμουνιστής με κρίση ταυτότητας.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.069
Πόντοι
3.656
Η πατούλαινα ειναι δύναμη.
Θα τη δουμε καπου στις δημοτικες σίγουρα
θα είχα αυτοκτονήσει τυπε

τον είχε βάλει τον καημένο να κάνει όλο το σπίτι χρυσό και να βγαίνει φωτογραφίες σαν μαριονέτα

πρέπει να έτρωγε και τρελή παντόφλα στο σπίτι μη πω και στραπον με επιχρυσωέμενο δονητή

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.317
Πόντοι
3.936

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.317
Πόντοι
3.936
Μηδενικό κατακάθι του ΣΥΡΙΖΑ
Ενώ εγώ καταδικάζω την επίθεση και στο Βαρουφάκη και στο Βίτσα
Εσύ χαίρεσαι για την επίθεση τον πλεύρη

Αυτή είναι η διαφορά και μεταξύ μας και μεταξύ των κομμάτων μας

Και η άλλη διαφορά οι βρισιές βρίσε και συκοφάντησε τώρα
Τράβα γαμησου ρε εσύ και όσοι σου έκαναν like.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ενω όλα τα μεσα μαζικης ενημερωσης που τα εχει μπουκώσει χρήμα
και σε οτι κάνει βλεπουν απο πισω προσωπικους σχεδιασμους και καταπληκτικες κινησεις
ενω ο τόπος γαμιεται στον πληθωρισμο στην ακρίβεια στην δεξιά κονόμα και βόλεμα ειναι καλυτερα δηλαδη ;;;
Αμα δεν θες να ακουσεις αρνητικα και να τον παιζεις με τον Κουλη ανοιξε ενα κανάλι και ακου ειδήσεις .
Ολη μέρα τον έχουν Θεό

Εισαι απο τις πιο ακριβες χωρες σε βασικα πράγματα
στην ελευθερία του τυπου εισαι σε θεσεις μαζι με χωρες με καθεστώτα
Και εσυ μου λες οτι υπερισχυουν τα αρνητικά ;; που ζεις μωρε μαλάκα ;; τηλεοραση βλεπεις ;; σαιτ διαβάζεις ;;;
Που οταν ηταν να διωξει τον Μηταρακη εγραφαν οτι "παρολο που ο Πρωθυπουργός ειναι κουρασμένος δεν πηγε διακοπες για τα γεγονότα"
Τι στο πουτσο ρε μαλακα , γαμιεται με καναν δημοσιογραφο και του ειπε οτι ειναι πτωμα απο την κουραση ;; Οχι, απλα επρεπε να καλυψουν οτι θα παει καπακι διακοπες , και οτι καθε 3ημερο θα λειπει ο βλαμμενος

Για πες μου για την ανακοινωση που εβγαλε το νοσοκομείο για τον αλλον που πεθανε στην Χαλκιδα ο ντελιβερας ..
Που η ανακοινωση του νοσοκομείου εγραψε οτι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΕΛΙΒΕΡΑΣ , απο που και ωσπου ρε γαμημενε τα νοσοκομεια εχουν να κανουν με το επαγγελμα ;
Και εκει θα γινει εξεταση , οπως σε εκαντονταδες αλλες μαλακίες που σου πετάνε , θα γινει προκαταρκτικη εξεταση για να λες εσυ το ελυσαν και αυτο..
ο Αδωνης ειπε οτι δεν ειναι ντελιβερας , αλλα εκανε θελήματα με ποδήλατο ... το εφαγες αυτο ηλίθιο η ακομα πιστευεις οτι ηταν ντελιβερας ;

Πες μου λιγο με τον Κοκλωνη που μας σκοτισαν τα αρχιδια με τις φοροδιαφυγες τι εγινε ; δεν το ειπαν στην τυχη , ολοκληρη εκθεση βγηκε , που ειναι ;
Απο τον φεβρουάριο ψαχνουν ... μεχρι να βγει το πορισμα θα έχει πεθάνει απο γηρατεια ο Κοκλωνης

Με την Ρωσσιδα κατασκοπο τι εγινε στο Παγκρατι ;; ειχες κανα νέο

Η ινφλουενσερ με τις φοροδιαφυγες που ειναι ;; κι αυτη θα την ψαχνουν κανα χρόνο ;; Εδω ελεγχοι με ορκωτους σε τεραστιες εταιρείες και κανουν 2 μηνες να βγαλουν αποτέλεσμα , με χιλιαδες κινησεις , χιλιαδες λογαριασμους και πελατες ανα το κοσμο , με επιστολες που ζητανε απο τραπεζες του εξωτερικου κτλ Τι στο πουτσο εχει η ινφλουενσερ περισσοτερες συναλλαγες με κοσμο απο τον Μυτιλιναίο; που εχει εργοστασια , παραγωγη , χιλιαδες εργαζομενους.

Πηγανε να βγαλουν εμπρηστικό μηχανισμο για μια φωτια και τελικα ηταν ενα πεταμένο ηλεκτρονικο τσιγάρο, γελαγε ο κόσμος , το ακουσες πουθενα αυτο ;; Οχι , αλλα σου επρηξαν το πουτσο 2 μερες οτι βρηκαν εμπρηστικο μηχανισμο , και εμεινες εσυ ο μαλάκας με την πεποιθηση οτι να, πολεμανε τον Μητσοτακη

Εντωμεταξυ οτι ειναι να χαθει στα πέρατα του χρόνου τα αναλαμβανει ο Ντογιακος , δηλαδη εχει 100 υποθεσεις και δωστου κι αλλες , ετσι για να λεει οτι δεν προλαβαινει ..
Ο Ντογιακος πηρε συνταξη

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.081
Πόντοι
6.256
θα είχα αυτοκτονήσει τυπε

τον είχε βάλει τον καημένο να κάνει όλο το σπίτι χρυσό και να βγαίνει φωτογραφίες σαν μαριονέτα

πρέπει να έτρωγε και τρελή παντόφλα στο σπίτι μη πω και στραπον με επιχρυσωέμενο δονητή
Αποκλείεται

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.081
Πόντοι
6.256
Φυσικά. Ποιον να ψηφισω δηλαδη?
Καλα κανεις, αφου δεν περνας απο κεντρο αθηνας, δηλαδη ολα οκ.

Παντως οι δημαρχοι της νδ παιζουν χωρις αντιπαλο εδω και δεκαετιες

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.059
Πόντοι
9.297
Και με τη τασΣία ρε μούτρο;
Την έχω στοχοποιήσει από το μακρινό 2006...μέσα στις καλές εκείνες μέρες περίμενα να βάλει το κερασάκι στην τούρτα της κάθε μέρας μου χαιρετώντας ΜΕ μεσα από το γυαλί...είναι η Βαλκυρία της καρδιάς μου...και όπως έλεγε και η Kim Wilde"No one could take your place"...:smitten::smiling-face-with-heart-eyes::humpleg:
Σια μου καψούρα μου κυκλοφορείς στα ούρα μου...:alivedick:

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
Την έχω στοχοποιήσει από το μακρινό 2006...μέσα στις καλές εκείνες μέρες περίμενα να βάλει το κερασάκι στην τούρτα της κάθε μέρας μου χαιρετώντας ΜΕ μεσα από το γυαλί...είναι η Βαλκυρία της καρδιάς μου...και όπως έλεγε και η Kim Wilde"No one could take your place"...:smitten::smiling-face-with-heart-eyes::humpleg:
Σια μου καψούρα μου κυκλοφορείς στα ούρα μου...:alivedick:

Ρε φίλε έχεις δει τους πρώην της;

Η γυναίκα δεν έχει γούστο.

Πάντως σου δίνω credit γιατί ήταν πολύ όμορφη από τα μαθητικά της χρόνια (στο σχολείο των ΒΠ που πήγαινε).

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.245
Πόντοι
5.506
Αφιερωμένο στον καραγκιοζακο που ρωτούσε ποτέ μπήκαν ανεμογεννήτριες στα καμένα.

Σε ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟ παλιομουνόπανο.

Ε, αγράμματο ΠΑΛΙΟΜΟΥΝΟΠΑΝΟ, ΞΕΧΕΙΛΩΜΕΝΗ ΣΕΡΒΙΕΤΑ.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.059
Πόντοι
9.297
Ρε φίλε έχεις δει τους πρώην της;

Η γυναίκα δεν έχει γούστο.

Πάντως σου δίνω credit γιατί ήταν πολύ όμορφη από τα μαθητικά της χρόνια (στο σχολείο των ΒΠ που πήγαινε).
Αυτό λέω...είμαι η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ της ευκαιρία για κάτι με ποιότητα...

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.081
Πόντοι
6.256
Εσυ πού εισαι δημοτης τύπε?
Ουτε και γω παω απ το κεντρο,
Γλυφάδα μενω.
Δημοτικες δεν θα παω να ψηφισω, μη ρωτας συνεχεια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αυτό λέω...είμαι η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ της ευκαιρία για κάτι με ποιότητα...
Πατούλαινα εμπαινες;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.059
Πόντοι
9.297
Ουτε και γω παω απ το κεντρο,
Γλυφάδα μενω.
Δημοτικες δεν θα παω να ψηφισω, μη ρωτας συνεχεια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πατούλαινα εμπαινες;
Με μπάντες και ζάντες και καμένα λάστιχα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom