geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.256
- Πόντοι
- 6.515
Θα παρει κλαδί ο Κουλης να τρέξει να σβυνει, μην τον απολυσει ο ολιγαρχηςπροχωράει η φωτιά προς motor oil
προβλέπω πυροτεχνήματα
Θα παρει κλαδί ο Κουλης να τρέξει να σβυνει, μην τον απολυσει ο ολιγαρχηςπροχωράει η φωτιά προς motor oil
προβλέπω πυροτεχνήματα
Με 51 ευρω σου φτιαχνουν οτι κουτι θες με 50ευρω μεσα.Θέλω να μου βάλουν ένα 50εύρο μέσα σε κάθε κουτί που αγοράζω
Συμφωνώ αλλά θα κάνω παραγγελία 100.000 τμχ και θα μου κάνουν προσφορά στα 3 τα 2 δώροΜε 51 ευρω σου φτιαχνουν οτι κουτι θες με 50ευρω μεσα.
Iσως. Οι Κινεζοι ποτε δεν λενε οχι, ποτε δεν λενε ναι στις εμπορικες συμφωνιες. παντα λενε ΙΣΩΣ.Συμφωνώ αλλά θα κάνω παραγγελία 100.000 τμχ και θα μου κάνουν προσφορά στα 3 τα 2 δώρο
Και εγώ ΙΣΩΣ θα πω όταν με ρωτήσουν αν έγινε έμβασμα η προκαταβολήIσως. Οι Κινεζοι ποτε δεν λενε οχι, ποτε δεν λενε ναι στις εμπορικες συμφωνιες. παντα λενε ΙΣΩΣ.
Δεν αρκει.Δυστύχημα στα Τέμπη: Ξυλοκόπησαν κατηγορούμενο στέλεχος του ΟΣΕ, αφότου αφέθηκε ελεύθερος
Πρόκειται για τον διευθυντή της Διεύθυνσης Ηλεκτρομηχανικών Συστημάτων και Ηλεκτροκίνησης - Συγγενείς των θυμάτων φέρονται να είναι οι δράστες της επίθεσηςwww.protothema.gr
κάτι παει να γινει
Υπαρχει ενα πολυ ωραιο καναλι στο YouTube που καναν καλη δουλεια μεκαληνυχτα σας!
Το ακούσατε πρώτοι στο ΣΚΑΙ να το θυμάστεUστερα απο αυτο πρεπει να ανεβηκαμε τουλάχιστον στην 106η θεση ελεύθερης δημοσιογραφιας
Η καλυτερη είδηση που ακουσαΔυστύχημα στα Τέμπη: Ξυλοκόπησαν κατηγορούμενο στέλεχος του ΟΣΕ, αφότου αφέθηκε ελεύθερος
Πρόκειται για τον διευθυντή της Διεύθυνσης Ηλεκτρομηχανικών Συστημάτων και Ηλεκτροκίνησης - Συγγενείς των θυμάτων φέρονται να είναι οι δράστες της επίθεσηςwww.protothema.gr
κάτι παει να γινει
Τα εχει παρει ο μεθυστανας ο Λακης, δεν εχει αφησει λιζινγκ ορθιο.Που ειναι τα λιζινγκ νοικιάρικα αεροπλανα που θα εφερνε ο Κουλης
Εδω βγαζουν μη επανδρωμένα ντροουνς τηλεκατευθυνόμενα να πετανε νερό και τη νύχτα.Πυρκαγιες γινονται σε πλα τα κρατη. Στη Κροατια πριν λιγες μερες δεν εμεινε τιποτα ορθιο. Που η Κροατια εχει και Κανανταιρ.
Αλλα πιστευω θα μπορουσε να γινει καλυτερη προετοιμασια. Ο Βελοπουλος πριν μηνες ελεγε οτι η Ελλαδα προμηθευτηκε κατι αεροπλανακια της πλακας για αεροπυροσβεση. Επιβεβαιωθηκε, και σε αυτο.
Και φυσικα λειπουν και τα ρωσικα μεγαθηρια. Δεν μπορω να καταλαβω πως η Τουρκια καταφερνει να κανει δουλειες με Ρωσια, χωρις καμια συνεπεια, και στην Ελλαδα να απαγορευεται να νοικιασει για ζητημα ζωης και θανατου, το ρωσικο αεροσκαφος για πυροσβεση, που ειδαμε τι δουλεια κανει.
τα dronesείναι μόνο για παρακολούθηση της κατάστασης, τι νερό να ρίξουν, 20 λίτρα? θα εξατμιστεί σε ένα κλάσμα του δευτερολέπτοι, οι δασικές πυρκαγιές θέλουν χιλιάδες τόνους νερού ρίψη.Εδω βγαζουν μη επανδρωμένα ντροουνς τηλεκατευθυνόμενα να πετανε νερό και τη νύχτα.
Απλά ειμαστε πισω πολυ στο θέμα πυρόσβεσης
Στην απίθανη περίπτωση που φτάσει εκεί κ αρπάξει...τι θα γίνει? Νέο Τσερνομπίλ? Φουκοσιμα?προχωράει η φωτιά προς motor oil
προβλέπω πυροτεχνήματα
Οχι 20 λιτρα τυπετα dronesείναι μόνο για παρακολούθηση της κατάστασης, τι νερό να ρίξουν, 20 λίτρα? θα εξατμιστεί σε ένα κλάσμα του δευτερολέπτοι, οι δασικές πυρκαγιές θέλουν χιλιάδες τόνους νερού ρίψη.
τα dronesείναι μόνο για παρακολούθηση της κατάστασης, τι νερό να ρίξουν, 20 λίτρα? θα εξατμιστεί σε ένα κλάσμα του δευτερολέπτοι, οι δασικές πυρκαγιές θέλουν χιλιάδες τόνους νερού ρίψη.
Στολιδι εισαι ρε ατιμεΟχι 20 λιτρα τυπε
Τονους ρίχνουν