Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.840
- Πόντοι
- 6.536
Όλοι εκτός από έναν.....Όλοι αυτοί σε έχουν πηδήξει;
Μπράβο σου!
Ονόματα δεν λέμε,υπολήψεις δεν θίγουμε....
Όλοι εκτός από έναν.....Όλοι αυτοί σε έχουν πηδήξει;
Μπράβο σου!
Σιγά τον Λάτση ρε τύπε....τι είμαι εγώ ρε. τύπε κάνας λάτσης να σκορπάω λεφτά
Μπα,αυτοί έγιναν για 400 χρόνια αλαχμπάρηδες....Ελα μωρε επι Οθωμανων ολοι χριστιανοι ενα ημασταν,ρουμ μιλλετ
Σε ποια χωρα εισαι φίλε;ΠΑΝΤΑ στους εργατες μου φερνω φρεντο εξπρεσο, αν εχω κεφια τους παιρνω κ τυροπιτα
Είναι και κλασάτη μουνάρα.Ατή η μονογιου πάλι βουλευτής νου δούλας, αυτή δε ξέρει να μιλάει καλά καλά, αλλά βλέπεις είναι άριστη στις τσεπες
οι εποχές είναι δύσκολες τύπε....και τώρα που εξασφαλίσαμε 4 χρόνια ακόμα αναπτυξηΣιγά τον Λάτση ρε τύπε....
Τον τσοπάνο από το Κατάκωλο.....
Θα βρεθείς κρεμασμένος σε τσιγκέλι μετα το μπαμ....οι εποχές είναι δύσκολες τύπε....και τώρα που εξασφαλίσαμε 4 χρόνια ακόμα αναπτυξη
πρέπει όλοι να κάνουμε τα κουμάντα μας και να κάνουμε περικοπές
για να μην πας περικόψει τον κώλο η ανάπτυξη
θα έχω ήδη φύγει από τη χώρα πριν το μπαμΘα βρεθείς κρεμασμένος σε τσιγκέλι μετα το μπαμ....
Θα ανοίξει πόρτα ο Κυριάκος και θα σε πετάξουν πάνω από τα Άγραφα....θα έχω ήδη φύγει από τη χώρα πριν το μπαμ
στο τζετ του Μητσοτάκη θα την κάνω
η μαρεβα θα με υποστηρίξει θα έχει τους λόγους τηςΘα ανοίξει πόρτα ο Κυριάκος και θα σε πετάξουν πάνω από τα Άγραφα....
Αν είσαι μπρατσωμένος και τον έχεις μεγάλο και παχύ έχεις πιθανότητες.....η μαρεβα θα με υποστηρίξει θα έχει τους λόγους της
έχω χιούμορ και είμαι καλό παιδίΑν είσαι μπρατσωμένος και τον έχεις μεγάλο και παχύ έχεις πιθανότητες.....
Eνταξει καταλαβαμε,θα σε ειδοποιησουμεέχω χιούμορ και είμαι καλό παιδί
έχω χιούμορ και είμαι καλό παιδί
Eνταξει καταλαβαμε,θα σε ειδοποιησουμε
έχω και 1500 σε προθεσμιακή δε θα της περάσω απαρατήρητος
Γκομενος Ζωης"Θα κρατησει πολυ αυτο?",Τζωρτζια "Αντε να ξεμπερδευουμε να παμε να αραξουμε πουθενα",Ζωη"Με θυμαστε ρε πουστηδες?",ετοιμη να μοιρασει απλοχερα αγαπη
Μυριαέχω και 1500 σε προθεσμιακή δε θα της περάσω απαρατήρητος
Ορθογραφικα εχουν οι μαλακες.Bouuuu ειναι το σαη
μόνο στη μαρέβα θα πω
Τυπε δεν με νοιάζει τι κάνει στην προσωπική του ζωή ιδιαίτερα. Αφού δεν ψώνιζε τπτ ανήλικα δικαίωμα του.Αρχες 2000 ειχα πετυχει τον τυπο μερικες φορες βραδια, μ' ενα αυτοκινητο να ψαρευει τεκνα επι της φυλ στρητ και φωκαιας. Σημερα το παιζει σοβαρο-σοφος υπερμαχος των κατατρεγμενων