Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.247
Πόντοι
10.336
Δε μιλάω για πολιτικά
μη φοβασαι δεν θα φας μπαν.
αρκει να μην ευχεσαι ανιατες ασθενειες στα μελη :confused:

ελα ολο και κατι θες να μοιραστεις μαζι μας για τις πυρκαγιες, το βλεπω στο γραψιμο σου, κατι σε τρωει.
Ενα μητσοτακη γαμιεσαι θες να το βγαλεις απο μεσα σου :coffee:

Se99

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2023
Like
115
Πόντοι
1
μη φοβασαι δεν θα φας μπαν.
αρκει να μην ευχεσαι ανιατες ασθενειες στα μελη :confused:

ελα ολο και κατι θες να μοιραστεις μαζι μας για τις πυρκαγιες, το βλεπω στο γραψιμο σου, κατι σε τρωει.
Ενα μητσοτακη γαμιεσαι θες να το βγαλεις απο μεσα σου :coffee:
Αρκετά με προσβαλες τύπε,τι χοντρό με είπες τι άνεργο τεμπέλη τι ότι και που προσπαθώ να βρω δουλειά τσάμπα ο κόπος τι μου είπες να γίνω τσατσά στο Μεταξουργείο να μαζεύω τα χυσια σου,νομίζω πως η αγένεια και η ειρωνεία έφτασε σε τελείως άλλο λεβελ οπότε δε έχω να σου πω κάτι,δυστιχως στη ζωή σου έμαθες να είσαι πικροχολος και κακός χωρίς λόγο.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.247
Πόντοι
10.336
Αρκετά με προσβαλες τύπε,τι χοντρό με είπες τι άνεργο τεμπέλη τι ότι και που προσπαθώ να βρω δουλειά τσάμπα ο κόπος τι μου είπες να γίνω τσατσά στο Μεταξουργείο να μαζεύω τα χυσια σου,νομίζω πως η αγένεια και η ειρωνεία έφτασε σε τελείως άλλο λεβελ οπότε δε έχω να σου πω κάτι,δυστιχως στη ζωή σου έμαθες να είσαι πικροχολος και κακός χωρίς λόγο.
νταξει δεν θα μαζευεις τα χυσια μου κυριολεκτικα ρε φιλε, με γαντακι sanitas τα κουβαδακια με τις καποτες και τα κωλοχαρτα θα μαζευεις... δεν ειναι ντροπη η δουλεια, εκτος αν εισαι μπατσος. Εχεις σκεφτει να γινεις μπατσος αληθεια; ειναι το δευτερο καταλληλοτερο επαγγελμα που σου ταιριαζει μετα την καριερα τραπερ που θελω να σου χαραξω.

Τελος παντων. Δεν θες να βρισεις λιγο Κυριακο, μην τον βρισεις.
Εγω προσπαθησα να γεφυρωσω τη σχεση μας αλλα εσυ αρνηθηκες :coffee:
Καληνυχτα παω να την παιξω και να κοιμηθω

Se99

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2023
Like
115
Πόντοι
1
νταξει δεν θα μαζευεις τα χυσια μου κυριολεκτικα ρε φιλε, με γαντακι sanitas τα κουβαδακια με τις καποτες και τα κωλοχαρτα θα μαζευεις... δεν ειναι ντροπη η δουλεια, εκτος αν εισαι μπατσος. Εχεις σκεφτει να γινεις μπατσος αληθεια; ειναι το δευτερο καταλληλοτερο επαγγελμα που σου ταιριαζει μετα την καριερα τραπερ που θελω να σου χαραξω.

Τελος παντων. Δεν θες να βρισεις λιγο Κυριακο, μην τον βρισεις.
Εγω προσπαθησα να γεφυρωσω τη σχεση μας αλλα εσυ αρνηθηκες :coffee:
Καληνυχτα παω να την παιξω και να κοιμηθω
Δε θέλω τυπε κουβέντες με άνθρωπο που είναι αγενής χωρίς λόγο,σε παρακαλώ άστο.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.104
Πόντοι
3.656
Όταν γαμαγα στο μεταξουργείο , εσύ φόραγες πάνες.

Έχεις γαμήσει ποτέ πουτάνες ρε μόμολο ;

ή είσαι σχεσάκιας αγαπούλης ;;;

Βγάζεις φωτό τη σχέση 12 ετών με πιατέλες σούσι ;
Της τα δίνεις στο στόμα ;;;

ή .... τη σέβεσαι ;;;
όταν φόραγα εγώ πάνες εσύ δεν ήσουν στην ακμή σου με αμάξια, εξοχικά και τα ρέστα?

καλά ρε τύπε τόσα λεφτά και κατέβαινες με το ακριβό αμάξι από τα βπ στο μεταξουργείο για να πας να κάτσεις στα σεντόνια πάνω στα φλόκια του προηγούμενου?

δηλαδή τώρα για να καταλάβω...θεωρείς πιο καμένο το να έχεις σχέση με μια γκόμενας 12 χρόνια από το να πηγαίνεις να πηδάς μια μισομεθυσμένη πουτάνα που μπορεί να είναι και θύμα τράφικινγκ με 10 ευρώ παίζοντας 50/50 να φύγεις με σύφιλη?

Είσαι σίγουρα υγειονομικός τύπε? :zombie:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.273
Πόντοι
5.506
όταν φόραγα εγώ πάνες εσύ δεν ήσουν στην ακμή σου με αμάξια, εξοχικά και τα ρέστα?

καλά ρε τύπε τόσα λεφτά και κατέβαινες με το ακριβό αμάξι από τα βπ στο μεταξουργείο για να πας να κάτσεις στα σεντόνια πάνω στα φλόκια του προηγούμενου?

δηλαδή τώρα για να καταλάβω...θεωρείς πιο καμένο το να έχεις σχέση με μια γκόμενας 12 χρόνια από το να πηγαίνεις να πηδάς μια μισομεθυσμένη πουτάνα που μπορεί να είναι και θύμα τράφικινγκ με 10 ευρώ παίζοντας 50/50 να φύγεις με σύφιλη?

Είσαι σίγουρα υγειονομικός τύπε? :zombie:
Ποιο ακριβό αμάξι ρε τύπε, με ένα σαράβαλο γκολφάκι μετατροπή στο μπαρμπαμήτσο κυκλοφορούσε ο ξεφτίλας και έλεγε πως κάνει και ντριφτ με προσθιοκίνητο, για τέτοιου μεγέθους βλάκα και άφραγκο μιλάμε.

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.700
Πόντοι
506
Ποιο ακριβό αμάξι ρε τύπε, με ένα σαράβαλο γκολφάκι μετατροπή στο μπαρμπαμήτσο κυκλοφορούσε ο ξεφτίλας και έλεγε πως κάνει και ντριφτ με προσθιοκίνητο, για τέτοιου μεγέθους βλάκα και άφραγκο μιλάμε.
Kι εσυ ρε τυπε ντελιβερας ελεγες παλια οτι ησουνα στον ηλιθιο τον συριζαιο. Πώς έγινες με ενα βουνό ακίνητα, απο τα tips?

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.104
Πόντοι
3.656
Εννοείς ότι δεν κατεβαίνει στο Μεταξουργείο με μαζεράτι???? :new_shocked:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.273
Πόντοι
5.506
Kι εσυ ρε τυπε ντελιβερας ελεγες παλια οτι ησουνα στον ηλιθιο τον συριζαιο. Πώς έγινες με ενα βουνό ακίνητα, απο τα tips?
Δηλαδή ρε τύπε τον βρήκα θεόχαζο και τον δούλευα ψιλό γαζί και 'σύ ήρθες τώρα να το θεωρήσεις δεδομένο;

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.700
Πόντοι
506
Ας πει κάποιος στους επικοινωνιολόγους του Κούλη εκεί στη ΝΔ ότι έχουν κουράσει τα επικοινωνιακά καραγκιοζιλίκια. Κάθε φορά τα ίδια. Εμφανίζονται επιμελώς ατημέλητοι μετά από κάθε καταστροφή, μπας και μας πείσουν ότι κάπως συμμετέχουν στις επιχειρήσεις.
Έλεος, δεν είμαστε όλοι στα μπλε γίδια του 40% που τους ψήφισαν!

Το ίδιο τροπάριο και ο γαμόσπιτος ο Πατούλης. Που όμως είναι τόσο μαλάκας που επειδή φοράει ρολόι των 50 χιλιάδων (λεφτά από τις τσέπες μας), οι επικοινωνιολόγοι της πούτσας του το θολώνουν στις φωτογραφίες.

Τόσο μαλάκας και γαμόσπιτος και αυτός!

1689803834699.png
Γιατί είναι θαμπωμενη η φωτο? Για φωτοσοπ του ημιευρου το κοβω

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.377
Πόντοι
22.266
Δε σε διαβάζει να ξέρεις ,ignore list :confused:
Tι μου τάζεις για να τού το μεταφέρω;;:confused::confused:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.438
Πόντοι
3.656
Α είσαι σχασάκιας λοιπόν ....... ίδια γκόμενα από τα 17 που γνωριστήκατε σχολείο ;
Τη βγάζεις φωτό με το άϊφόνι να ποζάρει νύχι , γάμπα, αστακομακαρονάδα, σούσι ;
Πρόπερσι την έβγαζες και με το ροζ φλαμίονγκο στην παραλία ;;
Και ηλιοβασίλεμα σαντορίνη ;;;

Τελευταία τροποποίηση:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.438
Πόντοι
3.656
Δε σε διαβάζει να ξέρεις ,ignore list :confused:
Tι μου τάζεις για να τού το μεταφέρω;;:confused::confused:
Για σένα δεν είμαι σίγουρος .... αν ξες ...
Για πες στα σβέλτα .......

Άνδρες, πιστεύεις ότι θα σχολίαζαν αυτοκίνητα με τα οποία έχει πει κάποιος ότι σκοτώθηκαν συγγενείς του ... και άλλα άτομα ;

ή μόνο συλλέκτες χυμένων προφυλακτικών ;;;;

Τελευταία τροποποίηση:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.438
Πόντοι
3.656
Στρογκυλοφάναρο glx με σκισμένη σέλα είναι πιο φτηνό και ταιριάζει καλύτερα στο εσάνς του σαη...
Σε βλέπω .... ξέρεις από παπιά ;;;
Είχες και παπί ;;;

Έχουμε πολλούς λεφτάδες εδώ με σκουτεράκια ..........
Αν πεις ότι έχεις κι εσύ, μπαίνεις στην τρημ τημ !

Βέβαια για κάποιους σώγαμπρους .... είναι τρεντουριά ....
γιατί έχουν και οι άλλοι ντιτζέη μάνατζερ σουσάδικου ξαπλωστράδες σερβιτόροι πολίστες σκουτεράκια
να πηγαίνουν για καφέ
με τα 5€ που τους δίνουν κάθε σάββατο τα πεθερικά

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.415
Πόντοι
3.936
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ δεν έχεις νεκρούς.
Μαρη λοβοτομημενη κουδουνιστρα πρωην maximos555 και πρωην τζημερικε. Τωρα σε επιασε δηθεν ο πονος για τις ανθρωπινες ζωες; Παλιοκουκουλοφορε Υποκριτη. Ξεχασες οταν χειροκροτουσες την Μερκελ και τον Σοιμπλε για τα μνημονια. Και την ωρα που αυτοκτονουσαν ελληνες, ελεγες: καλα τους κανουν ας προσεχαν..
Υγ. Αυτοκτονουσαν οι ελληνες εξαιτιας της μεγειρεμενης κρισης, για να σωθουν οι γερμανικες τραπεζες. Το ειπε και η τρελοκοτσιδου ο Νταισεμπλουμ

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.693
Πόντοι
8.346
Είδα βιντεάκι (επαιξε κ στο Σκάι) οπου μπατσοι εδερναν πυροπληκτους. Εμ χανεις την περιουσία σου εμ τρως κ ξύλο απο τους χουντομπατσους.
Μύρισε παλι κανονικότητα (μην πει κανένας βαλτος οτι είναι τα αποκαιδια)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μαρη λοβοτομημενη κουδουνιστρα πρωην maximos555 και πρωην τζημερικε. Τωρα σε επιασε δηθεν ο πονος για τις ανθρωπινες ζωες; Παλιοκουκουλοφορε Υποκριτη. Ξεχασες οταν χειροκροτουσες την Μερκελ και τον Σοιμπλε για τα μνημονια. Και την ωρα που αυτοκτονουσαν ελληνες, ελεγες: καλα τους κανουν ας προσεχαν..
Μην ασχολείσαι τυπε μου με μουνοπανα δεξιους. Φαίνεται τι σκατανθρωποι ειναι οταν έχουν κανει σημαια τον θανατο 100 συμπολιτων μας

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.438
Πόντοι
3.656
Και την ωρα που αυτοκτονουσαν ελληνες, ελεγες: καλα τους κανουν ας προσεχαν..
Όλα τα ναυάγια που γεννήθηκαν τελειωμένοι , χάρηκαν πολύ με την κρίση . Είναι οι καλύτεροι υποστηρικτές της οικονομίας της κρίσης, που κατέστρεψε άξιους. Γιατί οι ίδιοι ήταν ναυάγια ανέκαθεν και με την κρίση ένοιωσαν ότι μειώθηκε η απόστασή τους , από όσους είχαν κάτι . Για να έχουν περισσότερους συμμάχους, υποστηρίζουν και τους δημοσίους, που επλήγησαν ελάχιστα από την κρίση . Τις κατσαρίδες.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.109
Πόντοι
6.515
Είδα βιντεάκι (επαιξε κ στο Σκάι) οπου μπατσοι εδερναν πυροπληκτους. Εμ χανεις την περιουσία σου εμ τρως κ ξύλο απο τους χουντομπατσους.
Μύρισε παλι κανονικότητα (μην πει κανένας βαλτος οτι είναι τα αποκαιδια)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Χοντρό ξυλο, αδικαιολόγητο

Τα περισσοτερα κουλο-καναλα το επνιξαν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom