Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Alberto2

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2023
Like
343
Πόντοι
21
όλος ο πλανήτης καίγεται.. και οι κάφροι κοιτάνε την αυλή τους....ρε απολυτηρια λυκείου με μέσον που βγήκαν λέμε....
Το επόμενο βήμα: έλεγχος λειτουργίας εγκεφάλου των πολιτών, και μόνο εφόσον υπάρχει έγκριση ότι δουλευει ο εγκέφαλος να μπορεί ο καθένας να κυκλοφορεί!
Έλεος με τον κάθε εγκεφαλικά νεκρό που νομίζει ότι πρέπει να έχει πλήρη δικαιώματα...
Το βλέπουμε παντού γύρω μας....Πολύς κόσμος δεν θα έπρεπε να κυκλοφορεί,να εκφράζεται κλπ ελεύθερα...! Είναι επικίνδυνος για τους υπόλοιπους...

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.332
Πόντοι
6.056
φιλε μου εγω δεν το εξεταζω καμματικα ολοι τα ιδια εκαναν διαχρονικα ..απλος αυτους θα τους φαμε πολλα χρονια στην μαπα ελλειψη αντιπολιτευσης
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

μονο που εχθες η φωτια σε καποια σημεια εσβησε στην θαλασσα
κοίτα ,γενικά.. μεγαλύτερος χορηγός της κυβέρνησης από τους αριστερούς δεν υπάρχει...
Εάν θέλουμε να βρούμε τους λόγους που μιά κακή έως μέτρια κυβέρνηση ξανά προτιμήθηκε πανηγυρικά
δεν έχουμε παρά να κοιτάξουμε τον κύριο αντίπαλο

Για φωτιές .... δεν ισοφαρίζεται το Μάτι ούτε με βας βας κ κατέλη στην κυβέρνηση ...και αυτό αποδεικνύει τον αντίπαλο που είπαμε
Να το προεκτείνουμε σε εθνικά,σε οικονομικά θέματα ? στο λαθροεγκληματικό ? στο γκέυ ? νομίζω είναι περιττή κάθε σύγκριση

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
77.274
Πόντοι
12.056
κοίτα ,γενικά.. μεγαλύτερος χορηγός της κυβέρνησης από τους αριστερούς δεν υπάρχει...
Εάν θέλουμε να βρούμε τους λόγους που μιά κακή έως μέτρια κυβέρνηση ξανά προτιμήθηκε πανηγυρικά
δεν έχουμε παρά να κοιτάξουμε τον κύριο αντίπαλο

Για φωτιές .... δεν ισοφαρίζεται το Μάτι ούτε με βας βας κ κατέλη στην κυβέρνηση ...και αυτό αποδεικνύει τον αντίπαλο που είπαμε
Να το προεκτείνουμε σε εθνικά,σε οικονομικά θέματα ? στο λαθροεγκληματικό ? στο γκέυ ? νομίζω είναι περιττή κάθε σύγκριση
εγω ολα αυτα δεν τα πολιτικοποιω γιατι εχουν γινει πολλα και στο παρελθον με ολες τις κυβερνησεις ...για εμενα προτιστως παιζει ρολο η απωλεια ανθρωπινης ζωης ...δεν συμφωνο επειδη ο μονοφθαλμος κυβερνησε καλυτερα απο τον τυφλο να τον αφηνουμε να τα κανει λαθος

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.332
Πόντοι
6.056
εγω ολα αυτα δεν τα πολιτικοποιω γιατι εχουν γινει πολλα και στο παρελθον με ολες τις κυβερνησεις ...για εμενα προτιστως παιζει ρολο η απωλεια ανθρωπινης ζωης ...δεν συμφωνο επειδη ο μονοφθαλμος κυβερνησε καλυτερα απο τον τυφλο να τον αφηνουμε να τα κανει λαθος
συμφωνώ ότι καλύτερος ο μονόφθαλμος από τον τυφλό
Διαφωνώ με όσους σκούζουν υποκριτικά για τα χάλια του αλλήθωρου
ενώ για τα τρισχειρότερα του τυφλού κάνανε το άλαλο
Συμπερασματικά την χώρα δεν την συμφέρει η ύπαρξη του συριζα στην αξ. αντιπολίτευση
διότι πιέζει-σέρνει σε λάθος κατεύθυνση την αριστεροφοβική κυβέρνηση

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.910
Πόντοι
8.346
Εγω καταβαθος πιστευω εχει όραμα ο Κουλης,ομως με ποιον πλεμπαιο να το μοιραστεί;Αυτοι ειναι μονο για τις ψήφους.

Και εξηγούμαι:το πρασσινο που εχει η Ελλαδα ειναι για τον πεοντα,κουκουνάρια - πεύκα κ αρχιδια.Ενα σπιτι εδω ενα στου διαόλου τη μανα.

Ομως αν τα «σιάξει» ολα,πχ βορεια Εύβοια!Συμπολιτες μου,φωτιες θα χουμε παντα,πουτσα σας η κλιματική αλλαγη με τα ντουμάνια,εγω θα σας πλερω!

Θα γινουμε μελλοντικα Ισλανδια.Ολα ίσιωμα κ ο κοσμος ρέει να δει τα ηφαίστεια.

Δεν ειναι τα κυκλαδονήσια γαμάτα;

Ετσι θα μας κανει κ θα σωσει κ τη χωρα απο φωτιες

IMG_6475.jpeg
Τύπε μου αν τα καψει ολα σε βάθος 2ετιας το 2027 θα ρθει και θα πει επι κυβερνήσεως μου σταμάτησαν οι φωτιες . Έχει σχέδιο. Τι θα καψεις, αν δν μεινει ούτε κλαδί?

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.910
Πόντοι
8.346
γυριζει ο Κουλης λεει εσπευσμένα.. λιγες ωρες πριν το κανονικο .. δηλαδη απο καμια καυλάντα καφε που ειχε κανονισει στις Βρυξελες θα φυγουν πιο νωρίς , δεν θα πανε βολτα στα μαγαζιά

Και θα παει στο συντονιστικο της πυροσβεστικης ... Να βγει λεζάντα πάλι
Του χαλάσαμε το τριημερακι στις Βρυξέλλες. Τέτοιοι μαλακες είμαστε. Δεν πρόλαβε να πάει στα Harold's

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.263
Πόντοι
6.056
Μην ασφαλισεις τίποτα τύπε, μην σε πιανουν κορόιδο
Ρε saxoβιε παρία δικηγόρε ! βρήκες εδώ τους απόφοιτους ΕΠΑΛ με βύσμα τοπικού βουλευτή και ΠΟΥΛΑΣ ΦΙΔΙΑ ;;;

Και ασφαλισμένο να είναι σπίτι για πυρκαγιά στα μέρη που καίγονται
ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΛΗΡΕΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΕΙ ΓΙΑ ΠΥΡΚΑΓΙΑ !
Να προσπαθήσει κάποιος να εφαρμόσει τους όρους ΜΕ ΤΑ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ .... και να είχε κόψει κλαδιά από πεύκα , θάμνους κτλ
ΘΑ ΕΙΧΕ 1000 ΜΗΝΥΣΕΙΣ από δήμους, δασική, γαμημένους φυσιολάτρες και μαλακισμένα καθίκια ........
οπότε πάλι θα το έχανε το σπίτι .... σε δικαστικά έξοδα !!

Ας τολμάς .... βάλε μας τους όρους ασφαλιστήριου συμβολαίου ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΠΥΡΚΑΓΙΑ !!!!!!!!

Όλους όμως.

Τελευταία τροποποίηση:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
47.073
Πόντοι
26.141
Έχουμε εδώ στο μπου Κομ κανένα πρόεδρο νοδε νυν ή τέως;;;δαπ ή τοπικής ΟΝΝΕΔ;

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
77.274
Πόντοι
12.056
Αρχιδια ..όλοι δεξιοί με κομμουνιστικές ιδέες είναι εδώ μέσα
συμπληρωνω ολοι ειναι πλουσιοι :wink: και το μονο που δεν εχουν ειναι μικρη :alivedick: τοσα χρονια εδω μεσα και δεν ξερεις τιποτα :cool2:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.466
Πόντοι
6.256

ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΡΕ ΟΥΓΚΑΝΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ...ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΕΣ ΣΑΣ ΘΑ ΑΣΦΑΛΙΣΕΤΕ​

Ευρωπαιους θα μας κανει, με μισθους Καμπότζης ομως .

Λουκι λουξ

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2023
Like
179
Πόντοι
1
θα παρει f35 ρε τι τα θελεις τα πυροσβεστικα :think: απο την αλλη θα περιμενει να πουλησει τιποτα φρεσκομεταχειρισμενα στουκας η Luftwaffe να τα αγορασει :headbaning1::headbaning2:
Τα f35 ειναι πιο χρήσιμα μιας και κάποτε θα πολεμήσουμε με τους Τούρκους
Τωρα για τις φωτιες Κλάιν που θα παει λεει θα σβησουν

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.930
Πόντοι
506
Eλεγχο σε ελ. επαγγελματίες που δηλώνουν 5-10κ το χρόνο δήλωσε ο Mr41%.
Mε το 70% των ελληνων να έχουν 1000€ ολοκληρα στη τραπεζα λογικό είναι. Επρεπε να δηλώνουν τουλάχιστον 100κ.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.466
Πόντοι
6.256
Τα f35 ειναι πιο χρήσιμα μιας και κάποτε θα πολεμήσουμε με τους Τούρκους
Τωρα για τις φωτιες Κλάιν που θα παει λεει θα σβησουν
Μη γραφετε τετοια γιατι το βραδυ θα μας λεει ο χοντρος για τις φωτιες στον καναδα

Λουκι λουξ

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2023
Like
179
Πόντοι
1
Μη γραφετε τετοια γιατι το βραδυ θα μας λεει ο χοντρος για τις φωτιες στον καναδα
Λες να κανει μια σύγκριση τέτοια?
Πάντως η κολομβιανα θα τον στρωσει αυτον
Θα τον δεις να γινεται ακροαριστερος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom