Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.247
Πόντοι
5.506
Δεν ασχολούμαι με το εμπόριο εγώ τύπε τη γλίτωσα
Εχει γραψει 35 θα σε ενα ποστ.
Αν ανατρεξεις στο παρελθον θα βρεις 35 τρισεκατομμυρια δις θα που εχει γραψει και σε ολα επεσε εξω.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.080
Πόντοι
3.656
Αυτά λέγαν κι άλλοι ..... μέχρι που ήρθε η ώρα τους .........

Φινιστρίνι θα στον κάνουν .
έχω κάνει τα κουμάντα και τις γνωριμίες μου

δεν ανησυχώ....ο πτωχευτικός νόμος θα με εξασφαλίσει :coffee:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.080
Πόντοι
3.656
Εχει γραψει 35 θα σε ενα ποστ.
Αν ανατρεξεις στο παρελθον θα βρεις 35 τρισεκατομμυρια δις θα που εχει γραψει και σε ολα επεσε εξω.
όχι δεν έχει απόλυτο άδικο....πολλοί μικροί χωρίς cash flow θα πάρουν πούλο δεν θα αντέξουν....όχι όμως επειδή θα φταίει ο μητσοτάκης αλλά έτσι είναι διοίτι θα βρεθούμε στε μια περιοδο που συνδυαζεται η παγκόσμια οικονομική κρίση, ο πληθρωρισμός και ένας άτυπος πόλεμος για τα γεοπολιτικά συμφέροντα που οι ισοροπίες αλλάζουν καθυμερινά.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.247
Πόντοι
5.506
όχι δεν έχει απόλυτο άδικο....πολλοί μικροί χωρίς cash flow θα πάρουν πούλο δεν θα αντέξουν....όχι όμως επειδή θα φταίει ο μητσοτάκης αλλά έτσι είναι διοίτι θα βρεθούμε στε μια περιοδο που συνδυαζεται η παγκόσμια οικονομική κρίση, ο πληθρωρισμός και ένας άτυπος πόλεμος για τα γεοπολιτικά συμφέροντα που οι ισοροπίες αλλάζουν καθυμερινά.
Αλλο αυτο που γραφεις εσυ και αλλες οι μαλακιες που εχει ο βλακας στο κρανιο του.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.080
Πόντοι
3.656
Αλλο αυτο που γραφεις εσυ και αλλες οι μαλακιες που εχει ο βλακας στο κρανιο του.
όταν βλέπεις να συζητάνε στo usa για στάση πληρωμών....

μην περιμένεις στο Ελάντα 2.0 να πάνε καλύτερα τα πράγματα...εγώ αυτό λέω....

• Like
Αντιδράσεις: barock

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.390
Πόντοι
3.656
Μη σκας τύπε.
Έχεις λύση .

Υπάρχει πάντα η πλατεία κουμουνδούρου. Και η συγγρού.
Πάντα θα υπάρχει ζήτηση για κουλούρι εκεί .

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.080
Πόντοι
3.656
Μη σκας τύπε.
Έχεις λύση .

Υπάρχει πάντα η πλατεία κουμουνδούρου. Και η συγγρού.
Πάντα θα υπάρχει ζήτηση για κουλούρι εκεί .
δε νομίζω τύπε

είμαι αισιόδοξος για το μέλλον (μου)

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.390
Πόντοι
3.656
όχι δεν έχει απόλυτο άδικο....πολλοί μικροί χωρίς cash flow θα πάρουν πούλο δεν θα αντέξουν....όχι όμως επειδή θα φταίει ο μητσοτάκης
Βέβαια οι συνταξιούχοι ΟΤΕ, ΔΕΗ , ΕΥΔΑΠ, ΕΘΝΙΚΗΣ, ΟΣΕ κτλ .... που είχαν βγει στη σύνταξη στα βαθιά γεράματα στα 48 με 3500€
θα παίρνουν τη σύνταξη ακέραια ....

Πρέπει να φύγουν όλοι οι νέοι , εκτός από όσους έχουν κατάθλιψη και παίρνουν επιδόματα .... και τα golden boys του δημοσίου ..........

και να ψοφήσει λαός .... μπας και ισιώσει ο κωλότοπος ........

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.390
Πόντοι
3.656
δε φταίω εγώ που ήξερες όλα τα ναυάγια ρε τύπε
Τους τίμησα όλους πάντως τύπε .... όταν ενημερώθηκα ........

%CE%9D%CE%B5%CE%BA%CF%81%CF%8C%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%BF.jpg

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.080
Πόντοι
3.656
Βέβαια οι συνταξιούχοι ΟΤΕ, ΔΕΗ , ΕΥΔΑΠ, ΕΘΝΙΚΗΣ, ΟΣΕ κτλ .... που είχαν βγει στη σύνταξη στα βαθιά γεράματα στα 48 με 3500€
θα παίρνουν τη σύνταξη ακέραια ....

Πρέπει να φύγουν όλοι οι νέοι , εκτός από όσους έχουν κατάθλιψη και παίρνουν επιδόματα .... και τα golden boys του δημοσίου ..........

και να ψοφήσει λαός .... μπας και ισιώσει ο κωλότοπος ........
εγώ τύπε δεν ξεχωρίζω τους πελάτες σε οτετζίδες και σε λαό.....όποιος πληρώνει εξυπηρετείτε :confused:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τους τίμησα όλους πάντως τύπε .... όταν ενημερώθηκα ........

%CE%9D%CE%B5%CE%BA%CF%81%CF%8C%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%BF.jpg
ποιος κολλάει χαρτί για κηδεία στις κολόνες ρε τύπε που είμαστε στο κωλοκοτρονίτσι?

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.390
Πόντοι
3.656
ποιος κολλάει χαρτί για κηδεία στις κολόνες ρε τύπε που είμαστε στο κωλοκοτρονίτσι?
Όσο ενήμερος είσαι για την ηλεκτρονική ακινησία ....είσαι και για τις κηδείες .... βλήτο ........

Ρώτα τον εργολάβο που έχουμε εδώ ........
πάντα κολλάνε, εκτός αν δεν το θέλουν οι συγγενείς ......... σπάνιο ... σπανιότατο

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.080
Πόντοι
3.656
Όσο ενήμερος είσαι για την ηλεκτρονική ακινησία ....είσαι και για τις κηδείες .... βλήτο ........

Ρώτα τον εργολάβο που έχουμε εδώ ........
πάντα κολλάνε, εκτός αν δεν το θέλουν οι συγγενείς ......... σπάνιο ... σπανιότατο
το εκεί που είναι? σε τσοπανοχώρι κοντά στα Τζουμέρκα? :2funny:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.390
Πόντοι
3.656
το εκεί που είναι? σε τσοπανοχώρι κοντά στα Τζουμέρκα? :2funny:

Η ελλάδα ολόκληρη .

Για την ηλεκτρονική ακινησία έμαθες; Ενημερώθηκες ;
Αν και προφανώς .... έχεις αυτοκίνητο .... όσοι και οι άλλοι γαλάζιοι .........

ένα αρχίδι δηλαδή .........

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.080
Πόντοι
3.656
Η ελλάδα ολόκληρη .

Για την ηλεκτρονική ακινησία έμαθες; Ενημερώθηκες ;
Αν και προφανώς .... έχεις αυτοκίνητο .... όσοι και οι άλλοι γαλάζιοι .........

ένα αρχίδι δηλαδή .........
μπορεί και να μην έχω τύπε....

αλλά αν είχα....σίγουρα δεν θα ήταν τόσο σάπιο που να θέλω να το θέσω σε ακινησία γιατί δεν έχω μια και δε μπορώ να πυρώσω τα σήματα :2funny:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.390
Πόντοι
3.656
μπορεί και να μην έχω τύπε....

αλλά αν είχα....σίγουρα δεν θα ήταν τόσο σάπιο που να θέλω να το θέσω σε ακινησία γιατί δεν έχω μια και δε μπορώ να πυρώσω τα σήματα :2funny:

Ρε μαλάκα .... σαφές ότι δεν έχεις !
Αν έχεις .... θα είναι κανένα σμαρτ 800 κυβικά !

Για την ακινησία .... όσοι έχουν .... διψήφιο αριθμό οχημάτων ...... έχουν κάποια σε ακινησία !

Αν ενημερωθείς (δεν έχεις λόγο βέβαια , αφού ούτε έχεις αυτοκίνητο , ούτε θα αποκτήσεις)
θα μάθεις, ότι πλέον .... μπορείς να βάλεις σε κυκλοφορία για λίγους μήνες κάποιο όχημα, πληρώνοντας μέρος των τελών .

Όσοι έχουν αυτοκίνητα .... και με πολλά κυβικά .... τα ξέρουν αυτά !!!!!!!!

Αν ρωτήσεις τον κολλητό σου το barock .... αυτός μπορεί να είχε βάλει το σάπιο τουαρέγκ .... σε ακινησία
πηγαίνοντας πινακίδες στην εφορία .... ΠΡΙΝ .... 8-9 χρόνια ........
Τότε, μπορεί να μην είχε ξεκινήσει η ηλεκτρονική ακινησία .

Άλλωστε με άλλους σώγαμπρους ξαπλωστράδες ντιτζέη σούσι μάνατζερς σεφ πολίστες ....

ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΜΕ ... ΣΚΟΥΤΕΡΑΚΙ !!!!!!!!!!

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.080
Πόντοι
3.656
Ρε μαλάκα .... σαφές ότι δεν έχεις !
Αν έχεις .... θα είναι κανένα σμαρτ 800 κυβικά !

Για την ακινησία .... όσοι έχουν .... διψήφιο αριθμό οχημάτων ...... έχουν κάποια σε ακινησία !

Αν ενημερωθείς (δεν έχεις λόγο βέβαια , αφού ούτε έχεις αυτοκίνητο , ούτε θα αποκτήσεις)
θα μάθεις, ότι πλέον .... μπορείς να βάλεις σε κυκλοφορία για λίγους μήνες κάποιο όχημα, πληρώνοντας μέρος των τελών .

Όσοι έχουν αυτοκίνητα .... και με πολλά κυβικά .... τα ξέρουν αυτά !!!!!!!!

Αν ρωτήσεις τον κολλητό σου το barock .... αυτός μπορεί να είχε βάλει το σάπιο τουαρέγκ .... σε ακινησία
πηγαίνοντας πινακίδες στην εφορία .... ΠΡΙΝ .... 8-9 χρόνια ........
Τότε, μπορεί να μην είχε ξεκινήσει η ηλεκτρονική ακινησία .

Άλλωστε με άλλους σώγαμπρους ξαπλωστράδες ντιτζέη σούσι μάνατζερς σεφ πολίστες ....

ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΜΕ ... ΣΚΟΥΤΕΡΑΚΙ !!!!!!!!!!
Ναι αυτή τη δουλειά θα κάνουμε τύπε θα δηλώνουμε σε ακινησία τα αμάξια ανά 6 μήνες για να μη πληρώνουμε τέλη κυκλοφορίας..

εντάξει αν στο γκαράζ σου έχεις 2 Φεράρι, 1 αντίκα μάστανγκ και 3 μερσεντές από 6000cc η κάθε μια να το καταλάβω....

αλλά θες να μου πεις ότι για το Leon και για κανένα polo tsi ή κανένα a3 1600cc θα κάνεις αυτη τη διαδικασία?

Ποιον κοροϊδεύεις τώρα εμένα η τον εαυτό σου?

εγώ δεν έχω ιδιόκτητο αμάξι τα μισθώνω με leasing. Ούτε φεράρι και lambο έχω στο γκαράζ μου....έχεις εσυ?

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.390
Πόντοι
3.656
Ναι αυτή τη δουλειά θα κάνουμε τύπε θα δηλώνουμε σε ακινησία τα αμάξια ανά 6 μήνες για να μη πληρώνουμε τέλη κυκλοφορίας..

εντάξει αν στο γκαράζ σου έχεις 2 Φεράρι, 1 αντίκα μάστανγκ και 3 μερσεντές από 6000cc η κάθε μια να το καταλάβω....

αλλά θες να μου πεις ότι για το Leon και για κανένα polo tsi ή κανένα a3 1600cc θα κάνεις αυτη τη διαδικασία?

Ποιον κοροϊδεύεις τώρα εμένα η τον εαυτό σου?

εγώ δεν έχω ιδιόκτητο αμάξι τα μισθώνω με leasing. Ούτε φεράρι και lambο έχω στο γκαράζ μου....έχεις εσυ?

Το ότι δεν έχεις αμάξι , φάνηκε τύπε. Αφού έχεις μεσάνυχτα.
Για το λήζιγκ , που θα έχεις κανά aygo ... πρόσεξε ... γιατί ο νέος φίλος σου εδώ .... ο barock με το σκουτεράκι .......
δεν ... εγκρίνει τα λήζιγκ !

(ποιός τον γαμάει να μου πεις και θα έχεις δίκιο .... εσένα άλλωστε αν σε θέλει ... σύμμαχο εναντίον μου .... δεν θα πει κάτι !!! αχαχαχα)

Και για παλιά 2000cc τα τέλη είναι 615€ .... αν δεν είναι μοναδικά αυτοκίνητα .... κανείς δεν τα πληρώνει πλέον όλο το χρόνο !!!!

Ποιός θέλει να δίνει τσάμπα λεφτά ;;;

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.080
Πόντοι
3.656
Το ότι δεν έχεις αμάξι , φάνηκε τύπε. Αφού έχεις μεσάνυχτα.
Για το λήζιγκ , που θα έχεις κανά aygo ... πρόσεξε ... γιατί ο νέος φίλος σου εδώ .... ο barock με το σκουτεράκι .......
δεν ... εγκρίνει τα λήζιγκ !

(ποιός τον γαμάει να μου πεις και θα έχεις δίκιο .... εσένα άλλωστε αν σε θέλει ... σύμμαχο εναντίον μου .... δεν θα πει κάτι !!! αχαχαχα)

Και για παλιά 2000cc τα τέλη είναι 615€ .... αν δεν είναι μοναδικά αυτοκίνητα .... κανείς δεν τα πληρώνει πλέον όλο το χρόνο !!!!

Ποιός θέλει να δίνει τσάμπα λεφτά ;;;
Το ξέρω ότι ξύνεσαι να σου πω τι αμάξι οδηγάω :coffee:

τι παλιά 2000 κυβικά ρε τύπε? αυτά που αγοράζουν οι Αλβανοί από το car.gr mercedes E200 με 6700 ευρώ μόνο 250.000 χλμ

αυτά τα 2 έχεις στο γκαράζ σου?

έχεις γκαράζ βασικά? :confused::confused::confused::confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom