Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 103K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.225
Πόντοι
12.756
:rockon:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.669
Πόντοι
26.141
Στον δήμο Σαρωνικού δηλαδή Σαρωνίδα αναβυσος και παλαιά Φώκαια σήμερα το πρωί καθάριζαν τα δημοτικά οικόπεδα...20 Ιουλίου ένα κράτος μπουρδέλο...αν εγώ δεν καθαρίσω το οικόπεδο μου έχω πρόστιμο 5000 αυτοί θα πληρώσουν
Σήμερα σε μια επιχείρηση γνωστού μου έσκασε ο επόπτης εργασίας κ γενικά έκανε περιοδεία στην περιοχή
Ακριβώς απέναντι ο δήμος ( δημορχας στον κυκλικό κόμβο έστειλε γύφτο για είκοσι λεπτά να κόψει το γκαζόν δίχως ένσημα αλλά σαν θέλημα του δημάρχου επειδή γκρινιάζει ο περιπτεράς ...φυσικά δίχως νόμιμα ένσημα η πρόσληψη έργου
Φυσικά κ ο επόπτης στον πουτσο του για αυτη τη δημοτική παρανομία αλλά έγραφε τα μαγαζιά για το ΙΚΑ κ ένσημα :2funny::2funny:
Θεοί!!
Έπρεπε κ ο μαημγαζστωρας να πει ότι ο υπάλληλος κάνει θελήματα όπως ο γύφτος απέναντι για τη δημαρχία

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.669
Πόντοι
26.141
Ορίστε ρε μουνια , αμέσως ο αρχοντας αντεδρασε

Σε λιγο ετσι οπως παει η κατασταση με τις αποζημιώσεις θα τα καιει ο κόσμος μόνος του τα σπιτια και τα δαση :wanker::wanker::wanker:
Πόσο τους κατουράει στα μούτρα του μπατιροδεξιους ο Κυριάκος
Προσπαθούν να τον στηρίξουν λέγοντας τρέλα επιχειρήματα κατά ΣΥΡΙΖΑ κ τελικά ο Κούλης είναι ο πιο πιστός συνεχιστής του Ανδρέα Παπανδρέου....επιδόματα ,πρώτα ο άνθρωπος ,,πρώτο μέλημα κ εξαγγελία μετά την εκλογή η αύξηση μισθών κ συντάξεων ,τα μάρκετ πας τα τουριστ πας τα young pas τα πας παντού τα πας Γιάννενα όλα στο λαό

Τελικά η φράση Τσοβόλα δωστα όλα κ ας μη έχουμε επενδύσεις είναι τόσο επίκαιρη όσο ποτέ άλλοτε

Τελευταία τροποποίηση:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.669
Πόντοι
26.141
:rockon:
Ωχ χρωστώ νήμα από σσξοτουρισνο Βρετανία στην κηδεία της βασίλισσας κ από το Ιωβηλαίο της την άνοιξη του 2022
Βαριέμαι να γράφω για απατεωνισες Ρουμάνες που ξεψειριζουν χαλβάδες εκεί στο νησί

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.196
Πόντοι
2.356
Πόσο τους κατουράει στα μούτρα του μπατιροδσξιοθς ο Κυριάκος
Προσπαθούν να τον στηρίξουν λέγοντας τρέλα επιχειρήματα κατά ΣΥΡΙΖΑ κ τελικά ο Κούλης είναι ο πιο πιστός συνεχιστής του Ανδρέα Παπανδρέου....επιδόματα ,πρώτα ο άνθρωπος ,,πρώτο μέλημα κ εξαγγελία μετά την εκλογή η αύξηση μισθών κ συντάξεων ,τα μάρκετ πας τα τουριστ πας τα young pas τα πας παντού τα πας Γιάννενα όλα στο λαό

Τελικά η φράση Τσοβόλα σωστά όλα κ ας μη έχουμε επενδύσεις είναι τόσο επίκαιρη όσο ποτέ άλλοτε
Εσας σας ανέλαβε ο Καραμανλής διάβασα. Και έχει και όρεξη για δουλειά, δήλωσε. Ποιός τη χάρη σας

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.669
Πόντοι
26.141
  • Χαχα
Αντιδράσεις: resp

aquarius2756

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
815
Πόντοι
86
Σήμερα σε μια επιχείρηση γνωστού μου έσκασε ο επόπτης εργασίας κ γενικά έκανε περιοδεία στην περιοχή
Ακριβώς απέναντι ο δήμος ( δημορχας στον κυκλικό κόμβο έστειλε γύφτο για είκοσι λεπτά να κόψει το γκαζόν δίχως ένσημα αλλά σαν θέλημα του δημάρχου επειδή γκρινιάζει ο περιπτεράς ...φυσικά δίχως νόμιμα ένσημα η πρόσληψη έργου
Φυσικά κ ο επόπτης στον πουτσο του για αυτη τη δημοτική παρανομία αλλά έγραφε τα μαγαζιά για το ΙΚΑ κ ένσημα :2funny::2funny:
Θεοί!!
Έπρεπε κ ο μαημγαζστωρας να πει ότι ο υπάλληλος κάνει θελήματα όπως ο γύφτος απέναντι για τη δημαρχία
Μηπως και να εγραφε τον Δημαρχο, ο εποπτης εκεινος θα πληρωνε το προστιμο? Οι δημοτες θα το πληρωναν!
Γαματα! γαματα! με κελαλαια γραμματα σε αυτη την χωρα

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.569
Πόντοι
3.656
Δεν θα υπάρξουν 15 χρόνια, όποιος δεν καεί από τον Ελ Νίνιο θα τον πνίξει η Λα Νίνα το χειμώνα......
εγώ δεν θα έχω θέμα θα έχω κλιματισμό και μένω στον 6ο ούτε ο καταυλισμός του Νοε δεν με αγγίζει :coffee:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.669
Πόντοι
26.141
εγώ δεν θα έχω θέμα θα έχω κλιματισμό και μένω στον 6ο ούτε ο καταυλισμός του Νοε δεν με αγγίζει :coffee:
Με τον κύριο Κυριάκο πρωθυπουργό,μπορεί όμως μετεωρίτης να σε βρει εκεί στον έκτο:confused:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
ΒΑΣΙΚΗ προυποθεση για καθε συζητηση με τους εχθρους μας πρεπει να ειναι η λυση του κυπριακου πρωτα, και μετα τα αλλα
Δεν ειμαστε με τα καλα μας, μου φαινεται. Οχι βεβαια.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.669
Πόντοι
26.141
Ζητάμε πίσω το προσαρτημένα εδάφη της Βενεζουέλας από την Κολομβία μετά τη διάσπαση της gran Colombia το 1831
Πάγιο αιτημα μας

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Αρρωστακια ανεραστοι οσοι ασχολουνται με κομματα σε τετοιες στιγμες.

Καθε χρονο τα τελευταια 30 χρονια οι ιδιες συζητησεις απο τους καραγκιοζηδες νεοελληνες.

Ολοκληρες χωρες Αμερικη, Ισπανια, Τουρκια δεν μπορουν να σβησουν φωτιες που καινε εβδομαδες ολοκληρες αλλα εδω ο πανηλιθιος βλακας λαος αντι να επενδυσει χρονο και ενεργεια στο τι μπορει να κανει ο ιδιος να χτισει εθελοντικες ομαδες, να ερθουν φορτηγα να μαζεψουν τα ζωα κλπ σπαταλαει σαλιο να ασχολειται με τον Κουλη και περιμενει απο το κρατος πατερουλη.
....και βεβαια να ασφαλίσει το ακινητο του για πυρκαγια.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ζητάμε πίσω το προσαρτημένα εδάφη της Βενεζουέλας από την Κολομβία μετά τη διάσπαση της grande Colombia
Η Βενεζουελα μπορει αν θελει, να προσαρτηθει οικειοθελώς στην Κολομβια και να παραχωρησει ολο της το πετρελαιο, και θα το σκεφτουμε κιολας. Που εχουν και αποψη οι βενεζουελανοι γυφτοι

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.569
Πόντοι
3.656
Με τον κύριο Κυριάκο πρωθυπουργό,μπορεί όμως μετεωρίτης να σε βρει εκεί στον έκτο:confused:
μπορεί αλλά θα δηλώσω τις ζημιές στο υπουργείο και θα πάρω αποζημίωση

θα δηλώσω ότι είχα και 5.000.000ε σε τάλιρα στο σπίτι

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.669
Πόντοι
26.141
....και βεβαια να ασφαλίσει το ακινητο του για πυρκαγια.

Η Βενεζουελα μπορει αν θελει, να προσαρτηθει οικειοθελώς στην Κολομβια και να παραχωρησει ολο της το πετρελαιο, και θα το σκεφτουμε κιολας. Που εχουν και αποψη οι βενεζουελανοι γυφτοι
Οι λευκοί όμως βενεζουελανοι ήταν πιο υψηλή κοινωνία τότε από αυτούς που εγκαταστάθηκαν Κολομβία

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
εσύ το έχεις ασφαλίσει τύπε?
Δεν εχω σπιτι στο δασος

Οι λευκοί όμως βενεζουελανοι ήταν πιο υψηλή κοινωνία τότε από αυτούς που εγκαταστάθηκαν Κολομβία
Δεν υπαρχουν λευκοι βενεζουελανοι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom