Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.247
Πόντοι
10.336
Τύπε δε ξέρω τι εννοείς αλλά αν ρίξεις ρουκέτα στο μπαρ θα έρθει ο μπράβος να καθαρίσει τη μπάρα με το κεφάλι σου :confused: (και θα πληρώσεις και 11 ποτά)
ειναι φιλος δεν βαραει.

Εγώ όπως και να έχει ντρέπομαι(και βαριέμαι) να κάτσω να περιμένω να ψάξει 0,50 ή 0,80 να μου δώσει πίσω.
Και γω ντρεπομαι, γιαυτο πληρωνω με καρτα :coffee:
Τοτε με κορονοιο ειδικα, εβαζα ανεπαφη συναλλαγη και τους εκανα κωλοδαχτυλο πριν κλεισω την πορτα :2funny:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.103
Πόντοι
3.656
ειναι φιλος δεν βαραει.

Τοτε με κορονοιο ειδικα, εβαζα ανεπαφη συναλλαγη και τους εκανα κωλοδαχτυλο πριν κλεισω την πορτα :2funny:
Το food έχει και επιλογή για τιπς με κάρτα....

Να ξέρεις ότι όταν πληρώνεις με κάρτα βάζουν την παραγγελία σου τελευταία...γιατί οι πιθανότητες λένε ότι και να αργήσει δε θα ακυρώσεις...

όταν κρατάς το μετρητό θα έρθουν πιο γρήγορα.....:coffee:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.424
Πόντοι
3.656
Τύπε, έχω και θήκες κερμάτων , γεμάτες κέρματα.
Τις είχε γεμίσει ο γιός μου όταν ήταν 2α δημοτικού.

Μπορώ να δίνω 18.75€ ακριβώς με κέρματα.
Μη παιδεύονται τα παιδιά για ρέστα.

Μπορμπουάρ δεν δίνω μετά τις πρώτες εκλογές.
Δεν χρειάζεται .

Τους αρκεί που κυβερνά κυβέρνηση αρίστων με ευρωπαϊκή προοπτική, δεν υπάρχει κίνδυνος εξόδου από το ευρώ, έχουμε γυρίσει πλάτη στο λαϊκισμό των άκρων , έπαψε να υπάρχει ο αρνητισμός και η τοξικότητα της εποχής των μνημονίων και η χώρα αναμένει περιχαρής την επενδυτική βαθμίδα.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
τελειωσα το μπανακι μου, το ερκοντισιον με περιμενε αναμενο, το νημα βλεπω παει σφεντονα, οσο σκοτωνω 2 σουβλακια απτο efood για τα οποια δεν εδωσα tip, θα κατσω εδω, να, σε μια γωνιτσα, να διαβασω κανα μπινελικι τσι προκοπης :coffee:

Τυπε σου χακαραν το λογαριασμο; :tooth:

1689964061852.png

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.247
Πόντοι
10.336
Τυπε σου χακαραν το λογαριασμο;

φιλε με τετοια ζεστη οχι καλαμακια δεν ψηνω, εχω κλειδωσει την κουζινα και δεν πλησιαζω ουτε την βρυση που βγαζει καυτο νερο :2funny:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.247
Πόντοι
10.336
Τυπε σου χακαραν το λογαριασμο; :tooth:

1689964061852.png

δεν ξερω βεβαια και αν υπαρχει η θεσσαλονικιωτικη παρανοηση, οταν λεω παρηγγειλα 2 σουβλακια εννοω 2 πιτογυρα. Καλαμακια εχω νομιζω να παραγγειλω χρονια

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
δεν ξερω βεβαια και αν υπαρχει η θεσσαλονικιωτικη παρανοηση, οταν λεω παρηγγειλα 2 σουβλακια εννοω 2 πιτογυρα. Καλαμακια εχω νομιζω να παραγγειλω χρονια
Ναι, παρερμηνευσα ως βορειος...

Ας κλεισουμε την παρενθεση εδω, ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΔΙΑΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΑΑΑΛΛΑΑΑΑΜΑΑΑΑΑΚΚΙΙΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΠΠΛΛΛΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΖΖΖΖΖΖΖΖΖ!!!!!!!!!

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.103
Πόντοι
3.656
σήμερα είναι ότι πρέπει για να ψήσεις καλαμάκια

τα βγάζεις έξω το μεσημέρι με ένα ταψί στη βεράντα και ούτε ρεύμα ούτε τίποτα :confused:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.107
Πόντοι
6.515
Απο τις 4 το πρωι μονομαχούν αυτοι οι 2 ..
Τι θα γινει , θα πέσει κανα ραντεβου θανάτου ή τσαμπα διαβάζουμε ;
Γιατί τσακώνονται, έχει καταλάβει κανεις τι έχουν να χωρίσουν?

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.104
Πόντοι
6.256

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.247
Πόντοι
10.336
τελείωσε το μπου.κομ για μένα,δε ξαναμπαινω ποτε γιατί τελικά με αυτό που μου έκανες όλο κατάλαβα πόσο σκατοψυχους ανθρώπους έχει τελικά αυτό το σάιτ.
κατσε λιγο ρε μη φευγεις ετσι :coffee:
εκανες κακες παρεες γιαυτο απογοητευτηκες, εχει και καλα παιδια εδω στο μπου.
Να, τωρα ο κυριος @athinaios44 θα σας κανει επισημη προσκληση στο εξκλουσιβ αρχοντονημα Φυλλο Μηδεν.
Εκει θα δεχτεις ολη την ζεστασια και την φιλοξενεια που εχει να προσφερει το μαγικο αυτο σαη.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.687
Πόντοι
12.756
κατσε λιγο ρε μη φευγεις ετσι :coffee:
εκανες κακες παρεες γιαυτο απογοητευτηκες, εχει και καλα παιδια εδω στο μπου.
Να, τωρα ο κυριος @athinaios44 θα σας κανει επισημη προσκληση στο εξκλουσιβ αρχοντονημα Φυλλο Μηδεν.
Εκει θα σε δεχτεις ολη την ζεστασια και την φιλοξενεια που εχει να προσφερει το μαγικο αυτο σαη.
δυσκολο.....ειμεθα Δεξιοι,τατουαζατοι,μουσατοι:sad2:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.247
Πόντοι
10.336
δυσκολο.....ειμεθα Δεξιοι,τατουαζατοι,μουσατοι:sad2:
Ξυρισου λιγο να νιωσει πιο οικεια και τα αλλα θα τα φτιαξουμε.
Μολις δει και τα φαγητα που ανεβαζει ο Αντζελος θα τα ξεχασει ολα ο χοντρομπαλας

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.372
Πόντοι
22.266
Σουχαρτο τους χρειαζεται τυπε :bigdick::bigdick::bigdick:

300px-President_Suharto%2C_1993.jpg
Μουνόπανο αυτός που έδιωξε τον σουκαρνο
Ο σουκαρνο Επίτιμο μέλος του μπου Κ ήταν αθεράπευτος γυναίκα που τα πάρτυ του τότε ήταν εφάμιλλα των σημερινών του Μπερλουσκόνι
κλάψε τσιπρόσκυλο ορφανό του Χότζα ,σκούξε να χύνω :wanker:
Επ λίγα για το Χότζα
Μοναδικός ηγέτες που μόνο εμείς του ΚΚΕ μ-λ ξέρουμε την αξία του

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.263
Πόντοι
5.506
Μπραβοκουληδες ετοιμαστε την κωλ@ρα σας και για την 5η δοση. Μεχρι να σας ψοφησει ο @υτιστικουλης και η λιγναδοπαρεα του. Το ειπε ο ιμιτασιον τζον τραβολτα απο τα λιντλ. Οτι το επομενο τσιμπημα ερχεται τον Σεπτεμβριο. Αλλα μην ανησυχειτε ομως, εχει βρει αντικαταστατες απο το Μπαχαλισταν ο τυπος. Αρα ολα καλα με το τσιμπημα και τις θρομβωσεις την ωρα του Μορφεα
Βαλε και εκεινο με τη Σινγκιουλαρ τυπε, ειναι ακομα πιο πετυχημενο.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.263
Πόντοι
5.506
Τι λες μωρε μπερδεμενε? Είσαι σοβαρός?!? Τι να ισοφαρίσουμε? Αυτος ειναι ο λόγος σου σε εθνικά ζητήματα?!? Κάθομαι και μιλαω κ μαζι σου?!? Ξεφτιλα άνθρωπε.
Αλλα δν περίμενα τπτ καλύτερο απο δεξιο σκουπιδι, οταν έχετε κανει σημαια σας τους νεκρούς στο Μάτι και οταν καίγεται ολη η Ελλάδα ο μονος σας αντίλογος ειναι " ναι αλλα δεν έχουμε νεκρούς"
Ξεφτιλα άνθρωπε. Ντρέπομαι που ανηκεις στο ανθρώπινο είδος
Ε πες μας λοιπον τη γνωμη σου για τις Πρεσπες εσυ που εισαι η τιμη του ανθρωπινου ειδους. Να σου θυμισω πως η συμφωνια των Πρεσπων ΣΥΝΕΒΗ, ειναι ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ειναι ΔΕΔΟΜΕΝΗ.

Για πες…..

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.687
Πόντοι
8.346
Ε πες μας λοιπον τη γνωμη σου για τις Πρεσπες εσυ που εισαι η τιμη του ανθρωπινου ειδους. Να σου θυμισω πως η συμφωνια των Πρεσπων ΣΥΝΕΒΗ, ειναι ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ειναι ΔΕΔΟΜΕΝΗ.

Για πες…..
Απαράδεκτη συμφωνία, δεν θα έπρεπε να υπογραφεί. Και σωστά τιμωρήθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ
Αν γίνει τώρα κάτι με το Αιγαίο, ποια ειναι η αποψη σας? Κανεις δεν απαντάει. Ο αλλος ο ROB. AS μονο βλακειες γραφει. Αλλα οκ, δν περιμενω κατι απο ενα βλημα σαν εκεινον

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom