(ηχος δυνατου ρεψιματος χωνεψης)
ναι μαγκες, θα δινω εγω tips σε εναν ανειδικευτο καθε φορα που φερνει φαγητο με "ακραιες" καιρικες συνθηκες (μια βρεχει, μια εχει κρυο, μια χιονιζει, μια εχει καυσωνα, μια ποναει ο κωλος τους κτλ), για βγαζει 2 φορες τον βασικο μισθο του (ο δευτερος αφορολογητος) επειδη επελεξε να παρει ενα παπι και να κανει το επαγγελμα που κανει η μιση ελλαδα. Υπαρχει αλλο επαγγελμα που να ΑΠΑΙΤΕΙ tips, να στραβωνει μουρη οταν δεν παιρνει, και να εχεις και απο πανω σου τον -μεταξυ σοβαρου και αστειου- φοβο να σου φτυσει τον καφε ή να σου μαρκαρει το κουδουνι;
τους χρωσταω κατι και δεν το ξερω;
Εσεις αν πατε στη δουλεια σας και εχει ζεστη θα παρετε tips; Το κουριερ του ταχυδρομιου ή καποιας μεταφορικης παιρνει εστω το 20% των tips που παιρνουν οι ντηλιβεραδες; μηπως να βαζω ενα ποτηρακι στην πορτα μου και να γραψω "δεχομεθα πουρμπουαρ" καθε φορα που παιζω μπασιές στη διαπασων και ψυχαγωγω την γειτονια;
το μεγαλυτερο tip που θα παρει ο ντηλιβερας θα ειναι στρογγυλοποιηση προς τα πανω (9.80 λογαριασμος ->δεκαρικο) ΑΝ δεν πληρωσω με καρτα
Εμ αγοραζω το σουβλακι 4 ευρω, εμ θα εχω και νταβατζη να μου ζηταει 10% διοδια; ρε ουσττττττττττττττ