athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.670
- Πόντοι
- 12.756
και αρβανιτες-σαρακηνους επισηςΓεμίσαμε δύσμορφους κομπλεξικούς πίθηκους....
και αρβανιτες-σαρακηνους επισηςΓεμίσαμε δύσμορφους κομπλεξικούς πίθηκους....
Θες να γινει εμφυλιος??ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ,ΜΟΝΗ ΛΥΣΙΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
Όλοι αξίζουν να αναπνέουν.Ακριβώς ένα μουνοπανο είναι που δε του αξίζει να υπάρχει και να ανασαίνει.
Θες να γινει εμφυλιος??
Ας γίνει αυτο που λες και θα χασεις σπίτι αμάξια περιουσια τα πάντα,οτι πεις για πλιάτσικο
Συν οτι εφλυφε πατούσες κωλους κλπΑμαμητος είσαι εσύ που δε γαμας ούτε πουτανες ούτε γκόμενες και τα βάζεις με έναν πιτσιρικά 50 χρόνων σκατογερος.Εγω αν δεις στο άλλο προφίλ είχα 38 κριτικές άρα μόνο αγαμητος δε είμαι,εσύ έχεις μόνο 2 άρα μη μιλάς καθόλου δε σε παίρνει.
Τι μιλάς με τις κοτάρες τα κλωνάρια?ΘΑ ΣΑΣ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΣΕ 24 ΩΡΕΣ ΡΟΥΘΟΥΝΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ
αφου ξες ειμαι ευγενηςΤι μιλάς με τις κοτάρες τα κλωνάρια?
Γάμηστους τους δύσμορφους....
Σε 24 ωρες δεν θα εχει μεινει ορθιο τίποτα,θα εχει γίνει πλιάτσικο και εσεις να βάζετε λουκέτα σε ΠόρτοπαράθυραΘΑ ΣΑΣ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΣΕ 24 ΩΡΕΣ ΡΟΥΘΟΥΝΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ
Σε 24 ωρες δεν θα εχει μεινει ορθιο τίποτα,θα εχει γίνει πλιάτσικο και εσεις να βάζετε λουκέτα σε Πόρτοπαράθυρα
αφου ξες ειμαι ευγενης
Πμ για το βιδεο Μαρκ?Ποιο ομως εχει εσυ με Σοφια-Σταματινα ή το αλλο με ΦαιηΔεν είναι Αρειανός ρε μπουφο
Αν είσαι μάγκας πμ και προχωράς.
Οι ένοπλες δυναμεις θα πανε μαζι με το λαόΑΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΜΕΣΗ
Εγώ θα πάω Fort-Niplis για σιγουριά.ΑΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΜΕΣΗ
Οι ένοπλες δυνάμεις θα αλληλοσκοτωθουν με όλα αυτά τα διαμάντια που έχουμε εκεί μεσα για βαθμοφορουςΟι ένοπλες δυναμεις θα πανε μαζι με το λαό
σε συμπαθω τα μαλα μην κανεις τετοια μαλακια...στο πρωτο μερος που θα ερθω εκει θα ειναιΕγώ θα πάω Fort-Niplis για σιγουριά.
εισαι ωραιος ΣύνδεσηΑμαμητος είσαι εσύ που δε γαμας ούτε πουτανες ούτε γκόμενες και τα βάζεις με έναν πιτσιρικά 50 χρόνων σκατογερος.Εγω αν δεις στο άλλο προφίλ είχα 38 κριτικές άρα μόνο αγαμητος δε είμαι,εσύ έχεις μόνο 2 άρα μη μιλάς καθόλου δε σε παίρνει.
Πμ για το βιδεο Μαρκ?Ποιο ομως εχει εσυ με Σοφια-Σταματινα ή το αλλο με Φαιη
Θα το φυλάει η Ζ' ΜΑΚ.σε συμπαθω τα μαλα μην κανεις τετοια μαλακια...στο πρωτο μερος που θα ερθω εκει θα ειναι
εσυ πιστευεις δηλαδη οτι ο απισινωτος με τοσο κοσμο που εχει δαγκωσει και αλλαζουν πεζοδρομιο οταν περπαταει στα πεζοδρομια της ΚΑΤΩ Γλυφαδας οτι θα τον σωσουν....ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΝΕΦΡΑ ΤΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝΘα το φυλάει η Ζ' ΜΑΚ.
Δεν θα περνάει κουνούπι.....