πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 76.984
- Πόντοι
- 12.056
με ολα μεσα ... ετσι οπως τον βλεπω μου κανει για ανω τον 7060 χρονων ειναι ρε τύπε
με ολα μεσα ... ετσι οπως τον βλεπω μου κανει για ανω τον 7060 χρονων ειναι ρε τύπε
Τυπε μου για να μπει ανεμογενητρια δεν χρειάζεται να μπει φωτια. Στην Ελλάδα του 2023 όμως όλος τυχαιος όπου γίνονται μελετες για αιολικά πάρκα μετά από 1 χρόνο έχει φωτια. Η ευβοια πριν 5 6 χρόνια ήταν καταπράσινη.... κάνε μια βόλτα τωρα να δεις....γιατί εγώ πάω κάθε χρόνο..... στη ΤV σίγουρα δεν θα πουν αυτή την άποψη.Ποιος Αισωπος σάς εχει πει το παραμυθι οτι για να μπει ανεμογεννητρια, πρεπει πρωτα να καεί το σημείο?
Το τι σανό τρωτε μερικοι, ειναι απιστευτο.
Δηλαδη όπου εχουν μπει ανεμογεννητριες, προηγηθηκε φωτια? Συνελθετε ρεεεεεεεεεεεεεε
Μικρότερο κ από το ροτεισον του Λουτσετσκουκαι με μικρο ευελικτο σχημα
Ρε τσιπη, με μια περδικα εκανες την δουλεια σου?
Μου φαινεται σε πιανουν κορόιδο κανονικα.μακαρι να ηταν μια περδικα ...
Μονο στην Σκωτια και στην Ιρλανδια δεν τον εχω στειλει ακόμα
Ρε το μουνι ο Κουλης , εφαγε τον καλυτερο , αυτος δεν ηταν που την πρωτη μερα που ορκιστηκε το βραδυ πηγε στο ΑΤ Ομονοιας να κάνει ντου ;;
ΑΠο το πρωτο δευτερολεπτο επεσε με τα μουτρα στην δουλεια
Και τωρα ο Κουλης ο μουνης τι κάνει;; τον φερνει πισω για να παραιτηθει και τωρα πρεπει να ξαναπαει παλι στην Παρο , δηλαδη δεν φτανει που του εφαγε την θεση , τον στελνει μπρος πισω με τοσο ακριβα εισιτήρια να τον γαμησει και οικονομικα
κυρίαρχος έγινε διότι ελάφρυνε το νησί στέλνοντας τους λάθρους στην ηπειρωτική ελλάδα ,Ποτέ δεν ειχαμε πολλά πολλά.
Καποιους κοινους γνωστούς μόνο.
Ποτέ δεν καταλαβα γιατι εγινε κυριαρχος στο νησι.
Τουλάχιστον είναι αξύριστοςTikTok - Make Your Day
www.tiktok.com
Δεν εχει να κάνει με τις αρμοδιοτητες. Η χωρα ειναι σε συναγερμο. Να μην πας διακοπές. Και ο αλλος ο Πατούλης, να κάτσει κατω και να μην χορευει. Αντε γιατι μου φαινεται καποιων τα μυαλα εχουν παρει αερα και πρεπει να κοπουν μερικοι κωλοι.κυρίαρχος έγινε διότι ελάφρυνε το νησί στέλνοντας τους λάθρους στην ηπειρωτική ελλάδα ,
δηλαδή έκανε καλύτερη κατανομή από τους (ζαίους) προηγούμενους
Για να είμαστε δίκαιοι , τι δουλειά είχε το προ.πο με αυτά που γίνανε στη στρατιωτική μονάδα ?
Επομένως ψυχρά είναι λάθος η αντικατάσταση
Ναι καλά....Ρε τσιπη, με μια περδικα εκανες την δουλεια σου?
Μου φαινεται σε πιανουν κορόιδο κανονικα.
Και ξηλωνεσαι, και την δουλεια σου δεν κάνεις
στειλε τουλαχιστον μια καρτα υγειας ..6μηνη ε γιατι δεν τον βλεπω να ζει χρονο ολοκληρομακαρι να ηταν μια περδικα ...
Μονο στην Σκωτια και στην Ιρλανδια δεν τον εχω στειλει ακόμα
στειλε τουλαχιστον μια καρτα υγειας ..6μηνη ε γιατι δεν τον βλεπω να ζει χρονο ολοκληρο
τον βλεπω εχει πολυ ζωντανια ... εσυ καλου κακου κανε μια κρατηση στον μπαμπουλαειναι ο πουστης φιτ , 100 θα φτασει , σαν το νουμερο της αμεσης δραση
ναι .. πολλά μπορεί να γίνουνε αλλά θα δυσαρεστηθούνε πολλοί αν γίνουνε λίγα από τα πολλά..Δεν εχει να κάνει με τις αρμοδιοτητες. Η χωρα ειναι σε συναγερμο. Να μην πας διακοπές. Και ο αλλος ο Πατούλης, να κάτσει κατω και να μην χορευει. Αντε γιατι μου φαινεται καποιων τα μυαλα εχουν παρει αερα και πρεπει να κοπουν μερικοι κωλοι.
Ποιος Αισωπος σάς εχει πει το παραμυθι οτι για να μπει ανεμογεννητρια, πρεπει πρωτα να καεί το σημείο?
Το τι σανό τρωτε μερικοι, ειναι απιστευτο.
Δηλαδη όπου εχουν μπει ανεμογεννητριες, προηγηθηκε φωτια? Συνελθετε ρεεεεεεεεεεεεεε
Θα μπορούσε να ειναι ενδιαφερον, αν δεν ηταν εξοχως αφελές. Δηλαδή σε μια καμένη έκταση, δεν θα εχει έξοδα ο αναδοχος? Δεν θα πρεπει να κάνει ολα οσα αναφέρονται στο κειμενο? Τι ΔΕΝ θα κάνει δηλαδη?
Υπαρχει σχετικο βιντεο π χειροκροτά στη βουλη σαν τον Χλαπατσα,ομως δεν ηταν αρκετο για τον ελληνικο λαο και έκρινε πως ειναι άξιος βουλευτήςΗ φάση με τον Μηταρακη είναι αυτό που λέμε "κόψε φάτσα και βγάλε συμπέρασμα". Ο άνθρωπος έχει ξεκάθαρα φάτσα μαλακα!