Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (2 μέλη και 10 επισκέπτες)
OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Μονο αυτα τα κομματα υπαρχουν;Αν ναι,τοτε λεω μαλακιες.Αν οχι,τοτε εσυ εισαι ο μαλακας.

αααα δεν σου αρεσουν ουτε αυτα....

Μήπως η ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ ή ΜΛΚΚΕ τότε?

Υπαρχουν καπου 40 κομματα μαστερακο, θα μας πεις ποιο πρεπει να αναλαβει την εξουσια?

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Ας αποδειξει πρωτα στους ψηφοφορους του,που ειναι εγκλημα οτι υπαρχουν ακομη ψηφοφοροι της νδ,οτι μπορει να διαχειριστει τα χρεη της,και βλεπουμε μετα για την "ρεαλιστικη" πολιτικη που κατεστρεψε την οικονομια της χωρας.

Ρε φίλε, δεν σου κάνει εντύπωση ότι υπάρχουν πολλοί που στηρίζουν την ΝΔ, ενώ οι ψηφοφόροι ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ ντρέπονται να πουν τι ψήφισαν :think:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Ρε φίλε, δεν σου κάνει εντύπωση ότι υπάρχουν πολλοί που στηρίζουν την ΝΔ, ενώ οι ψηφοφόροι ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ ντρέπονται να πουν τι ψήφισαν :think:

τι ακριβως στηριζετε στην νουδου ;

την ανικανοτητα της ;

την καταστροφη που εφερε στην χωρα ;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Oχι δεν μου κανει,οι μαλακες ειστε αμετρητοι στην χωρα μας.Για αυτο μας φερατε εδω που μας φερατε.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
τι ακριβως στηριζετε στην νουδου ;

την ανικανοτητα της ;

την καταστροφη που εφερε στην χωρα ;

Δεν σε προβληματίζει το γεγονός ότι είσαι ο μοναδικος που στηρίζει ΠΑΣΟΚ? :think:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Δεν σε προβληματίζει το γεγονός ότι είσαι ο μοναδικος που στηρίζει ΠΑΣΟΚ? :think:

αυτο που με προβληματιζει ειναι πως υπαρχουν ακομα υποστηρικτες του τσιρκουλου που κυβερναει

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Τζήμερο την έριξα.
Με ποιο επιχείρημα ακριβώς σε έπεισε ο Τσίπρας?
Δεν με επεισε ο Τσιπρας,να φυγουν οι προηγουμενοι ηθελα.Τα γραπτα μου εχουν μεινει,εσυ μαλλον δεν συμμετειχες τοτε.Οταν καποιοι ελεγαν οτι οταν βγει ο τσιπρας θα τρωμε με χρυσα κουταλια,και καποιοι ελεγαν οτι δεν θα εχουμε να φαμε,και χαρτι να χεσουμε,εγω τους ελεγα οτι τιποτα δεν θα γινει απο αυτα και απλα θα συνεχιστει η καταστροφικη πολιτικη..Ο τζιμερος καλυτερη επιλογη απο την ΝΔ.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
τοτε τι μας πουλας ηθικολογια
Πιτσιρικας ημουν,ακουγα τις μαλακιες των παππουδων.Μετα σταματησα.Δεν πουλαω καμια ηθικολογια,σας κραζω γιατι ειστε μαλακες.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Πιτσιρικας ημουν,ακουγα τις μαλακιες των παππουδων.Μετα σταματησα.Δεν πουλαω καμια ηθικολογια,σας κραζω γιατι ειστε μαλακες.

αμφιβαλλω αν ξερεις γιατι κραζεις και για ποιο λογο

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Δεν με επεισε ο Τσιπρας,να φυγουν οι προηγουμενοι ηθελα.Τα γραπτα μου εχουν μεινει,εσυ μαλλον δεν συμμετειχες τοτε.Οταν καποιοι ελεγαν οτι οταν βγει ο τσιπρας θα τρωμε με χρυσα κουταλια,και καποιοι ελεγαν οτι δεν θα εχουμε να φαμε,και χαρτι να χεσουμε,εγω τους ελεγα οτι τιποτα δεν θα γινει απο αυτα και απλα θα συνεχιστει η καταστροφικη πολιτικη..Ο τζιμερος καλυτερη επιλογη απο την ΝΔ.

Νομίζω πως αν δεν έδειχναν οι ευρωπαίοι στον Τσίπρα με ζωγραφιές και εικόνες το τι θα γινόταν αν συνέχιζε την αρχική πολιτική του, τώρα θα είμασταν εντελώς κωλοχανείο.
Επίσης η κυρατασία έλεγε ότι θα ανοίξει ακόμα και τον φράκτη του έβρου για να έρθουν οι ''πρόσφυγες'' με αποτέλεσμα να μπουν κάνα μύριο. Ευχομαι να μην σφραγίσουν οι βόρειοι τα σύνορα γιατί θα γίνουμε ισλαμαμπαντ εδώ.
Δεν ήταν πολύ παρακινδυνευμένη η ψήφος σου?

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566

To ΠΑΣΟΚ όμως σε βολεψε τοσα χρονια πριν μαστερακο και το γυρισες σε συριζα για να συνεχισεις αυτα που σε εμαθε ο ανδρεας...

Τωρα πληρωνουμε τα λαθη των συντροφων σου, εκεινης της εποχής.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
To ΠΑΣΟΚ όμως σε βολεψε τοσα χρονια πριν μαστερακο και το γυρισες σε συριζα για να συνεχισεις αυτα που σε εμαθε ο ανδρεας...

Τωρα πληρωνουμε τα λαθη των συντροφων σου, εκεινης της εποχής.
Οταν λες με βολεψε,τι εννοεις;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom