tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 18.889
- Πόντοι
- 3.656
Κάποια πράγματα που άκουσα .... είναι παραπάνω από πέρσι .45% έχουν μειωθεί οι τιμές καυσίμων στα πλοία σε σχέση με το 22 ΑΛΛΑ ΟΙ ΤΙΜΈΣ ΕΙΝΑΙ ΊΔΙΕΣ.
Κάποια πράγματα που άκουσα .... είναι παραπάνω από πέρσι .45% έχουν μειωθεί οι τιμές καυσίμων στα πλοία σε σχέση με το 22 ΑΛΛΑ ΟΙ ΤΙΜΈΣ ΕΙΝΑΙ ΊΔΙΕΣ.
Ναι ρε ούτε 20μερες και ανέβηκε 1ευρω η ΑΝΕΚ.Κάποια πράγματα που άκουσα .... είναι παραπάνω από πέρσι .
Πριν ένα μήνα έκλεισα με 46 κατάστρωμα τώρα έχει 48 χαχαχα το 22ε είχε 36 Πειραιάς -Χανια
2 κλίνη εσωτερική με αμάξι 565. Είχα κάτι πόντους και πλήρωσα 530. Εξωτερική δεν γουστάρω έχει φασαρία καμία φοράΜπράβο . Αυτό άκουσα κι εγώ. Πέρσι πήγαινε και άλλη εταιρεία χανιά. Φθηνότερη 4κλινη με ΙΧ, κάπου 380€ .
Φέτος 520€ . Εξωτερική 4κλινη με ΙΧ, πέρσι 450€ , φέτος κάπου 650€ .
Ανάπτυξη και κανονικότητα.
Τύπε, πρέπει να κοιτάμε μπροστά. Την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας.
Γυρίσαμε πλάτη στο λαϊκισμό των άκρων .
Μπήκε τέλος στον αρνητισμό και την τοξικότητα της εποχής των μνημονίων.
Ατενίζουμε με αισιοδοξία το λαμπρό μέλλον της χώρας.
Την επενδυτική βαθμίδα.
2 κλίνη εσωτερική με αμάξι 565. Είχα κάτι πόντους και πλήρωσα 530. Εξωτερική δεν γουστάρω έχει φασαρία καμία φορά
Πάντα Νύχτα ταξιδεύω προς Χανιά και προς Αθήνα ημερήσιο. Έτσι δεν χάνω την ημέρα και όταν φεύγω βολεύει γιατί η επιστροφή είναι δύσκοληΛες για το νυχτερινό ;;; Το πρωινό ..... μπαίνεις ;;;
Ο Μινωας. Έφευγε 4 μεσημέρι και έφτανε 11 Χανιά. Μεγάλη άνεση ήταν αυτό αλλά φέτος το έκοψε. Δεν είχε μεγάλη διαφορά φίλε ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΎΤΕΡΟ ΚΑΡΆΒΙ.Μπράβο . Αυτό άκουσα κι εγώ. Πέρσι πήγαινε και άλλη εταιρεία χανιά.
Ο Μινωας. Έφευγε 4 μεσημέρι και έφτανε 11 Χανιά. Μεγάλη άνεση ήταν αυτό αλλά φέτος το έκοψε. Δεν είχε μεγάλη διαφορά φίλε ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΎΤΕΡΟ ΚΑΡΆΒΙ.
Βενιζέλο ( δυστυχώς). Είχα καμπίνα και την ακύρωσα γιατί ήταν όλα ΣΆΠΙΑ. Την επόμενη χρονιά μετά την φωτιά βέβαια το ανακαίνισανΦέτος χανιά δεν έχει μόνο βενιζέλο και έλυρο ;;;
Βενιζέλο ( δυστυχώς). Είχα καμπίνα και την ακύρωσα γιατί ήταν όλα ΣΆΠΙΑ. Την επόμενη χρονιά μετά την φωτιά βέβαια το ανακαίνισαν
Έλυρος (μια χαρά καμπίνα )και νομίζω και blue star κάποιο (μια χαρά καμπίνα)
41%Σπεύδει η κυβέρνηση για μείωση των ναύλων στα πλοία - Την Τρίτη σύσκεψη στο Μαξίμου και συνάντηση με ακτοπλόους
Το ζήτημα της απληστίας των ακτοπλόων που άνοιξε το «ΘΕΜΑ» λαμβάνει διαστάσεις - Οι άμεσες κινήσεις της κυβέρνησης και τα επόμενα βήματαwww.protothema.gr
Σπευδει η Κυβέρνηση , ΣΠΕΥΔΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ !!!!!
Για το ζήτημα της απληστίας ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ !!! Θα τρελαθούμε ρε μαλακες .. Δηλαδη να λεμε παλι καλα που υπαρχει και το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ;;; Δεν ειχε παρει χαμπαρι κανεις τίποτα ;;;
Την Τετάρτη, δε, αναμένεται να κληθούν στο Μαξίμου οι εκπρόσωποι των ακτοπλόων, προκειμένου να εκφράσουν τις απόψεις τους και να αναζητηθούν λύσεις κατά της αισχροκέρδειας με τα εισιτήρια.
άρα υπαρχει αισχοκέρδεια ;; το ξέρουν ήδη ;;; και αν πουν οχι οι εκπροσωποι ;;; γιατι και οι τραπεζες με τα εξοδα ειχαν κληθεί και στ αρχιδια τους τα εγραψαν ολα
Μαλάκα μου τι σουρεάλ καταστάσεις ειναι αυτες ... τι έχουμε να ζησουμε ακόμα
και να σου πω και κάτι?
Η αλήθεια είναι πως όχι....Αισθάνεσαι άνετα να ταξιδέψεις με αυτό ;;
Χέσε παλιές καμπίνες και τα @@ μου.
Από ασφάλεια λέω !
Χαχαχα ξανά λέω ΜΕΣΑ ΙΟΎΛΙΟΥ.Σπεύδει η κυβέρνηση για μείωση των ναύλων στα πλοία - Την Τρίτη σύσκεψη στο Μαξίμου και συνάντηση με ακτοπλόους
Το ζήτημα της απληστίας των ακτοπλόων που άνοιξε το «ΘΕΜΑ» λαμβάνει διαστάσεις - Οι άμεσες κινήσεις της κυβέρνησης και τα επόμενα βήματαwww.protothema.gr
Σπευδει η Κυβέρνηση , ΣΠΕΥΔΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ !!!!!
Για το ζήτημα της απληστίας ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ !!! Θα τρελαθούμε ρε μαλακες .. Δηλαδη να λεμε παλι καλα που υπαρχει και το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ;;; Δεν ειχε παρει χαμπαρι κανεις τίποτα ;;;
Την Τετάρτη, δε, αναμένεται να κληθούν στο Μαξίμου οι εκπρόσωποι των ακτοπλόων, προκειμένου να εκφράσουν τις απόψεις τους και να αναζητηθούν λύσεις κατά της αισχροκέρδειας με τα εισιτήρια.
άρα υπαρχει αισχοκέρδεια ;; το ξέρουν ήδη ;;; και αν πουν οχι οι εκπροσωποι ;;; γιατι και οι τραπεζες με τα εξοδα ειχαν κληθεί και στ αρχιδια τους τα εγραψαν ολα
Μαλάκα μου τι σουρεάλ καταστάσεις ειναι αυτες ... τι έχουμε να ζησουμε ακόμα
Έτσι τυπε!!!και να σου πω και κάτι?
ο κόσμος έδωσε την εντολή για πιο ακριβά εισιτήρια...για να ψήφισε έτσι θέλει.
τι να κάνουμε έτσι είναι οι δημοκρατίες
Αποφεύγω να τον βάζω στη δουλειά ....Βαλς Σκάι τωρα
Στη Λούτσα μου. Να μου δώσει πασ σε μετρητα για τα λεφτά που έχω δώσει ήδηΝωρίτερα, το μεσημέρι της Δευτέρας, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, ερωτηθείς σχετικά, δήλωσε ότι «η κυβέρνηση αυτή έχει αποδείξει ότι δεν αφήνει στην τύχη του κανένα τέτοιο ζήτημα, το οποίο είναι πάρα πολύ σοβαρό», προαναγγέλλοντας σχετική κυβερνητική παρέμβαση.
Υπενθύμισε τις άμεσες παρεμβάσεις που έγιναν στα ζητήματα της ενέργειας, «που καλύφθηκε το μεγαλύτερο μέρος των αυξήσεων στο ρεύμα, πάνω από 80% και πολλές φορές 90% και στα κοινωνικά τιμολόγια 100%», καθώς και για το ζήτημα της ακρίβειας των τροφίμων «που είχαμε συγκεκριμένες παρεμβάσεις, οι οποίες συνεχίζονται και θα συνεχίζονται, όσο υπάρχει ανάγκη».
Κοίτα να δεις οι σατανάδες παράδειγμα που βρήκαν να πουν ..
Δηλαδη τι ;
θα επιδοτησουν την τιμη των εισιτηρίων οπως με το ρευμα ;;;;
Θα κρατησουν οι αλλοι τις τιμες και θα πει ο Κουλης , θα σας σωσω εγω ρε πλεμπα που μου θελετε να πατε διακοπες , θα δωσω λεφτα να καλύψω την διαφορά ...
Δηλ. θα επιδοτησει εν μερει και τον εαυτο του;Νωρίτερα, το μεσημέρι της Δευτέρας, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, ερωτηθείς σχετικά, δήλωσε ότι «η κυβέρνηση αυτή έχει αποδείξει ότι δεν αφήνει στην τύχη του κανένα τέτοιο ζήτημα, το οποίο είναι πάρα πολύ σοβαρό», προαναγγέλλοντας σχετική κυβερνητική παρέμβαση.
Υπενθύμισε τις άμεσες παρεμβάσεις που έγιναν στα ζητήματα της ενέργειας, «που καλύφθηκε το μεγαλύτερο μέρος των αυξήσεων στο ρεύμα, πάνω από 80% και πολλές φορές 90% και στα κοινωνικά τιμολόγια 100%», καθώς και για το ζήτημα της ακρίβειας των τροφίμων «που είχαμε συγκεκριμένες παρεμβάσεις, οι οποίες συνεχίζονται και θα συνεχίζονται, όσο υπάρχει ανάγκη».
Κοίτα να δεις οι σατανάδες παράδειγμα που βρήκαν να πουν ..
Δηλαδη τι ;
θα επιδοτησουν την τιμη των εισιτηρίων οπως με το ρευμα ;;;;
Θα κρατησουν οι αλλοι τις τιμες και θα πει ο Κουλης , θα σας σωσω εγω ρε πλεμπα που μου θελετε να πατε διακοπες , θα δωσω λεφτα να καλύψω την διαφορά ...