Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

koskam

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
10.411
Πόντοι
3.446
Από τους εθελοντές τύπε είναι κανένας από τους κουστουμαρισμένους της βουλής που παίρνουν τα χοντρά τα φράγκα? Μπαααααα αυτοί είναι στο air condition τώρα και σχεδιάζουν πως θα πάρουν περισσότερες ψήφους.

Εγώ μιλάω για τους βουλευτές όχι για τα μέλη των κομμάτων.

Και ο Μητσοτάκης με το Μπακογιάννη και τον Κικίλια πήγαν με σηκωμένα μανίκια και αξύριστοι.....ε και?
Αφού λες αυτούς τότε έχεις 10000% δίκιο!!!

koskam

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
10.411
Πόντοι
3.446
ο ρουβικωνας εκανε και σοβαρες επιχειρησεις στο λουτρακι αποτι κοιταγα. Με δικα τους οχηματα, με εθελοντες κτλ. Οσο τους αφησαν να επεμβουν οι μπατσοι δηλαδη...
είδες οι άπλυτοι..... οι πλυμενοι που κουνάνε το δάχτυλο έχουν να κανονίσουν τα πάρτυ στη Μύκονο σε λίγες μέρες.... που να τρέχουν τωρα

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.270
Πόντοι
10.336
@Saul
οριστε ηθελες μανουρα στη βουλη (βεβαια τωρα εχουν φυγει τα μεγαλα ονοματα).
Τα χει κανει μπουρδελο ο βελοπουλος χαχαχαχ τσακωνεται σαν να ειναι στη λαικη.
:2funny:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.645
Πόντοι
3.656
@Saul
οριστε ηθελες μανουρα στη βουλη (βεβαια τωρα εχουν φυγει τα μεγαλα ονοματα).
Τα χει κανει μπουρδελο ο βελοπουλος χαχαχαχ τσακωνεται σαν να ειναι στη λαικη.
:2funny:
Τέτοια θέλω να βλέπω να γινεται της πουτάνας

:wanker::wanker::wanker::wanker:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
25.014
Πόντοι
6.256
Ο αλλος ο αυτιστικος ο γουρλοματης πεταξε επικο επιχειρημα σημερα....οτι οσοι βριζουν τις ανεμογεννητριες να ξερους οτι οι φωτιες σταματησαν σε αυτες!!!:2funny:

Αρα να τσιμεντωσουμε τα παντα να μην υπαρχουν καν φωτιες....α ρε μαλακα αυτιστικε.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496

Μπραβο! Στα ηδη αυξημενα τροφιμα.
Αυτο δειχνει οτι οι Ελληνες ειναι αρχοντες και εχουν πολλα χρηματα, απολαμβανουν υψηλο βιοτικο επιπεδο (αν εξαιρεσεις αυτους που αγοραζουν στα Λιντλ) .

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.337
Πόντοι
3.936
Ο αλλος ο αυτιστικος ο γουρλοματης πεταξε επικο επιχειρημα σημερα....οτι οσοι βριζουν τις ανεμογεννητριες να ξερους οτι οι φωτιες σταματησαν σε αυτες!!!:2funny:

Αρα να τσιμεντωσουμε τα παντα να μην υπαρχουν καν φωτιες....α ρε μαλακα αυτιστικε.
Ε τι? Στο λέει κατάμουτρα. Τα καίμε για τις ανεμογεννήτριες...

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.897
Πόντοι
5.506
Έχω γνωστούς στη Ρόδο και μού λένε ότι η πυροσβεστική ΔΕ ΔΕΧΤΗΚΕ ΕΝΤΟΛΕΣ !!!!

Εγκληματική η απουσία του κράτους
Εχω γνωστους στη Ροδο και μου λενε πως η πυροσβεστικη γεμιζει τα βυτια στα βενζιναδικα με σουπερ αμολυβδη. ΔΙΑΔΟΣΤΑΙ.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.640
Πόντοι
2.606

Κάτσε τώρα να σε δει ο ασθενής μηδέν να αρχίσει να σε γράφει ότι είσαι σταλινοπρεζακι...

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
25.014
Πόντοι
6.256
Εχουμε ηδη πολλα καναντερ αντε γαμηθειτε να πουμε που διαμαρτυρεστε!!!Τι θελετε δηλαδη να αγοραζουμε πυροσβεστικα και να μην εχουμε λεφτα να αγοραζουμε περιπολικα;

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
77.144
Πόντοι
12.056
Εχω γνωστους στη Ροδο και μου λενε πως η πυροσβεστικη γεμιζει τα βυτια στα βενζιναδικα με σουπερ αμολυβδη. ΔΙΑΔΟΣΤΑΙ.
φτηνο χιουμορ .... αν καιγονταν το σπιτι σου θα μιλουσες αλλιως ...αλλα ο κουτσουμπας μονο σε αυτο εχει δικιο
.

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.895
Πόντοι
8.346

Εδώ ειπε οτι οι τουρίστες δν ήξεραν το 112 γτ στις χωρες τους δεν έχουν τετοιο σύστημα.
Προφανώς, εχουν σταματήσει να βαρανε σειρηνες απο το Β Π.Π. βρε τριμαλακα

Τελευταία τροποποίηση:

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.895
Πόντοι
8.346
Εχουμε ηδη πολλα καναντερ αντε γαμηθειτε να πουμε που διαμαρτυρεστε!!!Τι θελετε δηλαδη να αγοραζουμε πυροσβεστικα και να μην εχουμε λεφτα να αγοραζουμε περιπολικα;

Χφτου πεταμένο σκουπίδι

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.895
Πόντοι
8.346
φτηνο χιουμορ .... αν καιγονταν το σπιτι σου θα μιλουσες αλλιως ...αλλα ο κουτσουμπας μονο σε αυτο εχει δικιο
.
Ο δεξιος μονο έτσι καταλαβαίνει. Η λογική του ειναι παντα, μακρια απο τον κωλο μου και ας ειναι 5 μέτρα. Μολις τους ερθει το προβλημα και στο δικο τους σπιτι καταλαβαίνουν τι συμβαίνει.τοτε ειναι αργά ομως

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.803
Πόντοι
2.356
Δεν είμαι σίγουρος αλλά η αντιπυρική είναι έργο της δασικής υπηρεσίας.
Και ακόμα εκκρεμούν δίκες για ποιες περιοχές είναι δάση και ποιες οχι.
Έβγαλε και το ΣτΕ μια απόφαση πρόσφατα αλλά......
Έχει ενα άρθρο ο Οικονομικός Ταχυδρόμος. Ενδεικτικό της τρόμπας που πέφτει. Όποιος θέλει το διαβάζει και έχει μια εικόνα ενός από τους κύριους παράγοντες του λαμπαδιασματος. Τα περιβόητα αντιπυρικα έργα που διαφήμιζε ο Πρωθυπουργός, σε κάποιες περιοχές ξεκίνησαν τώρα και σε κάποιες άλλες θα ξεκινήσουν μόλις εγκατασταθεί η εταιρεία που ανέλαβε τη σύμβαση καθαρισμού.

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.003
Πόντοι
3.936

Σε βάλανε στο Σύνταγμα και χόρεψες σα γίδι
μα αμέσως την επόμενη σου δώσαν ένα αρχίδι

Μνημόνια σου είπανε θα σκίσουν με ένα άρθρο
«go back» και αλλά αγγλικά σου πούλησαν με πάθος

Σου έκλεισαν τις τράπεζες και έλεγες και «Ζήτω»
τον Βαρουφάκη υπουργό μας φόρτωσες για λίγο

Ψεύτικο δημοψήφισμα μας έστησες για πλάκα
κάποιοι σε πήραν σοβαρά μα είσαι για τα μπάζα

Μακεδονία ντρόπιασες γιατί είσαι πουλητάρι
τους λάθρο υποδέχτηκες με ψέμματα και πάλι

Για τη Novartis σου λεγαν πως βρέθηκε λαυράκι
μα όσο κι αν τους έψαξαν δε βρήκαν ταληράκι

Νοσοκομεία έκλεισες, διαλυσες την υγεία
και τον Παυλάρα έστειλες να κάνει χειρουργεία

Κι αν όλα οσα σου ταξαν κατέληξαν της πλάκας
εσύ σα ζαιος γνήσιος παρέμεινες ...

ΔΙΚΟ ΣΑΣ……

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
77.144
Πόντοι
12.056
Ο δεξιος μονο έτσι καταλαβαίνει. Η λογική του ειναι παντα, μακρια απο τον κωλο μου και ας ειναι 5 μέτρα. Μολις τους ερθει το προβλημα και στο δικο τους σπιτι καταλαβαίνουν τι συμβαίνει.τοτε ειναι αργά ομως
εγω φιλε δεν το εξεταζω κομματικα ..απλος βλεπω οτι οσα χρονια και να περασουν γινομαστε χειροτερει .... ο γεωργιου τελικα ειχε δικιο ο κλασσικος ο μαλακας ο ελληνας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom