Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

koskam

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
10.311
Πόντοι
3.446
F1WMqWfWAAE30Vf.jpg

:2funny:
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny: 43 ειναι το ενα της βυζι
348627203_581911794131421_6045185757173236954_n.jpg

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.386
Πόντοι
22.266
Α. Αναγνώριση κι αποδοχή στα διεθνή φόρα.
Β. Εξοπλισμοί με υπερσύγχρονα ΟΣ που αλλιώς δεν θα παίρναμε.
Γ. Εξοπλισμοί με ελάχιστο κόστος καθώς και μηδενικό σχεφόν κόστος.
Δ. Αναβάθμιση απο ηπα της γεωστρατηγικής σημασιας μας (βλέπε καβάλα, αλεξανδρούπολη, ναύσταθμους, αναβάθμιση στρατηγείων κλπ).
Δ. Διεθνείς συμμαχίες - συμφωνίες που δεν είχαμε ποτε (ισραήλ, γαλλία, αίγυπτος, σαουδική αραβία κλπ).
Ε. Επενδύσεις ξένων.
Α. Δεν μετατράπηκε σε κέρδη όπως κυπριακό αοζ υφαλοκρηπίδα Αγία Σοφιά Χάλκη οπότε άχρηστο
Β εξοπλισμοί που καλώς γίνονται αλλά με τα λεφτά μου γαμω κ την κυρά μου σσ δεν μας τα χάρισαν αλλά τα πληρώσαμε διότι δεν βάζουν χέρι στην στριμωγμένη Τουρκία
Γ εξοπλισμοί με ελάχιστος κόστος που δεν ξέρω τα οικονομικά στοιχεία κ ούτε θα τα μάθω εγώ κ εσύ
Δ αναβάθμιση των ΗΠΑ της Ελλάδος σε γεωστρατηγική σημασία το ίδιο όπως κ στο Α δεν εισπράξαμε τίποτα από τα φλέγοντα ζητήματα αοζ υφαλοκρηπίδα κυπριακό Χάλκη Αγία Σοφιά 12 μίλια

Δ Διεθνές συμμαχίες που ισχύει ότι κ στο Α
Δεν μπαίνουν στην κατσαρόλα.

Ε επενδύσεις .....δεν το ξέρω δεν το αμφισβητώ αλλά 4 χρόνια δεν είδα κ άστα στην τσέπη του Έλληνα ..

Υγ στην Καβάλα που είμαι τώρα μην τυχόν κ ακούσω ότι γίνεται κανένα έργο διότι θα βάλω φωτιά τον γαμωσκαι γελάει κ το Ιμαρέτ με αυτά

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.496
Πόντοι
8.846
Α. Δεν μετατράπηκε σε κέρδη όπως κυπριακό αοζ υφαλοκρηπίδα Αγία Σοφιά Χάλκη οπότε άχρηστο
βολκάνε μη με τσιγκλάς βραδιάτικα και άσε τις παπαρολογίες.
ξέρεις, ή θα έπρεπε να ξέρεις, ότι τα οφέλη που αναφέρεις δεν κομίζονται άμεσα. είναι πολιτικές που λειτουργούν σε βάθος χρόνου. τώρα πήραμε αναγνώριση, εξοπλισμούς και συμμαχίες. αναβαθμιστήκαμε γεωπολιτικάαπό τις ηπα.
καλύψαμε στρατιωτικά τη χαώδη διαφορά που μας χώριζε από τα μεμέτια.
αν συνεχίσουμε θα έρθουν και τα πιο σοβαρά οφέλη...
εννοείται ότι όλα δεν θα επιτευχθούν. είπαμε αναβαθμιστήκαμε, αλλά καλώς κακώς η τουρκία είναι 90 μύρια, δίπλα στα πετρέλαια και και και...
Β εξοπλισμοί που καλώς γίνονται αλλά με τα λεφτά μου γαμω κ την κυρά μου σσ δεν μας τα χάρισαν αλλά τα πληρώσαμε διότι δεν βάζουν χέρι στην στριμωγμένη Τουρκία
γίνανε πολύ φτηνά αυτό είπα. ΤΖΑΜΠΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, μην το κάνεις λύσσα
Γ εξοπλισμοί με ελάχιστος κόστος που δεν ξέρω τα οικονομικά στοιχεία κ ούτε θα τα μάθω εγώ κ εσύ
όπως πιο πάνω
Δ αναβάθμιση των ΗΠΑ της Ελλάδος σε γεωστρατηγική σημασία το ίδιο όπως κ στο Α δεν εισπράξαμε τίποτα από τα φλέγοντα ζητήματα αοζ υφαλοκρηπίδα κυπριακό Χάλκη Αγία Σοφιά 12 μίλια
όπως πιο πάνω
Δ Διεθνές συμμαχίες που ισχύει ότι κ στο Α
Δεν μπαίνουν στην κατσαρόλα.
πολλές και έχουν ήδη χρησιμεύσει. απλά απαξιώνεις τα πάντα για ευνόητους λόγους
Ε επενδύσεις .....δεν το ξέρω δεν το αμφισβητώ αλλά 4 χρόνια δεν είδα κ άστα στην τσέπη του Έλληνα ..

Υγ στην Καβάλα που είμαι τώρα μην τυχόν κ ακούσω ότι γίνεται κανένα έργο διότι θα βάλω φωτιά τον γαμωσκαι γελάει κ το Ιμαρέτ με αυτά

• Like
Αντιδράσεις: kinks

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.776
Πόντοι
2.356
το θεμα ειναι να πηγαινουμε μπροστα ομως τυπε, οχι να λεμε οτι παμε μπροστα και να περπαταμε σημειωτον.
Δηλαδη, σε ποσες δεκαετιες θα προετοιμαστουμε καταλληλα για να μην καει η μιση ελλαδα που εκανε τοσα χρονια να αναδασωθει; Ειναι ενα πραγμα να εχεις πυρκαγιες (ολες οι χωρες εχουν) και ειναι αλλο πραγμα οι πυροσβεστες σου να μην μπορουν να καλυψουν ουτε τις μισες φωτιες και να παρακαλας τους ρουμανους να σε σωσουν.

Και να καταλαβεις, υποτιθεται οτι "ειμαστε σε ετοιμοτητα", ξερουμε μερες πριν τις πυρκαγιες οτι θα εχουμε οντως πυρκαγιες, και παλι καιγονται τα παντα ανεξελεγκτα. Δηλαδη αν καποιο ζεστο Απριλη ή Οκτωβρη σε πιασει καποια μεγαλη πυρκαγια απροετοιμαστο, θα κλαψουν παλι μανουλες;

Δηλαδη με μαθηματικη ακριβεια θα οδηγηθουμε σε νεο "δυστυχημα", δεν γινεται επ αοριστον να εκκενωνεις χωρια την τελευταια στιγμη και να μετρας καμμενες περιουσιες. Δεν εχουμε δα και τον αμαζονιο να διαχειριστουμε. Δηλαδη πρεπει να διαλεξουμε, ή μιλαμε για πραγματικη ανικανοτητα, ή μιλαμε για συμφεροντα. Μετα απο τοσα χρονια δεν υπαρχουν δικαιολογιες.
Δε διαφωνώ. Ας ξεκινήσουμε από το πιο απλό. Να φύγουν οι δασάρχες από την πυρόσβεση. Να αναλάβει εξολοκλήρου η Πυροσβεστική. Κι αυτοί να έχουν συμβουλευτικο ρολο οταν και όπου τους ζητηθεί. Αν δεν ξεκινήσουμε από τα απλά που να πάμε και στα πιο δύσκολα. Εδώ μπερδεύεται ο ενας ατα πόδια του άλλου.

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
75.840
Πόντοι
12.056
Nαι, ενώ πριν στα ώπα ώπα σε είχε το ξανθό γένος.
Και συνεχίζω για κάποιους ανιστοριτους οι σημερινοί μας σύμμαχοι Αμερική Ισραήλ ετοίμαζαν πραξικόπημα στην χώρα μας θέλαν να δολοφονήσουν τον πρωθυπουργό και τον έσωσαν οι Ρώσοι πράκτορες

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.386
Πόντοι
22.266
βολκάνε μη με τσιγκλάς βραδιάτικα και άσε τις παπαρολογίες.
ξέρεις, ή θα έπρεπε να ξέρεις, ότι τα οφέλη που αναφέρεις δεν κομίζονται άμεσα. είναι πολιτικές που λειτουργούν σε βάθος χρόνου. τώρα πήραμε αναγνώριση, εξοπλισμούς και συμμαχίες. αναβαθμιστήκαμε γεωπολιτικάαπό τις ηπα.
καλύψαμε στρατιωτικά τη χαώδη διαφορά που μας χώριζε από τα μεμέτια.
αν συνεχίσουμε θα έρθουν και τα πιο σοβαρά οφέλη...
εννοείται ότι όλα δεν θα επιτευχθούν. είπαμε αναβαθμιστήκαμε, αλλά καλώς κακώς η τουρκία είναι 90 μύρια, δίπλα στα πετρέλαια και και και...

γίνανε πολύ φτηνά αυτό είπα. ΤΖΑΜΠΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, μην το κάνεις λύσσα

όπως πιο πάνω

όπως πιο πάνω

πολλές και έχουν ήδη χρησιμεύσει. απλά απαξιώνεις τα πάντα για ευνόητους λόγους
Δεν απαξιώνω τίποτα ....ήδη μια τετραετία πέρασε κ ακόμα να λύσει η ισχυρή Ελλάδα με την απομονωμένη Τουρκία τα δίκαια ζητήματα της
Το θέμα της ενίσχυσης της χώρα ισχύει αλλά δεν επιλαρπωνεται εδώ κ 4 χρόνια κ ενώ η Τουρκία με τις επιλογές της ντεμεκ έρχεται σε δύσκολη θέση

Το ποσό πήραμε τα όπλα κ αν τα πήραμε φτηνά ούτε εσύ ούτε εγώ .πορεί να το ξέρουμε διότι δεν γνωρίζουμε τις τιμές της αγοράς του συγκεκριμένου προϊόντος. .

Γιατί λες απαξιώνω για ευνόητους λόγους;;; νομίζεις μπαίνω στο μπου για να προπαγάνδιζω
Έχω προσοπικη ζωή κ αντίληψη κ δεν είμαι στο δυάρι μου να ακούω Σκάι
Κ πίστεψε με είμαι πιο δεξιός από εσένα
Εγώ κ ο ατηνεζος !!:smiling-face-with-heart-eyes:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.494
Πόντοι
12.756
ο Μπακογιαννης πρεπει να μπει φυλακη

Ισοβια , αυτο θα ηταν μια καλη αρχη

• Like
Αντιδράσεις: RETRO

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.054
Πόντοι
456
dante υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι στην ελλάδα και να μην πεις οτι είναι δάκτυλος του μητσοτάκη? τον κορωνιό έλεγες κι εσύ οτι τον εφηύρε ο μητσοτάκης σε συνεργασία με τον μπιλ γκέιτς για να καταστεει τη μεσαία τάξη στην ελλάδα και να μειώσει τους συνταξιουχους?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ο Μπακογιαννης πρεπει να μπει φυλακη

Ισοβια , αυτο θα ηταν μια καλη αρχη
η δούρου είναι έξω ακόμη

• Like
Αντιδράσεις: kinks

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
75.840
Πόντοι
12.056

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Εκπλησομαι. Περιμενεις προκοπη χωρις παλινορθωση μοναρχιας;
Τωρα που ανακαλυψανε στο Τατοι το βασιλικο στεμμα, το σκηπτρο, το ξιφος, καλομελετα κι ερχεται.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.494
Πόντοι
12.756
dante υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι στην ελλάδα και να μην πεις οτι είναι δάκτυλος του μητσοτάκη? τον κορωνιό έλεγες κι εσύ οτι τον εφηύρε ο μητσοτάκης σε συνεργασία με τον μπιλ γκέιτς για να καταστεει τη μεσαία τάξη στην ελλάδα και να μειώσει τους συνταξιουχους?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

η δούρου είναι έξω ακόμη
Στα αρχιδια μου , ας μπει και η Δουρου , αλλα να μπει και αυτος

Ειναι επικινδυνα ηλίθιος , και στην φυλακη προβλημα θα ειναι γι αυτους , αλλα τουλαχιστον θα ειναι δικο τους προβλημα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom