Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 103K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.030
Πόντοι
5.506
Το ότι ο θάνατος ενός παιδιού έγινε περίγελος για τα κόμματα είναι εμετικό από μόνο του

Το έγγραφο που δημοσιεύει αυτό το σάιτ δεν είναι προσωπικά δεδομένα? Έτσι αέρα μπορεί να το δημοσιεύει δίπλα στην φωτογραφία της?
Ψαξου σε αυτους που το χουν ριξει στην τυμβωρυχια. Σημερα, ΤΩΡΑ, μη μου αρχισεις τα «ναι αλλα».
Και στην τελικη χεστηκα για τα προσωπικα δεδομενα (τρομαρα μας με την ευαισθησια την επιλεκτικη) οταν προκειται να ακουγεται η αληθεια. Αν οντως τελικα το κακομοιρο το κοριτσακι δεν εφυγε απο αλλεργια.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ναι και;

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.477
Πόντοι
6.056
Ζηλευεις..
Τρελό αγόρι...:wink:

Τύπε ..... έχω κληρονομήσει ένα ακίνητο .... δυτική μακεδονία ............. παλιά ταβέρνα , σε δικό του κτήμα .......
Αν το κάνω .... σαλέ ..... θα έχω σουξέ σε τοπικά μουνέτα και χαμουτζίδικα , να προτείνω .... ΣΚ .... με τζάκια κτλ ;;;;
Θέλει τρελή δουλειά όμως, είναι παρατημένο από 90s ....
Στην περιοχή έχει πολλά κωλόμπαρα με βουλγάρες και σκοπιανές ......... λες θα με πάρουν με καλό μάτι ;;;

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.327
Πόντοι
12.756
Τύπε ..... έχω κληρονομήσει ένα ακίνητο .... δυτική μακεδονία ............. παλιά ταβέρνα , σε δικό του κτήμα .......
Αν το κάνω .... σαλέ ..... θα έχω σουξέ σε τοπικά μουνέτα και χαμουτζίδικα , να προτείνω .... ΣΚ .... με τζάκια κτλ ;;;;
Στην περιοχή έχει πολλά κωλόμπαρα με βουλγάρες και σκοπιανές ......... λες θα με πάρουν με καλό μάτι ;;;

Φτιαχτο , βαλτο σε καμια επιδότηση του Κουλη και μετα στειλε τον φιλο του Αλεξ με το Καφενείο να στο δουλέψει να χεστεις στο τα΄ληρο

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.984
Πόντοι
9.297
Θα πάει καλά ....

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.477
Πόντοι
6.056
Φτιαχτο , βαλτο σε καμια επιδότηση του Κουλη και μετα στειλε τον φιλο του Αλεξ με το Καφενείο να στο δουλέψει να χεστεις στο τα΄ληρο
Φίλος του Άλεξ δεν θα βγει ποτέ από εκεί μέσα.
Θα περιμένουμε να τον πάρει ο εργολάβος για να τον στολίσει με το γαμπριάτικο κουστούμι του (αν είναι γαλάζιος δεν θα έχει 2ο) .
Στο μεταξύ εγώ τι γαμηστρώνα στη βόρεια ελλάδα θα έχω ;
Με λες ;;;

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.589
Πόντοι
3.656
Ψαξου σε αυτους που το χουν ριξει στην τυμβωρυχια. Σημερα, ΤΩΡΑ, μη μου αρχισεις τα «ναι αλλα».
Και στην τελικη χεστηκα για τα προσωπικα δεδομενα (τρομαρα μας με την ευαισθησια την επιλεκτικη) οταν προκειται να ακουγεται η αληθεια. Αν οντως τελικα το κακομοιρο το κοριτσακι δεν εφυγε απο αλλεργια.
Δεν με κατάλαβες τι είπα....το πήραν μια οι της αντιπολίτευσης και το έκαναν βούκινο και τώρα σε απάντηση τα κυβερνητικά αναρτούν τα προσωπικά της στοιχεία (οκ σβησμένα) και την ληξιαρχική πράξη θανάτου δίπλα στην φωτογραφία της.

Εσύ αν ήταν η κόρη σου θα τους γαμούσες όλους η όχι?

Τι σημασία έχει η αλήθεια για την κυβέρνηση μπροστά στην ξεφτίλα αυτή? Αξίζει να αποκατασταθεί η αλήθεια (τρομάρα μας πραγματικά) και να γαμήσουν την ψυχή της μάνας του παιδιού?

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.589
Πόντοι
3.656
Τι σαλέ και μαλακίες βλάχικες είναι αυτές ρε τύπε

αν έχεις τα τετραγωνικά κάνε το κάτι με αγροτικά που μπορείς να πάρεις επιτοδήσεις και πράσινη ανάπτυξη

σαλιγκάρια έχουν τρελό τζίρο λένε

επίσης μπορείς να βάλεις φωτοβολταϊκά

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.030
Πόντοι
5.506
Δεν με κατάλαβες τι είπα....το πήραν μια οι της αντιπολίτευσης και το έκαναν βούκινο και τώρα σε απάντηση τα κυβερνητικά αναρτούν τα προσωπικά της στοιχεία (οκ σβησμένα) και την ληξιαρχική πράξη θανάτου δίπλα στην φωτογραφία της.

Εσύ αν ήταν η κόρη σου θα τους γαμούσες όλους η όχι?

Τι σημασία έχει η αλήθεια για την κυβέρνηση μπροστά στην ξεφτίλα αυτή? Αξίζει να αποκατασταθεί η αλήθεια (τρομάρα μας πραγματικά) και να γαμήσουν την ψυχή της μάνας του παιδιού?
Και τι λες εσυ, αν ειναι ετσι, να συνεχισει να βασιλευει το ψεμα και η προπαγανδα; Και δε μου λες; Τον τυπο με το φαστφουνταδικο τον σκεφτηκε κανενας που τον πηρανε στο λαιμο τους τα μουνοπανα;

• Like
Αντιδράσεις: kinks

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.010
Πόντοι
19.795

Κανενα μουνοσκυλο απο αυτα που τρεχουν σαν υαινες μολις δουνε θανατο και αιμα να γραψουν/κραξουν στο μπου εχουν μισο @ να ζητησουν συγνωμη;
O Resp σχολιασε το πρωι για την κοπελα και γενικα για την κατασταση στην Χαλκιδικη σε σχεση με τον τουρισμο. Και παραθεσα εγω για εναν υπερυψωμενο παραλιακο δρομο στο νησι που Ιουλιο-Αυγουστο εχει πολυ κινηση και εχει πεσει ο μισος. Δεν νομιζω να σχολιαστηκε περαιτερω το θεμα της κοπελας. Η μηπως εχασα επεισοδια σε κανενα αλλο νημα;:think:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.589
Πόντοι
3.656
Και τι λες εσυ, αν ειναι ετσι, να συνεχισει να βασιλευει το ψεμα και η προπαγανδα; Και δε μου λες; Τον τυπο με το φαστφουνταδικο τον σκεφτηκε κανενας που τον πηρανε στο λαιμο τους τα μουνοπανα;
Να μην λέει κανένας τίποτα και να αφήσουν την οικογένεια του παιδιού στην ησυχία της.

Δεν είναι τα πάντα θέμα για συζήτηση....αλλεργικό σοκ ήταν όχι headshot με sniper....

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.674
Πόντοι
26.141
Σε εκπαιδεύω να μιλάς σωστά...

Κασέρι=τύπος τυριού,όχι όλα τα κίτρινα τυριά δεν είναι κασέρια....

Σουβλάκι=ξυλάκι με κομμάτια κρέας επάνω,εδώ το λέτε σωστά.

Πήγαινε-έλα και ΟΧΙ πάνε-έλα

Αλείμματα και όχι αλοιφές.....

Παοκτζής αφού

:tooth:
Κ εγώ γαύρος είμαι αλλά ζηταω από το χασάπη να με κόψει πέντε μπριζολες:confused:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.030
Πόντοι
5.506
Να μην λέει κανένας τίποτα και να αφήσουν την οικογένεια του παιδιού στην ησυχία της.

Δεν είναι τα πάντα θέμα για συζήτηση....αλλεργικό σοκ ήταν όχι headshot με sniper....
Ακριβως αυτο.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.589
Πόντοι
3.656
O Resp σχολιασε το πρωι για την κοπελα και γενικα για την κατασταση στην Χαλκιδικη σε σχεση με τον τουρισμο. Και παραθεσα εγω για εναν υπερυψωμενο παραλιακο δρομο στο νησι που Ιουλιο-Αυγουστο εχει πολυ κινηση και εχει πεσει ο μισος. Δεν νομιζω να σχολιαστηκε περαιτερω το θεμα της κοπελας. Η μηπως εχασα επεισοδια σε κανενα αλλο νημα;:think:
Δεν το λέω για αυτά που γράφονται εδώ....αλλά για αυτά που γράφουν τα σαιτς και οι ''δημοσιογράφοι''

είναι λογικό να δημοσιεύουν την ληξιαρχική πράξη θανάτου δίπλα στην φωτογραφία της?

την οποία πως την βρήκαν??? την έδωσε η οικογεννεια του παιδιού? την αγόρασαν από το νοσοκομείο.....εμετός

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.010
Πόντοι
19.795
Δεν το λέω για αυτά που γράφονται εδώ....αλλά για αυτά που γράφουν τα σαιτς και οι ''δημοσιογράφοι''

είναι λογικό να δημοσιεύουν την ληξιαρχική πράξη θανάτου δίπλα στην φωτογραφία της?
Οχι βεβαια. Τους γονεις δεν τους σεβονται ρε γμτ;:confused:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Μιλάμε για τουρισμό και τελικά είμαστε ζώα απαίδευτα, ακατάλληλα ακόμα και για το πιο απλό.
16 χρονών κοπελίτσα έφυγε από αλλεργικό σοκ, γιατί το φαγητό της περιείχε συστατικό στο οποίο ηταν αλλεργική και την οποία ειχαν βεβαιώσει κατά την παραγγελία ότι δεν το περιέχει, γι'αυτό και το έφαγε άφοβα.
Φαρμακείο για ένεση αδρεναλίνης πουθενά, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ εμφανίστηκε μετά από 45 λεπτά. Που είχε ηδη χαθεί η κοπελιτσα. Και πρόσφατα έχει συμβεί το ίδιο σε αναγκη άλλης τουρίστριας στη Χαλκιδική.
Γαμώ τον κωλοτοπο που ζούμε. Ο τουρισμός μας μαρανε.
Mια παρατηρηση να κανω μονο.
Χοτ ντογκ εφαγε. Και ηταν αλλεργικη στα γαλακτοκομικα. Αν μεταφερθηκε σωστα δηλαδη αυτο.
Δηλαδη επρεπε να ξερει ο ιδιοκτητης του σαντουιτσαδικου αν το λουκανικο ή το ψωμι που σερβιρε, εχει γαλα ή οχι? Και καλα αυτος, ειναι μαλακας, ασχετος, δεν ξερει, ό,τι θελετε.
Εισαι 16 χρονων, ξερεις οτι εχεις μια ιδιαιτεροτητα. Και οτι αν γινει κατι λαθος στο φαγητο σου, ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ. Και πας και τρως κάτι άσχετο, αγνωστης συστασης και προελευσης? Ελεος δηλαδη.
Οσοι εχετε καποιο προβλημα, προστατεψτε λιγο τον εαυτο σας. Τι νοημα εχει να πεθανεις και μετα να βριζουν οι συγγενεις σου τον μαγαζατορα, το ασθενοφορο ή τον ελληνικο τουρισμο?

Υ.Γ. Φαρμακείο στις 4 το πρωι? Αλλεργική εισαι. Γιατι δεν εχεις πανω σου μια ενεση αδρεναλινης?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom