Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 25.013
- Πόντοι
- 6.256
Ακυρωσε το ταξιδακι στη Κυπρο ο αυτιστικος....την αλλη φορα αναγκαστηκε να γυρισε απο το εξωτερικο!Ε αντε γαμηθειτε θα τον αφησετε να παει διακοπες;
λες;ακουγεται πολυ εντονα σχεδον απο την πρωτη ημερα οτι μαζι με τις εκλογες για το ευρωκοινοβουλιο θα παει και σε εθνικες εκλογες για να παρει τους 180 βολευτες
Ε ΝΑΙ ΡΕ ΜΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!! ΧΙΛΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟΣ?Ακυρωσε το ταξιδακι στη Κυπρο ο αυτιστικος....την αλλη φορα αναγκαστηκε να γυρισε απο το εξωτερικο!Ε αντε γαμηθειτε θα τον αφησετε να παει διακοπες;
Εμεινε αξυριστος και φοραγε το ιδιο πουκαμισο μια εβδομαδα.....πηγαινοερχοταν στο συντονιστικο μεσα στον καυσωνα για να τον δειχνουν τα καναλια!!!Ανθρωπος ειναι και αυτος θα σκασει!!!Ε ΝΑΙ ΡΕ ΜΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!! ΧΙΛΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟΣ?
Ε ΝΑΙ ΡΕ ΜΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!! ΧΙΛΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟΣ?
χαζομάρες ,οτιδήποτε μηχανισμό διαθέτει η χώρα είναι σε λειτουργία
θα παει ρε συ... μην σκας, τωρα που εγινε κ η παραγγελια για 2ο πρωθυπουργικο αεροσκαφος , θα παρει κ οοοοολο μητσοτακεικοΑκυρωσε το ταξιδακι στη Κυπρο ο αυτιστικος....την αλλη φορα αναγκαστηκε να γυρισε απο το εξωτερικο!Ε αντε γαμηθειτε θα τον αφησετε να παει διακοπες;
εδω θα διαφωνησω τυπε.Σε αυτό το σημείο να υπενθυμίσουμε ότι η τωρινή κυβέρνηση έχει τις λιγότερες ψήφους που έχει πάρει ποτέ μονοκομματική κυβέρνηση στην ελληνική ιστορία.
Κάτι 41%, πλειοψηφίες, ισχυρές λαϊκες εντολές κλπ είναι για τα πρόβατα.
Τι είναι αυτά που λες βρε προβοκάτορα. Εδω μιλάμε για την απόλυτη αυτοδύναμη κυβέρνηση, με ξεκάθαρη λαϊκή εντολή για να πάνε την Ελλάδα μπροστά.Σε αυτό το σημείο να υπενθυμίσουμε ότι η τωρινή κυβέρνηση έχει τις λιγότερες ψήφους που έχει πάρει ποτέ μονοκομματική κυβέρνηση στην ελληνική ιστορία.
Κάτι 41%, πλειοψηφίες, ισχυρές λαϊκες εντολές κλπ είναι για τα πρόβατα.
Aλλωστε υπαρχει και έξαρση πατριωτισμου τωρα τελευταία στο συριζα τι τους χαλάνε τα ραφαλτυποι μην τρελενεστε
Εχει δικιο ο Κουλης , δεν ειπε προεκλογικά οτι θα παρει Καναντερ και πυροσβεστικα αεροπλανα
ειπε θα παρει Ραφαλ , θα παρει φρεγατες κτλ κτλ
Δεν ειπε κανα ψεμα ο τυπος , αυτα πηρε , οτι ειπε το έκανε
Συν ολα τα αλλα τον ψηφίσανε και γι αυτες τις αγορες , που εξόπλισε την χώρα , εγω δεν ειδα κανεναν να πει πριν τις εκλογες οτι δεν τον ψηφίζω επειδη δεν παιρνει καναντερ
O πλωτηρας έφυγε, δεν πέφτουν έτσι τ αεροπλανα
ειναι πασιφανες οτι εχασε κομματι απτο φτερο, αρα λογικα βρηκε στο δεντρο, δεν πιστευω να ηταν μηχανικο προβλημα. Το θεμα ειναι οτι για να ειναι αποτελεσματικοι οι πιλοτοι με ολες τις ελλειψης προσωπικου/εξοπλισμων, παιρνουν ρισκα και πετανε χαμηλα. Δηλαδη, θεμα χρονου να συνεβαινε το ατυχημα, οσο καλος και να εισαι, ακομα και με 1 τοις χιλιοις πιθανοτητα λαθους η στατιστικη θα επιβεβαιωθει μακροπροθεσμα, οταν κανεις χιλιες+ ριψεις.
Απλα οπως ειπα και πριν, αν δεν πεθανει καποιος τιποτα δεν αλλαζει στην ελλαδα. Το ζητημα ειναι να μην παει τσαμπα ο θανατος των 2 παλικαριων, και επιτελους να ασχοληθουν σοβαρα με την πυροσβεση που καθε καλοκαιρι γαμαει τη μιση ελλαδα.
ας εφυγε και μια βιδα τυπε, εγω απλα λεω οτι δεν ηταν μηχανικο προβλημα και οτι προεκυψε μετα τη συγκρουση με το δεντρο. Δεν ειναι αναγκη να εισαι αεροναυπηγος για να το δειςO πλωτηρας έφυγε, δεν πέφτουν έτσι τ αεροπλανα
ΑΚΡΙΒΟΣ γ αυτο τον λογο πρεπει να υπαρχουν περισσοτεροι ανθρωποι σε αυτους τους τομεις , που και περσι το ελεγαν, και απο σεπτεμβρη παλι θα τα λενε..... ας παρουμε κ αλλους μπατσους..
Εγκάθετο συριζοτρολ είναι. Αφου στο ΣΚΑΪ μιλανε γισ την μεγαλύτερη μετακίνηση τουριστών.
Αυτή σίγουρα είναι Συριζαια