Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.332
Πόντοι
6.056
τα εχω δει....καλο θα σου εκανε να ψαξεις και να μαθεις και γ αυτα που σου ειπα που μαλλον δεν τα ξερεις... οχι ωρες... μερες ειχαν μπροστα, αλλα μαλλον δεν θες. καλη συνεχεια
να δω τι ? τι έγινε πριν 20 χρόνια στην Ηλεία ?
επίσης καλή συνέχεια

Δίκη για το Μάτι: «Βλέπαμε ανθρώπους να επιπλέουν» - Συγκλονίζουν επιζήσαντες

Σπαρακτικές οι καταθέσεις των μαρτύρων για το Μάτι: «Πώς γίνεται να μη μας ειδοποιήσει κανείς; Μια ντουντούκα;» | ΤΑ ΝΕΑ

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.256
Πόντοι
6.515
Ειχα παει μια φορα παλια και ηταν μπουρδελο η ρυμοτομία ηταν λογικο να εγλωβιστουν και ειδικα μεσα στις φωτιες και τους καπνούς
Είχα παει μια φορά επισκεψη σε κατασκήνωση
Η θάλασσα ήταν 5 μέτρα από κάτω και δεν μπορουσα να φτάσω
Ήταν όλες οι προσβασεις κλειστές με μάντρες και συρματα

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.256
Πόντοι
6.515
το ασχημο ξερεις πιο ειναι δεν εχουν κανει και τιποτα τρελες επεμβασεις ...που κανονικα θελουν ολα γκρεμισμα ξαφνικα βλεπεις εναν τοιχο μεσα στην μεση του δρομου
Τι να κάνουν τυπε, εδώ κάθε 2-3 χρόνια κάνουν νομιμοποιήσεις αυθαιρέτων

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
77.273
Πόντοι
12.056
Τι να κάνουν τυπε, εδώ κάθε 2-3 χρόνια κάνουν νομιμοποιήσεις αυθαιρέτων
να νομιμοποιηση πραγματα οκ αλλα οχι εξαμβλωματα που κανουν κρα οτι ειναι παρανομα

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.332
Πόντοι
6.056
τι έπαθες ?δεν τον κλείσαμε τον διάλογο με την "καλή συνέχεια" ?

τέσπα ,αφού δεν είσαι αριστερούλης λαθρολάγνα συριζούλα,
καλή συνέχεια και πάλι ._

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.454
Πόντοι
6.256
80ς βλεπαμε το δασος να καιγεται ορεινη κορινθια. Διαβεβαιωσεις για αναδασωση κλπ, Στιμάγκα πχ.

90ς εγιναν αμπελώνες και τωρα γυαλιζουν τα ναυλον που ειναι σκεπασμενα τα αμπελια καθε καλοκαιρι.

Πασοκονδ κατεστρεψαν την ελλαδα, αν κανω λαθος διορθωστε με

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.256
Πόντοι
6.515
Ο Κουλης στο συντονιστικό

Σωθήκαμε...

koskam

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
10.441
Πόντοι
3.446
τι έπαθες ?δεν τον κλείσαμε τον διάλογο με την "καλή συνέχεια" ?

τέσπα ,αφού δεν είσαι αριστερούλης λαθρολάγνα συριζούλα,
καλή συνέχεια και πάλι ._
Αριστερος ειμαι, απ αυτους που δεν ακολουθουν τι θα τους πει το οποιοδηποτε κομμα. αλλα εχω κριση να πω οτι οταν κανουν μαλακια , κανατε μαλακια. κατι που δεν βλεπω απο εσας (οχι ολους)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.795
Πόντοι
3.656
Ναι, οι δυ φταινε.
Τα πρασινομπλεκοκκινα τρωκτικα δηλαδη;
Τα τρωκτικά δεν έχουν χρώμα....όλα το ίδιο είναι....όποιος και να είσαι αν μπεις στο δημόσιο θα μεταλλαχτείς και εσύ σε τεμπελόσκυλο θα έχεις αυτή τη χαρακτηριστική ''ξεγνοιασιά'' που οδηγεί σε μαλάκυνση

Φαντάσου τώρα ότι μερικοί είναι από πριν έτσι και απλά παρακαλάνε να χωθούν σε καμιά θεσούλα για να μπορούν να ξύνουν τα παπάρια τους με ηλεκτρική τσουγκράνα :confused:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.332
Πόντοι
6.056
90ς εγιναν αμπελώνες και τωρα γυαλιζουν τα ναυλον που ειναι σκεπασμενα τα αμπελια καθε καλοκαιρι.
και θέλουν μπάγκλα οι τυρόβλαχοι , πάκια κ μάο μάο δεν τους κάνουν ...να τα λέμε όλα
Αριστερος ειμαι, απ αυτους που δεν ακολουθουν τι θα τους πει το οποιοδηποτε κομμα. αλλα εχω κριση να πω οτι οταν κανουν μαλακια , κανατε μαλακια. κατι που δεν βλεπω απο εσας (οχι ολους)
τι αριστερός είσαι αφού δεν είσαι λαθρολάγνος ?
προφανώς ανεξάρτητος που αν σε πάρουν χαμπάρι θα σε λένε φασίστα οι οργανωμένοι

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.862
Πόντοι
1.056
Τα τρωκτικά δεν έχουν χρώμα....όλα το ίδιο είναι....όποιος και να είσαι αν μπεις στο δημόσιο θα μεταλλαχτείς και εσύ σε τεμπελόσκυλο θα έχεις αυτή τη χαρακτηριστική ''ξεγνοιασιά'' που οδηγεί σε μαλάκυνση

Φαντάσου τώρα ότι μερικοί είναι από πριν έτσι και απλά παρακαλάνε να χωθούν σε καμιά θεσούλα για να μπορούν να ξύνουν τα παπάρια τους με ηλεκτρική τσουγκράνα :confused:
Αυτος ειναι ο λογος που σιχάθηκα το δημοσιο οταν ημουν φανταρος.

Λεω ετσι θα πορευτώ στη ζωη μου;Γλυφτης,μίζερος,γκρινιάρης,στριφνος,αλλα με μισθο;

Δεν θα την πάλευα.

Δεν εχω και τις τρελες καταθέσεις,δεν πειναω κ μπορω κ βγαζω τα λιγοστά γούστα που εχω μια χαρα.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.795
Πόντοι
3.656
Αυτος ειναι ο λογος που σιχάθηκα το δημοσιο οταν ημουν φανταρος.

Λεω ετσι θα πορευτώ στη ζωη μου;Γλυφτης,μίζερος,γκρινιάρης,στριφνος,αλλα με μισθο;

Δεν θα την πάλευα.

Δεν εχω και τις τρελες καταθέσεις,δεν πειναω κ μπορω κ βγαζω τα λιγοστά γούστα που εχω μια χαρα.
Δεν είναι θέμα γκρίνιας και στριφνίλας αλλά σιγά σιγά ο εγκέφαλος τους μαθαίνει να μη λειτουργεί...

αν συναναστραφείς με δημόσιες υπηρεσίες θα καταλάβεις ότι το πιο απλό πράγμα στη ζωή το θεωρούν επιστήμη...θεωρούν δουλειά το να πρέπει να γυρίζει ένα χαρτί 2μισι ώρες στα γραφεία για υπογραφές...

γενικά αν κάποια μέρα γλιτώναμε από το δημόσιο η ζωή μας θα γινόταν καλύτερη

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.862
Πόντοι
1.056
Δεν είναι θέμα γκρίνιας και στριφνίλας αλλά σιγά σιγά ο εγκέφαλος τους μαθαίνει να μη λειτουργεί...

αν συναναστραφείς με δημόσιες υπηρεσίες θα καταλάβεις ότι το πιο απλό πράγμα στη ζωή το θεωρούν επιστήμη...θεωρούν δουλειά το να πρέπει να γυρίζει ένα χαρτί 2μισι ώρες στα γραφεία για υπογραφές...

γενικά αν κάποια μέρα γλιτώναμε από το δημόσιο η ζωή μας θα γινόταν καλύτερη
Ισως να ειναι το μονο καλο εαν κανει ο κυριος Μητσοτακης

koskam

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
10.441
Πόντοι
3.446
361841262_650136623806448_6135942478851803267_n.jpg
κερδαμε πατριωτες.... να δεις τι σ'εχω για μετα....:2funny::2funny: φαντασου να το ελεγε κανενας Αριστερος

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.910
Πόντοι
8.346
Ο στρατηγός άνεμος κ η κλιματική κρίση είναι υπεύθυνες για αυτή την καταστροφή που βιώνουμε.
Ευτυχώς έχουμε προσλάβει 10Κ μπάτσους να πηγαίνουν να δέρνουν κ να διώχνουν τον κόσμο ώστε οι περιουσίες τους να καίγονται ανενοχλητα κ τα πρώην οικόπεδα τους να γίνουν ανεμογεννήτριες κ all inclusive hotels

• Like
Αντιδράσεις: riding

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
30.114
Πόντοι
5.506
τακαψες ολα ΜΩΡΗ ΚΟΥΦΑΛΑ ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗ!!!!!!!!!!!!!
το τελος του ακη θα εχεις να το ξες

• Αγάπη
Αντιδράσεις: riding

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom