Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.545
Πόντοι
12.756
Ξεκίνησε το ξεβρακωμα
Man Sliding GIF

Se99

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2023
Like
115
Πόντοι
1
Τέτοια κάνεις ρε ξεφτίλα ρομπ?και μετά θα κρίνεις εμενα ρε μουνοπανο?που τις γαμαω τις πουτανες και χύνω με μαλακία?βρε ουστ άχρηστε 50 χρόνων αντί να γλύφεις τα πόδια της γυναίκας σου αλλά που να βρεθεί τόσο αρχιδι που είσαι γλύφεις πατούσες ιερόδουλης σε μπουρδέλο ουστ μουνοπανο,κρινε τα χάλια σου και μετά εμένα,φαντάσου πόσο μπαζο είσαι για να μη έχεις βρει καμία στα 50 σου για να γλύφεις πατούσες ιερόδουλες.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.266
Πόντοι
6.056
Ρε δεν το ειπα για κακό
Παρεξηγήθηκε ο αλλος
αυτό που λες ισχύει εάν το επίκεντρο είναι οι πατούσες ,πατουσάκιας..
ή εαν επικεντρώνεσαι στα βυζιά ,βυζολάγνος

Στην κριτική έγινε ολική εξερεύνηση του θηλυκού κορμιού... αν δεν κατανοείς τα απλά, άστο....

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.762
Πόντοι
12.756
αυτό που λες ισχύει εάν το επίκεντρο είναι οι πατούσες ,πατουσάκιας..
ή εαν επικεντρώνεσαι στα βυζιά ,βυζολάγνος

Στην κριτική έγινε ολική εξερεύνηση του θηλυκού κορμιού... αν δεν κατανοείς τα απλά, άστο....
ε μα πεστα γαμω...

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

Se99

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2023
Like
115
Πόντοι
1
Συν οτι εφλυφε πατούσες κωλους κλπ
Ποδομαλακακιας μέχρι τα μπουνια.
Εδωσε και γλωσσοφιλο ενω πριν 5 λεπτα η πουτανα έφλυφε πουτσα
Τέτοιο ναυάγιο εγώ τουλάχιστον δε γλύφω πατούσες ιερόδουλης και το κωλο της μέσα να φάω όλο το σκατό και τη πουτσα που πριν μπήκε στο κωλο και θα κρίνει το ναυάγιο εμένα,αν στα 50 του κάνει όλα αυτα με ιερόδουλες σημαίνει πως γυναίκα δε έχει βρει ποτέ στον έξω κόσμο ουστ ξεφτυλισμενο ναυάγιο Ρομπ,πρώτα τα χάλια σου και μετά εμένα σκουπίδι.Μπραβο ρε λούκι να σε έχει ο Θεός καλά που τον ξεμπροστιασες τον κακάσχημο γιατί κακασχημος είναι όταν κάνει πράγματα που κάνεις μόνο με σχέση σε ιερόδουλες αλλά που να τη βρει τη σχέση τόσο κακασχημος που είναι?

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.545
Πόντοι
12.756
Τέτοια κάνεις ρε ξεφτίλα ρομπ?και μετά θα κρίνεις εμενα ρε μουνοπανο?που τις γαμαω τις πουτανες και χύνω με μαλακία?βρε ουστ άχρηστε 50 χρόνων αντί να γλύφεις τα πόδια της γυναίκας σου αλλά που να βρεθεί τόσο αρχιδι που είσαι γλύφεις πατούσες ιερόδουλης σε μπουρδέλο ουστ μουνοπανο,κρινε τα χάλια σου και μετά εμένα,φαντάσου πόσο μπαζο είσαι για να μη έχεις βρει καμία στα 50 σου για να γλύφεις πατούσες ιερόδουλες.

Ειδες ο γέροντας γούστα τυπε ,,,
Που θα πάει αυτη η κατάσταση

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.266
Πόντοι
6.056
να είσαι περήφανος και να καμαρώνεις που στις πουτάνες " παίζεις το πουλάκι σου" και δεν τις κουράζεις
Πως αλλιώς βρε θα σε θυμόντουσαν ? μπαίνουν κι άλλοι κοντόχοντροι που όμως γαμάνε , δε το παίζουνε λαχανιασμένα :undecided:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.545
Πόντοι
12.756
Τέτοιο ναυάγιο εγώ τουλάχιστον δε γλύφω πατούσες ιερόδουλης και το κωλο της μέσα να φάω όλο το σκατό και τη πουτσα που πριν μπήκε στο κωλο και θα κρίνει το ναυάγιο εμένα,αν στα 50 του κάνει όλα αυτα με ιερόδουλες σημαίνει πως γυναίκα δε έχει βρει ποτέ στον έξω κόσμο ουστ ξεφτυλισμενο ναυάγιο Ρομπ,πρώτα τα χάλια σου και μετά εμένα σκουπίδι.Μπραβο ρε λούκι να σε έχει ο Θεός καλά που τον ξεμπροστιασες τον κακάσχημο γιατί κακασχημος είναι όταν κάνει πράγματα που κάνεις μόνο με σχέση σε ιερόδουλες αλλά που να τη βρει τη σχέση τόσο κακασχημος που είναι?

Λες να έχει βρει και κανα μέζε τύπε στην γλωσσικη ανασκαφη κωλοτρυπίδας ; :coffee:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.545
Πόντοι
12.756
Αυτον εδω δεν θα τον σωσουμε ;; :coffee:

Η Σφακιανάκης είναι σε διαδικασία restructuring η οποία επείγει να ολοκληρωθεί,
καθώς αντιμετωπίζει πληρωμές που δεν γνωρίζουμε αν θα είναι σε θέση να ανταποκριθεί.
Η Σφακιανάκης έχει δανειακές οφειλές στις τράπεζες που υπερβαίνουν τα 400 εκατ. ευρώ
και από το 2009 οι πιστώτριες τράπεζες έχουν κάνει τρεις αναδιαρθρώσεις των δανείων της, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.247
Πόντοι
10.336

καθώς αντιμετωπίζει πληρωμές που δεν γνωρίζουμε αν θα είναι σε θέση να ανταποκριθεί.
Η Σφακιανάκης έχει δανειακές οφειλές στις τράπεζες που υπερβαίνουν τα 400 εκατ. ευρώ
και από το 2009 οι πιστώτριες τράπεζες έχουν κάνει τρεις αναδιαρθρώσεις των δανείων της, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.424
Πόντοι
22.266

Μινοαν πλαίσιο Σφακιανάκης emvitec Κανάκης έχουν κάνει την μπαζα του αιώνα με τις μετοχές στο χρηματιστήριο
Πουλούσαν μετοχές στο δεκαδικό κ πάνω κ όταν κάναν έξοδο επέστρεψαν μόλις μερικά σεντς
Αυτές είναι δουλειές κ όχι εργοστάσια κ παραγωγή

Από εκεί κερδίζουν οι κολοσσοί όταν θα αγοράσουν το χρήμα τζάμπα ενώ το έχουν πουλήσει οι νωρίς ακριβά

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
76.093
Πόντοι
12.056

καλα ρε αυτη δεν ξερουν τι εχουν εταιριες λεασε μηχανακια κουριερ οτι σκατα να ναι ο χωρος του αυτοκινητου ανθιζει και αυτη πανε για βουτα

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.266
Πόντοι
6.056
IMG_20230721_151432.jpg

Πιο πολύ για να γλείφει αντρικες κωλοτρυπιδες τον εχω
έλα σόρυ.. τώρα το είδα
με μπερδεύεις με τους κολλητούς σου μωρή πουτανάρα της Κουμουνδούρου :2funny:
Πάει το Αιγαίο? Θα βγούμε οι δεξιοί στο δρόμο για το όνομα??
βάλε τη σημαία με το κόκκινο αστέρι στο πάτο σου ρε συριζούλη ..και το κοντάρι μαζί το βολεύεις:confused:
σε έπιασε ο πόνος για το Αιγαίο ,γυφτοσκοπιανέ :2funny:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.424
Πόντοι
22.266
Turkaegean: Πώς οδηγηθήκαμε στην έγκρισή του από την ΕΕ

Για αυτό τι έχουν να πουν τα μπραβοκουλακια;; Οι φίλοι μας οι ΕΕ ;;;;
Σε πολλά αεροδρόμια διαφημίζεται κ νόμιμα πλέον

Κ με τη βούλα νόμιμο τελικά ένα παραπλανητικό σήμα που αλλάζει τη γεωγραφία όπως κ η προδοσία με τα Σκόπια δλδ
Εδώ στα πιο εύκολα δεν καθαρίζουν τη μπουγάδα οι φίλοι μας οι Ευρωπαίοι κ περιμένετε με αοζ υφαλοκρηπίδα κυπριακό;;

Ανεβάστε κανένα κωλο από παραλία κ αρχίζω με Κουσάντασι πριν δύο εβδομάδες
IMG_20230625_114933.jpg

IMG_20230625_112055.jpg

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.293
Πόντοι
5.506
είμαι 1.81 100 κιλά και φάτσα μια χαρά,επίσης αν ήμουν κοντόχοντρος και ασχημομουρης δε θα με παίρνανε ούτε στις 2 προηγούμενες δουλειές,τραβά τώρα στο διάολο γαμημενε γιατί θα τα πάρω άσχημα στο κρανίο που με κράζεις από εχτές θα σου ρίξω Μπαν οπότε ΣΤΑΜΑΤΑ τώρα,επειδή εσύ δε γαμας σε πουτανες ούτε γκόμενες έξω όπως πολύ σωστά λέει ο από πάνω εγώ θα τη πληρώσω,άντε ψωφα να ξεβρωμισει ο τόπος.Κοψε τις ασυναρτησίες γιατί θα σε γαμησω παλιοκαριολη.
1,81 και 100 κιλα αρχιζεις να μοιαζεις λιγο σε μοσχαρακι τυπε μου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom