Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.976
Πόντοι
5.506
Ναι μπλε προβατο εσυ《πιστευε και μη ερευνα》. Μεχρι εκει φτανει το μυαλο σου. Αλλα κατι στοκους σαν εσενα θελει το συστημα
Ρε βλακα, τι στον πουτσο πιστευε και μη ερευνα, εσυ εισαι αρρωστος πνευματικα και αμορφωτος και δεν ξερεις πως λειτουργουν οι διαδικασιες.&-

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.213
Πόντοι
6.515
Ο ημιτρελος επισκεφτηκε πυροσβεστικη βαση την ιδια ωρα που η ροδος καιγεται και ηταν μεσα στα γελια και την τρελη χαρα

Το ατομο εμφανως καθυστερημενο χωρις τους ακριβωπληρωμενους συμβουλους του(που του τα δινουν ολα ετοιμα) οταν δεν ειναι με κονσερβα βιντεο η να του τα δειχνουν σε κιου φανερωνει το πραγματικο του προσωπο

Ποσο μαλακες ειστε για να ψηφισατε αυτο το πραγμα?
Δεν καίγεται μονο η Ρόδος καίγεται και ο τουρισμός

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.976
Πόντοι
5.506
20 δευτερόλεπτα μου πήρε να γκουγκλάρω ρε τύπε

ε καλά σοβαρή απάντηση τώρα....εδώ σου δείχνω ότι προεκλογικά λέγανε για αοζ και δείχνανε αεροπλάνα να πετάνε και τώρα λένε δε πειράζει να χάσουμε και λίγο από το καστελόριζο.

Αν εσύ αρέσκεσαι να κάνεις τα στραβά μάτια οκ. Είμαι 100% σίγουρος ότι αν ήταν κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ θα συμφωνούσες μαζί μου..εγώ πάλι τα ίδια θα έλεγα.
Η διαφορα μας ειναι οτι με κυβερνηση συριζα εγω εκραζα οταν ΕΓΙΝΑΝ και οχι οταν πιστευα/ακουσα/μου ειπανε/ινσαιντ ινφο οτι ΘΑ γινουν.

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.826
Πόντοι
6.265
Ο κουλης ειναι καθυστερημενος δεν ειναι θεμα πολιτικης

Δεν περναει απο ψυχιατρικη επιτροπη ουτε απο βασικες δεξιοτητες

Ειναι φυτευτο σκουπιδι ενα πραγμα σαν τον μπαιντεν που καθε μερα παραληρει

koskam

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
10.433
Πόντοι
3.446
Η Τουρκία είναι δίπλα κι εχει 48 βαθμους
Γιατί δεν πιανουν φωτιά εκεί?
Δεν θέλουν μεζονέτες, ανεμογεννητριες?
Η ερώτηση του ενός εκατομμυρίου!!!! δες τα ονόματα και της εταιρίες που είναι πίσω από αυτές της δουλειές, θα σου πουλήσουν και λίγο πατριδοκαπηλία και είναι ωραίοι μετά, με την κουστούμια τους. Ανάπτυξη

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.213
Πόντοι
6.515
Πως στο καλό γίνεται αυτή η καταστροφη σε ένα νησί όταν υπάρχει και η βοήθεια από το εξωτερικό?

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.677
Πόντοι
3.656
Η διαφορα μας ειναι οτι με κυβερνηση συριζα εγω εκραζα οταν ΕΓΙΝΑΝ και οχι οταν πιστευα/ακουσα/μου ειπανε/ινσαιντ ινφο οτι ΘΑ γινουν.
Ναι μόνο που εγώ δεν ισχυρίζομαι ότι είναι ντεφάκτο γεγονός αλλά το ότι μυρίζει άσχημα το ότι ανοίγουν συζήτηση για διαπραγμάτευση.

Παρόλα αυτά αν στο σποτάκι τους αντί για θεμσοθέτηση αοζ έλεγαν για διαπραγμάτευση εγώ δεν θα έκραζαν καθόλου.

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.337
Πόντοι
3.936
15.000 τουρίστες στους δρόμους με βαλίτσες, παιδια, δεν έχουν που να τους κοιμησουν, υπάρχει πληροτητα στα αλλά ξενοδοχεια
Κάτσε θα έρθει ο αξύριστος Κούλης να τους πει για την κλιματική αλλαγή...και πως έχουν την μοναδική ευκαιρία να κοιμηθούν στην Ελληνική Ύπαιθρο

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.213
Πόντοι
6.515
Ο κουλης ειναι καθυστερημενος δεν ειναι θεμα πολιτικης

Δεν περναει απο ψυχιατρικη επιτροπη ουτε απο βασικες δεξιοτητες

Ειναι φυτευτο σκουπιδι ενα πραγμα σαν τον μπαιντεν που καθε μερα παραληρει
Πήγε να συντονίσει τυπε
Ακόμα και τα άλογα τρέχουν να σωθουν
rodos-aloga.jpeg

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.213
Πόντοι
6.515
Κάτσε θα έρθει ο αξύριστος Κούλης να τους πει για την κλιματική αλλαγή...και πως έχουν την μοναδική ευκαιρία να κοιμηθούν στην Ελληνική Ύπαιθρο
Η φωτιά ήταν καλυτερα πριν από 2 μερες, κάτι ξέφυγε του Κικίλια

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.581
Πόντοι
3.936
Ποιες διαδικασιες βρε τζανετακο και βασταζε της ζωης; Εδω δεν καταλαβαινεις τα αυτονοητα.Και οσες φορες κανεις παραθεση πετας μ@λακιες σαν παιδακι της ε' δημοτικου. Εχεις και αποψη τρομαρα σου. Κουλη λοβοτομημενε. Δεν ειναι τυχαιο οτι καθε χρονο σπατε τα ρεκορ εσυ και ο αλεξ71. Στον διαγωνισμο του μιστερ Μαλ@κα. Πες μας τωρα ποσους κατοικους εχει εκει στην εξορια απο οπου εκπεμπεις για να γελασουμε. Τσοντοσινεμα να φανταστουμε οτι δεν εχει εκει :confused:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.213
Πόντοι
6.515
Ο κυπριος μη εκλεγμένος Στυλιανιδης που ειχαν φυτεψει οι ξένοι στο υπουργείο είχε να διαχειριστεί 1,5 δις για προληψη και μέσα.
Δεν έχουν πει τι τα εκαναν

• Ουάου
Αντιδράσεις: Νίο

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.631
Πόντοι
12.756
τα πλαστικα καλαμάκια φταινε ... μουνοπανα μαυραγορίτες που τα πουλανε στις λαικες αγορες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom