Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 74.810
- Πόντοι
- 12.756
Για πηγαινε και πες μας , αν ειναι να το αναφερουμε και στην πλεμπα στο αλλο νημα που ψαχνει να παει για μπανιο με 0 ευρωΔηλαδή στον αστέρα έχει δωρεάν είσοδο?
Για πηγαινε και πες μας , αν ειναι να το αναφερουμε και στην πλεμπα στο αλλο νημα που ψαχνει να παει για μπανιο με 0 ευρωΔηλαδή στον αστέρα έχει δωρεάν είσοδο?
περιμενει το bagno pass ..για οσους κανουν ανακαινιση στην χεστραΓια πηγαινε και πες μας , αν ειναι να το αναφερουμε και στην πλεμπα στο αλλο νημα που ψαχνει να παει για μπανιο με 0 ευρω
Δεν λέω για τις ξαπλώστρες που αφού πλήρωσε κάποιος μπορεί να τις χρεώσει και 1 χιλιάρικο τη μια δικαίωμα του. Για την πρόσβαση στην παραλία μιλάωΔεν γνωριζω για τοσο οργανωμενη παραλια. Εμενα μπροστα απο το σπιτι μου εχει βαλει ο αλλος ομπρελες και ξαπλωστρες.( Ρωτηθηκα βεβαια αν ηθελα να βαλω εγω, εχω αλλες δραστηριοτητες ομως δεν προλαβαινω.)
Δεν υπαρχει εισητηριο, η παραλια ειναι δημοσια, οποιος θελει ερχεται, αν κανει χρηση ομως ξαπλωστρας και ομπρελας πληρωνει 6 ευρω. Αν θες βαζεις τη δικια σου ομπρελα, δεν εχει δικαιωμα να σε διωξει.
Έχει δε χρειάζεται να παωΓια πηγαινε και πες μας , αν ειναι να το αναφερουμε και στην πλεμπα στο αλλο νημα που ψαχνει να παει για μπανιο με 0 ευρω
χέστο τέλλυ, κανα σάξο θα έχει κι αυτός...Αυτοί οι αρχοκομμουνιστές που λεω τύπε .... θα είναι συνομίληκοι με τους .... γονείς σου ..............
bad religion άκουγα κι εγώ ........ αν βάλεις στοιχηματάκι το σπίτι σου ή το αμάξι σου ....
μπορεί να σου ανεβάσω όλα τα cd και τα βινύλια σε κυριακάτικο ........
Τι υπομονή να κάνουμε; Λες και περιμένουμε να γίνει κάτι; Ή πιστεύεις ότι οι Τούρκοι θα αλλάξουν γραμμή; Όπως πάμε τόσα χρόνια έτσι θα συνεχίσουμε. Το μόνο που περιμένω μπας και γίνει και κανένα βήμα και κάνουμε καμία γεώτρηση. Ιόνιο και Ήπειρο που είναι πιο ώριμες οι συνθήκες. Στα υπόλοιπα στο ίδιο έργο θεατές.Σεβαστές οι απόψεις αλλά μήπως να κάνουμε λίγη υπομονή ως το φθινόπωρο που τότε θα συζητηθούν επί της ουσίας τους όλα τα θέματα?
Καλή ώρα η Σουηδία, τα F16, τα δικά μας με τους τούρκους και πάει λέγοντας.
Καλά αν μπορεί ο κάθε δήμαρχος ας κάνει και αλλιώςΗ απάντηση σε αυτό που γράφεις είναι απλούστατη, ο δήμος χρεώνει υψηλότατο ενοίκιο για να παραχωρήσει μέρος της παραλίας, το άλλο πρέπει να είναι υποχρεωτικά ελεύθερο, και για αυτό ακριβώς το λόγο κάνει το μαλάκα.
Στις χρεώσεις, σε "παραβάσεις", σε σε σε......
ενα εισιτήριο λεωφορείου και πολυ σου ειναιΈχει δε χρειάζεται να παω
Αν θέλουν όμως τα εκλεκτά μέλη μπορούν να βάλουν λεφτά για τα καύσιμα τα διοδια και τα έξοδα της ημέρας να παω να κάνω ρεπορτάζ
με φωνάξατε τέκνα?Δεν καταλαβαίνω έτσι και αλλιώς πως ο άλλος παίρνει την δημόσια παραλία και κερδίζει από αυτήν.
Αυτός την έπλασε?????
Ο Ερντογάν δεν μιλάει Αγγλικά για αυτό επέμενε να μιλάει τουρκικά ,ο Μητσοτάκης μίλαγε αγγλικά επειδή μπορεί.Φανηκε τι σαχλαμαρας ειναι ο Κουλης της Καρδια μας....ο Τουρκος του μιλαγε Τουρκικα και ο δικος μας μιλαγε Αγγλικα...εκανε τον ΕΥρωπαιο....Τουρκικα αυτος???Ελληνικα εμεις....μεταφραστες εχουν...αλλα εκανε τον καμποσο...οταν του την φορεσει ο Αμερικανος με τον Τουρκο παρεα να δουμε πως θα τα μπαλωσει....θα τον φαει η αλλαζονια αυτονε....καμαρωνει σαν γυφτικο σκερπανι....σοβαρεψου Κουλη ...!!!!!!και ασε τα χαμογελα και τα ποσταρισματα για αλλους.....δεν εισαι Μανεκεν-μοντελο.....Πρωθυπουργος εισαι....!!!!!!
Μπερδεύεις τα γεγονότα με την μελλοντολογία τυπε ,η συμφωνία των Πρεσπών είναι κάτι που έγινε το άλλο είναι στην φαντασία.Για ενα ονομα ειχαν βγει πριν χρονια κάτι μπερδεμενοι , παρασυρμενοι και εκαναν πορείες και δικαίως αυτο στιγμάτισε τον ΣΥΡΙΖΑ. Τωρα που ο Κούλης θα δωσει σε Τουρκία πολλα περισσότερα απο ενα όνομα περιμένω αντίστοιχες πορείες.
Κανεις καλο σπανακορυζο φιλε; Σου δωσε καλη συνταγη η νινα χαρτλει;Να κάτσεις να το κάνεις ρε,εγώ τι νομιζεις ότι κάνω;;;;
Για να θεωρείται φαγητό φοιτητών σκέψου ότι δεν είναι και πολύ δύσκολο...
Οταν εισαι αλλεργικος τυπε την ενεση αδρεναλίνης οφείλεις να την κουβαλάς μόνιμα μαζι σου, δεν πας ουτε στο ψιλικατζιδικο στην γωνια χωρις αυτη. Οταν παθεις αλλεργικο σοκ μεσα σε 1-2 λεπτα έχεις χαιρετήσει, δεν πα να ειναι και διπλα σου το ασθενοφόρο, το πολυ πολυ να πεθάνεις μεσα σε αυτο.
Σε καλό δρόμο σε βρίσκω..
έχω να πάρω λεωφορείο από το 2008ενα εισιτήριο λεωφορείου και πολυ σου ειναι
που μου έμαθες διοδια και καυσιμα
κανουμε μπουκοταζ οπως λεει ο Αλεξ σε βενζινες
γιατί δεν κανόνισες στις παραλίες να κυκλοφορούν μόνο ωραία μουνιά τύπε?με φωνάξατε τέκνα?
Σπανακόρυζο ...το μέγα λάθος εδώ στην Ελλάδα είναι ότι βάζουν σπυρωτο ρύζι...έγκλημαΣε καλό δρόμο σε βρίσκω..
Σιγά μην κάθεσαι να ζεματας σπανάκι...το μισό φαγητό είναι ήδη έτοιμο.
Το ζεματισμα ομως επιβάλλεται σε πρασορυζο .Δεν τρώει τόση ώρα αλλά είνα μεχρι να το πάρεις απόφαση..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Άσε που μετά θα γράφεις ιστορίες ποιότητας στο λατρεμένο περί χεσίματος νήμα...
Για πιλάφι εννοείς;Σπανακόρυζο ...το μέγα λάθος εδώ στην Ελλάδα είναι ότι βάζουν σπυρωτο ρύζι...έγκλημα
Κανονικά το προυσσαλιδικο είναι με τζασμιν ρύζι ώστε ναι μεν το σπανάκι πικρίζει αλλά το τζασμιν το γλυκαινει .....