Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 100K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (2 μέλη και 4 επισκέπτες)

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
18.889
Πόντοι
3.656
Πριν ένα μήνα έκλεισα με 46 κατάστρωμα τώρα έχει 48 χαχαχα το 22ε είχε 36 Πειραιάς -Χανια

Μπράβο . Αυτό άκουσα κι εγώ. Πέρσι πήγαινε και άλλη εταιρεία χανιά. Φθηνότερη 4κλινη με ΙΧ, κάπου 380€ .
Φέτος 520€ . Εξωτερική 4κλινη με ΙΧ, πέρσι 450€ , φέτος κάπου 650€ .

Ανάπτυξη και κανονικότητα.

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.300
Πόντοι
3.936
Μπράβο . Αυτό άκουσα κι εγώ. Πέρσι πήγαινε και άλλη εταιρεία χανιά. Φθηνότερη 4κλινη με ΙΧ, κάπου 380€ .
Φέτος 520€ . Εξωτερική 4κλινη με ΙΧ, πέρσι 450€ , φέτος κάπου 650€ .

Ανάπτυξη και κανονικότητα.
2 κλίνη εσωτερική με αμάξι 565. Είχα κάτι πόντους και πλήρωσα 530. Εξωτερική δεν γουστάρω έχει φασαρία καμία φορά

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
74.956
Πόντοι
12.756
Τύπε, πρέπει να κοιτάμε μπροστά. Την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας.
Γυρίσαμε πλάτη στο λαϊκισμό των άκρων .
Μπήκε τέλος στον αρνητισμό και την τοξικότητα της εποχής των μνημονίων.
Ατενίζουμε με αισιοδοξία το λαμπρό μέλλον της χώρας.
Την επενδυτική βαθμίδα.
nd5-1.jpg

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.300
Πόντοι
3.936
Λες για το νυχτερινό ;;; Το πρωινό ..... μπαίνεις ;;;
Πάντα Νύχτα ταξιδεύω προς Χανιά και προς Αθήνα ημερήσιο. Έτσι δεν χάνω την ημέρα και όταν φεύγω βολεύει γιατί η επιστροφή είναι δύσκολη

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.300
Πόντοι
3.936
Μπράβο . Αυτό άκουσα κι εγώ. Πέρσι πήγαινε και άλλη εταιρεία χανιά.
Ο Μινωας. Έφευγε 4 μεσημέρι και έφτανε 11 Χανιά. Μεγάλη άνεση ήταν αυτό αλλά φέτος το έκοψε. Δεν είχε μεγάλη διαφορά φίλε ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΎΤΕΡΟ ΚΑΡΆΒΙ.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
18.889
Πόντοι
3.656
Ο Μινωας. Έφευγε 4 μεσημέρι και έφτανε 11 Χανιά. Μεγάλη άνεση ήταν αυτό αλλά φέτος το έκοψε. Δεν είχε μεγάλη διαφορά φίλε ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΎΤΕΡΟ ΚΑΡΆΒΙ.

Φέτος χανιά δεν έχει μόνο βενιζέλο και έλυρο ;;;

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.300
Πόντοι
3.936
Φέτος χανιά δεν έχει μόνο βενιζέλο και έλυρο ;;;
Βενιζέλο ( δυστυχώς). Είχα καμπίνα και την ακύρωσα γιατί ήταν όλα ΣΆΠΙΑ. Την επόμενη χρονιά μετά την φωτιά βέβαια το ανακαίνισαν

Έλυρος (μια χαρά καμπίνα )και νομίζω και blue star κάποιο (μια χαρά καμπίνα)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
74.956
Πόντοι
12.756
Βενιζέλο ( δυστυχώς). Είχα καμπίνα και την ακύρωσα γιατί ήταν όλα ΣΆΠΙΑ. Την επόμενη χρονιά μετά την φωτιά βέβαια το ανακαίνισαν

Έλυρος (μια χαρά καμπίνα )και νομίζω και blue star κάποιο (μια χαρά καμπίνα)

Σπευδει η Κυβέρνηση , ΣΠΕΥΔΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ !!!!!
Για το ζήτημα της απληστίας ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ !!! Θα τρελαθούμε ρε μαλακες .. Δηλαδη να λεμε παλι καλα που υπαρχει και το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ;;; Δεν ειχε παρει χαμπαρι κανεις τίποτα ;;;

Την Τετάρτη, δε, αναμένεται να κληθούν στο Μαξίμου οι εκπρόσωποι των ακτοπλόων, προκειμένου να εκφράσουν τις απόψεις τους και να αναζητηθούν λύσεις κατά της αισχροκέρδειας με τα εισιτήρια.

άρα υπαρχει αισχοκέρδεια ;; το ξέρουν ήδη ;;; και αν πουν οχι οι εκπροσωποι ;;; γιατι και οι τραπεζες με τα εξοδα ειχαν κληθεί και στ αρχιδια τους τα εγραψαν ολα

Μαλάκα μου τι σουρεάλ καταστάσεις ειναι αυτες ... τι έχουμε να ζησουμε ακόμα

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.682
Πόντοι
19.795

Για το ζήτημα της απληστίας ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ !!! Θα τρελαθούμε ρε μαλακες .. Δηλαδη να λεμε παλι καλα που υπαρχει και το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ;;; Δεν ειχε παρει χαμπαρι κανεις τίποτα ;;;

Την Τετάρτη, δε, αναμένεται να κληθούν στο Μαξίμου οι εκπρόσωποι των ακτοπλόων, προκειμένου να εκφράσουν τις απόψεις τους και να αναζητηθούν λύσεις κατά της αισχροκέρδειας με τα εισιτήρια.

άρα υπαρχει αισχοκέρδεια ;; το ξέρουν ήδη ;;; και αν πουν οχι οι εκπροσωποι ;;; γιατι και οι τραπεζες με τα εξοδα ειχαν κληθεί και στ αρχιδια τους τα εγραψαν ολα

41%:birdman:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.767
Πόντοι
3.656

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.300
Πόντοι
3.936

Χαχαχα ξανά λέω ΜΕΣΑ ΙΟΎΛΙΟΥ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

και να σου πω και κάτι?

ο κόσμος έδωσε την εντολή για πιο ακριβά εισιτήρια...για να ψήφισε έτσι θέλει.

τι να κάνουμε έτσι είναι οι δημοκρατίες :confused:
Έτσι τυπε!!!

47 ήθελα να πάρει

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
74.956
Πόντοι
12.756

Νωρίτερα, το μεσημέρι της Δευτέρας, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, ερωτηθείς σχετικά, δήλωσε ότι «η κυβέρνηση αυτή έχει αποδείξει ότι δεν αφήνει στην τύχη του κανένα τέτοιο ζήτημα, το οποίο είναι πάρα πολύ σοβαρό», προαναγγέλλοντας σχετική κυβερνητική παρέμβαση.

Υπενθύμισε τις άμεσες παρεμβάσεις που έγιναν στα ζητήματα της ενέργειας, «που καλύφθηκε το μεγαλύτερο μέρος των αυξήσεων στο ρεύμα, πάνω από 80% και πολλές φορές 90% και στα κοινωνικά τιμολόγια 100%», καθώς και για το ζήτημα της ακρίβειας των τροφίμων «που είχαμε συγκεκριμένες παρεμβάσεις, οι οποίες συνεχίζονται και θα συνεχίζονται, όσο υπάρχει ανάγκη».

Κοίτα να δεις οι σατανάδες παράδειγμα που βρήκαν να πουν ..
Δηλαδη τι ;
θα επιδοτησουν την τιμη των εισιτηρίων οπως με το ρευμα ;;;;
Θα κρατησουν οι αλλοι τις τιμες και θα πει ο Κουλης , θα σας σωσω εγω ρε πλεμπα που μου θελετε να πατε διακοπες , θα δωσω λεφτα να καλύψω την διαφορά ...

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.300
Πόντοι
3.936
ΕΑΝ ΔΙΑΓΝΩΣΤΕΊ ΑΙΣΧΡΟΚΈΡΔΕΙΑ. ΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Νωρίτερα, το μεσημέρι της Δευτέρας, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, ερωτηθείς σχετικά, δήλωσε ότι «η κυβέρνηση αυτή έχει αποδείξει ότι δεν αφήνει στην τύχη του κανένα τέτοιο ζήτημα, το οποίο είναι πάρα πολύ σοβαρό», προαναγγέλλοντας σχετική κυβερνητική παρέμβαση.

Υπενθύμισε τις άμεσες παρεμβάσεις που έγιναν στα ζητήματα της ενέργειας, «που καλύφθηκε το μεγαλύτερο μέρος των αυξήσεων στο ρεύμα, πάνω από 80% και πολλές φορές 90% και στα κοινωνικά τιμολόγια 100%», καθώς και για το ζήτημα της ακρίβειας των τροφίμων «που είχαμε συγκεκριμένες παρεμβάσεις, οι οποίες συνεχίζονται και θα συνεχίζονται, όσο υπάρχει ανάγκη».

Δηλαδη τι ;
Θα κρατησουν οι αλλοι τις τιμες και θα πει ο Κουλης , θα σας σωσω εγω ρε πλεμπα που μου θελετε να πατε διακοπες , θα δωσω λεφτα να καλύψω την διαφορά ...
Στη Λούτσα μου. Να μου δώσει πασ σε μετρητα για τα λεφτά που έχω δώσει ήδη

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.682
Πόντοι
19.795

Δηλαδη τι ;
Δηλ. θα επιδοτησει εν μερει και τον εαυτο του;:confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom